CHRISTMAS PRESENTS

Hei og hopp i julestuggu ♥

Nå har jeg kommet meg hjem igjen på Løkka etter tre herlige dager sammen med familien. I dag var det julebesøk med enda mer og ikke minst deilig mat, så nå sitter jeg stappmett og glad her hjemme i godstolen. Jeg er faktisk så stappmett at jeg begynte å blø neseblod nå nettopp, men med en tampong trøkket opp i nesen, skal jeg nok klare å få blogget litt. HHEHE!

Jeg må jo nemlig vise dere hva jeg fikk til jul, og jeg kan ikke annet enn å hoppe rundt av glede over de fantastiske gavene som lå under treet til meg. På tross av at jeg begynner å nærme meg 30, var det masse gaver til meg, og jeg kunne glede meg over alt fra bl.a lekre pynteting til hjemmet, day planner, og en haug av fargerike lys og servietter som jeg har gått og gnåla om i en evighet, til Justin Timberlake konsertbilletter, lekre skåler fra HAY, kaffekopper, vin samt gavekort på vinmonopolet, kalender med bilder av Dennis og meg, og en ny bordlampe i gull. Jeg er så sinnsykt fornøyd med alt jeg fikk, og den mest personlige gaven fikk jeg av kjæresten. Det var nemlig en stor og superfresh digitalramme, hvor 450 bilder gjemte seg. Bilder fra mer eller mindre alt jeg har opplevd de siste årene, og det er bare SÅ hyggelig å kunne titte bort på denne rammen for så å smile fra øre til øre over de ekstremt mange og gode minnene som popper opp. Herlig!

Her er altså noen snaps, og som dere ser, så seiler alt dette perfekt inn i den fargerike cribben min... Åh, lykke!

I'm speachless... Guuuri land så mye fint, og nå er jeg skikkelig spent på hva som gjemte seg under deres juletrær. Var dere fornøyd med julegavene? 

Nå skal jeg pakke litt, for vet dere hva? Jeg tar en spontantur til Stavanger i morgen, og SOM jeg gleder meg til å se Dennis og selvfølgelig Belinda, som også befinner seg i siddisbyen. YES! Dette blir en perfekt 2.juledag.

Nyt kvelden, skjønninger. Love you all ♥

Image and video hosting by TinyPic

25 kommentarer

Anne Siri

25.12.2013 kl.21:24

For noen fine gaver! Elsket de lysene, FOR noen farger!!. Jeg selv er suuuperfornøyd med alt jeg har fått. Har fått så fantastisk mye fint :) :)

lise

25.12.2013 kl.21:28

Kos deg masse i Stavanger. :-)

Mye fint du fikk til jul:-)

Marita Malmgren

25.12.2013 kl.21:30

For noen fantastisk fine gaver, gratulerer <3 du er en heldig jente :) god tur til Stavanger imorgen, kos deg med både kjekke Dennis og herlige Belinda! Kjempe glad i deg, stor klem fra Marita! :)

andelly

25.12.2013 kl.21:37

Så mye kult du har fått!

og så koselig bok ^^

Ida

25.12.2013 kl.21:50

masse fine gaver!!! håper du koste deg i går

Anna Charlotte

25.12.2013 kl.21:56

Så fine gaver! Kos deg i Stavanger :)

Cathrine Nilsen

25.12.2013 kl.21:56

Så mange fantastisk fine gaver! Selv fikk jeg faktisk speilrefleks av min kjære mamma og pappa, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd ♥ Hihi.. Også fikk jeg mye annet fint, men orker ikke ramse opp alt :)

Nå er jeg nettopp kommet hjem etter julemiddagselskap hos bestemor med hele familien. Noe av det jeg elsker mest med jula, er all maten, så jeg regner med jeg har lagt på meg rundt 5 kilo etter nyttår. Hahah!

Mari

25.12.2013 kl.21:58

Åhh, så utrolig lekre gaver du har fått Kristin

og ikke minst FOR NOEN FARGER!

God tur til Stavanger;-)

Helli

25.12.2013 kl.21:59

Alt dette er jo veldig Kristinaktig, haha! Classy, du må jo ha smilt fra øre til øre for hver eneste gave som ble åpnet. Kleem

En fremmed person!;)

25.12.2013 kl.22:06

Hvor nøyaktig skal du i Stavanger? Bor der selv og jeg skulle gjerne tatt et bilde med deg, i det minste truffet deg og sagt hei! Haha det rimte!;0 kos deg masse, veldig fine gaver!

Helene Alvestad

25.12.2013 kl.22:30

Ååå så mye fint, herreguuud!! Heldiggris :-D skjønner at du er fornøyd!

fikk masse klær, penger og gavekort selv, er fornøyd :-D

Kooooselig med spontantur i morgen da!! Kos dere masse <3

Det skal jeg og!

Glad i deg og god tur fineste Kristin!!

Maja Romstad

25.12.2013 kl.22:43

Først og fremst vil jeg bare si unnskyld for elendig kommentering! Ikke bare nå i jula men også tiden før det. Jeg glemmer det rett og slett og det er helt forferdelig!

Så utrolig masse fint du fikk til jul, og du fortjener alt det du har fått og enda litt til! Likte spesiellt den day planneren din, og den bilderammen.

Selv er jeg også veldig fornøyd med årets julekveld. Jeg fikk mye av det jeg ønsket meg, men gidder ikke å ramse det opp her :) Det ble en veldig fin og morsom kveld med hele søskenflokken samlet, en liten som var kjempegiret, og mamma og stefaren min.

Ha en herlig spontantur til Stavanger :) Suss og klem <3

Alison

25.12.2013 kl.22:57

A lot of nice things ! I love the day planner! I definitely need one!

♡ www.bangbangblond.com

Daniela Tufteland

25.12.2013 kl.23:01

Åå, så mye fint du fikk! Og gavn fra Dennis hørtes jo bare helt fantastisk ut. Skjønner du er fornøyd med årets gaver.

Selv er jeg nå den heldige eieren av en ganske så fin klokke fra Michael Kors, og noen lapper, og ikke minst minner rikere. Året 2013 har vært som ditt år - helt fantastisk, så får vi bare satse på en fantastisk romjul i tillegg.

Kos deg masse i Stavanger, så gleder jeg med til videre oppdatering fra deg. Ha en fortsatt strålende og magisk jul.

Juleklem fra meg

Julie Storlien

25.12.2013 kl.23:02

Så fantastisk mye fint!! Ser at en del av tingene er fra Kremmerhuset, der jeg jobber! Jeg har sikla på en del av de tingene som er dere, lenge, å har endelig fått kjøpt meg og fått meg noe av det! Jeg blir så glad av alle de fargene!! Du kunne ikke tenkt deg å lage en video da, om alt du fikk? Det er alltid så gøy!!

Jeg fikk også utrolig mye fint! Ha en nydelig jul videre! Stoor klem..

Cecilie Lien

25.12.2013 kl.23:10

Åh, så masse fint du fikk! Ingenting er gøyere enn gaver med egne bilder på, det gjør alt så mye mer personlig og unikt :D

I år var faktisk første gang jeg ikke ønsket meg noe spesielt, men da er det så kjekt å få ting som er høyest nødvendig, men som er skikkelig kjedelig å bruke egne penger på. Hahah! Som treningstøy og sminke feks, også kommer jo penger alltid godt med. hihi, er kjempefornøyd :D

Kos deg resten av kvelden, og ha en finfin tur til Stavanger i morgen ♥ klem

AMALIEMARIEEE♥♥

25.12.2013 kl.23:11

Ååå så mange fiiine gaver da og så snill familie og snille venner du har, det fortjener du! Jeg ble kjempe fornøyd med alt jeg fikk til jul, jeg ble mest sjokkert da jeg fikk en iphone 5S, wii, men får ikke tatt den i bruk før fredag når butikkene åpner, trenger hjelp til å sette i simkortet der telefonen ble kjøpt, hihi! Fikk også en kjempe fin svart aldo skoleveske, victoria secret parfyme, pysj, sminke osv, super fornøyd! :-D så koselig at du skal til stavanger i morgen da, elsker sponaniteten din! Det blir sikkert bra, du får hilse så mye til begge to! :-D ha en kjempe kos kveld, hjemme alene 2 går på tv2 nå hvis du har lyst til å se en skikkelig juleklassiker :-) God tur til Stavanger i morgen da <3

Veldig glad i deg <3 Nyt resten av romjulen. Stor julekos fra meg♥♥♥

Amalie

25.12.2013 kl.23:48

Kjempe mye fint!

Håper du storkoste deg masse!

Jeg var så heldig å fikk IPhone 5S som jeg har gått lenge å gnålet om å endelig fikk jeg det! :)

Så ønsker jeg deg en God Jul videre og god tur til Stavanger i morra, hils Dennis! <3

Elsker deg! <3

Lena Pedersen

26.12.2013 kl.00:05

Så mye fint du har fått! Skjønner godt at du er fornøyd! :D

Den største gaven jeg fikk i år var førerkortet, som mamma og pappa betalte da jeg kjørte opp 11.12.13! :) Ellers fikk jeg nødvendige ting til jeg flytter ut og dagligdagse ting som egentlig ikke koster så mye, men som likevell er et herk å må bruke opp alle pengene sine på! :) Er storfornøyd med julaften her! :D

Renate Kjellevold

26.12.2013 kl.01:12

ååh så herlig! eg er superfornøgd med mine gaver :) god tur til Stavanger imorgen fine deg!

siljepia

26.12.2013 kl.01:14

Så mye fint du fikk til jul da:) jeg fikk veldig mye fint til jul jeg også :) Jeg fikk bland annet mini stekepanne,ulike gavekort, grønn universal kniv,grønnsak hakker og mye annet fint :) Fikk forresten gavekort på polet jeg også,det kommer alltid godt med,ikke sant ? hehe :)

Ha en fin kveld og ha en fin tur i morgen til Stavanger :D

Vilde

26.12.2013 kl.01:36

HVOR er den day planneren fra? Det er akkurat en slik jeg har lett etter! Selvfølgelig med et annet bilde - litt kleint å gå rundt med deg og Belinda selvom dere begge er meget søte.

Charlotte M

26.12.2013 kl.10:40

Så mye fint!! Jeg fikk også masse fint, men skal bytte noe av det da😊 ha en flott tur til Savanger! Klem❤️

Kamilla

26.12.2013 kl.15:18

Masse fint du fikk :D jeg fikk blandt annet tur til new york, daniel wellington klokke, krøllstav, nowhere but up boken, penger til ny kamera linse og diverse klær og stersj! Kjempe fornøyd:D

Jeanette

26.12.2013 kl.19:37

Så utrolige fine gaver :) Digital bilderamme er jo så genialt og en veldig koselig gave!!

Skriv en ny kommentar

hits