CLEANING OUT MY CLOSET

God morgen, verdens beste lesere ♥

For noen blogginnlegg siden søkte jeg etter tips til hvor man kan levere resultatet etter en opprydning i garderoben, og tusen millioner takk for engasjementet. Nå skal jeg ta med meg alt dette ut i bilen, og kjøre det ned til Bymisjonen eller =Oslo. Satser på at dette kan komme godt med for noen som ikke har så altfor mye å rutte med. 


// Ny genser fra Junkyard (her

Siden jeg også kunne se en interesse for bloppis, har jeg nå opprettet en bruker, og her havner en liten brøkdel av dette som nå er røsket ut av garderoben. Dere finner bloppisen HER, så da er det bare til å shoppe i vei, hvis det skulle være av interesse. Jeg skal nok få lagt ut det aller meste jeg har for salg iløpet av helgen. 

Ellers hygget jeg i går kveld med et aldri så lite kreativt hobbyverksted. Bordkortene til lørdag er nå i boks, og disse her gleder jeg meg skikkelig til å vise dere, for SÅ orginale og festlige ble de faktisk. Tror jeg.. Eh... Eller? Anyways... I dag blir det borddekking for alle penga, og for å ikke avsløre for mye for de flotte frøknene som kommer hit i morgen, kan jeg heller vise dere bilder av både bord og bordkort etter at gjestene har entret partycribben. Guuuri laaaand så gøy det skal bli! YEY!

Hvordan ser helgen deres ut da, snupper? Noen elleville planer på agendaen, eller blir det stille og rolig? 

DIGGER DERE ♥ 

Image and video hosting by TinyPic

21 kommentarer

Benedicte Skahjem Tokvam

13.12.2013 kl.11:02

Du tenker på alle du, Kristin! Håper klærne kommer til noen som har bruk for dem <3

Helgen min består av avslapping, avslapping og enda mere avslapping! Nå gjenstår bare en vurdering på skolen også, så er juleferien her, aah! Har ikke gledet meg slik til julen på år <3

Ha en strålende dag, og en like fin helg <3 Klem

Malin

13.12.2013 kl.11:03

God morgon sötnos! Gud vilken bra grej med bloppis :) skulle byta min garderob mot din alla dagar i veckan ;)

Hoppas du får en fin fredag.. längtar som tusan tills jag får se uppdateringarna imorgon <3

kramkram

Thea

13.12.2013 kl.11:08

Gi noen av de i gave på fattighuset, så er det sikkert mange fornøyde tenåringer til jul :) Bare marker gavelappen med kjønn og alder!

Amalie

13.12.2013 kl.11:24

Så koselig gjort av deg :)

Håper du får et vellykket julebord. Her blir det eksamenslesing hele helgen, så julekosen må nok vente til neste fredag :)

Kristiane Lie

13.12.2013 kl.11:27

Spennende med bloppis. Håper jeg får kapret noen godbiter. I helgen har jeg fri og skal bare kose meg! Ikveld blir det date med kjæresten (13.er datoen vår. Tihi). I morgen skal ei venninne feires med kake og barnebrus. Vi skal slå på stortromma når eksamnene er overstått. Og på søndag skal jeg i stallen og ri!! Gleder meg! Har ikke ridd siden oktober og i oktober var det mange år siden sist. Heldigvis er det nesten som å sykle. Nesten..

Charlotte

13.12.2013 kl.14:26

Så bra du er forbrukerbevisst og selger eller gir bort klærne dine. Det er noe alle burde gjøre med klær de ikke bruker eller ikke trenger lenger! -Samtidig stusser jeg litt at du annonserer for ny genser når du skriver om å gi bort/selge de du har til overs. Er ikke kritikk, og forstår at du har sponsoravtaler rundt bloggen, men samtidig så er det det å sende budskap om man egentlig trenger mer klær når man i utgangspunktet har mye? =)

I helga skal jeg jobbe, er julerush og fullt av folk som skal kjøpe barneklær (jobber i barneklesbutikk!). Har såvidt fått tenke på julegaver! ææ hvordan ligger du ann?

Oda

13.12.2013 kl.14:40

Skal på juleballet for 10ende ikvell, i morgen skal jeg til en "kompis" ;)

ELSKER BLOGGEN DIN! <3 du er min største inspirasjon!

Amalie

13.12.2013 kl.14:46

Så hyggelig at du gir bort klærne dine til noen som trenger dem! :)

Ha en fin dag videre! <3

Maja Romstad

13.12.2013 kl.15:25

Synes det er såå bra at du gir bort klærne dine til noen som virkelig trenger det! Og jeg garranterer at de som får det blir kjempeglade! Jeg har såå lyst til å bestille klær fra bloppisen din, så vi får se :)

Det kommer 6 jenter hit i kveld, så det blir kjempekoselig! Og resten av helgen har jeg både håndballkamper og jobb, så det blir ganske travelt!

Ha en fin kveld, og kos deg masse i morgen :) Suss og klem <3

Renate Kjellevold

13.12.2013 kl.15:58

åh, så herlig! gleda meg til å sjå bildee :) skal bruke dagen på å gjere ferdig siste innleveringa før jul. fuun.

Helene Alvestad

13.12.2013 kl.16:03

Kos deg masse med jentene Kristin og ha en fantastisk helg!!

Love u<3

Sofie Losnedal

13.12.2013 kl.16:44

Så bra at du har lagt ut bloppis!

Du er så fin, Kristin, digger deg <3

Iselin

13.12.2013 kl.16:56

Vil bare si at jeg digger bloggen din :) Skal spille kamp i morgen:)

Cecilie Lien

13.12.2013 kl.18:08

Ikke dumt å gi noe av klærna til de som virkelig trenger det, pluss å legge noe av det ut på bloppis til oss, wuhuu :D Du har så ekstremt mange fine klær, og hadde absolutt ikke hatt noe i mot å oveta din garderobe, for å si det sånn ;) Hihi

Min helg blir nok ganske så kjedelig. I dag har jeg ligget syk hjemme med feber, og i morgen og søndag blir det jobb igjen om formen er bedre.. Jaja, bare 6 dager igjen til ferie :D :D Håper du har en fin dag ♥ klem

Marita Malmgren

13.12.2013 kl.18:16

Skal sjekke bloppisen ut senere, men kan dessverre ikke kjøpe noe for øyeblikket i og med at alle pengene har gått til julegaver, men kanskje etter jul! :D

Gleder meg super masse til å se bilder i morgen! Det blir helt sikkert super fint <3 I dag fikk vi karakterene tilbake fra muntlig høring og gjett hvem som mekka 5'er på alle 3 fagene da, jo, JEG! :D jeg er så fantastisk glad akkurat nå <3 Jeg er så utrolig glad i deg vakre Kristin! Stor klem fra Marita! :)

Hanna

13.12.2013 kl.18:33

Jeg elsker stilen din Kristin! Du er forbildet!

Hva str har du i hoodien? Vurderer å kjøpe.

Hanne Alsaker Mathiesen

13.12.2013 kl.19:24

DU MÅ KOSE DEG KJEMPE masse kveld!!

Åå du tenker virkelig mye på andre, du er så inspirerende!! ❤️😊🙊 BLOoPIS!! Wohoooo

Ser fram til mange fine bilder på bloggen imorgen 🙊😱👌

Jeg skal en tur til byen også må jeg øve til muntlig ... ;( ❤️

siljepia

13.12.2013 kl.20:53

Så snilt og fornuftig å gi klær til de som trenger det istedenfor å kaste det :) De bordkortene gleder jeg meg til å se i morgen og selvfølgelig det bordet som du har sikkert pynta veldig fint :) Haper du får en fin og hyggelig kveld i morgen med dine venner :) Den genseren var veldig kul og skal vurdere å bestille selv :) Blir nok en rolig og stille helg på meg denne helgen :)

Mari

13.12.2013 kl.21:26

Så snilt av deg å gi klærne til noen som virkelig trenger det!:-)

Ha en fin helg!:-D

Mia Tønder Pettersen

13.12.2013 kl.22:15

Her har du virkelig en av de største grunnene til du er mitt største forbilde! Du er bare helt herlig! Jeg har ikke ord for å beskrive det! <3

Min helg er en rolig helg hvis vi ser bort fra at jeg skal på kino i morgen så er det bare å slappe av. Det skal bli så godt for det er så utrolig mye jeg har gjort denne uken..

Men du får kose deg masse i kveld <3 SMASK

Helli

16.12.2013 kl.18:57

på det bildet var du sykt fin! Likte bandanaen.

Skriv en ny kommentar

hits