THROWBACK THURSDAY

Throwback Thursday...

For et FANTASTISK fenomen for oss bloggere som sliter med skrivesperre, og når man faktisk kan finne over 125 MILLIONER bilder under hashtaggen #TBT på instagram, tyder vel det på at det er flere som til tider har et behov for å bla seg tilbake i arkivet. 

Jeg HATER de dagene der... De dagene hvor det rett og slett ikke er mulig å få ett eneste ord ned på papiret, uansett hvor hardt jeg prøver, men jeg har heldigvis funnet den eneste kuren som faktisk hjelper, og det er å bla seg tilbake i nettopp dette bloggarkivet. Plutselig dukker det nemlig opp noen innlegg som bringer frem et lite smil på leppen, som minner meg på noe hyggelig jeg ikke har hatt i tankene en stund, og som jeg ønsker å reposte...

I dag er en sånn dag. En sånn dag hvor jeg ikke klarer å finne opp hjulet på nytt, men samtidig en dag hvor jeg ønsker å dele en herlig hendelse fra i fjor. På denne tiden i 2012, dro nemlig Dennis og jeg på en skikkelig romantisk kjærestetur til Praha, og denne lille turen ligger på topplisten over magiske reiser jeg har vært på. Vi hadde det så fantastisk sammen, det var så mye glede, så mye kjærlighet, så vanvittig mye julestemning, og når jeg tenker tilbake på hvor fint vi hadde det på den tiden, kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor det i det hele tatt ble slutt mellom oss noen måneder etter. Fy flate så mye surr og fy flate så vanvittig mye frem og tilbake, men noen ganger må man faktisk bare gå en god del ganger rundt den forbanna skålen med forvirrelse og usikkerhet, før man faktisk blir 100% klar for å slå seg til ro. 

Nå har jeg slått meg til ro. Nå vet jeg at det Dennis og jeg har sammen er sterkere enn noen gang, og jeg gleder meg til en fremtid som består av herlige stunder, opplevelser og reiser. 

Jeg måtte jo felle en liten tåre da jeg så denne videoen... Godt mulig at tårene trillet fordi den var så inn i satans dårlig redigert, men who can blame me... Det var min første stemningsvideo for pokker, og takk guuud for at jeg har blitt en smule flinkere gjennom året som har gått. Videoen vekker ihvertfall noen veldig fine følelser hos meg, så derfor sier jeg bare - Snurr film! 

ÅÅå.. Litt flaut, men HJELPES så hyggelig! Virkelig ett av de aller beste minnene mine fra i fjor. 

Så nå, fine lesere... Nå håper jeg dere vil dele deres aller beste minne fra 2012, med meg! Noe dere opplevde i fjor som topper listene over herlige stunder, og som dere blir litt ekstra glade av å tenke tilbake på?

Klem i fleng ♥

Image and video hosting by TinyPic

32 kommentarer

Anne Siri

12.12.2013 kl.17:08

Herlig å se. Så godt at dere fant tilbake til hverandre ;)

Har myye jeg vil se egentlig.. er så vanvittig mye bra bilder og tekst som ligger ute på denne bloggen, men kanskje fra i sommer når du og Dennis var på ferie sammen? eller blander jeg år nå? Liker sånne tilbakeblikk så kjør på. Du har MASSE flotte bilder så bare begynn et sted. Jeg gleder meg og skal følge med videre.

Sofie Losnedal

12.12.2013 kl.17:08

åååå, så koselig! Nå ble jeg i skikkelig godt humør, noe jeg trenger fordi jeg skal sitte i hele dag med lekser.

Mitt beste minne fra 2012 var når jeg og venninna mi var jordbærplukkere. haha, husker så godt alle de kleine situajsonene vi havna i. Vi var de eneste som ikke hadde gjort det før, så når de andre var ferdige med sin kasse, hadde jeg og venninna mi så vidt blitt ferdig med vår andre kurv med jordbær :D Ble ikke mye penger ut av det, men desto fler minner <3

Ha en fin dag videre<3

Mia Tønder Pettersen

12.12.2013 kl.17:15

Så utrolig koselig! Trodde liksom dere hadde den turen for kun noen måneden siden, haha! Tiden går jo kjempe fort :)

At The Moment sitter jeg på kinaresturangen! Så utrolig koselig <3

Kos deg messe i kveld <3 KLEM!

Emilie ML

12.12.2013 kl.17:17

Ååååå fy søren sier nå bare jeg! Noe såå fantastisk <3

Fikk frysninger, dere er fantastiske sammen :)) Viirkelig!!

Årh! Er mesunnlig asså :D

Ha en fiiiin kveld vider fineste Kristin! <3

Stooor klem

Helene Alvestad

12.12.2013 kl.17:22

HERLIG video!! Såå koselig, hihi. Man ser at dere er så glade i hverandre, koooselig :D

Ha en god torsdagskveld Kristin <3

Johanna

12.12.2013 kl.17:25

Kjempekoselig video😊

Har også vert i Praha husker det kjempe godt (var før sommeren i år) kjente meg gjenn mangen plasser du filmet sikklig koselig video 😊❤️

Suzanne

12.12.2013 kl.17:26

For et koselig innlegg og ikke minst en koselig og sjarmerende video :-) Det beste minne fra 2012 må være turen meg og min samboer hadde til Kraków :-) Så mange koselige minner. Vi elsker og reise og tar oss noen gode ferier hvert år,og det fortsetter vi nok med selvom vi en gang skulle få barn. Vi begge vil reise og oppleve mye og bare leve livet :-) Du er en stor inspirasjon for mange, også for meg. På triste dager er det godt å lese de gode og positive ordene du kommer med. Du er virkelig en fantastisk person :-) Ønsker deg en riktig god jul og et nytt år fylt med mye glede og latter :-)

siljepia

12.12.2013 kl.17:26

Å, så fint å lese, den filmen der så jeg for ikke så lenge siden faktisk,skal innrømme at det falt noen tårer der fordi det var en rørende film hehe :) Det er kjempebra at dere har fått endelig funnet ut at dere har sett for dere en framtid sammen :) Ønsker dere lykke til ;)

Hm mitt beste minne fra 2012 må vel være at jeg fikk starte på min arbeidspraksis, etter å ha gått 2 år bare hjemme, den forandringen var bare så godt. Jeg må heller ikke glemme at jeg møtte ei som jeg ble godt kjent med og som den dag i dag er en av de gode og snille venninnene mine :)

Andre ting må være da vi var 4 jenter og ene hadde med seg sin lille sønn på tur til Tyrkia i Alanya i 1 hel uke , det var en kjempe fin tur. Senere samme året så dro jeg tilbake på 2 ukers ferie til Alanya og kemer med familien. Ellers kommer jeg ikke på noen store tilbakeblikk i skrivende stund :) Ha en fin kveld ;) Her i Trondheim blåser det kraftig og har fått advarsel om å holde oss inne i kveld .

Mari

12.12.2013 kl.17:49

Utrolig fin video av dere to❤️

Ha en strålende kveld😊

Benedicte Skahjem Tokvam

12.12.2013 kl.18:02

Alltid så morsomt med tilbakeblikk, for en herlig video <3 Noe som faktisk var litt ekstra morsomt var bildet du la ut på instagram før i dag, med #TBT. Grunnen til det var nemlig fordi jeg tidligere i dag satt og bladde gjennom alle outfitsene dine fra det siste året. Jeg leter etter inspirasjon til å finne min egne personlige stil skjønner du, og av de som inspirerer meg mest så er absolutt du høyt oppe på ranken! Hihi, jeg maser ivei jeg, men måtte bare fortelle deg det!

Ha en strålende kveld <3

susanne

12.12.2013 kl.18:08

Bare det du skriver om at du er helt tom for ideer, er nok underholdning for meg! Hehe :-) Du er rå!

Ha en strålende julehøytid!!

Stor juleklem fra meg :)

Mia

12.12.2013 kl.18:54

saa fine dere er!! jeg er i praha -bor her atm , og det er like fint her i aar, ingen snoe enda, men haaper det kommer, masse julelys , stemning, haaper du faar en superfin jul kristin!!!

Anette CL

12.12.2013 kl.19:15

Blir i så godt humør av å se på dere to! Har alltid heiet på dere :) Fineste paret på jooord!

Mine beste minner fra 2012 var kjæresteturene til Paris i månedsskiftet Juli/august og turen til Riga rett før jul. Får meg til å tenke tilbake på sååå mange fine øyeblikk, at savnet etter kjæresten ble litt større :) Heldigvis tar jeg juleferie fra studiene i morgen, må bare pine meg igjennom en forbanna matematikkeksamen først. Etter jul blir det mye bachelorskriving, noe som også betyr MYE mer tid hjemme :)

12.12.2013 kl.19:37

Ååå husker den videoen! Blir så glad av å se den virkelig flotte mennesker er dere! Og mega søte ;*

Cathrine Nilsen

12.12.2013 kl.19:38

Herlig video! Jeg husker jeg lo godt da du fortalte om de der "bestevennene" du fikk der nede. Hahahha! Du er så søt :)

Alle disse stemnningsvideoene fra alle turene du har vært på får meg til å glede meg så sinnssykt mye til jeg blir gammel nok til å begynne å reise selv. Oppleve verden med folk jeg er glad, det er noe av det jeg gleder meg aller mest til her i vereden ♥

Marte Strømme

12.12.2013 kl.20:31

Heeerrlllig video! utrolig flott video, elsker hvordan den er laget og hvordan dere er sammen. Dere utfulder hverandre på utrolig fine måter.

mitt beste 2012 minne er at jeg var på Svalbard med pappa og Kristoffer. Det var en utrolig opplevelse uten liket. vi kjørte skuter og lekte i snøen og hadde det utrolig moro.

kyss og klem Marte

Kristine K. Bårdsen

12.12.2013 kl.21:05

Husker denne videoen såå godt, og blir i like godt humør hver gang jeg ser den. Dere er jo så herlige, og dere ser virkelig forelsket ut ;-) Syntes ikke redigeringen var så aller værst jeg.. hehe. Jeg hadde aldri fått til noe lignende..

Mitt beste minne fra 2012 må vel bli turen til London..eller kanskje Hellas? Vanskelig dette her.. Haha!

Ha en fin kveld <3 Klem fra meg

Amalie

12.12.2013 kl.21:11

Herlig video! Dere to er så søte sammen! <3

Lena Strømmen

12.12.2013 kl.21:30

Dere to er det søtaste paret eg veit om!:)

Hmm, beste minne fra 2012... Eg begynte på ny skule, i ny klasse og fikk verdens nærmaste og beste venner eg noken sinne kan tenke meg!:) Ellers kommer turen til Dublin i April høgt opp på lista, for OHMY det var magisk!:)

Lena Pedersen

12.12.2013 kl.21:55

Dere er så fine sammen! :D Heier virkelig på dere <3

Det beste som skjedde meg i 2012 er at jeg møtte kjæresten min for første gang i Mai 2012! Det ble ikke så mye kontakt resten av året, før alt toppet seg i desember! :) 21. desember 2012 (snart 1 år siden!) møtte jeg han offisielt for første gang etter det, da han ba meg med på kino! :) Vi så filmen "Sinister" som jeg ble liiiiiiivredd av! Men samtidig kjente jeg at forelskelsen bare steg til himmels :) Du vet den følelsen av å sitte ved den du egentlig er veldig forelsket i, uten å tørre å innrøme det heeelt. Så vil du egentlig ta tak i hånden til den personen, lene deg litt i mot for å hinte. Han gjør akkurat det samme, men ingen tørr å ta det "store" skrittet! :)

Det tror jeg må være den beste følelsen! Så mange sommerfugler i magen på en gang, så mye spenning og forelskelse. Den tiden hvor man bare sniker seg ut sammen og lurer på når dagen egentli kommer hvor vi får være kjærester! Hele spenningen, nysgjerrigheten og nyforelskelsen rundt starten av et forhold tror jeg må være den beste følelsen jeg har opplevd! :)

Karen Beate

12.12.2013 kl.22:38

Ååh, mine beste minner fra 2012 er da vi dro til Filippinene og fikk se hvordan de hadde det, besøkte barnehjem, gikk å besøkte folk i jungelen, hadde show for 1000 elever og ble kjent med så mange! minner for livet!

Jenny aasebø

12.12.2013 kl.22:43

Åå, alltid koselig å se tilbake på gode minner! Virker som dere koste dere masse:) Mitt beste minne fra 2012 er vel konfirmssjonsleirren jeg sent kommer til å glemme:)

Du må ha få en fin kveld videre!<3

12.12.2013 kl.23:33

Så koselig :) Og så bra at dere fant tilbake til hverandre og at dere har slått dere til ro :)

Det beste minnet fra 2012 var 18 årsdagen min. Feiret med min bestevenn og familien på selve dagen og hadde e veldig fin bursdagsfeiring med venner senere :)

Kristiane Lie

13.12.2013 kl.00:16

Det er helt greit med sånn dager innimellom ;) 2012, hmm. Det er jo så lenge siden, men jeg kan huske da jeg gikk fra å "bare" være kjærester til å bli samboere, august 2012. Det er det beste som har skjedd meg til nå. Vi har alltid hatt det bra, men som samboere er alt så mye enklere. Det er deilig.

Sofie

13.12.2013 kl.00:23

Ååå, nå fikk til og med jeg tårer i øynene!

Dere to må være noen av de skjønneste personene jeg har sett.. Og dere begge har virkelig ett smil som smitter :)

Hilde

13.12.2013 kl.00:36

Åå, så koselig!

For min del må det være da jeg begynte på høgskolen i fjor, hvor jeg møtte de aller beste vennene jeg har hatt noen gang :)

Wendy Zhou

13.12.2013 kl.06:35

Hello, this is Wendy from martofchina. Martofchina is an e-shop online. DO you accept sponsor in this blog, if you have the interest for being our partner, please send me an email with the title: partnership with martofchina for more details. thanks for reading.

Marita Malmgren

13.12.2013 kl.09:19

Denne videoen syntes jeg er så sinsykt fantastisk herlig! Dere to er det søteste jeg vet om! Jeg unner deg denne kjærligheten så mye! Jeg kjente tårer i øyekroken på denne videoen, helt fantastisk å se <3 Mitt beste minne fra i fjor, hmmm, det må vel egentlig være at jeg fikk en ny familie :) Aldri vært lykkeligere enn jeg er den dag i dag! Stor klem fra Marita! :)

Annelin Otterlei

13.12.2013 kl.18:11

Så koooslig! Syns det er så fantastsik at dere har det så bra!! :)

Mitt beste minne fra 2012 må være sydenturen jeg var på med veninna mi, og så den siste turen vi hadde som klasse på videregående det året.

Gode minner, som jeg heldigvis har mange bilder fra til å se tilbake på :))

Ha en fantastisk hyggelig helg Kristin!! Håper julebordforberedelsene går godt :)

Cecilie Lien

13.12.2013 kl.18:17

Åhh, så koselig ♥ Får nesten frysninger av den videoen, dere er så ubeskrivelig herlige! Selvom du har forbedret deg på redigeringen, synes jeg denne var langt fra dårlig. Er så gøy når du lager stemningsvideoer fra turene dine, og det håper jeg du fortsetter med :D Hihi

Når det kommer til mine minner.. hmmm. Hva pokker gjorde jeg egentlig i 2012? hahha herregud, burde nesten få meg en blogg jeg også, bare for å kunne huske litt hva jeg gjorde. Litt trist. Hahah!

Mali

13.12.2013 kl.19:17

Noe så utrolig koselig, deilig å ha sånne go'filmer å se tilbake på! :D

Mitt desidert beste minne er vel fra påsken 2011. Jeg hadde alle mine beste venner hos meg hele påsken, og vi konsmerte x antall enheter med alkohyler. Uansett mitt favoritt-minne, spesielt da "klovnen" vår valgte å forlate oss året etter. Har masse bilder og filmer fra den fantastiske påsken :D

Helli

16.12.2013 kl.19:05

opplevde sykt mye gøy i 2012, blir vanskelig å plukke fram ett!

Skriv en ny kommentar

hits