MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

God morgen, superstars ♥

Jeg har sovet sååå godt, og det er sikkert fordi at jeg har fått verdens fineste Betty på besøk. Hun kom i går, så da hygget vi med indisk take away og Robinson. Hun får jo ikke sett episodene fra Danmark, så i går kveld hadde vi et realt Robinson-maraton. 

Nå sitter vi og koser oss max rundt frokostbordet, og er det ett måltid det er skikkelig hyggelig å nyte med noen man er glad i, så er det faktisk frokost. Er dere ikke enig? Spesielt koselig er det nå på denne årstiden, når det er mørkt og trist ute helt frem til lunsjtider... Da gjelder det å fyre på stearinlysene og radioen for å virkelig finne godstemningen, og når koppen fylles med deilig kaffe er morgenstunden komplett. Er det én ting jeg faktisk ikke kan leve uten, så er det kaffe!


Denne mørketiden, dere... SÅ koselig men allikevel så ufattelig trist. All cred til dere som faktisk må stå opp før fuglene fiser og når det er så bekmørkt at man føler man står opp midt på natten. Det er jo altfor vanskelig å komme seg ut av sengen på mørke, kalde dager, men da er jo som sagt denne kaffen og radioen gode venner i nøden. Hehe. 

Etter litt mailboks cleenup skal jeg utover til mamsen som kom hjem fra Spania i går, så da skal vi snakke og kose oss før Bettyen joiner oss til middag etter hun er ferdig på jobb. Deilig dag med deilige mennesker, så nå vil jeg bare ønske dere alle en fantastisk fin dag, og så skrives vi litt senere. 

Uendelig glad i dere, og tuuusen takk til alle som har nominert StyleConnection til Vixen Blog Awards. Dere er så innmari fin ♥

SMASK

13 kommentarer

Christine Dattebayo c:

23.10.2013 kl.09:34

Så koslig! :D Frokosten min blir inntatt i første friminutt på skolen, etterfulgt av iskaffi. Da klarer jeg å overleve skoledagen! Å stå opp klokken 7 er ikke bare bare, og det gjør ikke saken bedre at det høljer ned med regn..

Madeleine :)

23.10.2013 kl.10:47

Så utrolig koselig! Ingenting er bedre enn det :)

Håper du får en fin dag videre!

SMASK

siljepia

23.10.2013 kl.11:07

Høres ut som en fin start på dagen :) Er enig der. Det er generelt en god start på dagen, ved det å stå opp uthvilt og innta frokosten ved tvn og avisen:)

Ha en fin dag videre :) klem :)

Håper det du som vinner nominasjonen, for vixen Blog Awards for det fortjener du :) <3

Kathrine Louise

23.10.2013 kl.13:09

Jeg sov så godt selv også!! Deilig å kunne sove litt lenger syns jeg når jeg endelig begynte litt senere på jobb i dag :P hihi

Marita Malmgren

23.10.2013 kl.13:13

Sååå koselig at du har besøk av din kjære Betty :) jeg er på skolen vettu, sto opp halv 6 idag og jeg var faktisk ikke trøtt :) jeg står jo opp så tidlig hver dag og går til skolen i mørket, det er faktisk så mørkt, haha men det går bra :) ønsker deg en fantastisk dag med dine kjære! Utrolig glad i deg og håper du vinner på Blog awards! Stor klem fra Marita! :)

Nathalie K

23.10.2013 kl.13:54

Huff, jeg kunne ikke sagt meg mer enig! Alt for tidlige morgener på høst og vinter halvåret er ikke det beste som fins altså... Jeg står opp kvart over 5 - altså midt på natten i mine øyne - hver gang jeg har tidligvakter på sykehuset. Sånn er det vel bare for oss som bor litt utenfor byen og er avhengig av god tid for å rekke jobben ettersom rushet tar kaken. Håper du og Betty får en strålende flott dag! Dere er så fine! Klemmer fra regnfulle og deilige Bergen :-)

23.10.2013 kl.15:28

Hva med herlige tamt-scones? Vår egen oppskrift, superenkle og åh-så gode:

http://tamt.blogg.no/1380451563_oppskrift_scones_al_t.html

klem fra oss

www.tamt.blogg.no

Stine

23.10.2013 kl.15:31

Jeg har i motsetning til deg ikke sovet en plass i natt! Eg sykt lei av å stå opp til skole for tiden.. Hehe.. Så gøy at du fikk besøk av betty! Hun virker veldig koselig^^ kjekt å kose seg med god frokost og god venninne ja!<3 håper virkelig du vinner på blog awards! Heier virkelig på deg, og ha en fantastisk flott dag videre kjære deg<3

Jeanette

23.10.2013 kl.16:09

Jeg har vært oppe 06.15 hele uken.. og det frister ikke å stå opp nei!! Ikke er jeg glad i kaffe heller, så det er et trøtt tryne som står å venter på bussen om morra'n. Også blir det jo nesten like mørkt når man drar hjem igjen fra jobb.. ikke gøy!

Ha en fantastisk dag videre, kos deg med Betty :D

Henri

23.10.2013 kl.18:00

Om Betty har ipad, så funker tv3 play appen i utlandet, så da kan hun se robinson på den :) eller på mobil da, men det er jo ikke like stas å se på den lille skjermen hehe.

klem

oddrun

23.10.2013 kl.18:49

såkoselig!<3 håper dagen din blir like fantastisk som det du er! jeg er så glad hver gang du skriver innleg så jeg får kose meg med og jeg blir så i gått humør av å lese hvert eneste blogginlegg, den ene grunnen kan være at jeg leser det med stemmen din, haha da blir alt mye morsommere og det lyser opp dagen min de gangene jeg drar innom bloggen din og ser at du har skrevet nytt innlegg :D jippiii :D du aner ikke hvor mange ganger jeg dukker innom bloggen din i løpet av e dag.. det vet for så vidt ikke jeg heller men jeg kan love deg at det er ufattelig mange! De gangene jeg er innom bloggen din og du ikke har postet nye innlegg bruker jeg flere timer og se på alle mådenes leser videoene, spørsmålsvideoene, og New in videoene :D selv om jeg har sett de kjempe mange ganger så er det så koselig å se dem fordi bare jeg hører stemmen din blir jeg automatisk i bedre humør :D ilu<3

Malin

23.10.2013 kl.20:09

Går ikke det an å se på gratis TV3 play eller Viaplay fra Danmark da??

Oda Ulrikke Helgesen

23.10.2013 kl.20:18

har hun prøvd tv3 play? det er jo gratis og greier ...

Idag var det skikkelig vanskelig å stå opp, alarmen ringte som vanlig 05:15, men sov helt til 05:50, så fikk litt dårlig tid. Og dårlig tid om morgenen blir bare en dårlig dag. Men den ble ganske bra til slutt, jeg og 2 andre jenter ble med Helen hjem og spiste taco og hadde skikkelig girltalk. Det var kjempekoselig :)

Nå ligger jeg på sofa'n under dyna, foreldrene er på konsert, så er hjemme alene. Skal se på tv og lese litt blogger, og bare slapp av. Bare to dager til helg, takk og lov.

Håper du og Bettyen har kost dere idag <3

Skriv en ny kommentar

hits