TITTEI

Goood morning, superstjerner ♥

Dere er jo rett og slett bare helt forbanna RÅ, og jeg elsker responsen på forrige innlegg. Godt å høre at dere er like klar for litt galskap som oss, og at dere er enige i at vi trenger å gjøre bloggnorge litt mer juicy! HEHE. 

Jeg er våken, og har vært våken siden klokken fem. Can you believe it?? Jeg har dessverre ikke kommet meg tilbake i faste rutiner etter USA, og i går sovnet jeg klokken ni. NI for pokker. Man skal faktisk ikke legge seg klokken NI, men jeg var så altfor trøtt og klar for sengen etter den superkleine tilstelningen jeg deltok på i går. 

Flott arrangement, for ALL del, men sånn påtatt mingling med folk som later som de er interessert i å høre mer om det du driver med, er bare sååå ikke min greie, og jeg blir rett og slett FLAU når enkelte løøøper bort til presseveggen for å ta selfies med logoer i bakgrunnen, legge dem ut på insta og bare, "Wæææææ, sjekk uuuut hvor jeg er da! Iiiiiiiiik". Nei fysj. Gå å ta dere en bolle!Heldigvis møtte jeg Kjetil som jeg digger mer enn noe annet, og så møtte jeg jaggu et fyrverkeri av et kvinnfolk som hatet å være der like mye som meg. Så vi bondet over et glass, skravlet, lo og utvekslet kontaktinformasjon, og deretter MÅTTE jeg bare gå.

Så jeg gikk hjemover mot løkka, småbrisen etter to glass vin (jada, er visst ikke mer som skal til), trodde klokken var langt på natt siden jeg var så trøtt, og forstod derfor ikke hvorfor alle butikkene var åpen. Så da fikk jeg til og med svingt innom ICA, kjøpt "nattmat" aka Fjordland sine RASPEBALLER og i tillegg hentet en pakke fra Junkyard som jeg har ventet på, før jeg svingte inn i bakgården, gikk inn i huset, og fyrte opp et godt gammaldags vannbad til plastikpakkene fra Fjordland. Jeg ble god og mett, enda mer trøtt, og sovnet da altså klokken ni. 

Nå er jeg lys våken og fit for fight, jeg setter meg straks i bilen, for GJETT hvor jeg er på vei?? Til Lillehammer hvor det er tid for enda mer blekk, og SOM jeg gleder meg. 

Peace & Love og alt det der, og så snakkes vi senere, fininger!

Image and video hosting by TinyPic

18 kommentarer

Mia Tønder Pettersen

22.11.2013 kl.07:42

Haha, jeg tenkte faktisk er dette som Kristin egentlig liker :) Jeg er stått opp og er trøtt som bare det.. Men jeg må vell få på meg klærne å dra på skolen.. Heldigvis er det fredag. Å Gud som jeg elsker fredag!!

Kos deg masse i dag og lykke til på Lillehammer! <3 kjempe stor klem! Looooove

Amalie

22.11.2013 kl.08:00

Kos deg i Lillehammer! :)

Marthe L

22.11.2013 kl.08:33

God tur til Lillehammer!!

Anna Grindvold

22.11.2013 kl.08:33

Kos deg utrolig mye i Lillehammer, Kristin! <3

stor klem fra mørejenta.

Anette Thorvildsen

22.11.2013 kl.08:34

Jeg får en sååå god start på dagen ved å lese din blogg! herrejesus dette blir en bra dag! :)

Sykt kult at du skal ta flere tatoveringer! husk å legge ut bilde!! :)

XOXO

Malin

22.11.2013 kl.09:40

Idag var det myyycket svårt att förstå norska :) vet inte om det är jag som är trött, eller om du använde mycket konstiga ord ;) nu har jag läst om allt och jag tror att jag hänger med, haha! RASPEBALLER låter scary! :O

Jag hoppas vi får se alla tatueringar snart, en liten summary!

Ha en superfredag Kristin! <3 Kram

Margrethe

22.11.2013 kl.09:51

Alltid like koselig å våkne til ett nytt innlegg fra deg. Denne dagen starter med smoothie, bloggen din og the voice usa på skjermen, kan altså nesten ikke bli bedre.

Jeg bor i Lillehammer og er ganske så glad i tatoveringer, så synes du har en fin dag i vente, haha :D

Uansett, ha en fantastisk dag Kristin! :)

karoline E.N

22.11.2013 kl.09:52

Hei søte fine deg :) Jeg ler så godt av disse historiene dine, så får en smil på munnen å det alltid! I dag våknet jeg, og fjellet her i Trysil er helt hvitt og det betyr: SESONGÅPNING I HELGA! juhuuu. Jeg vil ønske deg en super duuuper dag, og lykke til med mer blekk på kroppen. Looove :D

Milla

22.11.2013 kl.11:41

Haha, fyrverkeri faktisk. Flotte du. Det va sykt morro å jabba med deg igår. Høydepunktet faktisk. Haha. Lykke te med inking i Lillehammer, åsåå må me ta ein pils ellår to i framtiå ;)

deterbloggen

22.11.2013 kl.11:53

Hei, har skrevet et innlegg om toppbloggere jeg følger og leser. Og du er absolutt en av dem! Du har en veldig flott blogg <3 Ha fin helg : )

Maja Romstad

22.11.2013 kl.12:44

Høres ut som du har hatt en veldig fin kveld!

Ha en fin tur til Lillehammer, og jeg gleder meg veldig til å se mer!

siljepia

22.11.2013 kl.14:14

Høres ut som en fin kveld,sikkert godt å kom hjem når du ikke klarte å være der lenger:) Håper du fikk en fin tur til lillehammer og blir spennende å få se mer oppdateringer :) klem :) Endelig fredag :)

Hilde

22.11.2013 kl.14:35

Wow, du har mye på agendaen om dagen! Men gjør ingenting med freshe innlegg :) Du er min favorittblogger, for du er ikke som de andre, du tar deg selv ikke for høytidelig og du er kul! Og så skriver du om så varierte og spennende ting :) Keep up the good work!

Og god tur til Lillehammer :D Gleder meg til å se den ferdige tatoveringen :)

Marita Malmgren

22.11.2013 kl.14:56

wow, så flink du er som legger deg så tidlig ;) Jeg har vært i barnehagen i dag, ingenting er kosligere en de nydelige barna som bare vil kose, helt herlig! Høres ut som om du har en god plan for i dag, det er jo tross alt FREDAG!! Jeg er såå glad for at det endelig er helt igjen! Tiden går så fort og jeg setter virkelig pris på hvert eneste sekund som er i helgen, og enda bedre, denne helgen har jeg fri helt til mandag! herlig <3 Ønsker deg en fantastisk dag i Lillehammer! Super glad i deg fine Kristin! Stor klem fra Marita! :)

Henriette

22.11.2013 kl.18:56

Haha, Kristin, dette innlegget fikk meg til å le. Forstår VELDIG godt at du ikke er så fan av disse blogg-festene. Og nå fikk jeg også veldig lyst på raspeballer av en eller annen merkelig grunn... Håper tatoveringen din blir SUPER. :)

Nikita <3

22.11.2013 kl.21:48

Ha en fin helg :)

Nikita <3

22.11.2013 kl.21:50

Ha en fin helg :)

Helli

02.12.2013 kl.09:40

hater når det blir ting blir sykt kleint.. angst for det liksom. kødda.. men det er ille.. uff

Skriv en ny kommentar

hits