COFFEE TIME

Kaffe, kaffe, jobb, kaffe, mail, kaffe...

Jeg hadde ikke fungert uten kaffe, og for hver kopp jeg drikker, går det opp for meg at vi for hvert minutt som går, kommer nærmere og nærmere julaften. Tenk da! ÈN uke igjen til jul. Hva skjer med det egentlig? Var det ikke nettopp 1.desember? 

Jeg kan ikke fatte og begripe hvor denne måneden har blitt av. Ikke november heller, for den saks skyld, men hvorfor henge seg opp i det? Jeg blir jo like overrasket hvert eneste år, hehe!

Nå er jeg altså i full gang med dagens gjøremøl, men for å få et bittelite avbrekk fra dataskjermen, tok jeg lunsjen og enda mer kaffe på gulvet mens jeg bladde meg gjennom et magasin for å få litt inspo. Denne inspirasjonen, altstå... Soooo hard to find, noen ganger!

Ser forresten at flere av dere savner outfit-oppdateringer, og for å si det sånn, så savner jeg de oppdateringene selv! Denne tiden av året er dessverre ikke den beste tiden for en blogger, for siden det faktisk blir mørkt rundt klokken 14, og siden jeg ikke har en fotograf i lommen som kan bli med meg overalt, er det dessverre nesten umulig å få til disse outfit-bildene! Heldigvis kommer Dennis i morgen, så på torsdag skal jeg få satt han i sving bak kamera. Mohahha! 

Hvordan har dere det i dag? Noen som begynner å føle litt på julekaoset, eller er alt under kontroll? 

Klem i fleng ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

20 kommentarer

Stine

17.12.2013 kl.12:34

Gleder meg sjukt til jul!

Anna Madelen

17.12.2013 kl.12:38

Henger litt etter med julegaver, men skal få gjort det idag håper og tror jeg :)

Julie Haga

17.12.2013 kl.12:44

Her er så og si alt i boks, så nå er det bare å vente :)

Ømsker deg en fin dag videre! :)

Marte

17.12.2013 kl.13:25

Null julestemning her i huset.. Men etter eksamen i morgen er det juleferie, så DA kan jula bare komme! Mangler fortsatt noen julegaver, men det får jeg ordne i morgen.

Ha en flott dag videre, Kristin!! :)

Lena Pedersen

17.12.2013 kl.13:36

Tenk hvor godt det blir å være ferdig med alt papirarbeid å bare kunne nyte jula? :) Det har gått alt for fort de siste ukene, snart er det desverre over.. men det positive er at vi går mot en deilig sommer og vår! :D

Ha en super dag, gleder meg til flere oppdateringer fra deg! :)

Liv Linnea

17.12.2013 kl.14:28

Hei, jeg er en av dem heldige som vant en en superkul lue fra Daniel Frank. Jeg har prøvd å kontakte deg på din Mail , men etter som ingen svar på fem dager prøver jeg her. Det jeg lurer på er om du har fått mailen min og om du her fått sent lua som ikke har kommet. Jeg liker deg veldig godt og tror og håper at alt er en feil

Helene Alvestad

17.12.2013 kl.14:38

Hei fine Kristin!:)

Har fått unnagjort ting og tang og prøvde meg på jobb, men måtte vende snuten hjemover. Våknet opp idag med en svæært sår og VOND hals.. dette har utviklet seg til feber og enda vondere hals.. huff, for en dårlig timing:(

Ellers er jeg ferdig med alle julegavene så på den fronten kan jeg slappe av, heldigvis!

Ønsker deg en fin og god tirsdag videre, klem <3

Anita

17.12.2013 kl.14:39

Skulle det ikkje vore ein ny episode med snikk snakk i går? Gleder meg til episoden kjem! :)

Marte Strømme

17.12.2013 kl.14:41

Jeg har vært veldig trøtt idag. skolen har vat utrolig lenge er dritt lei nå.. hahah begynner på nye kapitler nå rett før jul, utrolig kjedelig. Jeg kjenner jule kaoset nå men har det under kontroll.

Ha en fin dag vider!!

Love, love, love

Amalie

17.12.2013 kl.14:59

Har ikke fått kjøpt noen julegaver enda! ;D

Gleder meg til bildene, og bilder med Dennis! :)

Ha en fin dag videre! <3

Elsker deg <3

Benedicte Skahjem Tokvam

17.12.2013 kl.15:01

Jeg har mye julestemning inni meg, men jeg merker at jeg trenger ro for å finne den. Snart er heldigvis alt skolemas over, og fy så herlig det skal bli. Gleder meg veldig til å se nye outfitbilder! Skal du og Dennis feire julen sammen dette året forresten?

Ha en fin dag videre, klem <3

siljepia

17.12.2013 kl.15:14

Har vært til frisøren i dag d, det var utrolig godt.Skal litt senere i dag på en liten juleforestilling sammen med tantebarn og mine 2 søstre,det tipper jeg blir koselig.

Er heldigvis ferdig med alle julegavene og alle julekaker er bakt. Er du snart i havn med julegaver og sånt da ? :)

Ha en fin dag videre kjære du :) <3

Emma Ravndal

17.12.2013 kl.15:21

Du tar så fine bilder !

Gina Sjøstrøm

17.12.2013 kl.15:50

Her er alt under kontroll, heldigvis! I dag skal jeg og kjæresten ut å spise med en venninne, kanskje julemat?

Håper du får en super dag videre! :))

Kristiane Lie

17.12.2013 kl.16:04

Så koselig at Dennis kommer på besøk! Jeg har litt sånn julestemning lite. Kanskje det heller kalles adventsstemning. Satser på at følelsen kommer i takt med alle tradisjonene fremover. Som å pynte tre den 23. Hovmesteren og grevinnen og bake siste rest av julegodt og julekaker. Julesokk, julePJ og tre nøtter til askepott. Grava. Også er det selveste julaften. Etter alle disse tradisjonene sitter nok julefølelsen som støpt hos meg.

StyleConnection

17.12.2013 kl.17:21

Benedicte Skahjem Tokvam: Så herlig :) Nei, ned blir nok ikke julefeiring sammen før vi evt. gifter oss eller får barn ;) Heheh. MEN, Dennis feirer jul hos besteforeldrene her i Oslo, så da får jeg heldigvis gitt han en real julesuss <3

Helli

17.12.2013 kl.17:44

Julen er herlig! Gleder meg såå masse til julaften! Nå er det bare plankekjøring på skolen fram til fredagen så jeg vil vel si at jeg har tatt juleferie. Juleball imorra da, håper det blir kanonbra! Wuuups.. har musikkinnlevering.. forgot!! Må få satt i gang!!

Mari

17.12.2013 kl.17:54

Gleder meg til å se outfitet for Torsdagen Kristin :-)

Ha en strålende førjulstid med Dennis😀

Emilie ML

17.12.2013 kl.20:08

Ja hvor pokker blir tiden av?!

Og siden det er en uke til jul i dag blir jeg så stresset! Mangler 2 av gavene til venninnene mine enda og det må jeg få skaffe fort som svint!... Har heller ingen jule stemming, siden det er så travelt i ukedagene :( Føler heller ikke det blir jul uten snøen... Syns det er så trist at den forsvant fra stavanger! Årh...

Men må nok komme inn i julemodus nå før det er for sent! Fysøren så tida flyr, rekker jo aldri å få julestemmning før vi sitter rundt borde og skal spise pinnekjøtt. Jaja!

Ønsker deg en fin og uforglemmelig med dine kjære og nærmeste <3 <3

Jenny Aasebø

17.12.2013 kl.21:13

Ja gud som tiden flyr av gårde. Julepakker har jeg en del igjen av for å si det sånn.. ;o Bare å kose seg nå som vi kan ja:) Gleder meg til flere outfit bilder!!

Skriv en ny kommentar

hits