ÅRET SOM GIKK

Hei igjen fininger ♥

Hvordan har dere det i dag? Noen som gleder seg til kvelden eller? 

Det er på tide med et tilbakeblikk på året som har gått, og før jeg begynte å bla meg tilbake i arkivet, hadde jeg ikke sjans til å huske hva som skjedde iløpet av de første månedene i 2013. Det er vel den største bonusen ved å blogge...At man alltid kan bla seg tilbake i denne dagboken som en blogg egentlig er, og få gleden av å titte på bilder og lese tekster som ble publisert på tidligere tidspunkt. 

 


Vi skålte oss inn i det nye året her i Hemsedal, og det ble en deilig nyttårsfeiring i ekstremt godt selskap. Det var et nytt år med en haug av nye muligheter, og da jeg var kommet i gang med 2013, var det også tid for å være med i NRK's Forbrukerinspektørene. Jeg trosset "normalen", og melde meg ut av SATS fremfor å engasjere meg i nyttårsforsett og treningsstudio, og fulgte dette opp med å skrive et innlegg om "Drømmekroppen". 

Jeg fikk fatt i TIDENES fineste leilighet, og flyttet fra Bislett til Løkka, noe som virkelig var ett av årets desidert beste øyeblikk. Jeg ble hekta på SnapBacks, jeg fikk gleden av å stikke innom Bestseller for å sjekke ut de kommende kolleksjonene, jeg hadde et fantstisk samarbeid med G-Sport og Pepsi, det var masse snø, og jentene tok turen til Grefsenkollen for å hygge med Red Bull Sparkstøtting Supercross. Jeg gjorde et intervju i magasinet Spirit, Belinda hadde bursdag, det var tid for L'oreal Bloggers Battle hvor en av dere kunne vinne en make over dag sammen med meg, og det var også tid for Vixen Blog Awards. 

Jeg inviterte fire av dere til Stylingdag hos ONLY, og jeg dro også til Budapest med Dennis. I tillegg ble det en tur til London med Betty, jeg arrangerte pizzakveld i samarbeid med Peppes Pizza, hvor jeg hadde med meg 14 blogglesere, det ble vår i luften, og jeg holdt foredrag på et Malene Birger Event. Her snakket jeg om jobben bak StyleConnection, og hele foredraget kan dere lese HER

Høydepunktet var garantert turen til Hawaii, og minnene herfra får meg til å glede meg enda mer til den samme turen i februar. Det var tid for påske og godstemning i Hemsedal, samt jentetur til Trondheim med Camilla og Christina, hvor vi i tillegg til å besøke Nina, virkelig fikk svingt oss og hygget sammen. 

De første tre månedene var altså ekstremt fine, men samtidig relativt turbulente grunnet alt virrvarret med Dennis. Heldigvis har vi jo alltid hatt en fin tendens til å finne tilbake til hverandre etter hvert eneste brudd. Heheh!

 


Våren satt sitt inntog for fullt, Belinda og jeg var bidragsytere i en dokumentar på P3, og jeg deltok i Verdens Rikeste Lands direktesending på nettopp P3. Vi fikk festet godt fra oss, jeg fikk gleden av å dra til Madrid med OPI, det var duket for både pressedag hos Bestseller, samt hos Storheil Agenturer. Belinda og jeg hygget max i Stavanger hvor vi også fikk føle på den deilige sommeren, og det var i tillegg tid for en real piratfest. 

Vi fikk kost oss med årets første utepils, det var duket for Stavanger Live, Gullruten i Bergen og selvfølgelig den storslagne ELLE festen. Jeg fikk en fantastisk tatovering på låret, det var tid for en nydelig 17.mai feiring, jeg ble rørt til tårer da min venninne i Bergen giftet seg, og sist men ikke minst... Det var tid for å dra til Malaysia hvor Robinsonekspedisjonen skulle spilles inn. 

Steike for noen måneder!Vi kom tilbake fra Robinsonøyen, og kunne glede oss over god mat og ferie. Den begynte i deilige Stavanger hvor vi også gikk løs på Preikestolen, og dette må ha vært mitt mest sporty øyeblikk i hele 2013. Hahahh!

Turen gikk videre til vakre Rosendal, deretter til Oslo, og vips så var Dennis og jeg godt plassert i Spania, hvor vi ble værende en hel måned. SÅ deilig men allikevel litt i lengste laget. Det var duket for Copenhagen Fashion Week med Stine og Betty, jeg kunne endelig avsløre min deltakelse i Robinsonekspedisjonen, jeg hadde bursdag og TIDENES feiring, og på sensommeren hadde jeg gleden av å se enda en flott venninne gifte seg.

Jeg var med på en festlig fotoshoot, det var tid for premierefest, jeg dro til Kristiansund for å være konferansier på Trend Dagene, og jeg var også med i en av TV2 sine "Ettermiddagen"- sendinger. Jeg skrev et tankevekkende blogginnlegg, jeg dro til Århus for å feire verdens skjønneste Betty, og jeg arrangerte i samarbeid med Urban en herlig shoppingkveld på Urban Karl Johan. 

Hektiske men samtidig deilige måneder, som fløy altfor fort forbi! 

 "Jeg sitter her på kjøkkenet med en god og varm kopp kaffe, og i dag koser jeg meg litt ekstra mye. Det er 1.oktober, vinteren er like rundt hjørnet, det er bare to måneder til vi går inn i julemåneden, og tiden fremover kommer til å bli skikkelig koselig"

Det føles som det var i går jeg skrev denne setningen, og jeg kan faktisk bare ikke forstå at julen allerede er over. 

Etter mye frem og tilbake ble det omsider Dennis og meg? Sånn på EKTE, og jeg har aldri opplevd en sterkere kjærlighet. Endelig føltes det 110% riktig, og dette fikk jeg frem i DETTE blogginnlegget. Det ble mange fine Stavangeturer, jeg ble virkelig en kjærestejente for fullt, det ble høst i luften, jeg gikk i gang med et nytt tatoveringsprosjekt, og jeg fikk festet skikkelig med chicksa. 

Det var tid for en fantastisk og magisk USA tur med Stine, jeg koste meg gløgg i Trondheim med Betty og Dennis, og jeg fikk den gledelige nyheten om at jeg var semifinaslist i Vixen Blog Awards. Det ble kaldere i luften, Betty og jeg koste oss i Oslo hvor julestemningen også snek seg innpå oss. Det var duket for juleverksted og ikke minst et heidundrandes julebord, både med jentene og med familien. Dennis og jeg koste oss i Bergen, jeg hadde TIDENES kveld med bergensergjengen, og vips, så var det julaften. Julekvelden var magisk og nydelig, gavene var midt i blinken, jeg fikk én dag med den fantastiske kjæresten min i Stavanger, og plutselig gikk turen til Hemsedal for en siste nyttårsfeiring her oppe med jentene, og nå er altså dagen her?

Årets siste dag som skal nytes med de aller beste venninnene mine. Jeg gleder meg, selvom det føles veldig feil å ikke gå inn i det nye året med Dennis. Heldigvis ser jeg han allerede om to dager, og det skal bli så sinnsykt herlig å gi han et litt forsinket nyttårskyss. 

Alt i alt har 2013 vært minnerikt og helt vidunderlig. Jeg har lært masse, spesielt om meg selv, og det aller største som har hendt er vel at jeg virkelig har forandret meg, og at jeg for første gang i livet er skikkelig klar for å slå meg helt til ro. Jeg har aldri vært mer forelsket, jeg har aldri hatt det bedre, og det har aldri vært kjekkere å oppdatere dere enn nå.

Tusen takk for et fantastisk år, kjære blogglesere. Dere er en inspirasjon til tusen, og jeg gleder meg til et nytt og herlig år sammen med dere. Jeg håper dere får en nydelig kveld, og en helt fabelaktig nyttårsfeiring. Husk at jeg er veldig glad i dere, og at jeg setter uendelig stor pris på dere.

Happy New Year ♥

Image and video hosting by TinyPic

20 kommentarer

31.12.2013 kl.17:41

nei, har alltid gruet meg til jul.. griner hver kveld! jul og nyttår for meg er ikke bra, men uansett så håper jeg andre har det bedre enn meg.

kos deg kristin <3

Anne Siri

31.12.2013 kl.17:45

Det har vært en ren fryd å følge deg dette året. Hente inspirasjon, livsglede og et lass av positivitet etter å ha lest det ene innlegget på denne bloggen etter det andre. Du er så fantastisk flink Kristin, i alt du gjør og du har virkelig skapt en blogg en bare MÅÅ komme tilbake til. Gleder meg til å følge deg i 2014 og se alt det fantastiske du gjør da også. Selv om du er heelt ukjent for meg føler jeg at jeg kjenner deg så godt siden du gir så uendelig mye av deg i selv i bloggen. Fortsett og være den du er, for det er den jeg og ufattelig mange andre digger!!! GOD NYTTÅR :))

stine bakkejordet

31.12.2013 kl.18:01

Godt nyttår til deg, kristin ! Du er en herlig person å følge.. du gjør hverdagen en smule bedre hver dag ! Stå på videre :)

Amalie

31.12.2013 kl.18:15

Godt nyttår til deg også, Kristin! Ønsker deg alt vell i 2014!

Det er vel ikke mer enn ca 4-5 måneder siden jeg begynte å følge deg her på bloggen å det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Jeg setter utrolig god pris på deg!

Jeg kommer til å følge deg veldig lenge fremover!

Godt nyttår! <3

Elsker deg! <3

Marthe Gulbrandsen

31.12.2013 kl.18:56

det ser ut som du har hatt et fabelaktig år, og det er så gøy å høre om folk som er så forelsket!

du og Dennis passer perfekt sammen!

Gleder meg til å lese mer på bloggen din i året som kommer!

håper du får en fin kveld med jentene dine!

Godt nyttår!

kos og klem

Maja Romstad

31.12.2013 kl.19:29

Ser ut til at du har hatt et magisk år med alle de herlige venninnene dine, og Dennis da såklart :) Året ditt ser ut som et drømmeår med masse turer både i og utenfor Norges grenser. Du fortjener virkelig den lykken du har nå, fordi du er et kjempeherlig menneske! Du fortjener også alle de herlige venninnene dine og de fortjener deg <3

Håper du får en unik feiring med alle jentene og at du får et fantastisk 2014 sammen med venner og familie! Jeg gleder meg masse til å følge deg vidre i året som kommer og et av nyttårsforsettene må vel være at jeg skal gi deg flere tilbakemeldinger framover. Godt nytt år, herlige Kristin <3 Vi er veldig glad i deg også!

Charlotte Molander

31.12.2013 kl.19:35

Virker som at du har hatt et helt fantastisk år, med masse morsomt å finne på! Skulle ønske jeg også bare kunne bla tilbake i et arkiv å se hvordan året mitt har vært! :) Kos deg masse videre med vennene dine! Klem <3

Godt nyttår! :)

Mari

31.12.2013 kl.20:39

Gleder meg til å følge bloggen din i et helt nytt år!:-)

Godt nyttår Kristin:-D

Tina Bolstad

31.12.2013 kl.21:06

Det er helt utrolig hvor mye du egentlig opplever. Alle de turene og de nye menneskene du møter på så ofte. Jeg håper når jeg får mer tid at jeg også kan dra på slike turer enda oftere.

Selv har jeg jo vært i London, Spania og Thailand dette året og jeg er stort fornøyd med det :) jeg kom hjem idag og Gud så deilig det var! Men skjer med at det ikke er noe snø her? Det er jo ikke vinter det her!

Uansett jeg klarte for ca. En uke siden å ødelegge mobilen.. Det er derfor jeg ikke har fått kommentert. Plutselig klikket iphonen og jeg trudde da det ville funke å slå på den (anbefales ikke), men jeg klarte isteden å knuse enda mer av skjermen og så funket ikke touchen lenger. Når jeg kom hjem hadde mobilen slått seg av (pga ikke mer batteri igjen) og da jeg slo den på så funket den! Så heldigvis er den fremdeles i god tilstand og jeg får endelig kommentert!

Men ja, jeg håper du har en kjempefin nyttårsfeiring og koser deg utrolig mye <3 jeg er så uendelig glad i deg, Kristin! Masse kjærlighet fra meg

Cecilie Lien

31.12.2013 kl.21:20

Det har vært en fornøyelse å følge deg gjennom bloggen i 2013, og jeg ser virkelig frem til å følge deg videre i 2014 også :D Ser ut som du har hatt et fint og minnerikt år, så håper jeg 2014 blir like bra, eller ikke enda bedre!

Kos deg masse med de fine venninnene dine i kveld, så gleder jeg meg til å høre om Hemsedal fremdeles leverer ;) hihi. Smask ♥

Marita Malmgren

31.12.2013 kl.21:37

Jeg syntes det er så koselig når bloggere lager slike innlegg, se tilbake på så herlige og morsome opplevelser. Jeg elsker spesielt når du gjør det, fordi du er min store insperasjon og jeg setter virkelig så stor pris på deg!

Jeg håper du vet hvor mye jeg unner deg alt du har opplevd, men også det som venter deg i fremtiden. Jeg blir så glad i hjerte av å lese alt du opplever hver dag i livet ditt og du fortjener det så mye. Jeg er glad for deg og Dennis, jeg er glad for at du har en god familie, jeg er glad for at du har gode venner, jeg er glad for at du har det bra i livet ditt. Ingenting er bedre enn det!

Jeg håper at du i dette nye året skal få til alt du ønsker deg og at du bare skal få det bra. Gleder meg til å følge deg videre på din reise. Jeg er veldig glad i deg og setter så stor pris på akkurat den personen DU er! Godt nytt år kjære Kristin! Stor, god og varm nyttårs klem fra Marita! :)

Mia Tønder Pettersen

31.12.2013 kl.23:22

Så utrolig koselig innlegg! Det er jo så gøy å lese slike innlegg! Det er egentlig det beste innleggene som blir skrevet i løpet av et år :) jeg sitter her stappet av kalkun og nå skal vi spise enda mer, nemmelig kake. Haha, det er jo godt da <3

Kyss og klem for det nye året til deg <3

Helene Alvestad

01.01.2014 kl.02:27

Såå koselig innlegg Kristin! Elsker å lese slike tilbakeblikk :)

Har hatt en fantastisk kveld med mine gode venner i en pub hos besteveninna mi, kjempe gøy! :)

Måtte du ha fortsatt godt nyttår, gleder meg til å følge deg videre i 2014 <3 Skal bli en sann glede :D

Glad i deg!!!!

Lise

01.01.2014 kl.10:52

Godt nytt år Kristin:-)

Hilde

01.01.2014 kl.11:49

Så fin oppsummering av året ditt! :) Jeg gleder meg til fortsettelsen! Godt nytt år!

siljepia

01.01.2014 kl.12:32

Det var en fin tilbakeblikk over dette året ;)

Denne pizzakvelden var kjempekoselig opplevelse som jeg sent kommer til å glemme ,og så gøy vi hadde det:)

Bilder og videoklipp sørger for gode minner :)

Ønsker deg alt godt i dette nye året :)

Gleder meg til å følge deg videre i dette nye året også :)

Ida

01.01.2014 kl.15:20

Kristin <3

Kristiane Lie

01.01.2014 kl.18:18

Du har hatt et kjempeår! Jeg ble nesten frisk til feiringen igår og er dermed ganske dårlig i dag. Men det var verdt det. Alle koste seg og alle hadde en fantastisk feiring. Jeg også ;) godt nyttår!

Karen Beate

01.01.2014 kl.18:41

åå du er fantastisk og så inspirerende! <3

01.01.2014 kl.21:18

Utrolig morro å ha fulgt bloggen din nok et år :) Utrolig morro med tilbakeblikk, og det ser ut som om du har hatt et fint år.

Gleder meg til å fortsette å følge bloggen din videre :D

Skriv en ny kommentar

hits