FABULOUS FALL

God ettermiddag, skjønninger ♥

Er det én ting man ser overalt om dagen, så er det høsten. Den er spredd utover alle blogger, Facebookprofiler samt instagram, men det er faktisk ikke så rart når den er så nydelig som det her! Høsten er virkelig en vakker årstid, spesielt når solen skinner, og på dager som i dag er jeg sjeleglad for å bo i et område hvor dette er like utenfor døren. 

Dette er herlige Løkka, verdens mest sjarmerende plass hvor det florerer av koselige caféer, friluftsområder, gallerier, og inspirerende mennesker, og det er jaggu ikke rart at Løkka har klatret opp på listen over de ti beste nabolagene i hele verden. Jeg blir nesten litt stolt over å faktisk bo her, og ingenting er herligere enn å bare tusle rundt i nabolaget, suge til seg alle inntrykkene og den gode stemningen. Spesielt på en sånn flott høstdag som dette, så etter dagens møter og intense jobbing tok jeg rett og slett med meg kameraet ut i frisk luft for å forevige denne nydelige oktoberdagen.


FOR en årstid! Jeg elsker den...

Nå skal jeg faktisk begynne så smått å pakke til USA. Jeg er jo så inn i satans klar for å dra, og i dag gikk det faktisk opp for oss at vi får oppleve en ekte amerikansk Halloween. DET er jaggu noe man både kan tilføye og stryke av på bucket listen, for det tror jeg kan bli en helt crazy opplevelse. Føkk den norske utgaven, liksom. Vi rekker ikke amerikanerne til anklene en gang når det gjelder slike begivenheter, så dette kan bli ubeskrivelig gøy! Tjoooheiiiiiiiii. 

Har dere en fin dag, darlings?

Kjærleik ♥

38 kommentarer

24.10.2013 kl.16:58

Har en fin dag :)

TerAnd

24.10.2013 kl.17:06

Flotte bilder, og farger! Høsten er en flott tid.

Ha en super dag!!

Sofie

24.10.2013 kl.17:44

Ah, ser skikkelig idyllisk ut!! <3 Høsten er en veldig vakker årstid!!

Stine

24.10.2013 kl.17:45

For noen nydelige bilder! Kjenner jeg får helt høststemning, god høststemning, og ikke sånn trist regn som vi har her i Stavanger akkurat nå..^^ elsker høstens farger! Den er så inspirerende..<3 det er også du da! Håper du får en fantastisk dag videre!

siljepia

24.10.2013 kl.18:06

Høres ut som en fin høstdag ;) Er ganske fint her også i Trondheim om dagene :) Høres gøy ut som får oppleve ordentlig Amerikansk halloween feiring da ;) Heldig som skal reise til USA og være i 2 uker :)

Ingen stress men tenkt du å komme med video fra spørsmålsrunden , før du drar eller blir det etter at du har vært på tur ? :)

Håper du har hatt en fin dag og får en fin kveld ;)klem :)

Kamilla

24.10.2013 kl.18:10

Har en fin dag og det håpe æ du også har :)

Her e det snø, så høsten varte ikke så lenge. rart hvordan det kan være høst en plass i landet og vinter en annen plass! Ha ei fin dag videre, klem <3

Linea

24.10.2013 kl.18:19

Kjempe fine høstbilder! :) Jeg har så lyst til å oppleve amerikansk halloween,du er heldig du! :D

Julie Storlien

24.10.2013 kl.18:38

Fantastisk fine bilder!! Hvordan får du det til? Hehe. Høsten er en kjempe fin årstid, men altfor kald til tider. Så du hadde vært på kaffebrenneriet, de har SÅ god kaffe, elsk!!

Ha en strålende kveld, og kos deg med pakking :D

KLEM

Emma Parkvold Kvam

24.10.2013 kl.19:00

FY FADER så rå fine bilder! Du er så flink! Blir helt overveldet, haha! <3 Men fint å høre at du koser deg i høst dagene! Her i Nord er det snø slapps og det liker ikke jeg :( Kos deg med pakkingen, du er så heldig! Snakkes senere Kristin! MASSE KJÆRLIGHET FRA MEG TIL DEG!

AMALIEMARIEE <3 <3 <3

24.10.2013 kl.19:24

for noen faantastisk fiiine bilder!! Blir sååå glad av å se på de og tenk at det faktisk er i Norge, hehe!! :) Er så deilig høstvær nå og den friske luften ute nå er så deilig å puste inn! jeg hadde ''glemt''/ gadd ikke ta med gymtøy i dag# ;# ) og da måtte jeg gå en tur i steden og det var rett og slett en fryd. Jeg satt meg på en benk i et nabolag like ved skolen etter jeg hadde gått ett lite stykke og bare så på utsikten og slappet av mens den kalde og friske høstluften blåste meg i ansiktet og bare nøøøt stillheten og så meg rundt og tenkte hvor fantastisk heldig jeg er som får rett og slett lov til å oppleve livet, hehe, filosofisk jeg vet, men jeg fikk en liten åpenbaring rett og slett der jeg satt, heheeheh :) håper du ikke synes jeg er såå rar :P gotta love the fall <3

Ha en kjempe kos høstkveld med pakking, skjønner heelt syyykt godt at du gleder deg til USA, USA er the land of oppourtunities, jeg skal sååååå dit en gang, det virker helt fantastisk også det at du får lov til å oppleve halloween der daaa, herreguud, heldig, amerikanerne bare rooocker halloween!!! <3 det måå jeg oppleve en gang, Norge suger i forhold til USA når det kommer til halloween, hehehe.

Jaja, nå skal jeg slutte å skrive, klemkleeem, loveyou gorgeooous <3 <3

Madeleine

24.10.2013 kl.19:26

fine bilder =)

Sara

24.10.2013 kl.19:35

Äntligen update med fler bilder!! Tycker du ska ha mer bilder i varje inlägg!:) mycket bättre och roligare då!:D

Ida

24.10.2013 kl.19:37

Hei! Hvilken størrelse har du i den grå Daniel Franck jakka? :) Den er veldig fin!!

Maja Romstad

24.10.2013 kl.19:39

Ååå, det er såå fint på Løkka at der skal jeg bo når jeg blir eldre! Så fine farger på bildene dine, det er jo helt fantastisk!

Ha en herlig dag, masse klemmer fra meg <3

Tonje

24.10.2013 kl.20:00

Nydelige bilder! Høsten er og blir fantastisk, og så ufattelig deilig. Helt til regnet kommer..

Jao

24.10.2013 kl.20:12

Slett imovie og last det ned igjen :-) kan ikke vente til svar på spm :-) please gjør alt du kan :-)

Beate

24.10.2013 kl.20:27

Heihei!

Så fine bilder du har tatt :) jeg har studert i Santa Barbara i et år og vi feiret Halloween i 3 dager! Gled deg, det er helt sykt! Du må prøve Beer Pong mens du er der! Veldig gøy! Jeg ble faktisk veldig god da jeg bodde der :)

Ha en fin kveld videre!

24.10.2013 kl.20:28

Utrolig fine bilder, Kristin :D

Høsten er fantastisk når det er fint vær ute, men når det regner så er den ikke like fin...

Thea Sveum

24.10.2013 kl.20:45

Du er utrolig flink til å ta bilder Kristin! Ønsker emg kamera til jul så jeg kan komme litt mer på et proffesjonelt nivå jeg også. Stilen din er jo helt RÅ! Kunne ikke jeg bare fått hele klesskapet ditt, haha. Du fremstår som en helt herlig og fantstisk person og det kan jeg vedde på at du er i virkeligheten også! Misunner vennene dine som har deg assa. De skoene du har på på det siste bilde er jo helt sykt kule! På ønskelista de å;) Kos deg som bare rakkern i USA! Tipper du kommer til å sitte igjen med noen av de beste minnene for livet. Klem

Marita Malmgren

24.10.2013 kl.20:59

Wooow, for noen fantastiske bilder! Elsker virkelig bildene dine og jeg kjenner inspirasjonen komme :) du er så flink og løkka er jo helt nydelig! Vil dra dit en gang jeg altså! Dagen min var vært så fin! Jeg har hatt en fin skoledag og vært på donkeyboy konsert! Håper du også har hatt en nydelig dag kjære! Stor klem fra Marita! :)

24.10.2013 kl.21:08

http://epla.no/handlaget/produkter/654217/ -- tenkte på deg med en gang, haha :D

Karoline Fjelde

24.10.2013 kl.21:23

Hei hei kjære deg! Du tar virkelig kjempe fine bilder og jeg blir veldig inspirert av alt du skriver og legger ut! Det er alltid kjempe gøy å lese og se på bloggen din og jeg gleder meg hver gang jeg tar en titt innom fordi jeg vet at jeg alltid vil se noe nytt. Du er en kjempe snill og koselig person og jeg føler du er den mest jordnære bloggeren jeg vet om. Alltid når jeg ser på videoene dine føler jeg at jeg alltid blir tatt godt i mot og det er alltid en glede å se på. Du bryr deg virkelig om leserne dine og får dem til å fortsette å lese. Jeg er virkelig glad for at du har denne bloggen og er på topplisten fordi det viser bare at det er okei å være annerledes. Jeg må dessverre ærlig innrømme at jeg ikke er big fan av paradise, men du er nok den mest ansvarsfulle personen som noen sine har vært der. Måten du virkelig bryr deg om alle er utrolig! Du kommer til å nå store drøm, drømmer som du allerede ikke har oppnådd. Ønsker deg masse lykke til videre med alt du gjør og ikke slutt å blogge! Hjertelig hilsen Karoline <3

Cecilie Lien

24.10.2013 kl.21:49

Åhh, FOR noen nydelige bilder! Her i Haugesund har det pøsregnet i flere dager nå, og vi har virkelig fått opplevet den negative siden ved høsten, mildt sagt. Haha!

Altså, ikke nok med at jeg misunner deg ekstreeemt mye for den USA turen fra før, men når dere i tillegg får oppleve amerikansk halloween. Goosh. Låv meg å ta bilder!!! Gleder meg så sykt til å lese blogginnlegg fra reisen din nå atte, hjelp! Den blir nok magisk ♥klem

Linnea

24.10.2013 kl.21:49

Høsten ER utrolig vakker, like vakker som deg! USA-HALLOWEEN!!!! WÆÆ SÅ AWESOME. igjen, kos deg uendelig råmye i statene, overseas, på andre siden av dammen - eller hva du enn foretrekker å kalle det <3 Pakk tidlig så får du med deg alt du trenger og mye mer :-)

oddrun

24.10.2013 kl.22:14

ååh, du er faktisk kjempe god til å ta bilder! :D dagen min har hvert litt opp og ned egentig. Men oppturene skjedde de gangene jeg skjekket innom bloggen din<3 du er lyset i tunnelen <3 haha neida.. (JODA!) håper det blir skikkelig bra i usa!:D

Sandra

24.10.2013 kl.22:22

Hei Kristin

Kjempeflotte bilder, høsten kan være så utrolig vakker!

Jeg har et lite spørsmål til deg ettersom jeg selv er i samme båt som deg angående avstandsforhold.

Hvordan talker du det? Syns ikke du det er forferdelig vondt og trist?

Jeg sliter virkelig med savnet... Føler egentlig det går litt utover livsgnisten min, noe jeg syns er dumt. Prøver ofte å si til meg selv at dagene går ikke fortere av å sitte for seg selv å sippe, men det er ikke alltid like lett. Det er jo så vondt å bare måtte se på kjæresten sin på skype, og ikke kunne ha noe fsysisk kontakt med han. Jeg er så forelsket og vil være med han hele tiden, men det har jeg ikke mulighet til.

Så, hvordan takler du avstandsforhold? Har du noen gode tips? Hadde satt veldig pris på om du tok deg tid til å svare meg.

Stor klem fra Sandra

Hanna (ILOVEKRISTIN)

24.10.2013 kl.22:36

Kristin du er rett og slett helt utrolig, Og en virkelig DYKTIG blogger! Du tar utrolig fine bilder, og skriver spennede... høsten er fantastisk, men er det bare meg eller ser du også frem til jul?

Kooos deg såå syykt i usa! jeg satser på og få dratt i påsken med storesøster og Mamma <3 det er ihertfall drit gøy at du får oppleve halloween der et faktisk feires. ta masse bilder der,

Helli

24.10.2013 kl.22:37

jeg har hatt en kjempefin dag! kompisene mine har hatt konsert i Drammen i en SILO. Hvem i alle dager har konsert i silo?? hahahaha. men ja, ingenting er som Oslo på en vakker høstdag! Gleder meg til vi kanskje tar oss en tur til storbyen på lørdag.. Oslo er livet<3

Henrikke

24.10.2013 kl.22:45

Hvor blir det av svarene på spørsmålsrunden?

Kristine K. Bårdsen

24.10.2013 kl.22:50

Fantastiske bilder :-) Høsten er vakker når det er fint vær.. Øsende regn og storm er jeg derimot ikke like fan av.. Hehe.

Jeg har hatt en fin dag, og det håper jeg du også har <3 Klem

RabattkodNorge

24.10.2013 kl.22:59

På RabattkodNorge.com kan du finne en daglig oppdatert oversikt over rabatter og rabattkoder til både Norske og utenlandske nettbutikker. Du kan bruke disse rabattkodene til å få gratis rabatt når du kjøper eller bestiller noe gjennom Internett.

Mia

24.10.2013 kl.23:00

Fantastisk fine bildet! Høsten er jo bare så vakker! Vi fikk desverre ikke opplevehøste så lenge, vi fikk nemmelig vinter forrgje fredag.. Men jeg syns vinteren også er kjempe fin. Meeen nå er den snart borte igjen.. Sånn blir det vell å fortsette nå :/

Håper du har hatt en like nydelig dag som meg <3 Klemmer!

25.10.2013 kl.07:46

Kult innlegg! Ønsker deg herlig helg og fredagskveld når den kommer om et par timer,

klem

www.tamt.blogg.no

Helene

25.10.2013 kl.09:28

Jeg var på universal studio på halloween i Los Angeles, jeg sier bare at jeg aldri har vært så redd i hele mitt liv som jeg var der. anbefales :)

Oda Ulrikke Helgesen

25.10.2013 kl.17:02

Jeg pleide å hate høsten. Nå elsker jeg høsten. Den er så vakker.

Jeg håper du kommer til å skrive litt om din halloween-opplevelse fra USA. Er så spent på hvor forskjellig det faktisk er fra Norge.

<3

Janniken.

26.10.2013 kl.12:20

Utrolig fine bilder! :-)

Liza

27.10.2013 kl.10:53

Pretty photos! I love fall so much I think it's my favorite season. No I don't think that, I'm sure of it.

27.10.2013 kl.12:48

Fantastisk fine bilder!

Skriv en ny kommentar

hits