SO TRUE...

God kveld i julestuggu, fininger ♥

Er det én ting som kan gjøre meg skikkelig irritert og provosert, så er det når folk sier til meg "jeg er så misunnelig på deg i forhold til det livet du lever... Du er så heldig"!

Heldig? Nei... Jeg er ikke heldig. Jeg bare jobber ræven av meg for å få drømmene mine til å gå i oppfyllelse, og vet dere hva? Ingenting kommer gratis her i livet. Ihvertfall ikke for de aller fleste av oss. Noen har selvfølgelig fått påsydd puter under armene, som svever på en sky i en bekymringsløs verden, hvor livet blir servert på sølvfat uten å måtte løfte en finger. Takk guuuud for at jeg ikke er en av dem. 

Jeg synes det er altfor få som lever ut drømmene sine, som gjør dem til en realitet, som har høye ambisjoner og som gjør en innsats for å komme seg opp og frem. Det er for mye syting og klaging, og jeg er så dritt lei av å se statuser på facebook som består av enkeltes frustrasjoner i forhold til hvor kjipt og vanskelig livet skal være.

Det er så mange som klager over alt og alle, som hater jobben sin, som er negative, og som rett og slett bare hater på livet generelt, og folkens? Livet ditt er din egen feil, og hvis du holder kjeft, slutter og klage og setter i gang noen tiltak i stedet, vil faktisk livet ditt bli bedre. Tenk hvis man heller hadde brukt energien på å få ting gjort, brukt den på å engasjere seg og gjøre en tapper innsats for å gjøre livet til en magisk reise istedet for det stikk motsatte... Hvis man hadde begynt å snakke annerledes, vurdere annerledes, tenke annerledes... Livet er hva dine tanker gjør det til!

"Ååå, jeg liker ikke jobben min". "ÅÅå, jeg har så dårlig råd". "Åååå jeg liker ikke meg selv". "Åååå jeg har det så kjedelig". "Åååå jeg er feit". "Åååå jeg er stygg". "Ååå jeg har ingen venner". "Ååå, dette vil aldri gå". "Ååå, jeg får det ikke til". "Ååå jeg orker ikke, gidder ikke, vil ikke. Ååååååå

Skyt meg!

Snakk annerledes...

Omformuler det negative som er på vei ut til noe positivt. Ikke snakk om hvor jævlig dagen din har vært... Velg heller to ting ved denne dagen som er positive og snakk om disse i stedet. Gjør man dette ofte nok, blir man automatisk en mer positiv person. Flere av dere spør meg veldig ofte om hvordan jeg alltid kan være så positiv, og i dette blogginnlegget finner dere oppskriften. I tillegg til at jeg har verdens mest positive mamma, som rett og slett bare har oppdratt meg til å være happy face, fremfor å være et nitrist og sutrete kvinnfolk som bare oser av negativitet... Takk, mamma!

Vurder annerledes ved å istedet for å se etter feil hos deg selv eller andre, se etter de gode kvalitetene, og de positive sidene. Ikke fokuser på hva du ikke får til og hva du ikke er flink til, fokuser på det du faktisk mestrer og kan. 

Tenk annerledes... Det er umulig å få noen ting til her i livet hvis du hele tiden går rundt og tenker at dette aldri kommer til å gå. Ikke gi opp bare fordi du f.eks ikke har de rette "redskapene" som skal til for å gjennomføre en bestemt oppgave eller leve ut en drøm. Vend en ulempe til en fordel, og det er større sjanse for at du lykkes, og selvom du ikke lykkes vil forsøket på å forandre minus til pluss, få deg til å tenke fremover istedet for bakover. Det vil erstatte negative tanker med positive tanker, frigjøre kreativ energi, og inspirere deg til å bli en engasjert og positiv person. 

Ta grep... Gjør om på det du ikke liker. Det som suger ut all livsgninst av deg. Gjør noe med situasjonen, for den endrer seg ikke uten videre. Det er DIN oppgave å gjøre livet ditt godt!

Drøm og lev ut dine drømmer, og hvis du ikke skremmes av dem, er de rett og slett ikke store nok... Alle drømmer kan faktisk gå i oppfyllelse hvis man bare ønsker det sterkt nok, og dere? Min største drøm er snart en realitet. Dette på grunnlag av et yrende engasjement, en optimistik og positiv holdning, en flammende lyst, et nerdete fokus, og ikke minst knallhard jobbing...Fy flate som jeg gleder meg til å fortelle mer om dette, for nå er det jaggu ikke lenge til, men før den tid...

La oss gjøre følgende i morgen... Vi våkner, går inn på badet, ser inn i speilet og sier: "Dette kommer til å bli den første og beste dagen i resten av mitt liv". Deretter omfavner vi dagen, vi gir vi jernet og legger inn femtegiret, mens vi smiler fra øre til øre, og tenker at dagen i dag er morgendagen vi drømte om i går!

Deal?

Sånn, det var dagens bittelille pep talk!

Love you all ♥

 

Image and video hosting by TinyPic

 

71 kommentarer

Marte

27.11.2013 kl.20:53

Kunne virkelig ikke vært mer enig med deg! :D

nonsy

27.11.2013 kl.20:57

Kan du legge ut et bilde av moren din på bloggen hvis det er greit for hun? <3

idasstyle

27.11.2013 kl.20:58

AMEN! Digger deg, jente! :D

27.11.2013 kl.20:58

Jeg er så enig med deg. Alle burde vært så mye mer positiv med livet sitt, da hadde de fått en mye bedre hverdag også

siljepia

27.11.2013 kl.20:59

Det var utrolig godt sagt og det er helt sant. Det er viktig og tenke mest kun på det positive ;)

Det er du selv som avgjør, hva du vil gjøre med livet og hvordan du vil leve og oppnå med det :) Klemmer til deg :) <3

Anna

27.11.2013 kl.20:59

Jeg er helt enig med deg Kristin!

noen ganger kommer sånne tanker inn i hode mitt! ´´du er så feit Anna!´´ jeg gjør alt for å få de vekk, jeg tenker positivt og ser kanskje meg selv i speilet - Anna, du er ikke stygg! du er fin.! Og jeg VILL ikke kalle det selv digging! det er altid bra og tenke posetivt!

ELSKER BLOGGEN DIN OVER ALT PÅ JORD!!! <3

Bamseklem fra mørejentaa!

27.11.2013 kl.21:02

Tusen takk for dette innlegget!

Cathrine Nilsen

27.11.2013 kl.21:03

AMEN!

Takket være deg, har jeg faktisk blitt en masse meir positiv person. Jeg klager egentlig ganske mye, men det er mer sånn, "åh, eg e sulten" og "åh, det e så kaldt her" ogsånt. Hahaha... Og om jeg f.eks har det kjedelig, så er det jo pga jeg til tider faktisk er for lat til å finne på ting, og det er jo faktisk min egen feil, så da er det jo ingen poeng i å klage over det. Men jeg er jo fortsatt glad og sånt, og prøve alltid å se det positive i ting. Og jeg ser generelt mer positivt på livet nå enn jeg gjorde før. :)

"A negative mind will never get you a positive life" ♥

Ha en fin kveld, fantastiske, herlige deg ♥ Smask og klask

Silje Marie

27.11.2013 kl.21:03

Så sinsykt enig med deg! Slet mye med negative tanker og tankegang før.. er ikke noe kjekt i det hele tatt! Men av og til er det bare en sykdom også, som ikke er like lett og snu ved bare og "tenke positivt" når du faktisk ikke klarer dette. Men jeg har en helt annen holdning idag og ser veldig positivt på ting. Livet blir så mye lettere og bedre ved positive tanker og holdninger! Så en stor skål for det;D Du har helt rett

27.11.2013 kl.21:03

Hei Kristin <3

Jeg har så sinnsykt kjærlighetssorg akkurat nå. Var så sikker på at vi kom til å være sammen så lenge.. men ble sjokkert. Jeg elsker han så høyt.. som du skjønner har jeg det veldig kjipt akkurat nå.. Men dette hjalp litt :) Takk !

Elisabeth

27.11.2013 kl.21:07

Takk for at det finnest mennesker som deg!

Charlotte

27.11.2013 kl.21:09

God aften Kristin! Må bare si at jeg er veldig enig med deg. Som du sikkert har fått med deg så sitter jeg og leser til eksamen. Det du nevnte nå handler mye om hva jeg studerer. Mennesket er selv ansvarlig til å valg i livet og se på positive sider ved en selv. Som menneske er man i stand til å ta valg om en har lyst til å leve et positivt syn, eller negativt. Dette innebærer å ta slike valg som du påpeket her. Det kan godt hende du hjalp noen av leserne til å prøve å se livet i et nytt perspektiv. Veldig bra Kristin! =) Selv velger jeg på å leve et pessimistisk syn frem til siste eksamen, men tror det løser seg uansett =) ( det gjør jo det for snille piker :) )

Ha en fin kveld!

marie

27.11.2013 kl.21:10

er så enig, og selvfølelsen min begynner smått å la meg gjøre det jeg vil!

Sabrina

27.11.2013 kl.21:11

Digger deg! Akkuratt det vi trenger, et realt spark i ræva! Harreminn hatt du drar ordene ut av min egen munn :) Du er FANTASTISK, og et fremragende forbilde. Stå på videre! :)))

Amalie

27.11.2013 kl.21:13

Takk! Du har skjønt det!

Det var kjempe fint skrevet! :)

Moren din er heldig som har deg og du er heldig som har henne! :) <3

....

27.11.2013 kl.21:14

Hva med når eksen din og din nå værende kjæreste har liggi med "bestevenninna" di mens det var slutt.. Noe postivt med det?

Aina Aarsheim

27.11.2013 kl.21:16

Haha, det dyttet i ræva trenge jeg idag! Digger innstillingen

Julie Storlien

27.11.2013 kl.21:22

Fantastisk skriv Kristin!! Jeg var i en nitrist og mørk periode, men jeg lærte meg til at jeg måtte se positivt på livet. Så det jeg gjør er at hver gang jeg legger meg om kvelden så tenker jeg på 2-3 ting som har vært positivt den dagen, å lar hele fokuset mitt falle på de 2-3 tingene. Om morgenen tenker jeg på 2-3 ting som jeg gleder meg til eller ser fram til på den dagen! Det hjelper utrolig mye :D Nå føler jeg meg som en mye mer positiv person, og jeg har mye mer energi !!

STOR KLEM !

SOFIE

27.11.2013 kl.21:25

HERREGUD FOR EN FIN TEKST!

Utrolig bra skrevet!! Veldig inspirerende!

Kine

27.11.2013 kl.21:27

Du er fantastisk Kristin!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er en av de som tenker: åååh, jeg hater jobben min.. Deltidsjobb vel og merke. MEN det jobber jeg faktisk med å gjøre noe med! Jeg jobber med å få meg drømmejobben med drømmekollegaene som jeg forhåpentligvis kan fortsette i for fult når jeg er ferdig som student :)

Men jeg skal prøve å tenke mer på dette som du har skrevet, for jeg vet at jeg kan trenge å tenke litt mer positivt om ting :) Takk for et flott og inspirerende innlegg! Du er fantastisk!

Grete

27.11.2013 kl.21:29

Man kan virkelig ikke tenke seg ut av all elendighet i livet!! Bare Amerikanere tror det!

evelyn

27.11.2013 kl.21:31

tusen takk <3 har ingenting annet å si.

Tonje Bringedal

27.11.2013 kl.21:31

<3

Helli

27.11.2013 kl.21:32

<3 tankevekker..

27.11.2013 kl.21:34

Jeg trengte disse ordene her, tusen takk! <3 i morgen SKAL bli en bra dag og jeg skal slutte å tenke på det samme negative som jeg tenker på hver dag, de negative tankene skal bli erstattet med mange positive!

Du er en herlig jente, og jeg liker deg og bloggen din så godt nettopp fordi det synes at du har jobbet ræva av deg for det du har oppnådd her i livet <3

Kyss og klem Malin :)

Mia Tønder Pettersen

27.11.2013 kl.21:36

Kunne virkelig ikke vært mer enig med deg i akkurat dette! Jeg har selv vært i en mørk periode, der virkelig alt var bare elendighet. Men heldigvis er det over nå. Jeg prøver virkelig å tenke på det du skriver her. Som forresten var et utrolig flott og inspirerende innlegg! <3

Masse kjærleik til deg <3

Oda

27.11.2013 kl.21:37

Du er rå altså! Helt enig (selvom jeg vet at jeg kan klage litt), men du har helt rett!!

Så forresten på den videon Dennis la ut av innsjekkinga av Kristian på paradise, og du har forandret deg!

Digga deg da og digger deg nå!

Karina

27.11.2013 kl.21:40

Her må det til ett aldri så lite AMEN! :)

27.11.2013 kl.21:43

I en alder av 18 år fikk jeg sjansen til å jobbe som journalist i en stor avis. Alle sa til meg hele tida "Åå du er så heldig" og at jeg har hatt flaks. Det er kanskje sant til en viss grad, men kun det faktum at jeg fikk prøve meg i to uker. Ble værende til jeg ble 20, og bare fordi jeg var flink til det jeg gjorde og jobba rævva av meg hver dag! Det ble noen utrolig lange dager, med mye overtidsjobbing, mye stress, måtte også ta på meg mange drittjobber, men det lønte seg! Det var drømmen min, og jeg fikk leve den ut, men kun ved hardt og målrettet arbeid. Er veldig stolt av meg selv, og det faktum at var den yngste journalisten i en stor avis, det er kult og gøy! :) Om noen sier jeg har vært heldig som har jobbet som journalist, uten å ha utdanning, sier jeg bare "Alle kan hvis de virkelig vil. Er bare å jobbe som faen for det." Ingen puter under armene her. Jobb for det du vil, ingen gjør det for deg. :)

Hilde

27.11.2013 kl.21:58

Hei Kristin :)

Jeg er helt enig med deg! Jeg er egentlig en ganske positiv person, og er det noe som er dumt, snur jeg det til noe positivt - når det lar seg gjøre. Det synes at du også gjør det, med tanke på alle de fine tingene du fyller livet ditt med - og ikke minst du! Du er virkelig en positiv og livsglad jente, som virkelig er en stor inspirasjon :)

Jeg har lenge vært sjenert. Det har vært en sperre for meg, jeg blir ofte stille i større forsamlinger, hatet framføringer og snakket helst med de nærmeste. Men så bestemte jeg meg for å tørre mer. Det jeg ønsker å utdanne meg til er lærer, fordi jeg vet det er et givende, varierende og spennende yrke. Først var jeg usikker, pga at jeg var så sjenert. Så en dag bestemte jeg meg for at det ikke skulle stoppe meg fra å gjøre det jeg ønsket, så jeg utfordret meg selv og søkte på utdanningen.

Nå er jeg på andre året, har lært masse om meg selv, bor alene, blitt kjent med mange herlige mennesker og har gjennomført praksis ganske bra. Så det gjelder å bare satse på det man vil og gå all in, så lønner det seg! :D

Har lest mye på bloggen din, men først nå i det siste jeg har begynt å kommentere. Elsker bloggen din og digger deg! Du er så fantastisk på mange måter :)

Signe

27.11.2013 kl.21:59

Takk for et inspirerende innlegg!! ❤️

Solveig Møretrø

27.11.2013 kl.22:08

Tusen takk for at du er du må jeg bare si. Endelig er det noen som får sagt det på en inspirerende og oppvekkende måte! Det er lett å klage på negative ting, men du får det til å se så mye lettere ut, som hjelper andre i å prøve på det samme. Takk!

Belinda Jakobsen

27.11.2013 kl.22:09

YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lena Pedersen

27.11.2013 kl.22:16

Jeg kunne ikke vært mer enig i hva du sier!

Selvfølgelig kan man ha en dag i blant der det er lov til å klage, men når det går på daglig basis og går ut over andre så er det kun meningsløst! Det er direkte slitsomt å være med en som klager konstant, bra du tør å si det! Hater det at jeg må være hyggelig og ikke vil be personen holde kjeft, men jeg burde egentlig gjort det ettersom at det smitter over på en selv! :) Digger at du alltid er så positiv, blir i godt humør hver gang du publserer et nytt innlegg! :D

stine

27.11.2013 kl.22:25

deal!

Liza

27.11.2013 kl.22:42

thank you for this <3

27.11.2013 kl.22:48

Helt enig! Jeg liker din filosofi utrolig godt, og håper det skaper masse positiv energi til alle som leser bloggen din. Og til dere som vet at dere sprer negativ energi rundt dere: Ta det til dere -gjør en forskjell! Ikke mye som skal til.

Gina

27.11.2013 kl.22:49

AMEN!

For et inspirerende innlegg! Dette tror jeg vil hjelpe mange, inkludert meg selv :))

Maria KB

27.11.2013 kl.23:14

PREACH SISTA!!

27.11.2013 kl.23:19

AMEN!!

Fantastisk bra sagt!!

C

27.11.2013 kl.23:21

Et veldig positivt, og inspirerende innlegg, men vil likevel nevne at psykiske lidelser og omgivelser vi ikke kan kontrollere ikke blir tatt hensyn til.

Jeg har en depresjon, går på antidepressiva, og hvis jeg kommer meg på skolen 5 dager i uken, er det stort. Jeg gjør mange tiltak for å endre livet mitt og holdningene mine, og jobber med det hver eneste dag. Likevel er det noe som ikke kan løses ved "tenk annerledes". Det er mye mer komplekst enn dette, og om jeg forteller meg selv at jeg er pen, begynner jeg å gråte fordi jeg vet det ikke er sant. Dette skriver jeg kun for å vise et konkret eksempel, på at det å endre livet sitt til det bedre, ikke er like lett. Er man langt nede, vil det være en hard kamp, og ta lang tid å komme opp.

Samtidig er det andre faktorer som påvirker mennesker, som vi gjerne ikke kan kontrollere, som f.eks. forhold til familie, traumer, etc. Dette er ting som påvirker en mye, og om din far sier til deg at nei, han vil ikke ha kontakt med deg fordi han ikke liker deg, så er det ikke så mye annet man kan tenke om det. Man kan jobbe med å komme seg over det, men det vil som sagt kreve utrolig mye, gjerne mer enn det som kommer frem fra innlegget ditt.

Men alt i alt er det motiverende og bra, ville bare komme med dette innspillet.

Hilde

27.11.2013 kl.23:52

Jeg kunne ikke vert mere enig! Du er rå til og snakke!

Avtalleeee

Ellen

28.11.2013 kl.00:23

Tusen takk for dette innlegget, akkurat det jeg trengte å lese!

idakristana

28.11.2013 kl.00:55

Jeg ser opp til deg Kristin, du er bare helt hærlig!!!!!!!! <3<3

28.11.2013 kl.01:08

Enig i nesten alt du sier her Kristin:) og vi kan alle jobbe med å bli mer positive:) å lese bloggen din gjør meg mer positiv:) men, en ting ble jeg litt provosert av og det var: livet er din egen feil. For jammen får noen dessverre mye mer utfordringer enn andre som ikke alltid kan være lette å takle, selv for de mest positive. Av og til kan livet rett og slett bringe for mye tragiske hendelser inn i et menneskets liv til at man bare kan tenke; yes dette blir en bra dag. Og da kan det nok være litt provoserende å lese at livet er ens egen feil. Jeg har en venninne som har blitt utsatt for ting som jeg ikke vet om jeg hadde klart å leve videre med, og om hun vil komme til meg i vanskelige perioder og fortelle at hun ikke har det bra, så lytter jeg gjerne til "klagingen". Men også viktig da, som du sier, å pøse på med masse positive ord og gjerninger for å skape det bedre for henne:) dette var ikke ment frekt men ville bare dele noen tanker rundt dette. MEN JA, en positiv tankegang kan bringe en lagt i livet:) og det har tydeligvis funket for skjønne deg;) du inspirerer! klem!

Luksusdyret

28.11.2013 kl.01:13

I LOVE THIS !

Marita Malmgren

28.11.2013 kl.07:13

Godt å høre slike ord innimellom! Vi trenger å høre det, alle og enhver fordi det er dette som er sannheten. Hvis du virkelig ikke trives m deg selv, eller andre ting så er det ikke værre enn å gjøre noe m det! Det er ikke en så big deal, men det handler om hva du gjør det til selv. Jeg prøver alltid å snu det negative til noe positivt og jeg skal love at alt blir SÅ mye bedre av å gjøre det! Det handler bare om å kunne møte hverdagens krav og utfordringer, og jeg vet at alle kan klare det hvis de virkelig vil :) ''ingenting er umulig for den som tror'' Det er noe jeg stadig minner meg selv på. Love you. Stor klem fra Marita! :)

Amalie

28.11.2013 kl.07:26

Tror ikke dagen min går så bra.. hvertfall ikke på skolen! Har tentamen i matte..! :(

Anna Charlotte

28.11.2013 kl.07:44

Så bra skrevet. Enig med deg. Til inspirasjon dette innlegget :)

Helene

28.11.2013 kl.09:12

Herreguuud, elsker sånne innlegg!!! Kunne ikke vært mer enig. "Livet er din egen feil" Sooo true! Ahh det gjorde dagen min å lese dette. Min drøm er også på vei oppover forresten! Wee. Ha en nydelig dag!

Tonje

28.11.2013 kl.09:44

Dette ga masse motivasjon i denne mørke eksamenstiden! Tusen takk! :) digger deg!

Maren

28.11.2013 kl.09:48

Bra skrevet!

Kunne ønske det var så lett å få drømmene mine oppfylt!

Men er men syk og bare fungerer 10% i forhold til friske!, så er det ikke slett.

Men det å være positiv har vel gjort at jeg Ivar klart mer enn folk rundt meg har trodd!

28.11.2013 kl.11:01

God morgen til deg også, litt på etterSkudd, bedre sent enn aldrig :) Høres ut som om du har mye spennende på gang, gleder meg til å høre hva for noe genialt du har funnet på nå! :D jeg følger stormen å sier det samme som mange av de andre, du har så rett, og jeg kunne ikke vært mere eni :D

Alt blir bedre om man legger vekt på det positive fremfor det "negative" Helt rett som du sier! Man velger selv hvem man vill være å hvor man vil stå her i verden, alt er opp til hver enkelt selv! Et gladfjes er mye mere sjarmerende enn et surt epletryne! Nå skal jeg stå opp å hjelpe ei vennine med å flytte :D og det gleder meg i og med at vennina mi har gledet seg til dette lenge=D Digger at du sier ting rett i fra levra! ;D lang melding, men jeg hadde en del på hjertet i dag :D kos deg masse, fine deg ;*

Helene

28.11.2013 kl.11:09

Dette er akkurat derfor jeg elsker bloggen din! <3

28.11.2013 kl.11:53

Åh! Jeg er SÅ enig! Jeg er vanligvis ganske positiv men nå holder jeg faktisk ikke ut mer. For ca 1 uke siden fikk jeg vite at broren min, verdens beste bror, har kreft. Han er broren som står meg nærmest, har akkurat kjøpt seg hus, bor ganske nærmt meg. Men, jeg greier ikke fokusere på det positive lengre. Det er alltid han som er i bakhodet, uansett hva jeg gjør. Jeg har alltid tenkt at kreft var ille og helt forferdelig men man skjønner virkelig ikke hvor ille det er til noen som står deg nærme får det. Likevel prøver jeg å tenke positivt, jeg snakker positivt om det til vennene mine og mamma og sier de ikke behøver å beskymre seg for meg. Men, sannheten er at jeg ikke greier dette lengre. Jeg kan ikke støtte andre når jeg ikke tror på det selv. Itillegg er jeg bare 15 år. Jeg er ikke voksen engang. Og, jeg skulle så gjerne ønske at det fantes en kur mot kreft, og tenker ofte på forskjellig oppskrifter. "Har de prøvd det? Eller kanskje det kunne vært medisin?" Han er på sykehuset og har det ikke bra, og det værste er at jeg ikke greier å besøke han. Jeg greier ikke se at han har det så jævlig som han har det, fordi han fortjener det ikke. Men, uansett du skrev veldig mye fint og jeg er helt enig med deg. En dag skal jeg finne en kur mot kreft!

mypersonalstyle

28.11.2013 kl.12:31

Jeg er helt enig, bra noen får sagt det svart på hvit! Det er på tide at folk tar tak i sitt eget liv å gjør noe med det. Du er en inspirasjon for mange!

karoline E.N

28.11.2013 kl.13:07

Ååh, jeg kunne ikke hvert mer enig med deg Kristin.. Man står selv for eget ansvar når det kommer til sitt eget liv, det er kunn deg selv og alene som tar valg for det du gjøre! Alle burdde begynne og oppfylle ønskene sine, sette mål for ting og slutte og klage. Veldig bra skrevet!! :D

KristinH

28.11.2013 kl.14:11

ENIG! Ved å snu tankegangen som du skriver om her har jeg selv lagt fra meg negative ting og oppfylt en av mine størtse drømmer! Skjønner ikke at folk orker å gå rundt å fokusere på det negative.

Elsker bloggen <3

Elise

28.11.2013 kl.15:10

Det jeg digger med deg, er at du sier ting rett ut! Mener du noe om en ting, eller har en sak du vil ha frem, så sier du det. Elsker åpne og ærlige mennesker som deg ♥

(Må forresten også si da jeg leste dette innlegget, hørte jeg stemmen din i hodet mitt som på en måte leste det for meg... ♥)

M

28.11.2013 kl.15:12

Ja positivitet er flott, men jeg ville nok tenkt meg litt mer om før jeg postet dette innlegget. Det er mange som sliter med depresjon og andre psykiske lidelser, selv sliter jeg med depresjon og kan faktisk ikke noe for at jeg ikke ser lyst på livet. Uansett hvor mye viljestyrke jeg har til å ville gjøre det bra innen utdanning og karriere, så klarer jeg det ikke.. og det går ikke an å bare "endre på innstillingen". For det er en sykdom. Om jeg gråter hver natt i flere uker uten grunn så kan ikke jeg noe for det. Du er kanskje flink som får til det du vil, men ikke alle er det. Det er jo ingen som "vil" ha det kjipt, eller "vil" jobbe i kassa på rimi. Jeg prøver å ikke klage og er ikke veldig åpen rundt andre mennesker om livet mitt, men jeg vet godt selv at jeg ikke har mulighet til å gjøre det jeg vil i livet fordi jeg ikke får til de karakterer som skal til i en alder av 18. Det at "livet er din egen feil" er også litt drøyt, om du er født i et miljø og en familie der du ikke har hatt det bra, eller rett og slett ikke har mulighet til å endre på livet ditt så er det ikke så mye å gjøre med det. Så ja, jeg kan se på deg som heldig! Ikke at du bare har flaks, men du er heldig som er frisk og positiv, og har mulighet til å jobbe for det livet du vil ha. Du er heldig som har den innstillingen.

Signe

28.11.2013 kl.16:43

Ikke for å være sutreguri her, men jeg har en sykdom som gjør at det i perioder er umulig å tenke positivt. Til en viss grad kan positivitet hjelpe, men jeg håper at du slipper å måtte forstå hvordan det virkelig er. Det å høre "men det er jo bare å tenke positivt!" kan være som et slag i trynet, fordi en frisk person ikke vet hvor mye styrke og "positivitet" som kreves for å rett og slett holde seg i live.

Caroline

28.11.2013 kl.21:00

Du er så klok.. Å jeg er så enig, men mitt eneste problem er at alt koster penger.. Alt koster de pengene jeg ikke har..

Thea

28.11.2013 kl.21:28

ÅÅÅÅ SOM JEG HYLLER DEG KRISTIN FYFADER!!!!!!! ALDRI sett et menneske i hele mitt liv med bedre innstilling til livet enn deg og jeg blir så forbanna glad av å lese alt du skriver!

Jeg er selv en person som er optatt av å ta fatt i drømmene og gjøre de til virkelighet, og jeg er en 15 år gammel jente som ikke har allverdens muligheter enda, siden jeg trossalt bare går i 10. Klasse osv osv, MEN det stopper ikke meg. Min største drøm har i mange år vært å dra til California, så jeg meldte meg på språkreise til neste år. Dette koster så ufattelig mye penger at jeg får vondt av å tenke på det. Jeg får ikke penger av foreldrene mine, men jeg skal fader meg jobbe ræven av meg for å klare det for dette har vært drømmen min så lenge jeg kan huske!!

Ville også bare si for et par uker siden (når du var i Cali) sendte jeg en "fanmail" til deg i innboksen på Facebook (på siden til bloggen altså), så hadde satt så uendelig stor pris på svar! Skrev masse masse positivt til deg, hadde vært koselig om du hadde tatt deg til til å lese :) tusen klemmer fra meiii

Frida

29.11.2013 kl.00:05

Herlig innlegg å legge seg til! Eksamen i morgen, dette går bra! Tusen takk for gode ord!

Maria

29.11.2013 kl.04:47

Jeg er enig!

Jeg vil bare bemerke at du kunne styrt deg for uttrykk som "skyt meg". Jeg har en vennine hvor moren hennes skøt seg og jeg vet hun synes det er usmakelig og vanskelig når folk kaster rundt seg med slike uttrykk. Du som har en stor blogg kan kanskje ta det til følge:)

iselin

29.11.2013 kl.08:39

Enig i alt bortsett fra en ting, alt som skjer i livet er ikke nødvendigvis personen skyld i selv.Selv har jeg fått et hjertesykt barn. Dette er overhodet ikke min eller barnet mitt sin skyld. MEN jeg er helt enig med deg at du selv til en viss grad velger hvordan du vil takle det. Det er ikke alltid like lett å være positiv når det kjæreste du har er alvorlig syk og må gjennom store operasjoner. Men man må se framover og tenke "Dette skal gå bra". Som oftest gjør det jo faktisk det :D

selma tyldum

29.11.2013 kl.16:44

det er så sant alt som står i dette innleget! jeg er litt lubben men etter å ha lest bloggen din en stund nå, og når jeg tenker på vekta osv. Så en dag jeg tenker at jeg kansje litt stor så sier jeg bare til meg selv: "jeg er enda mer å elske!" :)<3 HAHAHA!

Kristin

29.11.2013 kl.22:39

made my fucking day, namesistah! dette innlegget kjente jeg meg så igjen i og denne holdningen som du har er noe vi alle bør strebe etter. Stå på!

July

01.12.2013 kl.03:19

AMEN!

Goddamn, jeg HYLLER deg og din positivitet! Helvete er det muulig;D å lese dette innlegget får meg faen til å ville sette i gang med de små endringene jeg vil!!

Dra meg i barten & sleng meg i myren!

Klem fra Bergen xx

Synne Nes

18.12.2013 kl.00:45

Helt enig, liker innstillingen din! Du virker som en veldig positiv person og et generelt glad menneske, selv om det kanskje ikke alltid er like enkelt. Liker å se på meg selv som en positiv person, jeg har til og med venniner som noen ganger blir litt små irritert fordi jeg er så positiv :) Det er ikke alltid like enkelt, men jeg prøver og sette et smil om munnen og oppmuntre de rundt meg som har en dårlig dag. Du er en fantastisk inspirasjon til hvordan vi alle burde se på livet :D

Ditte

06.10.2014 kl.19:14

FOR et innlegg!!

Var akkurat det jeg trengte! Tror vi alle trenger en sånn påminnelse en gang iblant, kanskje noen mer enn andre.

Men er helt enig, hvorfor være negativ når man kan snu det til noe positivt?! Jeg skal definitivt stå opp i morgen og omfavne dagen med godt humør og pågangsmot! Takk Kristin :*

Skriv en ny kommentar

hits