CHRISTMAS IS GETTING CLOSER

Heisann, skjønninger ♥

Jeg er i Stavanger fremdeles, da jeg plutselig fikk en henvendelse som resulterte i et hyggelig møte, og jeg kan jo ikke akkurat klage over at jeg får enda en natt her i denne herlige byen med den enda herligere mannen min. Vi koser oss så vanvittig mye sammen, og jeg skal ikke legge skjul på at det er ekstra koselig å ha en kjæreste i den tiden vi nå går inn i.

Julen nærmer seg med stormskritt, og da snøen meldte sin ankomst litt tidligere i dag, fikk jeg virkelig julestemning. Guuuri land så høyt jeg elsker julen og alt som hører julen til, og nå gleder jeg meg til å entre desember, hvor jeg skal høre på julemusikk hver eneste dag, og la stearinlysene lyse opp leiligheten, mens den deilige duften av kongerøkelse sprer seg utover rommet. Jeg skal drikke gløgg, tusle rundt i myke tøfler, pynte til jul og bare kose meg, og i tillegg invitere alle de fantastiske venninnene mine til jentenes julebord. Nå er det faktisk blitt en tradisjon, og ingenting er hyggeligere enn at vi blir flere og flere jenter rundt bordet, for hvert år som går. Lykke ♥


Jeg gleder meg til julehandelen, til å pakke inn årets julegaver og skrive søte små kort, til snøen laver ned, til å spise masse god julemat, til å kose meg med julefilmer på TV'n, og til å tilbringe tid med de jeg er glad i. Julen er rett og slett en helt magisk tid, og en tid det er spesielt viktig å ta vare på dem rundt seg...

I år skal jeg ikke stresse meg gjennom ukene før sølvguttene synger julen inn... Jeg skal rett og slett bare slappe av og nyte tiden, og det med god samvittighet. SOM jeg gleder  meg!

Noen andre som gleder seg til jul, og hva liker dere isåfall best med julen? Er så spent på å høre ♥

Kjærleik 

Image and video hosting by TinyPic

46 kommentarer

Christine Dattebayo c:

19.11.2013 kl.18:33

Julen er den beste høytiden! Elsker den!

krist.in

19.11.2013 kl.18:37

åh, julen er så digg! Elsker hele desember egentlig !

Ida Lorvik

19.11.2013 kl.18:40

Det beste med julen er å glede andre, å sitte inne under et pledd foran peisen med en varm kopp kakao og å være med de man er glad i. Elsker julen!

Ida Lorvik

19.11.2013 kl.18:42

Fikk nesten litt julestemning av å lese innlegget ditt :D

Amalie

19.11.2013 kl.18:47

Jeg gleder meg veldig til jul!

Det er ikke begynt å snø her enda men har allikavel julestemning! :)

Kos deg med Dennis de siste dagene! :) <3

Love Christmas <3

19.11.2013 kl.18:51

Jeg synes det er hyggelig med jul og desember, men er vel den som holder meg unna julepynt og diverse. Er ikke helt fan av det :p Eneste jeg ser på av julefilmer er disneyfilmene og Blåfjell, de er så herlige. Også er det hyggelig med julemusikk da.

Ellers begynner VM i håndball for kvinner i starten av desember, og det er vel det som gir meg mest julestemning. Har jo blitt en tradisjon å få med seg Norges jenter på TV skjermene før jul, og forhåpentligvis vinner de et nytt gull :D

Skal nesten bare jobbe desember, så det blir liten tid til kos. Skal nyte de få fridagene jeg har ihvertfall!

oddrun

19.11.2013 kl.18:56

JEG gleder meg sinnsykt til julen!! Gleder meg til å ha det max koselig og bare nyte hele den vakre tiden! Eneste som kommer litt i veien for julegleden er skolen men herregud i år skal jeg virkelig gjøre alt jeg kan for at dette skal bli tidenes beste jul!! Som jeg gleder meg! <3 :D Håper dere koser dere også<3

Ida Martine

19.11.2013 kl.18:57

Åh, elsker julen! Synes det er såå koselig :-D

Benedicte Skahjem

19.11.2013 kl.18:59

Åååh så herlig! Julen er fantastisk! Selv liker jeg best å kunne glede andre og tilbringe tid sammen med familien min. I tillegg så er det vel alt det du også nevner, men koselige morninger i pysjen, julefilmer og julemusikk til man blir gal!

19.11.2013 kl.19:09

i år gleda eg meg allerede til jula er over

Annelin Otterlei

19.11.2013 kl.19:12

Tørr ikke begynne å glede meg til jul før jeg er ferdig med eksamen. Det er først 15. desember at julen begynner for meg. Heldigvis er det under en måned til! :) Gleder meg!

camilla

19.11.2013 kl.19:14

Åh, jeg må si jeg fikk julestemning av å lese dette fantastiske innlegget! :D Gleder meg så utrolig mye til julen nå at jeg ikke kan få sagt det nok haha!

Maja Romstad

19.11.2013 kl.19:21

Så heldig du er som fikk enda en dag sammen med Dennis!

Ååh, julen er den beste tiden på året, og som jeg gleder meg til jul nå! Dette innlegget fikk jeg enda mer julestemmning av, enn det jeg hadde fra før. Jeg har faktisk ikke ord på hvor mye jeg elsker julen, julemat,julegodt, julepynt, julegaver, tilbringe masse tid med familien, sitte forran peisen med gløgg eller te i nattpysjen og se ut på det vakre været, se masse julefilmer og få lov til å pynte seg nesten hver dag fra 23.desember til 31.desember!

Assa, til jul ønsker jeg meg to ting: iPhone 5s og en kjæreste, hahaha! <3 Det må da være mulig å få to ønsker oppfylt eller?

Du får kose deg masse sammen med Dennis, hils han masse fra meg! Suss og klem <3

Linnea

19.11.2013 kl.19:27

Julen er det vakreste i løpet av året nesten, spesielt hvis snøen laver ned mens du går til kirken og hilser på hestene som står utenfor etter å ha skjusset lokalfolk hit og dit. Hele stemningen er bare ubeskrivelig, og det er det jeg tror jeg liker aller mest - gleder meg helt vanvittig mye! En høytid fylt av varme, glede og omsorg. WÆÆ gleder meg jo enda mer enn det jeg trodde!

Renate

19.11.2013 kl.19:29

Det beste med julen er kakelaging, stearinlys, rødfargen, familiekos, juleverksted sammen med familie og venner, skitur, aking sammen med lillebror, pakke inn gaver, høre julemusikk, se koselige julefilmer på tv, se julekalender på barne-tv sammen med lillebror, sitte innepakket i pledd med en kopp kakao eller gløgg, kle på seg de mest komfortable klærne jeg har, alle luktene, lage snøengler og snølykter, og mye mye mer! hihih, jeg elsker julen ❤

siljepia

19.11.2013 kl.19:35

Julen er favoritt høytiden :) Det blir vel å lese litt til eksamen som er rett etter jul , men skal få tid til masse kos og avslapping også. :)Gleder meg til å høre på julemusikk og bake julekaker og drikke gløgg og tilbringe tiden med alle de jeg er glad i :) Desember er kjempe koselig måned :D klem :)

AMALIEMARIEEE <3 <3 <3

19.11.2013 kl.19:38

Helt enig med deg! Julen er så fantastisk koselig og jeg bare elsker den <3 Den er garantert min yndligshøytid. ALt du beskriver: god mat, hyggelig selskap, julegaver, juleverksted, julefilmer, julekalender, snø, julemusikk, julebord, juleball, adventistid, aaahhh cant wait!! :D fikk skikkelig julestemning av de koselige bildene.

Så koselig at du fikk tilbringe en dag til i Stavanger da. Ha en kjempe kos kveld! Jeg skal fortsette å jobbe med lekser og tonnevis av innlevering, huff. Jaja!

Klem! Loveyou! Hils Dennis!

Emilie

19.11.2013 kl.19:44

Aaah! Du er så god på det området du kristin!!! Du får meg virkelig til å få føelsen av d du skriver :)) elsker det! Kan ikke vente til desember kommer å fyre på me jule musikken og bare få gang på alt det gode juletiden har å by påå! Jul er bare heelt fantastisk koselig :)))

Hils masse til dennis <333333333

Haha

Stine

19.11.2013 kl.19:49

Guri! Du får meg til og føle at det er jul nå. Og med de julebildene der, åh som jeg gleder meg!! Familie og venner samles igjen. Snøen daler ned, og kveldene senere, med kakao og en god julefilm!

19.11.2013 kl.19:52

Det er så mye jeg elsker ved julen. hytteturer, klementiner, peiskos, pledd, kakao, gløgg, pinnekjøtt, pepperkakebaking, julebord, snø, askepott og alle disneyfilmene! Og selvfølgelig IKKE MINST familiekos! Så fint innlegg, Kristin, nå minnet du meg på julen, og jeg fikk en god og varm følelse inne i meg som lyste opp en ellers trist dag!

Gina

19.11.2013 kl.20:13

Elsker julen og alt rundt den! Er ferdig med så og si nesten alle julegavene. Nå er det bare å vente på at håndball VM for kvinner skal begynne så er julestemningen på plass fullkommen! <3

Sanne

19.11.2013 kl.20:15

Jeg har mer eller mindre gledet meg til jul siden forrige julefeiring, og har allerede begynt å småspise både pepperkaker og klementiner.. :-) Det jeg gleder meg mest til er all familiekosen, å lage pepperkakehus, kjøpe og pakke inn gaver, høre på superkoselig julemusikk, se på en hel haug filmer, spise godis til jeg nesten sprekker, og snø <3 Åh, det innlegget ditt fikk meg i sikkelig julestemning! Jul er livet, for å bruke det ordet :-) Haha!

Ha en fin kveld videre!

Sofie

19.11.2013 kl.20:17

Gleder meg til kakemenn, gløgg, varm sjokolade, saftige og søte appelsiner og "Tre nøtter til Askepott". Julen er en utrolig koselig tid! <3

Vilde

19.11.2013 kl.20:21

når kommer neste episode av snikksnakk?? :)

Charlotte

19.11.2013 kl.20:34

hmm, julen. Har litt ambivalente følelser angående julen. Er kanskje litt rart ettersom alle elsker julen. For min del handler julen om lengselen til å dra hjem. Tro jeg har en ideel tanke om julen, men som reellt er nesten litt kjedelig. Har en liten familie, så selve julaften er koselig, men resten av juledagene går for det meste til venting og venting på romjula. Selv er jeg nok mest fan av adventstiden, da er man sammen og lengter hjem til jul.

maria mena "home for christmas" er sangen jeg opplever som en som tiltaler min julestemning. =)

Bergensjenten

19.11.2013 kl.20:38

Når kommer svarene på spørsmålsrunden?

Eg synes julen e kjempe koselig.

Klem fra bergensjenten.

Nikita <3

19.11.2013 kl.21:03

Herlig collage :)

Beate

19.11.2013 kl.21:07

Når kommer svarene på spørsmålsrunden?

Nå synes jeg vi har måttet vente veldig lenge...

StyleConnection

19.11.2013 kl.21:15

Beate: Når iMovie ikke samarbeider er det fint lite jeg kan gjøre med den saken, og det håper jeg dere forstår. Jeg er dessverre ingen tryllekunstner, men prøver så godt jeg kan å få det tekniske til å funke :) Satser på å få svarene ut på bloggen ila morgendagen :)

StyleConnection

19.11.2013 kl.21:16

Vilde: Neste mandag, og den blir helt CRAZY! ;) ;)

Anna Grindvold

19.11.2013 kl.21:16

Jeg elsker jul! den 18.Deseber har jeg bursdag så det er det jeg gleder meg til førs og fremst! så kommer julen etter det.

Det jeg liker best med julen må være å kunne være sammen med, familie, høre på julemusikk og pynte juletret med de nermeste. Jeg og vennene mine bruker å ha sånn at vi møtest så pakker vi inn paker og koser oss med god mat og drikke.

Spør du meg så er ikke julegaver alt i julen, det er en liten bit av julen men ikke så stor. Det som er jul er julemiddagen, samhold og kose seg uten å ha en tanke på skole

Jeg sier det igjen og det er garantert ikke den siste, jeg elsker bloggen din! <3

Stor klem fra mørejenta!

Charlotte

19.11.2013 kl.21:21

Legg ut flere bilder av deg og Dennis!

19.11.2013 kl.21:28

Du har virkelig et talent i å fotografere og å skrive! Setningene dine flyter og det er veldig behagelig å lese det. Bildene dine er fargerike og praktfulle. Du gjør virkelig en god jobb som blogger <3

Jenten fra Bergen

19.11.2013 kl.21:29

Hei Kristin jeg syntes du er veldig fin og elsker stilen din og jeg syntes du er veldig unik på en bra måte jeg har følgt deg siden paradise hotel, men jeg lurte på noe hvor kjøper du alle de lukene dine ?

Du er en kjempe fin jente og jeg syntes bloggen din er veldig inspirerende

Hilsen jenten fra Bergen

siljepia

19.11.2013 kl.21:31

jeg leste nettop på bloggen til godeste Belinda og ut i fra det jeg lest , så trur jeg at neste mandags episode ikke kan bli noe annet enn helt rå og cracy. :D Har jeg rett ? Trur det blir super bra :)<3

Jenten fra Bergen

19.11.2013 kl.21:32

Luene*

Ida Charlotte

19.11.2013 kl.23:03

gleder meg såå mye til jul! liker best når famiien er samla foran tven og ser på koselige julefilmer, spiser god mat i lag osv :)

HHBF

19.11.2013 kl.23:54

Det beste med julen er baking og julekos med venninner og familie, julefilmer, tradisjoner, julemusikk og selv om gaver ikke er utrolig viktig for meg, syntes i hvertfall jeg at det er utrolig koselig å titte rundt i butikker, for å lete etter gaver til de nærmeste!

Helene

Renate Kjellevold

20.11.2013 kl.00:04

elska jul, det er så koselig! familien er samla, gi andre gave ogsånn - ååh, gleda meg.

Cathrine Nilsen

20.11.2013 kl.12:06

Ja, ja, ja, jaaaa! Jeg elsker julen, julen er LIVET ! Her kom snøen for lenge siden, og jeg får bare mer og mer julestemning for hver dag som går. Jeg har allerede lastet ned fult av julesanger på mobilen, begynt med julegaver og bare, ææh jeg gleder meg!! Hahah :)

20.11.2013 kl.16:22

Innkjøpsvideo ??

Beate Solem

20.11.2013 kl.18:22

phew, jeg er ikke den eneste som er i skikkelig julestemning.... går bare å håper på at desember skal komme, så kan jeg begynne å pynte litt på rommet og drikke julebrus (IKKE FØR 1.DESEMBER) .. mmmm<3 Det jeg liker best med julen er at det er en hlytid som fokuserer veldig mye på samhold og tid sammen med venner og familie. I tillegg så er jeg veldig glad i alle tradisjonene; hovmesteren, tre nøtter til askepott, pepperkakebaking sammen med familien<3

Helli

20.11.2013 kl.20:28

jeg gleder meg masse til jul! Jeg elsker desembermåneden hvor vi har ekstra fokus på å glede hverandre og hjelpe hverandre..<3

Marie

21.11.2013 kl.14:09

Heihei! Jeg lurte litt på en ting ang juleinteriør. Hvordan tenker du å pynte til jul ettersom du har et så fargerikt hjem? En "tradisjonell" jul er jo som regel rødt, mørkegrønt og lilla. Du har jo endel knæsje farger, hvordan tenker du å kombinere dette? :)

Klem

StyleConnection

21.11.2013 kl.15:10

Marie: Godt spørsmål, Marie :) Belinda spurte med senest i går om jeg kom til å få julestemning her, og svaret er jo nei. Heheheh. Jeg kommer til å pakke bort noe av det mest fargerike nå i julen, og erstatte med noe litt mer julete. SKal nok vise derer hva jeg tenker å gjøre :)

Carina

24.11.2013 kl.00:03

Det beste med julen er aa faa tilbringe mye tid sammen med de jeg er mest glad i, nemlig familien min. Det er den eneste tiden paa aaret jeg faar sett dem siden jeg bor i utlandet og da setter jeg ekstra stor pris paa tiden vi faar sammen. I tillegg er julen en magisk tid og den bringer meg naermere med familien min for hvert aar som gaar (trodde ikke vi kunne bli naermere). Lysene, musikken, julefilmene, julepynten, snoen, kakaoen, pepperkakene, bakingen, julematen, stemningen og gleden i andres ansikt.

Skriv en ny kommentar

hits