SOFAKOS

Happy Saturday, beauties ♥

Jeg sov lenge i dag, og har først nå klart å krype ut av sengen og videre opp i sofaen. Friends snurrer på TV'n, jeg har data'n på fanget og kaffekoppen ved siden av meg. Perfekt start på dagen!

Kvelden i går var magisk, og min venninne, Sandra, og jeg hadde en fantastisk hyggelig fredagsdate. Dessverre spiste jeg så inn i satans mye at jeg nesten ikke klarte å stå på beina da vi gikk videre for å ta en øl, så alternativet ble å enten stikke fingrene i halsen for å få opp halvkiloen med crispy duck som jeg hadde slukt litt tidligere på kvelden, eller kaste inn håndkle og legge seg i fosterstilling i sengen hjemme. Valget falt på det sistnevnte, men herreguuuud for en hyggelig kveld. Helt magisk, og heldigvis er det ikke lenge til neste date!

Neglelakk fra OPI i fargen "Don't Know Beets Me"

Om ikke lenge skal jeg freshe opp soverommet. Jeg bestilte nemlig dette fantastiske sengetøyet med zebramønster fra H&M, så nå skal rommet pimpes opp og bli råkult til helgen og en ny uke. YEY!

Jeg skal selvfølgelig vise dere noen bilder når jeg er ferdig, og senere i kveld blir det tapas night med jentene. SOM jeg gleder meg, så i kveld får jeg altså besøk av chicksa, og hver og en av oss skal fikse hver sin rett som vi skal nyte rundt spisebordet i kveld. Heldigvis har jeg fått ansvaret for noe såpass enkelt som oliven, sånn siden jeg ikke er så innmari rå på kjøkkenet. Hhaahah!

Hva er deres planer for kvelden da, skjønnheter? 

LOVE ♥

 

16 kommentarer

Renate Kjellevold

18.01.2014 kl.13:16

åh, så koselig! kvelden din blir nok ganske vellykket da ja!

eg skal i sånn babyshower ikveld, så filmkveld med noken venna etter det.

Sofie Losnedal

18.01.2014 kl.13:22

Så bra du hadde en hyggelig kveld! I dag sto jeg opp kl.10, og det var en herlig morgen. Med kaffekoppen i hånda er ingen ting mer perfekt.

I dag blir det å dra en tur til byen for å kikke litt, og kanskje ta en tur på kafe med lillesøstra mi. Senere i dag skal vi feire bursdagen til stemoren min på restaurant.

Sengetøyet med zebramønsteret er bare dødskult! Vurderer å kjøpe det selv, tror det kunne blitt fint på rommet mitt! Gleder meg til å se bilder fra rommet, også må du ha en strålende dag og tapas night <3

Julie Storlien

18.01.2014 kl.13:25

Hei på deg! God morgen.

Så bra du hadde en fin date igår bortsett fra at du ble så stapp mett. Du får en en strålende lørdag videre. Det blir gøy å se sengetøyet på senga. Det var så sinnsykt kult det Zebra sengesettet. Kos deg masse med chicksa i kveld, det blir sikkert en fantastisk kveld! Tapas er jo bare SÅ godt!

klem i fleng

Linda Mari

18.01.2014 kl.13:28

God formiddag:) Ville bare ønske deg en fin dag og at tapas kvelden blir super. Skal sjøl spise middag med 2 venninner å kose oss med noe godt i glasset:)

Klem fra Bergen<3

Helene

18.01.2014 kl.13:35

God morgen :) Jeg tilbringer så langt dagen med en liten spa til meg selv, scub og ansiktsmaske og hele pakka. Noen gangen trenger man bare litt "meg-tid".. hehe

Charlotte Wannberg

18.01.2014 kl.13:38

Hørres ut som en veldig bra kveld, må si jeg er litt misunnlig som ligger her syk i sengen, hehe. Håper du får det like bra og i kveld, og at det kanskje blir noen stemnings bilder i morgen:)

Elina Waldemarsen

18.01.2014 kl.13:45

Håper du får en super lørdag! :-)

Charlotte M

18.01.2014 kl.14:42

Så deilig å bare kunne ligge å slappe av på sofaen på staten av lørdagen! Jeg måtte opp tidlig for å så kunne dra til Hafjell. Men det er deilig å komme opp på fjellet også! :)

Gleder meg til å se det ferdige resultatet av soverommet! Tenker meg det blir superfint! Du er jo så flink på interiør! Men du får ha en super lørdag videre, og kose deg masse i kveld, klem! <3

Helene Alvestad

18.01.2014 kl.15:14

God formiddag skjønneste!:)

Såkult gleder meg til å se resultatet!:)

Haha åå det er vondt å bli såå mett!! ..

Åå hørtes kooos ut! Må kose dere masse ikveld!! Ha en fin lørdag så snakkes vi <3

Selv er jeg på koselig besøk hos min søster nå og ikveld skal jeg i partyparty hos en god veninne - fin lørdag med andre ord!

Klem og suss!<3

krist.in

18.01.2014 kl.15:25

gleder meg til å se resultatet !

Lørdagen blir brukt til spellemannspris, jeg skal være korist, woopwoop! Og så blir det spellemannsfesten utover natta ;) Ha en fin lørdag !

Liza

18.01.2014 kl.15:57

Enjoy your weekend babe <3! I'm visiting friends tonight and tomorrow it's my mothers birthday :) Have a nice evening love. X

siljepia

18.01.2014 kl.16:51

Det høres jo ut som en flott helg du får du da :)

Gleder meg til å se bildene du legger ut senere :)

Ha en super koselig lørdagskveld med dine venner :D Tapas er jo kjempegodt ;) klem :)

18.01.2014 kl.17:19

Hvilken kaffemaskin har du? Elsker kaffe og trenger ny!

Marthe Gulbrandsen

18.01.2014 kl.18:56

Så koselig :)

Litt kaffe er alltid gått, mens man mimrer om gårdsdagen

Kos og klem

18.01.2014 kl.21:51

Deilig med en rolig start på dagen :) Håper kvelden din blir like bra!!

Amalie

19.01.2014 kl.11:22

Deilig å sove lenge når man har fri!

Bra du koste deg den kvelden! <3

Gleder meg til å se senga! :)

Ha en fin dag! <3

Skriv en ny kommentar

hits