KVELDS

Kvelds, dere... Jeg er så sinnsykt svak for kvelds, og jeg mener at dette er det koseligste måltidet i løpet av en dag. Ihvertfall hvis man nyter den i godt selskap, som jeg gjorde i går, og ikke minst i dag. 

Dennis har omsider kommet seg til Oslo, så nå har vi akkurat spist og kost oss gløgg ihjel her på kjøkkenet, mens julemusikken surrer i bakgrunnen. Stearinlysene er tent, stemningen er romantisk avslappet, og akkurat nå kunne jeg ikke vært lykkeligere. Mye av grunnen til at jeg føler meg spesielt lykkelig nå, er fordi at hele dagen har vært så sinnsykt fin. Hektisk, men fin.

Dagen begynte ute hos mamma, da jeg skulle hente- og bli med henne på sykehuset. Hun har nemlig testet ut noen nye medisiner i forbindelse med sykdommen (MS), som vi har håpet på at ville bidra til en bedre hverdag for henne, så i dag skulle hun utføre en gå-test, for å se om motorikken og gangen hadde forbedret seg siden sist. Hun er jo nemlig avhengig av rullestol, hun har veldig store smerter og vanskeligheter med å bevege seg, så det var så stort for meg, og ikke minst rørende å se at hun faktisk var blitt bittelitt lettere på foten. Ikke mye, men litt... Nok til at vi valgte å se på resultatene som et skikkelig stort lyspunkt, en motivasjon, og et steg i riktig retning. Bokstavlig talt!

Etter testen samt delvis oppløftende samtaler med sykepleier, satt vi oss på café for å hygge med en liten lunsj og selvfølgelig noen kopper kaffe. Vi er jo noen reale kaffekjerringer begge to, og det var bare så vanvittig deilig å tilbringe hele formiddagen sammen med den fine mammaen min. Ingenting er bedre enn å skravle med henne, se henne smile, og ikke minst klemme på henne, og fremover skal vi bli enda flinkere til å ta hverandre med ut på date ♥ Gleder meg allerede til neste gang!

Da jeg dro fra mamsen, kjørte jeg rett til Belinda for å plukke henne opp, og ettermiddagen bestod av max hygge her i Toftes Gate.

Sladring, uendelig mye kos, og Snikk Snakk, og apropos Snikk Snakk så er vi fullstendig klar over at vi har sviktet dere, men vi håper også på forståelse for at det er ekstremt utfordrende å få til både filming og redigering midt i en ekstremt hektisk hverdag. Vi er her, litt sånn av og til, oki? Kan vi ikke bare bli enige om at det er greit at vi er her en mandag her og en mandag der? HE HE, hurramegrundt, og SUUUPER. Da sier vi det!

Nå skal jeg legge bort elektronikken, og fortsette kosekvelden med mannen. Vi er nemlig midt oppi både qiuz og latterkrampe mens vi deler en flaske vin, og onsdagen kunne ikke vært bedre. 

Nattinatt, skjønninger. Skrives i morgen ♥

Image and video hosting by TinyPic

18 kommentarer

Ida

19.12.2013 kl.01:21

Ååååååå, dere er så søte sammen!!! helt siden paradise hotel har jeg gått rundt å snakket om hvor søte dere er smamen!! er så utrolig koselig at dere har funnet hverndre. er nesten som en som love story som man bare finner på film! men uansett, dere får kose dere masse i kveld!

Og kose dere med maten!

Mari

19.12.2013 kl.07:11

Åhh, høres ut som du har hatt en

vidunderlig kveld og

ikke minst så høres det ut som

at du er verdens lykkeligere person,

noe som du også er!:-)

Marita Malmgren

19.12.2013 kl.07:40

Det høres ut som en perfekt dag! Og så godt å høre at moren din er bedre, ingenting er bedre <3 jeg hadde faktisk glemt snikk snakk litt bort i det siste jeg pga denne juletiden, hehe :) men gleder meg til en ny episode, dere to er så herlige! Stor klem fra Marita! :)

Amalie

19.12.2013 kl.07:45

Så koselig! :)

Kos deg med Dennis i dag! <3

Dere er verdens fineste par! <3

Anna Charlotte

19.12.2013 kl.07:49

Så bra å høre. Bra du koser deg. Åh, Snikk Snakk. Dette har jeg ventet på. Gleder meg! :)

19.12.2013 kl.09:37

Jeg synes det er helt greit med Snikk Snakk en gang i blandt :D Er ikke vits å lage hvis det ikke blir bra/ikke har så mye å snakke om osv. Ha en fin dag, og kos deg med Dennis <3

Lena Pedersen

19.12.2013 kl.09:37

Så godt å høre at moren din begynner å bli bedre! :D

Det vises så godt at du faktisk har funnet mannen i ditt liv! :) dere er så fine sammen, unner dere begge det beste! :D

Men er det ikke tungvint å reise for å møte kjæresten sin hver gang? Vurderer dere ikke å flytte sammen? :)

19.12.2013 kl.10:13

Kjørte Dennis bil til Oslo selv? Hva slags bil da såfall? Pliiis svar:-D

Catharina

19.12.2013 kl.11:03

Så utrolig fint å høre om mammaen din. Min mor har akkurat samme sykdommen og er avhengig av rullestol også. Små ting som dette er utrolig viktig både for henne og for oss rundt.

Ha en super dag med din kjære!

Malin

19.12.2013 kl.11:07

Det värmer mig så när du pratar så fint om din mamma <3 Fantastiskt att det går framåt och blir bättre!

Ha en fin torsdag sweetheart <3 kram kram

Kristiane Lie

19.12.2013 kl.11:09

Mødre er vidunderlige! Høres ut som du hadde en deilig og fin dag igår. Her gikk det i julegaveshopping og bursdagsgaveshopping. Min skjønneste bestefar blir 79 år i dag. Gleder meg til å feire han senere i dag. Også fyller bestevenninne min år i morgen så det må feires med litt øl til studentpris i kveld. Dette blir en fin dag. Kos deg med Dennis.

Helene Alvestad

19.12.2013 kl.11:14

Såå utrolig godt og fint å høre om moren din, blir så glad når andre har slik forhold til familien sin! Hun setter nok uendelig stor pris på å ha en så god datter som deg Kristin, du er så godhjertet! :)

Høres ut som du har hatt en suuuper fin onsdag, unner jeg deg!

Du og Dennis må ha det knall gøy :D

<3

19.12.2013 kl.14:39

Det høres ut som en herlig dag! Sterkt å lese om moren din, håper det går bra med henne <3 Jeg ønsker dere alt godt i julen og i det kommende året!

Ha en strålende dag videre, stor klem <3

Jeanette

19.12.2013 kl.14:53

Høres ut som om en utrolig hyggelig dag. Så fint å høre om moren din :)

Så koselig at Dennis er tilbake i Oslo, kos dere masse sammen :)

Silje

19.12.2013 kl.15:55

Hei! Hva heter denne medisinen moren din startet på? Faren min har MS og sitter i rullestol selv (Forferdelig sykdom). Jeg skulle virkelig gjort alt for at han og alle andre slapp å få dette.. Får bare håpe de forsker og finner ut av dette snart. Godt å høre at moren din i hvert fall har blitt litt bedre, viser håp!

Helli

19.12.2013 kl.18:17

så bra at det går bedre med moren din.

Marte Strømme

19.12.2013 kl.19:49

Supert me en mandag her og der. SnikkSnakk er super uansett ka ti d er.

Hørres ut som du har hatt en grei dag! Håper det går bra me moren din, det er gøy å høre om forbedring.

Ønsker deg alt fint videre!

Kos og klem.

Hei

19.12.2013 kl.21:47

Blir glad og rørt når jeg leser om moren din - HEIA!! Moren min hadde også MS, hun er dessverre gått bort. Fikk en kraftig lungebetennelse hun ikke klarte og kjempe imot. Frykelig sykdom. Så tommelen opp for ny forskning.

Skriv en ny kommentar

hits