10 THINGS ABOUT ME

Det er freeeedaaaag ♥

Fredager, altså... ELSK!

Det blir dessverre ingen stemningsbilder fra i går, da jeg for en gangs skyld var litt i overkant opptatt av å hive i meg maten, fremfor å leke fotograf. Litt bilder ble det jo, men jeg var så sulten, ergo ustødig på hånden, så de bildene ble faktisk i overkant blurry. Hehe. 

Derfor tenkte jeg rett og slett å starte fredagen med et litt festlig innlegg, nemlig et innlegg hvor dere får vite 10 ting om meg som dere kanskje ikke visste fra før, og sånne blogginnlegg er jo alltid litt morsomt. Faktisk ganske morsomt for bloggeren også, for når man sitter sånn og tenker over hvordan man egentlig er, dukker det faktisk noen ganger opp ting som man ikke hadde tenkt over før. GØY!

Alright, here we go...

1. Jeg er kanskje den eneste i hele dette landet som IKKE setter pris på eksklusive merker og kostbar design. Jo billigere jeg kan få det, dess bedre, og jeg kunne aldri i livet investert i en dyr designerveske. Hadde jeg fått en klassisk Chanel, hadde jeg faktisk gitt den bort, og det som gjør meg megahappy er ikke å komme ut fra en butikk med 2 udødelige kvalitetsplagg til 5k, men å komme ut fra en butikk med en hel garderobe til en crappy kvalitet til samme pris. Hurraaaa for billig crap!

2. Jeg har faktisk ikke satt mine føtter på et treningsstudio siden desember, eh nå må jeg tenke litt.... HAHAAAA, 2011. Ikke siden TOTUSENOGELLEVE!?!?!? Nei vent litt... Belinda dro meg faktisk med på EVO til en powerwalk på møllen, i fjor... Kan ikke si at den økten der teller, så da er faktisk årstallet 2011, hvor jeg sist faktisk trente til svetten rant. Kankje på tide å begynne så smått å vurdere å kanskje en gang i fremtiden tegne et nytt medlemsskap? HE HE

3. I fem år da jeg bodde i Bergen var jeg støttekontakt for en nydelig jente med Downs Syndrom, og ingenting var hyggeligere enn daten vår hver tirsdag. Jeg fikk følge henne fra hun var seks år, og den utviklingen var helt vanvittig. Plutselig ble hun flinkere til å snakke, det var mulig å føre en samtale med henne etterhvert, og hun ble sinnsykt god i bowling. Hehe. Jobben som støttekontakt må ha vært noe av det mest givende jeg noen gang har jobbet med, og jeg har savnet mitt lille hjertebarn siden jeg flyttet til Oslo. 

4. Jeg er ikke kjent for å være den som er mest oppdatert på nye serier eller filmer, og selvom jeg elsker Big Bang Theory og Friends, har jeg aldri fått en craving på en spesiell serie. Jeg har f.eks aldri sett verken Gossip Girl, Orange is The New Black, eller noen av disse seriene som jeg føler ALLE har snakket så sinnsykt varmt om. Den serien jeg riktig nok ble introdusert for av Dennis, er Walking Dead, og den serien synes jeg faktisk er helt fantastisk bra. 

5. For å referere til punktet over her, så er jeg ikke den som går oftest på kino heller. Hva skjer med meg da? Hahah. Vet dere hvor lenge siden jeg faktisk var på kino??? Jeg tror søren meg at jeg ikke har vært på kino siden 2009, og det er faktisk hele FEM år siden. Hahahah! Hvordan er det på KINO om dagen da? God stemning? Bedre sitteplasser? Bedre smågodt? Tenk da.. Når alle bare "Wooooow. Avatar er jo en helt sinnsyk film. FOR en kino-opplevelse", sier jeg bare "Avatar what?" Not good!

6. Jeg har en spesiell hang up som går ut på å plutselig og helt ukontrollert, begynne å synge for full hals. Når jeg er alene sitter jeg alltid å synger for meg selv, og jeg synger ikke på kjente sanger... Neida, jeg lager nemlig mine egne tekster og melodier i det jeg åpner kjeften, og hva som kommer ut er bare tull. Ikke én setning i en "selvkomponert" sang henger på greip i det hele tatt, og ikke høres det spesielt bra ut heller. Heheh. 

7. Det siste året har jeg blitt ekstremt lettrørt. Jeg kan begynne å grine av den minste lille ting som alt fra reklamer på TV,  en viss stemning, eller når jeg er skikkelig lykkelig. Da Dennis og jeg fant tilbake til hverandre for siste gang og sånn på ekte, satt jeg og hylgrein på Buger King etter en bytur, med kjeften full av burger og chili cheese tops, BARE fordi jeg var så sinnsykt lykkelig. Sjarmerende? *kremt, kremt*

8. Fra seriøse arbeidsoppgaver til de mindre seriøse... Jeg jobbet faktisk som bartender i tre år, på en av Bergens hotteste utesteder med 18 års aldersgrense. Hahaha! Der stod jeg altså annenhver helg, bak baren, iført en altfor kort og altfor trang t-shirt og bare, "to øl, ja?" Miljøet var jo helt FAB, og selvom det var slitsomt å jobbe til langt på morgenkvisten, koste jeg meg gløgg ihjel. Gøy epoke i livet!

9. Jeg er dessverre alltid sent ute. Alltid forsinket! Jeg er liksom født 10 minutter for sent, og det er sjelden jeg faktisk er tidsnok ute til en avtale. Dette er helt krise, og noe jeg virkelig jobber med. Ingenting er jo kjipere enn folk som aldri klarer å komme til avtalt tid! Skjerpings!!!

10. Jeg har kommet til et punkt i livet hvor jeg virkelig har innsett at jeg begynner å bli voksen. Det er ikke like viktig for meg å være ravende drita hver torsdag, fredag OG lørdag, det er ikke like viktig å sluke den grisete kebaben på morgekvisten etter endt narch, mens dressing renner nedover den hvite toppen, og det er faktisk ekstremt deilig med en rolig helg. Hva skjedde?? Joda, jeg har fått meg kjæreste, så det er mye av grunnen, MEN... Jeg merker at jeg rett og slett har vokst fra de interessene jeg hadde for tre år siden, og det føles faktisk vanvittig bra. Sjukt! For tre år siden hadde jeg aldri trodd at jeg noen gang skulle komme hit jeg er i dag. Etableringsklar, og roligere enn noen gang. Hahahah!

Sånn... Litt mer info som dere kanskje ikke visste? 

Jeg er straks på vei ut døren for å stikke videre i ukens siste møte. Nå gjelder det bare å finne bilden bak all snøen, og faktisk grave den frem. Pokker ta den jævla snøen, altså! Hehe. Nyt dagen så lenge, så skrives vi litt senere i dag.

SMASK

35 kommentarer

17.01.2014 kl.11:23

kjenner meg igjen as. Alle vennene mine ser liksom på Pretty Little Liars og Gossip girl, mens jeg ler meg ihjel av Big Bang Theory ;)

Kristin

17.01.2014 kl.11:34

Hahaha! Den synge-greia husker jeg også drev med, gjerne på do da jeg alltid kjedet meg, nå er sang på do byttet ut med telefon... Ganske ekkelt å tenke på egentlig, men uansett; veldig morsomt innlegg!

Helene Alvestad

17.01.2014 kl.12:00

God deilig fredag Kristin <3

Kult innlegg, elsker når vi får vite litt mer inside information hehe!!

Var noen ting jeg ikke visste, mens andre du har nevnt litt smått før :-D

Noen ting som at du alltid er sent ute til ting kunne jeg ha tenkt meg til, hihi. Ikke fordi du ser ut som en sånn person- men du har alltid mange baller i luften samtidig!:)

Kos deg på møte og håper du kommer tidsnok haha:-)

Ha en super start på helgen og nyyt den ❤️

Klem!!

Jofrid

17.01.2014 kl.12:38

Gøy å lese!:) Jeg kjenner meg igjen i punkt nr 6, helt på samme måte. Lager alltid noe tullball av tekster og melodier. Noe som aldri i livet blir skrivd ned! Haha

17.01.2014 kl.12:57

Åh, så koselig å lese om støttekontakt-jobben :) Hørtes givende ut!

krist.in

17.01.2014 kl.13:20

gøy å få vite slike ting! Loveit:) ha en herlig fredag!

Hilde

17.01.2014 kl.13:33

Kjenner veldig igjen det med TV-seriene! Elsker Friends og Big Bang, men ikke sett noe særlig av andre... :p

Sofie Losnedal

17.01.2014 kl.14:05

Så morsomt å lese! Kan virkelig kjenne meg igjen i nr.3. Alle venninnene mine snakker om alt om alle mulige serier, og jeg bare sitter der som et spørsmålstegn.. Og når jeg først nevner en serie eg elsker, så har ikke de hørt om den en gang, haha!

Det var også veldig fint å lese om støttekontakt jobben. En kjempefin ting å gjøre <3

Annelin Otterlei

17.01.2014 kl.14:07

Så utrolig gøy å lese! Alle disse tingene er sånn som vi faste lesere kunnet tenke oss til, men som det er gøy å lese at faktisk er en del av deg.

Jeg er selv helt tvseriefrelst og jeg gleder meg noe sinnsykt til nye episoder av The Walking Dead. Dødsrå serie!

Du får ha en fantastisk fin helg Kristin! Kos og klem fra meg! <3

Cathrine Nilsen

17.01.2014 kl.14:22

Dette var et fantastisk innlegg! Hahhah.

Nr. 1 er jeg heelt enig i! Jeg har aldri skjønt greia med "merkeklær" og vesker osv. Hvorfor kjøpe noe til flere tusen kroner når du kan få noe akkurat like fint for en tiendedel av prisen liksom.

Når det gjelder treningssenter, så har jeg vært der et par ganger i livet mitt, og da var jeg med ei venninne som skulle på sånn dansetrening. Hahaha. Men jeg har faktisk vurdert å begynne å trene flere ganger den siste tiden. Det er bare det at jeg rettogslett ikke gidder. Så det skjer nok ikke..

Å lese om denne støttekontaktjobben din varmet virkelig hjertet mitt! Jeg har alltid ment at du er en fantastisk person, og nå kan virkelig ingen motsi meg. ♥

Ha en fin fredag videre, og god helg! Kos deg masse ♥

Suzanne

17.01.2014 kl.14:22

For et koselig innlegg, Kristin :-) Kunne du ha hatt en spørsmålsrunde snart? Og kanskje på video? Ønsker deg en fantastisk strålende helg :-)

Ida Marie Hansen

17.01.2014 kl.14:33

Kjempefestlig innlegg! Jeg er helt lik deg på punkt 1 og 4.. Men Friends er jo livet da :)

siljepia

17.01.2014 kl.15:07

Koselig og gøy innlegg å les da :) Støttekontakt jobben hørtes så utrolig koselig ut ja,og givende :) Noen av punktene er jeg lik deg på :)

Jeanette

17.01.2014 kl.15:43

Nummer 1 passer meg godt også. Er ikke noe fan av merkeklær, husker at jeg kjøpte en DC genser og tskjorte etter konfirmasjonen min.. men er ikke noe jeg går å kjøper ellers.

Haha, nummer 6. Jeg kan også bare sitte for meg selv og lage masse teite tekster. Masse engelske ord som ikke henger på greip, og det verste er at jeg ikke legger merke til det før etter 10 min :p

Charlotte Wannberg

17.01.2014 kl.16:13

Hahha, husker jeg gjor nummer 6 hele tiden når jeg var liten. Riktig nok så var det da på engelsk, som var et språk jeg ikke var fult så god på, hehe, skulle ønske jeg tok det opp!

edliH

17.01.2014 kl.16:16

Du bør se "life unexpected"! Har nettopp begynt på den, den er råbra!!

Hsb

17.01.2014 kl.16:59

Det er ikke så rart du ikke har sett andre ting en Friends og the big bang .... Det er vanskelig å finne noe som er så bra som friends, de holder det gående i hele 10 sesonger å hver episode har et høydepunkt fullspekket med latter.:):)

Lena Pedersen

17.01.2014 kl.17:04

Viste egentlig mye av det fra før! Det jeg ikke viste, er vi ganske like på som feks det med tvserier, merkeklær osv! Skjønner ikke hvorfor mennesker er så opptatt av merker. Tror det eneste jeg har som kan sees på som merkeklær er vans og converse, treningsklær og en wezc-genser som er mange år gammel! Interesserer meg virkelig ikke for dyre merkeklær, alle blir overasket etter jeg har vært på shopping, for jeg får alltid så sykt mye for pengene! :)

Har nettopp kommet hjem fra første treningsøkt på ett år, så skal dusje og så bærer turen til postkontoret å hente en pakke jeg vil tro er fra deg! :) gleder meg til å se hva det er!!! :D

Liv Linnea

17.01.2014 kl.17:05

Hahahaha, morsomt å få vite litt ting man ikke viste. Jeg er også sånn at jeg aldri kommer tidsnok eller at jeg begynner automatisk og synge mine oppdiktede sanger som plutselig kommer inn hode.

Klem

Marita Malmgren

17.01.2014 kl.17:06

Såå gøy med slike innlegg, mye jeg ikke visste her altså :) håper du får en fantastisk helg! Her er det bursdagsfeiringer hele helgen, det gleder jeg meg til! Har dessverre blitt veldig forskjølet og mest sannsynlig fått brist i ribbeina, uff, jeg blir alltid syk når det skal skje noe koselig, men jeg skal uansett holde meg oppegående denne helgen, det kan ikke stoppe meg :) idag etter skolen brukte vi vel halvannen time på å komme hjem da bilen ikke klarte å kjøre hele veien opp bakken, etter en stund kom det heldigvis noen og tauet oss opp og gud så kaldt det var, fryser fortsatt jeg! Ikveld skal jeg være med mine beste, håper du har en bedre start på helgen enn meg og at du skal få det kjempe fint! Stor klem fra Marita! :)

Hanne R

17.01.2014 kl.17:19

Sånne innlegg er jo så GØY! Jeg er superfan av Friends og ingenting kan overgå den serien i mine øyne. Jeg hadde kjærlighetssorg i et år etter det sluttet! Ska ljeg si deg hva som gjorde meg skikkelig happy i dag? Jeg fikk norsk karakterene mine i dag, oog de var ikke allers verst. Bedre enn jeg trodde fakisk! DEt var bra, for nå begynte motivasjonen min ræva. Morsomt å bli litt bedre kjent med deg, som man gjør gjennom slike innlegg =) Ha en suuper fredag. Jeg får et par av jentene over og det er jo o'glede!! piz & luv

Amalie

17.01.2014 kl.17:29

Visste ingenting av de tingene! :)

Det var fint å bli litt mer kjent meg deg! Haha :D

Jeg begynte å se to tv serier i 2013 å det er de eneste, søstera så på modern family og den var så gøy så jeg begynte å se videre på den.

Så viste hun meg Pretty little liars å den var jo super spennende! :)

Har aldri vært på tida noen gang, pappa jobber hjemme med båter å kommer en halv time før vi skal dra et sted så alle må vente på oss.

Ha en fin kveld videre! <3

17.01.2014 kl.17:31

Hahaha! Er akkurat lik til alle de tingene, uten om å slå seg til ro. Ikke særlig populært at jeg kommer for sent til skolen to til tre dager i uken!

Hanne

17.01.2014 kl.17:45

HAHAHAHA jeg elsker deg kristin, du er så vanvittig bra

Cecilie Lien

17.01.2014 kl.18:51

HHhaha, elsker slike innlegg! Er helt lik på noen av punktene, spesielt den synge greia, og spesielt når jeg er på do eller i dusjen. Hahhaha herregud... Teksten har jo ingen sammenheng i det hele tatt, og i tillegg kan jeg ikke akkurat skryte på meg det beste engelske ordforrådet.. HEH. I tillegg lager jeg samtaler med meg selv, PÅ ENGELSK, hvor jeg liksom snakker for alle parter. Hahha så idiotisk

Håper du har en fiin fredag, fineste ♥ klem

Julie Storlien

17.01.2014 kl.19:13

Så kule fakta å få vite! Kjenner meg igjen på flere av punktene, hehe. MÅ bare for skyte inn at det bilde av deg bare er SÅÅÅÅ sinsykt søtt! Du er alltid så nydelig.

klem i fleng

Anniken

17.01.2014 kl.21:13

Du er helt herlig, Kristin! :-)

Charlotte M

17.01.2014 kl.21:19

Så gøy å få vite noen nye fakta om deg! Jeg må nok innrømme at jeg er lik deg på noen av de punktene! Som foreksempel at jeg alltid er sen.. men jeg kan liksom ikke noe for det. Uansett om jeg står opp tidligere klarer jeg alltid å rote bort de minuttene på et eller annt et vis..hehe

Tonje

17.01.2014 kl.23:28

Sitter her med ganske så åpen munn, og det skal sies er godt gjort å få meg til å åpne munnen etter jeg nylig opererte ut de forbarska mandlene som har plaget meg i flere måneder nå.

Men hei, grunnen til hakesleppet mitt var vel at jeg kjente meg igjen altfor mye at jeg ble litt redd her jeg sitter. "Tonje, du er bare født 10 min forsent du", den kommentaren har jeg ikke telling på hvor mange ganger jeg har fått, wopsii! Nå skal det sies at jeg nettopp har fått meg medlemskap på elixia da, HURRAMEGRUNDT eller hva? Gir deg et spark i rompen, Kristin, skaff deg et medlemskap snarest!!:-)

Oda

18.01.2014 kl.10:24

Noe nytt var det da, det med hun jenta med downs var jo kjempe søtt!!

Du aner ikke hvor stort forbilde du virkelig er til meg!

Marthe Gulbrandsen

18.01.2014 kl.18:46

Så utrolig kult å lese! Vi har egentlig veldig mye til felles!

Kos og klem

Kristina

19.01.2014 kl.00:39

Jeg vet ikke hvorfor men jeg bare elsker deg og bloggen din, du tør og være personlig du er ikke falsk du er kjempe pen og virker veldig trivelig og sist men ikke minst de sprudlende anntrekkene dine og alle tilbehøret og jeg har ikke ord❤

Linnea

19.01.2014 kl.22:06

Utrolig koselig at du forteller mer om deg selv, og dette med støtte-kontakt greiene hørtes spennende ut, har du fortsatt kontakt med henne? Hvordan ble du det? Anbefaler du det til andre?

Amanda

21.01.2014 kl.17:07

Kjære Kristin, DU ER RÅ! Selv om jeg ikke er den som kommenterer mest her på bloggen, så elsker jeg å lese alt du skriver! Kommer det snart ny videoblogg?

Tonje

23.01.2014 kl.15:55

Er det en serie du virkelig bør få med deg, er det den amerikanske versjonen av "Shameless"! En helt fantastisk serie som får deg både til å grine av latter, grine av sorg, bli dritsur og kjempehappy på en og samme episode. Handler om en "kjernefamilie", kremt kremt, med en alkoholisert far som kun tenker på seg selv og alkoholen, storesøsteren som prøver å holde familien i orden og få hverdagen til å gå rundt, to eldre brødre hvor den ene tror han er homofil, og han andre egentlig er litt smart men bare roter seg opp i dritt. For eksempel selger han skoleoppgaver mot penger, hasj eller seksuelle tjenester. En yngre søster som etterhvert går igjennom hele fjortissfasen, en yngre bror som elsker å sprenge ting i mikrobølgeovnen og en liten tass på ett-to år, (som i tillegg er mørkhudet i motsetning til resten av familien - no racism). I tillegg lever de på fattigdomsgrensen og alt er egentlig bare helt kaos. Men må si jeg har forelsket meg i hele serien. Ble syk i høst, og tror jeg så to sesonger på tre, fire dager. Ikke en typisk chickflick kjærlighetsserie fult av klisjeér eller en ren actionserie - men absolutt noe å sjekke ut. Og forresten, du er helt fantastisk! Stor klem :)

http://stream-tv.me/watch-shameless-us-online/

Skriv en ny kommentar

hits