@ HENDRIX HAIR

Hei igjen, fine venner ♥

Jeg skal snart svinge meg på kjøkkenet og mekke noe middag, men før jeg tar på meg kokkeluen, blir jeg jo selvfølgelig nødt til å vise dere noen snaps fra min lille visitt hos Hendrix Hair. Det er nemlig her jeg trives aller best, og jeg føler virkelig at jeg er i trygge hender. Ikke det at jeg har tendenser til å bli så himla hysterisk når jeg sitter der i frisørstolen, men det er jo greit at de som duller med håret ditt, ikke velger å gjøre det helt motsatte av det du ønsker. HEehe!

I dag var det altså endelig på tide å friske litt opp i de ekstremt slitte tuppene, som ikke har vært i en frisørs hender siden krigen, og når håret i tillegg har vært på jungeltur UTEN shampo, balsam og hårbørste i tre uker, nei DA er det faktisk på tide med en liten omgang. De slitte tuppene klippet av, og i tillegg ble håret klippet opp og gjort litt lettere, såpass lett på toppen, at det faktisk er mulig å få til å style det, UTEN å tupere det herfra til Sarpsborg, og i tillegg bruke halvannen liter hårspray for å få håret til å ligge der det skal. Håret ble til slutt krøllet, og jeg følte meg skikkelig glamorøs da jeg gikk ut i den slitne Yarisen. Bilen stod ikke helt i stil til håret, for å si det sånn. Heheh. 

Jeg skal nok vise dere litt mer av håret i morgen, for da ska jeg på egenhånd prøve å gjøre det skikkelig fresht til denne blogg awarden. Whoop whoop, liksom!Ja sånn før jeg glemmer det... Hvor gøy er det ikke når frisøren bare "wow, håret ditt er jo bare skikkelig sunt og glansfult, sett bort i fra de slitte tuppene", og jeg bare "hehe... Det der er resultatet av billigshampo". 

Happy Tuesday, everybody! Håper dere har hatt en helt vidunderlig dag så langt, og at dere har noe hyggelig på planen for resten av ettermiddagen. 

Skrives senere, darlings ♥

33 kommentarer

kaikaxx

21.01.2014 kl.16:49

Elsker fargen på neglene! Hvor er neglelakken fra? :)

siljepia

21.01.2014 kl.16:54

Godt å høre at du ble fornøyd med håret da :) Det er billig shampo som det går med her også :) Gleder meg til å se i morgen da :) Blir spennende i morgen kveld da , håper det er du som vinner :) Håper du får en fin ettermiddag /kveld og så gleder jeg meg til neste innlegg :) klem :)

Andrea

21.01.2014 kl.16:58

Morsomt at du trives best hos akkurat den frisøren, når du ikke har vært "hos en frisør på to år"! Godt du reklamerer for noe du virkelig mener! Hehe....

Helene Alvestad

21.01.2014 kl.16:58

God ettermiddag fine Kristin <3

Åå så bra at det gikk fint og at du fikk det slik du ønsket - det er det aller viktigste! :)

Det ble jo kjempe lekkert bakfra iallefall - gleeder meg til å se det ordentlig i morgen, spent! :D

Haha det er faktisk ganske morsomt det at du ikke har noe skadet eller spesielt slitt hår mtp billigshampoo-bruken.. Men har hørt flere tilfeller der hvor veninner og bekjente har opplevd det samme hos frisøren :) Jeg selv bruker av og til hårkur, men kjøper shampoo og balsam som Define, Elvital, Redken osv. Ikke noe hokus pokus her i gården heller - har fått lignende komplementer fra frisøren jeg og :) Så ikke alltid det lønner seg å betale dyre dommer for å bevare håret hehe :D

Kos deg videre resten av dagen og nyt middagen når den tid kommer :)

Stor klem fra Stavanger til deg <3 <3

Sofie Losnedal

21.01.2014 kl.17:10

Haha, du skriver på en sånn morsom måte! Sikker på at du hadde vært en glimrende kåseri-skriver :D

Jeg har ikke vært hos frisøren på en god stund for å si det sånn. Det tar nesten to år mellom hver gang, og det blir litt for sjeldent. HAr hørt at man skal klippe det annenhver måned, men det kommer da ALDRI til å skje at jeg drar til frisøren så ofte. Likevel elsker jeg nyklipt hår. Tuppene blir så friske, i tillegg til at hele frisyren blir friskere. Jeg kunne ærlig ikke se at du hadde slitte tupper, i hvert fall sammenliknet med det trollhåret mitt! Men resultatet ditt ble jo bare helt fantastisk! Du har jo så fint hår fra før av. Jeg bruker også billig shampoo, men den glansen du får er nok ikke bare pga shampooen. Har nok litt med at du bare er født med glansfult hår. Jeg bruker også billig, men jeg har ikke i nærheten så fint hår som det du har. Skulle virkelig ønske jeg hadde så fint hår som deg.

Resten av dagen skal jg bruke tida mi til å gjøre tonnevis med naturfagslekser! Men jeg må nok komme meg ut på en liten joggetur også.

Ha en fin kveld, Kristin. Klem

Charlotte Wannberg

21.01.2014 kl.17:17

Du paste krøllene! Herlig med en forandring i ny og ne:)

Masse lykke til i morgen, krysser fingrene mine for deg!

Charlotte M

21.01.2014 kl.17:20

Håret ditt så skikkelig fint og glansfult ut bakenifra, og jeg gleder meg veldig til å se hvordan det ser ut foran også!! Jeg liker også den følelsen av å komme ut av frisørsalongen og bare føle at håret ditt er helt fantastisk! Og jeg klarer aldri å skjønne hvordan frisørene klarer å få håret mitt til å se så fint ut, når jeg aldri klarer det selv..

Ha en fortsatt super dag videre! Klem<3

Amalie

21.01.2014 kl.17:21

Det ble kjempefint! Du kledde krøller det bør du bruke oftere! :)

Ønsker deg lykke til i morgen, krysser fingrene for deg! <3

Ha en sprudlene rå kveld! <3

Renate Kjellevold

21.01.2014 kl.17:21

ååh, såå fint! er så sjalu på håret ditt

Marthe Gulbrandsen

21.01.2014 kl.17:28

Du har så syyyykt fint hår. Jeg er skikkelig missunnig på deg 😘

Det er godt det ikke bare er jeg som bruker billig shampoo :)

Gleder meg til i morra ;)

Kos og klem

Rebekka Heggelund

21.01.2014 kl.17:31

ååå, så fint det ble! Jeg hadde heller ikke klippet meg på veldig lenge da jeg klippet meg her om dagen, tuppene begynte å bli så slitt at de neste sto utover, så da måtte det til altså.

Kos deg masse videre i kveld, digger deg <3

Mia Tønder Pettersen

21.01.2014 kl.17:36

I'm in love! Det er slik jeg bestandig har ønsket at håret mitt skal se ut! Så fint. Jeg kan ikke vente til å se resten liksom ;) håper du selv er like fornøyd som du skriver, det er jo det som er viktigst :)

Håper du også koser deg masse i dag <3 KLEM!

Ida Marie Hansen

21.01.2014 kl.17:53

Så utrolig nydelig håret ditt er! Selv bruker jeg billig shampo og balsam, og heller kurer det en gang i blandt med en litt dyrere hårkur.. Gud veet hva som hjelper, merker egentlig ikke forskjell uansett hva jeg prøver!

Maiken

21.01.2014 kl.17:54

Du må være den beste bloggeren som finnes! Du inspirerer så mye gjennom klær og interiør og alt du skriver om. Du er en av de få bloggerne som faktisk skriver interessante innlegg. DIGGER DEG

Merete

21.01.2014 kl.18:11

hvor er skjorten din fra?

Amanda

21.01.2014 kl.18:13

Må si meg helt enig med Maiken, Du er den mest ærlige, morsomme og ikke minst mest inspirerende bloggeren jeg vet om! Når jeg leser et innlegg som dette, kan jeg ikke la vær å smile. Må le litt av billigshampo av og til, men hadde det ikke vært for at mamma er frisør (og betaler shampoen)hadde jeg nok vært en tilhenger av det fantastiske fenomenet selv. Btw, så ble håret ditt kjempebra, gleder meg til å se flere bilder i morgen :)

Lena Pedersen

21.01.2014 kl.18:19

Endelig tilbake! :D

Har hatt en suuuuperstressende helg, med alt for mye å gjøre og for liten tid! Har også hatt mye å tenke på som ikke har vært fult så positivt, så har ikke orket å tenke på å lese blogger i det hele tatt!

Vil først bare si tuuuusen takk for goodie bagen jeg fikk i posten, var kjempefine og nyttige ting i den! :D

Du ble kjempefin på håret, Kristin! <3 blir kjempefin uansett hva du gjør har jeg på følelsen av.. Gleder meg som en liten unge til å se ordentlige bilder i morgen, og ikke minst er jeg spent på blogaward!!! :D

Nå bærer det på trening, ha en fin dag videre :)

Marita Malmgren

21.01.2014 kl.18:29

Har så lyst til å besøke hendrix hair, har hørt så mye positivt om de! Kan skjønne du er fornøyd, håret ditt ser helt fantastisk ut! DU ser fantastisk ut! :) selv så har jeg aldri farget håret, bare stripet det men det er år og dager siden så nå har jeg min naturlige farge men jeg skulle gjerne ønske å få ombre, altså litt brunt fra toppen også blir det lysere og lysere, men jeg vet ikke om jeg kommer til å angre. Hmm.. Vanskelig dilemma altså :) har du noen tips?

Håper du får en super tirsdag videre kjære! Stor klem fra Marita! :)

Kristiane Lie

21.01.2014 kl.18:33

Nå føler jeg håret mitt også trenger en stuss og jeg klippet meg i september. Hehe. Håret ditt ser nydelig ut. Gleder meg til bedre bilder i morgen ;)

Marthe Bjørnsen

21.01.2014 kl.18:47

Elsker håret ditt!! <333

Vibeke Mikalsen

21.01.2014 kl.19:18

Håret ditt er så vakkert!

Gleder meg til å se resultatet!

Liv Linnea

21.01.2014 kl.19:39

Å gleder meg allerede til å få se resultatet i morgen. Min tirsdag har vært ganske avslappende.

Klem

Nora

21.01.2014 kl.20:39

skikkelig kul blogg ;) Koselig om du kunne tatt en tur innom min blogg <3

Cathrine Nilsen

21.01.2014 kl.21:07

Ååh, så fint det ble! Gleder meg til å se bedre bilder imorgen.

Jeg fikk litt lyst å dra til frisøren selv nå. Jeg har faktisk ikke vært der siden jeg gikk på barneskolen engang. Ei venninne klippet meg for et par år siden, og etter det var det sånn "nå SKAL jeg få langt hår, uansett hva", så da var liksom ingen frisør nødvendig. Har bare klippet av tuppene etterhvert som de har blitt i overkant flisete. Men nå er alt håret like langt, og helt rett og flatt og tynt, og det er jo faktisk bare ikke fint. Hahah.. Det går jo ikke ann å fikse det på noen måter heller. Uansett hva jeg gjør med det, så er det like rett, flatt og rett ned en halvtime senere. Det eneste som faktisk funker er mi kjære bølgetang, men det går jo såå lang tid... Her snakker vi Bad hairday everyday. Men herregud, nå skriver jeg alt for mye her.

Ha en fin kveld videre, og godnatt ♥

Cecilie Lien

21.01.2014 kl.21:25

Herlig, så fint det ble!! Jeg er heldig som har en tante som tidligere har vært frisør, så jeg kommer bare hjem til henne når jeg ønsker å klippe meg, så får jeg det både slik jeg vil ha det, og gratis :D Heheh.

Ha en fin kveld videre, så krysser jeg fingrene for deg i morgen ♥ klem

Inga Brandvik

21.01.2014 kl.21:32

Hei, jeg må bare si at håret ble kjempe fint, det så skikkelig sunt og friskt ut. Misunner håret ditt! Elsker det at det er lyst helt nederst i tuppene! Du får ha en god kveld. :Inspirasjon:

Hanne R

21.01.2014 kl.22:25

Jippi, grats med ny sveis! Det må føles godt :) Selv er jeg på sparer'n så det er ikke hverdagslig å se meg i noe frisørstol el. Sist var vel august 2012 eller no sånn! Blir morsomt å se deg stylet med "nytt" hår i morgen :) Sparing av hår er forsåvidt kjedelig, men det er vel verdt til slutt =)♥ Krysser fingrene for deg i morgen, er det noen som virkelig har fortjent en award så er det definitivt deg =) Føles ekstra godt at jeg var med å nominerte deg ;) Nå er det natti natt for min del ;) Muah :* piz out ☺☻♥

Marthe Elisabeth Kristiansen

21.01.2014 kl.22:46

Hei :-)

Jeg ville bare si ifra at jeg brukte noen bilder av deg på et innlegg på bloggen min. Bare å si ifra hvis du vil at de skal fjernes!

http://marthekristiansen.blogg.no/1390150619_9829_day_17__bloggene.html

Mvh Marthe

Silje Møller Schiefloe

21.01.2014 kl.22:47

Shiit, gleder meg til å se det skikkelig! Det så såå fint ut på bildet over, ihvertfall :o

Marlene Nilsen

22.01.2014 kl.01:00

du har så flott hår :D

StyleConnection

22.01.2014 kl.10:51

Marthe Elisabeth Kristiansen: Det er selvfølgelig helt greit :) SÅÅÅ koselig <3

Julie Storlien

22.01.2014 kl.17:26

Du ble SÅ sykt fin! Den frisyren kledde seg utrolig masse, det må jeg virkelig si. Er det ikke gøy med en forandring? Ihvertfall når det blir så fint!! Hehe. Du er nydelig.

klem i fleng

Lisa

23.01.2014 kl.01:38

Fin skjorte! Hvor er den fra?:)

Skriv en ny kommentar

hits