SATURDAY

Goood mooorning, sweethearts ♥

Da jeg våknet i sted uten en antydning til hangover på tross av festlighetene i går, ble jeg bare så glad og inspirert til å lage en skikkelig god frokost. Så nå sitter jeg her da, i feltsengen aka sofaen og knasker på knekkebrød med spekeskinke og slurper i meg en superdigg smoothie, mens Bonanza surrer på TV'n i bakgrunnen. Hahaha, det programmet der ass. Så usannsynlig dårlig, men allikevel så sjarmerende, og det er rett og slett noe skikkelig koselig over det at serien faktisk har gått på TV siden 1997. Dududuudududuuudu duududduuudududuuuu... Sangen er umulig å få ut av hodet, ihvertfall ikke når jeg får en liten påminnelse på snap hver lørdag, av en venninne som sitter og ser på nettopp dette programmet. Herlig!


Nå skal jeg hive meg i dusjen og komme meg ut på enda en sofajakt.. Jeg som trodde jeg hadde funnet den perfekte sofaen, men når vi snakker 8 ukers leveringstid blir jeg nødt til å finne et annet alternativ. To ekstra måneder med feltseng som sofa? Ikke pokker. Heheh...

Men dere? Jeg endte faktisk bare opp med rammer fra IKEA i går. Can you believe it? Sikkert fordi jeg var så forbanna på alle rundt meg som ikke klarte å få ræven i gir, og som bare stod og sperret den lille veien som fører deg gjennom varehuset.. Guuuuuuri land så himla irriterende, og jeg ble rett og slett lykkelig da jeg klarte å komme meg ut til bilen. Hheeh. 

Ønsk meg lykke til på jakten i dag, da, så snakkes vi senere!

Glad i dere, fininger ♥

19 kommentarer

Helene Heie

12.10.2013 kl.12:05

Det er så deilig med sånn rolige lørdagsmorninger. Gratulerer til deg som klarte å bare kjøpe rammer på Ikea! Selv kommer jeg alltid hjem med masse unødvendig skrot, haha!

Lykke til på sofajakt i dag og prøv å kos deg!

Klem ♥

Silje

12.10.2013 kl.12:07

Lykke til!♥

Stine

12.10.2013 kl.12:39

Det såg helt herlig ut! Lurer meg på om jeg også skal lage meg en smoothie? Håper du finner eg superkul sofa, du har en fantastisk stil både når det gjelder interiør og klær<3

Melissa Sundo

12.10.2013 kl.12:55

må si jeg kjenner meg igjen når det kommer til treige folk :P Håper du finner en sofa i dag da <3 lykke til :)

siljepia

12.10.2013 kl.13:23

Det må være en god følelse å våkne i fin form og slippe den hangover fra kvelden før ? ;) men jeg selv våknet til tidenes verste start på lørdagsmorgen , var nemlig ut i går sammen med ei klassevenninne og vi hadde det kjempe gøy og danset og koste oss,og møtte faktisk på noen gutter som vi ble kjent med og hengt med resten av kvelden :) :P hehe. Fin kveld ,men det straffet seg i dag morges :P hehe :)

Å kjedelig det må være å måtte vente så lenge for en sofa,får håpe du finner en du liker og får straks hjem i din stue :)

Lykke til med sofajakt :) klem :) <3

therse randulf

12.10.2013 kl.13:42

Aw, så koselig start på dagen :)

ELSKER virkelig den blomst holderen din, den er helt sykt rå!

Ha en fremdeles fin ettermiddag :)

<3-lig hilsen Therese

Emma Parkvold Kvam

12.10.2013 kl.14:09

Hei :) Ååå, så ut som en herlig frokost! Så flink du var som kom hjem med bare rammer, hehe! Får håpe at du finner den perfekte sofa da, på tross av alt styret! Lykke til i hvert fall! Gleder meg til å høre om du fant noe :)

Vi snakkes senere! He en fin fin Lørdag videre! MASSE KJÆRLIGHET FRA MEG <3

Oda Ulrikke Helgesen

12.10.2013 kl.14:12

ah, den smoothien så god ut! haha, bestefar har sett på bonanza i alle år, og selv pleier jeg å se på det en gang i blant.

Lykke til på jakten, håper du finner deg den perfekte sofa med litt mindre leveringstid, haha :)

Ha en strålende lørdag, Kristin! <3

Marita Malmgren

12.10.2013 kl.14:26

God morgen kjære :) jeg våknet nesten akkurat, haha what? Det er helt sykt at jeg sov så lenge idag men det var utrolig deilig å sove lenge med tanke på at det bare er et par dager igjen av ferien. Den smoothien ser utrolig god ut, nå fikk jeg lyst på smoothie, hehe :) du og IKEA altså :p haaah, lykke til på sofajakt, håper du finner en skikkelig fin og behagelig en da! Ha en strålende lørdag! Veldig glad i deg :) stor klem fra Marita! :)

Thea Kassen

12.10.2013 kl.14:32

Du har så utrolig mange fargerike og inspirerende detaljer i huset ditt at det er helt utrolig! Du er en stor inspiasjon! :-)

AMALIEMARIEEE

12.10.2013 kl.14:34

Åhhh naaam den sååå gooood ut :) elsker smoothie!! håper du finner en sofa som kommer med en gang, nå unner jeg deg skikkelig en god sofa å sitte i, hahah! Ha en super dag videre, veldig glad i deg. håper du har det fint, klem klem <3 <3

Luksusdyret

12.10.2013 kl.15:12

For en fin start på dagen :D

Cecilia

12.10.2013 kl.15:16

Åh, elsker smoothie!

Utrolig at du bare kom hjem med rammene hahah! Hadde aldri klar det haha!

Mia Tønder Petterseni

12.10.2013 kl.15:51

Slike starter på dagen er virkelig de beste! Det er så godt å bare sitt i sofaen med TVen i bakgrunn og en herlig frokost! Jeg for min del fikk egg og bacon av farene min i morges. Det var godt det :)

Så bra at du ikke kom hjem med hendene fulle av unødvendig skrot i går. Jeg kjenner meg sikkelig igjen i de forbannet folkene som skal gå så innmari sakte for å se på en og en ting i 5 timer! Gud altså, blir frustrert her jeg sitter.

Håper du fant deg en fin sova, hvis du fant noe da ;) Kos deg masse i dag <3 Glad i deg også! Klem!

Jeanette

12.10.2013 kl.16:01

Deilig med en rolig start på dagen da :) her ble jeg vekt rundt kvart over 8 av en lillebror som var klar for å stå opp. God vi har dvdspiller, så da fikk jeg satt på en DVD og jeg fikk sove et par timer til :p

Lykke til med sofajakten :)

Karen

12.10.2013 kl.16:28

Lykke til 💕

MASSE KJÆRLIGHET FRA MEG💕🌸💕

Birthe

12.10.2013 kl.17:12

Å våkne opp til Bonanza er bare herlig!

Blæææ...Kjenner meg igjen i frustrasjonen... å gå på handlings når det er sjåka fult med folk ender aldri med en lykkelig slutt, hehe :P

Kos deg videre med lørdagen, og lykke til <3

Helli

17.10.2013 kl.17:04

vi er glad i deeg, Kristin!

Stine

22.10.2013 kl.09:16

Hei!😊 For en rå vase.hvor har du kjøpt den? Har ei venninne som har bursdag om en måned, og den hadde vært midt i blinken!

Litt seint å ønske lykke til på IKEA, men håper du overlevde.

Hilsen Stine

Skriv en ny kommentar

hits