HAPPYTIME

Hei igjen fininger ♥

Ååå for en herlig dag dette har vært, og jeg har fått gleden av å være sammen med både min deilige Belinda og bursdagsbarnet mamma, som forøvrig er verdens beste. Dagen startet med lunsj med B, fortsatte med bursdagsmiddag hos mamsen, og jeg har akkurat kommet inn døren etter en skikkelig feelgood-dag. I tillegg er billettene til Los Angeles booket, så om 5 usle uker stikker Stine og jeg til verdens deiligste destinasjon. Halleføkkingsluuuuuja, sier jeg bare, og mer om dette skal jeg fortelle dere mer om veldig snart. 

Uken fortsetter i positiv retning, og jeg ser frem til både shoppingdag på Urban i morgen (meld dere på her da vel), og på fredag drar jeg til Århus i Danmark for å feire fiiineste Betty. Jada, vi snakker bursdagsfeiring, og jeg gleder meg max til en ellevill helg med sprudlende piker i Danmarks koseligste by. Hurraaaaa!

Nå skal jeg jobbe litt, så mens jeg går gjennom mailboksen kan jo dere ta en titt på noen stemningsbilder fra dagen i dag...


Håper dere har hatt en nydelig dag så langt, og tusen takk for alle fine og skjønne tilbakemeldinger på forrige innlegg. Herlighet så fine dere er, og det mener jeg av hele mitt hjerte!

Skrives når det nærmer seg leggetid!

Kyss, Klapp, Klask, Smask & Dask ♥

34 kommentarer

Amanda Henriette

25.09.2013 kl.19:24

Så bra at du har hatt en fin dag! :) Har allerede melt meg på og gleder meg så til i morgen! :D

Gratulerer med dagen til moren din!

AMALIEMARIEE! <3 <3

25.09.2013 kl.19:27

Åhhhhh, såå heldig du er!! LA, ÅÅÅÅHHHH!! <3 <3 det er drømmedestinasjonen miiin, hvordan greier du å ha et så spennende liv? Hver eneste dag virker jo som et eventyr <3 er veldig glad på dine vegne, du fortjener kun det beste og du er heldig som har så mange gode venner du kan dele uforglemmelige ting med.

Ha en super kveld videre, hils moren din så mye å si gratulerer med dagen hvis du får anledningen! <3

Digger deg fra månen og tilbake!

Love! <3 <3 <3

25.09.2013 kl.19:42

Nydelige Kristin, bare et lite spørsmål om Betty. Er det på grunn av skole eller jobb hun bor i Danmark eller er det bare selve muligheten og landet som har tiltrukket henne?

25.09.2013 kl.20:03

Åhhh, så heldig du er som får dra til LA!! Misunner deg noe sykt!

Oda Ulrikke

25.09.2013 kl.20:07

jøss, det blir mye bursdagsfeiring på deg denne uken, kos deg masse! :) <3

Maja Romstad

25.09.2013 kl.20:07

Ser ut som du har hatt en super dag, og det under jeg deg! <3

Syykt heldig du er som får dra til LA sammen med Stine!

Cecilie Lien

25.09.2013 kl.20:09

Åh, så koselig ♥ Lunsjdate er gullverdt, finnes omtrent ikke koseligere ting å gjøre nå på høsten.

Men fyyy, Los Angeles? ææh, kødder du??! SNAKK om herlig år for deg da, Budapest, London, Hawaii, Malaysia, Spania OG LA. Fysøren du er heldig. Gleder meg masse til å lese om det her på bloggen :)

Ha en fantastisk dag videre ♥(og ja, jeg hater fremdeles at jeg ikke kan bli med på urban i morgen..) Klem

Taisa

25.09.2013 kl.20:09

så bra du har kost deg i dag Kristin! Åå heldig som skal til Los Angelses, du må kose deg masse masse!

du er så flink til å ta bilder, alle var nydelige !

Julie Storlien

25.09.2013 kl.20:13

Hei !! Ser ut som om du har hatt en strålende dag så langt. Ååååå jeg blir så inspirert av de fine bildene dine. Freshe bilder gjør dagen mye lettere !! :D kos deg i kveld !! Digger deg! Klem

Marita Malmgren

25.09.2013 kl.20:15

Hei fining! Wow, høres ut som om du har hatt en fantastisk dag både men Belinda og meg feiring av din mor :) og du er SÅ heldig som skal til LA, jeg ønsker av hele mitt hjerte å besøke USA og spesielt New York! Gleder meg masse til oppdateringer den nede ifra :D også så koselig at du skal til Danmark i helgen, der er det så fint og koselig så da gleder jeg meg masse til oppdateringer derfra også<3 for noen fine og stemningsfulle bilder, det er slikt jeg liker! Jeg er dessverre blitt enda verre, jeg ligger nå i sengen med feber men føler at jeg virkelig ikke vil ha fravær på skolen så jeg nekter å bli liggende her imorgen, alarmen er på til halv 6 uansett! Ønsk meg lykke til, hehe... Ha en fantastisk kveld kjære! Jeg elsker deg! Stor nattakos fra Marita! :)

Jeanette

25.09.2013 kl.20:17

Høres ut som en koselig dag :D Du er heldig som har de to. Gratulerer så mye med dagen til moren din!!

Du er heldig som skal til LA :o gleder meg til å lese om hvordan du har det der. Har så lyst til å dra dit selv en gang.

Betty

25.09.2013 kl.20:19

Svar til deg som lurer på hva jeg gjør i DK :)

Jeg flyttet til DK for 8 år siden pga skole, ble pga jobb og venner etter det. Nå bor jeg i DK, jobber som selger i Norge for et dansk merke. Så man kan si jeg får det beste av begge land ;)

siljepia

25.09.2013 kl.20:29

Høres ut som at du har hatt en fin dag og det er bra ;)

Å så gøy det høres ut da , å reise til Los Angeles,heldig du er :) Å reise dit har jeg også på listen min over hvilke steder, jeg skal oppleve før jeg blir gammel ;)

Å få feire bursdagen til Betty i Ahus blir sikkert gøy også da;) Ha en fin kveld :) klem

katarina

25.09.2013 kl.20:40

Virker som din dag har vært strålende, og det er super bra :) hadde vært så utrolig morsomt å møte deg i virkeligheten en gang, du virker bar så herlig! ha en flott kveld videre, klem:)

25.09.2013 kl.21:35

Ååå, gud så heldig du er! LA!!!!!!! Gleder meg til å høre mer om dette <3 Fint å høre at du har hatt en fin dag! Mange bursdager som skal feires, haha! Men det er jo super hyggelig :) SMASK OG DASK <3

Estefania

25.09.2013 kl.21:37

Høres ut som du har hatt en strålende onsdag. Og bursdagmiddag er jo alltids koselig! Du er så herlig! Kan ikke unngå å misunne deg, da du skal til LA! Blir spennende å følge deg når du skal dit. Blir sikkert fargerikt og morsomt. Hehe. Håper du får en fin onsdagskveld videre. Sitter selv å ser på cupsemifinalen - HEIA RBK. Hehe. Gleder meg til neste blogginnlegg. Kos & klems! :-)

Liza

25.09.2013 kl.21:40

Oh yes well I really look forward to shop at Urban.

IN.MYDREAMS. Wait what you booked a ticket to freakin LA?

Linnea

25.09.2013 kl.22:01

Los fucking Angeles!! Drømmedestinasjon nr 1!!!!! Hallelujah, gleder meg til jeg blir ferdig på vgs og skal ut på jorden-rundt reise med min aller beste venninne i hele verden, BLI MED! Haha :-) Selv om det er en drøy måned til, håper jeg du koser deg! MASSE!

Luksusdyret

25.09.2013 kl.22:08

Fine bilder :)

Emma

25.09.2013 kl.22:12

Kan du ha en 10 ting vi ikke viste om deg video\inlegg ?❤️ Digger deg ❤️

Karoline E.N

25.09.2013 kl.22:47

Hei søtedu <3 åååh, LA!!! Heldige deg, og gud som du fortjener det. Gleder meg til og se masse bilder derfra. Ser ut som du har hatt en sikkelig fin dag, og veldig fine bilder du har tatt. Håper mammaen din fikk en kjempe fin bursdag, og at du koste deg masse med henne. Du er så god Kristin, og jeg vil gjerne at du skal vite at jeg syns det. Stoor klem til deg :)

Mia Tønder Pettersen

25.09.2013 kl.22:51

Så utrolig koselig dag du må ha hatt! Jeg har vært i møte også har jeg fryst av meg alle kroppsdelene mine på en fotballkamp. Herrejesus så utrolig kaldt det er blitt om kveldene! Vi hadde hele 2 grader :o Det er kaldt det! Men nå sitter jeg godt plassert under dynene i senga med Macen på fanget og snart klar for kvelden :)

Sov godt kjære nydelige Kristin <3

Nina R.

25.09.2013 kl.22:57

Så koselig at moren din har bursdag! gratulerer med dagen til henne :)

ser ut som du koste deg masse i dag og du er så utroooolig heldig som skal til LA!! det er et av stedene i verden jeg bare MÅ dra før jeg dør...! Håper du kan lage en liten reiseguide for oss når du er der :D

Linn-Marita Halvorsen

25.09.2013 kl.23:00

Så utrolig fine bilder Kristin! Ser ut som om om du har hatt en fin dag og i alle fall får en fin helg! Du må kose deg supermasse i Danmark, det fortjener du!

Du får meg alltid til å smile på en dårlig dag og jeg er så glad for at du er akkurat deg! Har lest bloggen din i ca. 1 år nå, og du blir bare flinkere og flinkere. Digger deg! Lag gjerne en videoblogg fra Århus hvis du husker på det, ellers, kos deg!<3

Jofrid Helene

25.09.2013 kl.23:18

Du er best altså!! Herlighet! LA blir fett da, jeg vil også. Hehe:))

Reidun Beate

25.09.2013 kl.23:35

Jeg blir alltid å så godt humør av bloggen din Kristin! :) Håper du har hatt en fantastisk fin dag! :-)

Melissa Sundo

26.09.2013 kl.07:29

har alltid ønsket å dra til LA <33 gud så heldig du er. Gleder meg sinnsykt mye til oppdateringene derifra :D dagen din hørtes fantastisk ut, og det er kjempebra! ønsker det alt det gode som finnes <3 utrolig fine bilder forresten, du har jo utrolig bra skills som fotograf, og foran kameraet :D elsker dekselet ditt, og neglelakken var utrolig fin. Skulle gjerne ha vært med på eventet, men er fortsatt sengeliggende av feberen, kjipt :( hadde gledet meg sånn. Vellvell, får håpe det blir bedre til i morgen, for da har jeg bursdag og da SKAL jeg være frisk :) eller kanskje jeg bare stapper i meg en ekse paracetter og tar på meg to ullgensere og bare drar allikevel, men må man melde seg på for å dra? :)

Turi i California

26.09.2013 kl.08:49

ÅH! Kos deg i LA, jeg bor her nå og STORTRIVES! Ett lite tips fra meg til deg: IKKE pakk med deg bare sommerklær, det blir faktisk kaldt i California også, jeg holder på å fryse ihjel (er ca. 20-30 grader midt på dagen her nå) siden jeg har blitt vandt til 45 varmegrader heh.... Om du vil få litt tips om hva du kan gjøre om du sitter litt fast, ikke nøl med å ta kontakt! Jeg hjelper deg gjerne om du har noen dødtimer du ikke gjør noe på. Har også noen butikker på lur som jeg tror passer deg helt ypperlig!

26.09.2013 kl.09:02

Hvorfor står det at du og Dennis er single på robinson?

Malin

26.09.2013 kl.12:26

Jag är SÅÅÅÅ avundsjuk på LA-resan :) USA överhuvudtaget... gaaah! Måste komma dit snart igen! New York var fantsistiskt, men jag vill så gärna se västkusten också! Vad ska ni göra där? :)

Århus är ju så vackert :) Bodde på hotell där i somras med utsikt över havet.. ahhhh, så härligt! Fira så mycket ni bara kan :D

kraaaam kraaaam

Yasmin

26.09.2013 kl.12:27

Så herlig med slike dager :) Koselig å lese at du har kost deg! Misunner deg den USA-turen altså. Er så reiselysten selv, at jeg holder på å sprekke.

Ha en super dag videre.

siren Toftevåg

26.09.2013 kl.16:03

Så nydelige bilder!

Karen beate

26.09.2013 kl.16:44

Åhh! Så heldig som skal til LA! Misunner deg skikkelig!

26.09.2013 kl.17:16

hvordan får du neglelakken din til å se så himla fin ut? *sjalu*

Skriv en ny kommentar

hits