THE SKULL SPEAKER

Heisann, vakre lesere ♥

Deilig å se at forrige innlegg kunne være til inspirasjon og motivasjon for flere av dere. Det gleder meg, selvom jeg ser at ikke alle synes det er like enkelt å se positivt på livet. Jeg har selvfølgelig full forståelse for at ulike faktorer som blant annet sykdom eller familiesituasjon kan påvire ens liv i en retning hvor man føler at solen aldri skinner, og at det kan føles svært vanskelig å se livet fra flere sider. Allikevel er jeg hundre prosent sikker på at mye foregår oppe i hodet, og har man et positivt sinn kommer man seg gjennom det aller meste. 

Ta mammaen min f.eks... Hun har slitt seg gjennom sykdommen MS, siden jeg var 3 måneder gammel, men jeg har aldri hørt henne klage. Ikke ÈN forbanna gang, og dette på tross av noen vanvittige smerter i hele kroppen. Hun fokuserer på de små gledene her i livet, setter på et smil, og det er dette som gjør henne til min aller største inspirasjon i livet. Ja, så har det vært tøffe tider, og verken mamma eller meg var spesielt høy i hatten da mormor døde, da bestevenninnen til mamma gikk bort, da hennes herlige bror og min fantastiske onkel og farsfigur ble revet fra oss, eller da min fineste og aller beste morfar forlot oss for noen år siden, men livet går videre, og det gjelder å klamre seg fast til lyspunktene som gjør at man kan komme seg opp igjen på hesteryggen...

Noen har det kjipt på grunn av eksamenstiden som tar fullstendig knekken på en, men bare TENK når det er overstått. Fokuser på følelsen du vil kjenne på når alt er innlevert og du kan ta juleferie med god samvittighet... Andre har det forferdelig på grunn av sykdom, og selvom det her til tider kan være ytterst vankselig å fokusere på noe positivt, så hva med å tenke på de flotte menneskene man har rundt seg? Som støtter, pleier, og sitter ved din side og passer på? Er ikke dette en liten trøst i en ellers trist hverdag? Og så har man de som sliter seg gjennom kjærlighetssorg, hvor ekskjæresten kanskje har vært utro... Hvis han eller henne var utro, fortjener du jo mye bedre, og det må jo være fint å finne ut av det nå fremfor senere? Det blir slutt for en grunn, kanskje han eller henne bare ikke er den rette? Ta tiden til hjelp, ta vare på den, og gled deg over at den rette enda ikke har kommet, men kanskje gjemmer seg bak neste sving. 

Omfavn lyspunktene, og trykk dem tett inntil deg! Prøv, ihvertfall...

Phuu.. Fra å være litt dyp til en anelse overfladisk, som også hører hjemme på "Heeiii blooggeeen", for jeg fikk nemlig fatt i den kuleste høytaleren i hele verden da jeg var på shopping i USA, og denne fortjener faktisk et eget innlegg. SÅ kul er den faktisk... You like?


Denne her fant jeg altså på Urban Outfitters, og her er det rett og slett bare til å stappe inn ledningen som fulgte med, koble den sammen med telefonen, og vips så har du en bra høytaler som i tillegg er helt forbanna rå! Godt kjøp... 

Nå skal jeg fikse det aller siste her hjemme sånn at det er julete, ryddig og koselig til Bettyen kommer. Jepp, Bettyen er på vei til Oslo og SOM jeg gleder meg til å ha en hel uke sammen med henne. Lykke ♥

Hvordan har dere det i dag, fininger? Noen som var snill med seg selv i speilet i morges, og som har en litt ekstra fin torsdag? 

Snart helg ♥

 Image and video hosting by TinyPic

21 kommentarer

Silje Marie

28.11.2013 kl.11:31

Det tror eg må ver den kulaste høytaleren eg har sitt!!! Vist du någen gang finne/vet om ei nettsia som selge denne please tips meg:))) Ha ein fantastisk dag videre Kristin! Husk du e verdifull

Martine

28.11.2013 kl.11:50

Den var kjempekul! Passer veldig til deg :)

Kunne du lagt ut bilder fra "julehuset" ditt, nå som du begynner å bli ferdig med den foreløbige pyntingen? :)

Amalie

28.11.2013 kl.11:51

Det fikk meg til å smile det du skrev der! :)

Og den høytaleren var døds kul!

Signe

28.11.2013 kl.11:52

Ohyes!! Kom meg tidlig på trening, kom hjem til postkassa og fant et brev med gave fra verdens beste veninne! Skal ikke åpnes før min bursdag til lørdag.. Men det ga ihvertfall meg motivasjon til å kjøre på siste dagen før eksamen!! Wiii ❤️ Ha en fin dag Kristin 😊

Kristiane

28.11.2013 kl.11:58

Takk for at du skriver at det finnes unntak. Nå ble jeg litt lettet og litt glad. Rett før jeg leste innlegget ditt om at man er sin egen lykkes smed så leste jeg et innlegg på Maren Vik sin blogg. Det var helt stikk motsatt av ditt og ekstremt ærlig. Det er ikke så ofte man ser dønn ærlighet i bloggverdenen. Jeg setter pris på at bloggere viser sine "dødelige" sider også. Men jeg er jo helthelt enig at det er mange som igrunn har det veldig bra som likevel klager til det kjedsommelige og som trenger å ta litt hardt tak i seg selv. Men det finnes alltid unntak.

Digget forresten høytaleren.

Marita Malmgren

28.11.2013 kl.12:36

Haha, for en RÅ høyttaler :D du har så mye kult! Du er så flink til å skrive inspirerende og sanne ord. Moren din høres ut som en fantastisk person, akkurat som deg! Livet er ikke alltid like lett, selv er jeg fosterbarn og kunne ikke vært mer takknemlig for den familien jeg har fått, jeg er så lykkelig og føler meg så velsignet! Jeg tenker ikke mye på fortiden fordi nå har jeg det trygt og godt. Håper du har en super dag, kos deg med Betty! <3 stor klem fra Marita! :)

karoline E.N

28.11.2013 kl.13:25

Hei solstråle <3 som alltid, kjempe bra skrevet! Du får fram det beste. Moren din høres bare helt fantastisk ut, og virker som en mamma med hjerte av gull. Hun virker også utrolig sterk! Jeg har selv opplevd en ting som har har snudd livet mitt opp ned, men det handler likevell om og kunne reise seg, heve hodet og tenke possetivt. Jeg vet hvor vanskelig det kan være, men man bør allikevel prøve! Kos deg masse masse med betty, og ha en strålende dag :) Stor klem

Kine

28.11.2013 kl.13:29

Når jeg så meg i speilet i morges så tenkte jeg at: Shit, jeg fikk bra rompe i denne buksen :P haha! Driver å kvitter meg med litt ekstra på kroppen for tiden og det er litt kjekt å se forbedringer ;)

StineMilana

28.11.2013 kl.13:32

Herregud, den speakern var rå kul :D

marie

28.11.2013 kl.13:54

Det er så fint med sånne innlegg! Jeg må si at jeg har blitt flinkere til å finne balanse mellom å tenke for mye på det som gjør vondt og det å ta vare på meg selv. det er vanskelig, men det går. Har du tips, eller info om hva DU gjør når du må koble av fra det negative?

Lena Pedersen

28.11.2013 kl.14:00

Du er så flink som virkelig får sagt de rette ordene for å printe dette inn i hodet til enkeltmennesker! Har selv opplevd mye tungt, og selvfølgelig er det greit å kjenne på det å ha det vanskelig, men for all del ikke la det bli til en vane! :)

Faen at jeg ikke kjøpte den da jeg var på Urban Outfitters i sommer! Tror jeg så den, men viste ikke at det var en høyttaler! Første prioritet neste gang jeg er i London! :D

Maren

28.11.2013 kl.14:01

Du er så flink til å skrive!!

Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din!

Du er en stor innsperiasjon i en tung hverdag!

Hvor 1 time skole er alt som skjer i løpet av en dag, men seffølgelig takknemlig for at det blir litt skole på meg :)

Alltid godt med små lys punkt! Som å titte innom bloggen din, du virker alltid så sprudlende og glad. Virkelig innspererende.

GINA

28.11.2013 kl.14:56

Elsker bloggen din :D

Gina

28.11.2013 kl.15:10

Blir så glad når jeg leser bloggen din, spesielt når det kommer sånne innlegg som dette! Dønn ærlig og veldig åpent. Selv har jeg slitt mye med skader og sykdom, men prøver å holde hodet hevet og se på de positive tingene i livet og i hverdagen. Selv om de kanskje er veldig små, så er de der!

Helt rå høyttaler! Skulle gjerne hatt en selv :D

Linn Jeanette

28.11.2013 kl.15:15

Den var jo faktisk RÅ! Noe å skrive på ønskelista :)

Hilde

28.11.2013 kl.15:23

Nok en gang godt skrevet! Moren din virker som en sterk person. Bestefar hadde også MS, han satt i rullestol og gjorde ikke så mye spennende i hverdagen - men jeg hørte aldri at han klagde på noe som helst.

Det var den kuleste høyttaleren jeg har sett! :D

Cecilie Lien

28.11.2013 kl.15:55

Åh de er så sykt kule! Så dem på hjemmesidene til urbanoutfitters, og er det bare jeg som henger sykt mye etter, eller har de akkurat begynt med å sende til Norge? :D Hihi, gøy er det ihvertfall!

Ha en fin dag videre, Kristin, og kos deg masse med Betty når hun kommer ♥ Her går det i skolearbeid, siden jeg har 6 (!!) innleveringer/prøver å glede meg til i neste uke.. Jaja, ikke lenge igjen juleferie nå! hihi. Klem ♥

Nancy

28.11.2013 kl.17:27

Du skriver så bra innlegg!! <3 om det er greit for moren din, kan du legge ut et bilde av henne? :) <3

Anna Grindvold

28.11.2013 kl.18:51

Den var helt RÅÅÅÅ!!! Du skriver så mange bra innlegg kristin! så jeg skjønner ikke hvorfor du ikke ligger på 1.pass på topplista!! DET ER SYKT!

Når jeg våknet i morest så hadde jeg det sykt travelt, jeg skulle så opp hal 6 siden jeg skal dra kvart over 6, til den lange bussturen jeg har ver dag (sitter på buss i 2t hver dag for å komme til skolen og 2timer hjem fra skolen...) og i dag våknet jeg ikke før 6.. så jeg fikk det veldig travet for jeg må gå ett godt stykke først...

Men torsdagen i dag har godt så fort, siden for meg er det nesten som fredag for i morgen skal jeg til familien min i Trondheim! <3 det blir godt med en god familiehelg!

JEG FÅR IKKE SAKT HVOR MYE JEG ELSKER BLOGGEN DIN, MEN DET ER SYKT MYE, DU ER INSPRIRERENDE OG DU ER DEN KULESE OG RÅESTE JEG NOEN GANG HAR SETT! <3

Kem fra Mørejentaa!

supermarie

29.11.2013 kl.00:00

Så leit å høre at moren din har MS - pappa har også det, så jeg vet hvor kjipt det kan være... Håper hun har det bra tross alt, og at DU har det bra! For pappa går det stadig dårligere, men han og mamma holder humøret oppe allikevel - inspirasjon til TUSEN! Jeg skal bli som dem når jeg blir stor :-) Minus MS, da... Den kan jeg godt droppe.

Good helg når den tid kommer!

Jeanette

30.11.2013 kl.00:38

Du skriver så bra, og det du sier er veldig veldig sant :) Elsker at du er så blid, positiv og rett frem!! Bloggen din er inspirerende til 1000 :)

Skriv en ny kommentar

hits