WORTH THE TRYPrøv på dette en hel dag... Det er langt fra enkelt, for de aller fleste av oss har vel allerede klart å være negativ til enten vekkerklokken, garderoben, sminken, parkeringsvakten eller den kollektive trafikken før lunsj... Før middag har man kanskje allerede rukket å ergre seg grønn over køen i kassen på nærbutikken, på den sure bussjåføren, eller på trafikken, og når man går og legger seg kan man nok ved en oppsummering finne flere hundre ting man har viet sine negative tanker til. Enig? Selvom jeg er en ekstremt positiv person, kan jeg ikke akkurat skryte av at jeg alltid går en hel dag uten å ergre meg over ett eller annet. 

I morgen skal jeg for moro skyld prøve å ikke la én eneste negativ tanke påvirke humøret mitt. Jeg skal omfavne dagen med et smil om munnen, ikke la meg irritere av verken flyplass og håpløse passasjerer, eller at pølsen på narvesen ikke er vam nok, og at de kun har vanlig ketchup og IKKE chili ketchup. I morgen skal jeg bare smile fra øre til øre, men det er godt mulig at det er lettere sagt enn gjort. Jeg har jo en tendens til å bli rimelig forbanna på ett eller annet tidspunkt når jeg er ute på tur. Heheh!

Alright... Who's joining me?

21 kommentarer

Sofie Losnedal

08.01.2014 kl.18:47

I'm in! Har i grunn aldri tenkt over hvor mye energi jeg bruker på å være negativ og ergre meg over små bagateller. Hadde vært ganske så morsomt prøve ut.

Akkurat i dag tenkte jeg faktisk at jeg skulle prøve en hel dag og bare se meg i speilet når det er helt nødvendig og ikke noe mer enn det. Altså bare om morgen og om kvleden. For når jeg tenker over det, så har det å skikke seg i speilet, blitt en slags uvane for meg. Sikkert for mange andre også, uten at de tenker over det. <3 Det finnes sikkert en haug av andre liknende ting man kan teste ut, som hadde vært morsomt!

Ha en fin kveld, Kristin!

siljepia

08.01.2014 kl.18:52

jeg er med, og skal prøve i morgen å tenke bare positivt og smile ,selv om at det er en dag som består av prøveeksamen og det er naturligvis mye tanker og mye som kan skje på en slik men som sagt skal prøve å bare tenke positivt og smile ;) Ha en fin kveld :)

Rebekka Heggelund

08.01.2014 kl.18:56

Det var en god ide. Jeg skal være med å prøve i allefall. Når jeg faktisk tenker over det nå så skjønner jeg hvor mange negative tanker i løpet av en dag, haha. Man må prøve å tenke positivt på ting som kanskje er litt mer negative. Tror det faktisk er mange som burde være med å prøve dette.

Elina

08.01.2014 kl.19:07

Jeg er med! Elsker at du er så positiv, Kristin! Jeg får så mye inspirasjon fra deg :)

Benedicte Solberg Sværen

08.01.2014 kl.19:14

Hahaha! Jeg skal prøve! ^^

Charlotte M

08.01.2014 kl.19:51

Ok, jeg er med! Men det kommer tid å bli skikkelig vanskelig! Jeg har en tendens til å irritere meg over de minste tingene..men i morgen skal jeg prøve å unngå det! Håper det går! Lykke til til deg! Klem❤️

Maria

08.01.2014 kl.19:52

Den er grei. Jeg er med på den, + positiv innstilling til bart...;) Hørte at det var blitt moderne med bart nå. hihi.

Renate

08.01.2014 kl.20:14

Super ide! Det skal jeg teste ut. Meeen det er vell kanskje enklere sagt enn gjort!

Lena Pedersen

08.01.2014 kl.20:22

Jeg er!

Tror man trenger å bli mint på det der litt innimellom. Vi mennesker er alt for flinke til å syte over små ting, og ikke fokusere på det positive! :)

Tror det blir en utfordring for meg i morgen, ettersom jeg starter dagen med 4 timer matteprøve! Må jo være noe jeg kommer til å arges over, men skal prøve mitt beste! :D

Sofie

08.01.2014 kl.20:33

Oi, dette var interessant og noe jeg vil prøve! Føler ikke at jeg er en negativ person, men skal i allefall prøve dette! :-D

Liv Linnea

08.01.2014 kl.20:56

Jeg er med selvom jeg tror det kommer til å bli en kjempeutfordring. Men utfordringer trenger man jo👌

Love

Cathrine Nilsen

08.01.2014 kl.21:59

Åh, god ide! A negative mind will never give you a positive life, så dette skal jeg prøve imorgen! Har gym på skolen, og sure bussjåfører er nok ikke til å unngå, så blir nok ikke akkurat lett, men er vel verdt forsøket. :)Jeg klager egentlig aalt for mye, så om jeg klarer det blir jeg nesten litt imponert. Hahah.

Helene Alvestad

08.01.2014 kl.22:26

Jeg er med på det, veldig god tanke Kristin! Er i alle fall verdt et forsøk om ikke, hehe :D Er ikke noe ekstremt negativ eller positiv person egentlig, ligger nok litt imellom der - men er sykt lett å la seg påvirke av små *meningsløse* ting iløpet av en dag!

Supert innlegg!

Ha en fin onsdagskveld og natt videre, måtte du sove godt <3

Loveu!

AMALIEMARIEEE <3 <3

08.01.2014 kl.22:37

im in!! :) er så enig i alt du sier!!Det kan bli vansklig, men jeg skal prøve! da blir man også bevisst på hvor mye negative og ubevisste tanker som kommer opp i hodet på en dag og kan faktisk prøve å endre på det! Jeg er litt negativ og har en tendens til å ikke se så lyst på alt, så dette tror jeg kan bli bra!

smask, veldig god idee forresten!<3

vero

08.01.2014 kl.22:42

Dette er jo meg hverdag!

Stine

09.01.2014 kl.00:09

Jeg tror morgendagen min blir kjempe bra, med mindre noe uforutsett skjer, noe som ikke er umulig. Jeg har valgt ut klærne jeg skal bruke i morra, og jeg kommer til å føle meg super i dem på skola, og jeg får møte mine fantastiske venner igjen<3 Etter skola har jeg endelig klart å få med meg min "lite treningsvillige" bestevenninne til treningssenteret! Sounds like a very fun day, og jeg kan ikke tro jeg sier det her, men jeg gleder meg til å stå opp om seks timer og starte dagen:)

Håper dagen din blir super også Kristin, og at ingenting skal ødelegge dagen for deg. Om noe skjer så kan du jo tenke at det er virkelig ikke verdt å hisse seg opp for, det er unødvendig bruk av energi. Det er hvertfall min metode:*

Benedikte

09.01.2014 kl.02:05

ah, det skal jeg også prøve!! :)

Amalie

09.01.2014 kl.07:41

Ja det skal jeg prøve! :)

Ha en fin daag videre! <3

Ida Marie Hansen

09.01.2014 kl.11:38

Etter jeg begynte å lese bloggen din og du skrev et innlegg om det å være positiv og at moren din har inpspirert deg osv, har jeg selv begynt å tenke positivt til mange ting som jeg kunne la plage meg grønn før.. Det er ikke lett, for jeg er egentlig veldig negativ til ting, men jeg absolutt blitt flinkere! Blir kjempeinspirert av deg og humøret ditt, og hver gang jeg titter innom bloggen din så blir jeg litt glad og koser meg med å lese og se på videoene dine :)

skal prøve å ha en så positiv dag som mulig!

Ha en din dag <3

Ida Juvik Larsen

09.01.2014 kl.16:31

Skal jeg virkelig prøve!

Stine Anette

09.01.2014 kl.18:13

Jeg er med på den!

Det vil nok bli vanskelig, men er man bli selv. Så er det større sjans for at de andre rundt deg er blide, å da smitter det over på deg igjen. Å det er verdt å prøve selv om man kanskje ikke klarer det :)

Lykke til :D

Skriv en ny kommentar

hits