THANK YOU

Hei skjønnheter ♥

Det er virkelig på tide å si tusen millioner takk. Si takk til dere som har stemt på meg i kategorien Årets Inspirasjonsblogg i Vixen Blog Awards, og avstemningen går snart mot slutten. Den 9.januar skal altså finalistene avsløres, så nå gjelder det å krysse fingrene, stemme i vei, og satse på at jeg går videre til siste runde. 

 

Jeg setter så uendelig stor pris på at dere har tatt dere tid til å stemme i denne perioden, at dere har heiet meg frem, og at dere har skrevet uendelig mange oppløftende og hyggelige tilbakemeldinger, som gir meg en ekstra motivasjon til å alltid prøve å forbedre meg, og komme med inspirerende blogginnhold hver eneste dag. 

Tusen takk for at dere er her, og for at dere klikker dere inn på bloggen.Takk ♥

 Image and video hosting by TinyPic

 

28 kommentarer

Trine Cook Espedal

29.12.2013 kl.10:58

Har stemt hver dag, jeg ;-) Masse lykke til :-)))

siljepia

29.12.2013 kl.11:04

Det blir veldig spennende å se om du går videre eller ikke, stemmer hverdag på deg selvfølgelig og satser bare på at det er DU som vinner :) Bare gøy å lese din blogg og er veldig inspirerende ;) klem :)

Victoria

29.12.2013 kl.11:28

Jeg har stemt og stemt og vil gjerne at du går vidre!! :)

jEG LESER BLOGGEN DIN HVERDAG!

Linda

29.12.2013 kl.11:46

Håper du går videre! Det fortjener du :-)

Hilde

29.12.2013 kl.11:51

Fordi du fortjener det :)

Godt nytt år!

Julie Storlien

29.12.2013 kl.11:54

Du fortjener virkelig å vinne! Herligste Kristin!!:D

klem

amaliemarieeee <3 <3

29.12.2013 kl.12:03

Håper du vinner! Jeg har stemt på deg i alle kategorier flere ganger :-) du fortjener virkelig å vinne! Tusen takk til deg for at du har en så fantastisk inspirerende og positiv blogg som det ikke går an å ikke bli glad av. Du er så herlig og jeg er uendelig takknemmelig for at du vil dele hverdagen din med oss. Du er min absolutt favoritt person og jeg er så utrolig glad i deg!! Ha en fantastisk søndag, du er best, ingen over, ingen ved siden av <3 stooor klem fra meg!

marthe

29.12.2013 kl.12:26

jeg har stemt. elsker bloggen din, og er innom hver eneste dag:-D digger at du er så åpen og ærlig! krysser fingre og tær for at du vinner, for det fortjener du!!!

Kristiane Lie

29.12.2013 kl.12:28

Såå skjønn du er!! Digger at du fokuserer på de som vil deg vell og ikke vier noe oppmerksomhet til kommentarer som kan provosere. Tusen takk til deg som hele tiden ønsker å levere og inspirere. Det merkes. Jeg stemmer og stemmer på deg og fortsetter med det til 9.jan. Krysser fingrene for deg.

Benedicte Skahjem Tokvam

29.12.2013 kl.12:55

Jeg håper så inderlig at du vinner, for du er iallefall en av mine største inspirasjoner! Jeg har lest bloggen din helt siden du var med på Paradise, men det er ikke før det siste halvåret når jeg har måtte sitte mye hjemme at jeg virkelig har fått øynene opp. Du gir helt ærlig lys i hverdagen min, og jeg elsker at du blogger så ofte og spennende! Så om du ikke vinner, noe jeg selvsagt tror du gjør, så håper jeg likevel at du vet hvilken stor inspirasjon du er for utrolig mange mennesker. Jeg tror ikke halvparten hadde giddet å ta turen innom bloggen din viss de ikke så opp til deg og beundret deg. Du er vakker, det må du vite! Så skjønne, gode Kristin, tusen takk for at du er du og for at du legger så mye tid i en blogg som både varmer og får meg til å både smile og le. Du er fantastisk!

Daniela Tufteland

29.12.2013 kl.12:57

Skulle bare mangle Kristin ! Er det en som fortjener denne prisen, så er det deg. Jeg tror ikke du helt vet hvor mye inspirasjon og glede du gir ved innleggene dine, og det er en grunn til at du har så mange faste følger som klikker seg inn på bloggen din, og stemmer deg fram. Grunnen er rett og slett deg. Nå skal jeg innrømme at jeg ikke er så flink til å legge igjen komentarer, men vit at jeg er her og klikker meg inn på bloggen din vær eneste dag. Grunnen er rett og slett fordi du gir oss så mye. Så er det en vi skal si tusen takk til, så er det deg. Tusen takk for at du er den du er, for at du deler livet ditt med oss lesere og for at du bruker din tid og energi på å skrive best mulig innlegg og gi oss mest mulig inspirasjon. Jeg tror ikke du helt vet hvor bra du klarer den jobben, men det er utmerket. Stå på, også vil jeg ønske deg en fortsatt fin dag.

Klem

Lena Pedersen

29.12.2013 kl.13:18

Har stemt opp til flere ganger hver dag, for det er ikke noe tvil om at DU er min inspirasjon! :D du fortjener å vinne den prisen! :D

Mariell

29.12.2013 kl.13:33

Jeg stemmer på deg hver dag så ofte jeg får til, jeg synes du fortjener å vinne :)Du inspirerer

Helene Alvestad

29.12.2013 kl.13:56

Jeg og stemmer på deg Kristin:-) du fortjener å vinne fordi du er en herlig person, du inspirerer og du er bare såå sjarmerende! Føler jeg kjenner deg nesten haha!

Masse glad i deg!!

Ha en fin dag fine <3

Emma Ravndal

29.12.2013 kl.13:56

Selfølgelig er innpå bloggen din ver dag og stemmer på deg ver dag håper virkelig du vinner for du fortjener det så sykt ! Beste inspirasjonsbloggen i verden!

Cathrine Nilsen

29.12.2013 kl.14:03

Jeg håper virkelig du vinner, for det fortjener du virkelig! Jeg setter så uendelig stor pris på deg, Kristin ♥ Og det er det ikke bare jeg som gjør. Hver eneste dag gjør du humøret mitt bedre, bare ved å dele livet ditt med oss, ved å vise at du faktisk setter pris på oss, og ved å bare være deg selv. Du har blitt en stor del av livet mitt, og dagen er faktisk ikke den samme uten bloggen din. Du er verdens mest fantastiske person, og jeg er så glad i deg ♥

Jeanette

29.12.2013 kl.14:16

Takk for at du er så himla inspirerende <3 Har stemt på deg mange ganger og synes du fortjener det! Du får ikke bloggverden til å virke så rosa og urealistisk!!

Sofie Losnedal

29.12.2013 kl.14:20

Ingen fortjener det mer enn deg, Kristin. Du gir meg så mye inspirasjon hver eneste dag. Når jeg er usikker på hva jeg skal ha på meg, så tar meg en tur innom bloggen din, for du har alltid noen gode tips!

Du inspirerer ikke bare når det kommer til mote, men også hverdagslige ting og viktige saker som får meg til å ville gjøre en forskjell!

Godt nytt år!

Mari

29.12.2013 kl.14:54

Stemmer på deg hver dag og det skal jeg

fortsette med heeelt til 9.januar da vinneren

skal kåres! Krysser fingrene før deg Kristin:-)

Ha en strålende dag videre!

StineMilana

29.12.2013 kl.15:57

Du fortjener å vinne :)

Anne Siri

29.12.2013 kl.16:20

Håper så sinnsykt at du vinner. Det er så utrolig fortjent. Du skriver fantastisk, er alltid positiv og glad, du tar helt nydelige og ikke minst inspirerende bilder, du stråler lykke og glede og du er så hyggelig i måten du skriver på. Jeg og antagelig alle bloggleserene du har, elsker deg :) :) håper sånn at du stikker av med seieren, for det fortjener du så utrolig mye!!

Lise

29.12.2013 kl.16:44

Stemt på deg. Håper du vinner :-)

Ha en fin dag

Birthe

29.12.2013 kl.17:03

Because your worth it ;P rett og slett !

Burde vært flere bloggere som deg <3

Amalie

29.12.2013 kl.19:25

Du fortjener å vinne!Du blogger hver eneste dag og har inspirerende innlegg!

Så det fortjener du bare. Håper du vinner!

Elsker deg! <3

Charlotte M

29.12.2013 kl.20:20

Jeg håper virkelig at du vinner. Det fortjener du! Du har en så inspirerende blogg, og det går ikke en dag uten at jeg titter innom bloggen din!!jeghåper virkelig at du fortsetter å blogge!! Og jeg skal ihvertfall ikke slutte å lese den, så lenge du blogger!! Så nå får vi bare krysse fingrene for at du finner!! Ha en fortsatt fin kveld videre! Klem 😊

Marita Malmgren

29.12.2013 kl.23:42

Jeg elsker deg og jeg elsker bloggen din og jeg håper så uendelig mye at du vinner dette, ingen fortjener det mer enn deg og jeg setter så utrolig stor pris på deg! Har stemt på deg hver eneste dag både med mobil og data og skal fortsette med deg❤️ krysser alle ledd for at du skal vinne dette! kjempe glad i deg fine kristin! Stor klem fra Marita! :)

Ida

30.12.2013 kl.00:53

Kristin!!! du er en utrolig inspirasjon, så skulle bare mangle at vi stemmer på din blogg!! du er en inspirasjon for utrolig mange, både meg, og venner av meg. Noe av det som inpirere meg mest, er alle de fine sterke fargene, de gir så mye glede, å inspirer meg til å ta masse farge rike bilder. det er en måtte å spre glede på.

en annen ting som inspirer meg, det er ditt utrolige gode humør.

det huske rjeg og fra ph, at du var alltid i så godt humør, med untak av da dennis røk, men da var ikke noen av seerne heller i humør. Du er rett og lsett en utrolig inspirasjon, og fortjnener den prsien!!

Maria Christiansen

30.12.2013 kl.16:24

Jeg har stemt flere ganger og du fortjener virkelig å vinne!

Skriv en ny kommentar

hits