HELLO MONDAY...

Good morning, beauties ♥

Da var det jaggu mandag igjen, og i natt har jeg nesten ikke sovet. At jeg faktisk sov til klokken halv tre i går, gjorde vel ikke saken så mye bedre, og i tillegg hadde jeg en av de nettene hvor hjernen bare kverner, der hvor man vrir seg, prøver å finne roen og den perfekte posisjonen i sengen, men til ingen nytte. Man ligger bare lys våken, ser i taket og tenker på alt man egenlig skulle gjort. Alt man bør gjøre i morgen, og alt man må huske. Det der er så sinnsykt slitsomt, men siden jeg har vært våken lenge, har jeg allerede fått unna mye på huskelisten. Kaffen har selvfølgelig kommet i koppen, og morgentimene går med til fakturering og betaling av regninger... Regnet pisker på ruten, det er skikkelig kaldt og guffent ute, og da er det litt ekstra godt å kunne kose seg inne... Vent litt... Kose seg på en mandag er vel strengt talt umulig. Jeg hater mandager uansett, og klarer ikke se på denne dagen som ukens beste dag, en ny start, starten på noe godt, og gudene vet hva... Nei, mandag... Ta deg en bolle!

Det som riktignok gjør denne mandagen litt ekstra hyggelig, er jo tilbakemeldingene deres på Robonsonekspedisjonen. Kjempegøy å se at så mange av dere likte første episode, og at dere gleder dere til enda flere. Jeg både gruer og gleder meg til fortsettelsen, og synes faktisk at det er litt digg at det er en hel uke til neste episode. Hehehe!

Har dere en fin mandag, skjønninger? Noen som faktisk klarer å se på denne dagen som ukens beste, og som allerede har løpt en mil på møllen, og som har rukket å gjøre seg ferdig med dagens agenda? 

Love Love ♥

36 kommentarer

siljepia

16.09.2013 kl.10:58

Har hatt en så fin start på dagen så langt.

Er enig at Mandag ikke er den beste dagen :) Det var utrolig gøy å se første episode, slik at jeg har sniktittet litt på episoden som ligger på viaplay og som kommer neste søndag. Har ikke sett alt og skal klare og holde meg til neste søndag hehe ,og skal selvfølgelig ikke røpe noe som helst :) Ha en fin dag :)

Emilie

16.09.2013 kl.11:02

På viaplay ligger episode 2 ute. Syns dere er megaflinke jeg!

Nina hoel

16.09.2013 kl.11:03

Jeg drømte faktisk om deg i natt, å du var høygravid :p hahaha

Ellers så har jeg fri å våkna nettopp, deili :) prøv å ha en fin dag :p

flodhest

16.09.2013 kl.11:17

Har lest litt, vasket litt tøy og sitter nå å gjør meg klar til leseøkt nummer 2- and repeat er planen for resten av dagen. Faen, mandag suger.

Margrethe

16.09.2013 kl.11:32

Jeg er av typen som faktisk liker mandager. Akkurat denne mandagen har jeg fri også (med unntak av alt pensum jeg burde lest), så da blir jo forsåvidt dagen enda bedre!

Mandager er jo starten på en ny uke, og en ekstra dag til å få gjort unna alt sånn at neste helg blir like bra som forrige helg! hihi!

Marita Malmgren

16.09.2013 kl.11:38

Det er så kjipt og noen ganger ikke klare å sove, jeg hater når det skjer! Jeg gikk til skolen idag og det blåser så sinsykt her på øya, regnet pisket meg ned og jeg er fortsatt våt! Sitter i klasserommet med frysninger og våte lår:( men det går bra da. Gårsdagen episode var så sinsykt bra! Digger at du er med i Robinson og gleder meg masse til søndag allerede, hehehe :) håper du får en fin mandag selvom kanskje det er litt vanskelig siden det er mandag. Husk at jeg er kjempe glad i deg! Stor klem fra Marita! :) din trofaste leser

Julie Storlien

16.09.2013 kl.11:43

Uff, mandager er noe dritt!! Men på kvelden blir det heldigvis bedre. Du får kose deg idag, selv om mandager ikke er den beste dagen i uka. Men da får man en sjans til å starte uka med ny muligheter :D klem

Malin

16.09.2013 kl.11:56

Ohhhh, idag är den ingen härlig måndag. Regnet vräker ner i Stockholm och jag tror att jag håller på att bli förkyld :(

Vad fort Robinson gick! Hade kunnat titta mycket längre :) Tyckte så synd om er när ni först blev av med boendet, och sen maten på det nya stället :( Förstår att du gick ner mycket i vikt under vistelsen där!

Önskar dig en fin måndag Kristin! Kramkram

Annelin Otterlei

16.09.2013 kl.12:39

Da jeg startet på studiene bestemte jeg meg for at mandag skulle være min effektive dag. Men det kunne jeg bare drømme om.

Jeg kom meg endelig opp av senga kl halv 11. Deretter har jeg spist frokost, sett en episode av orange is the new black og hentet en pakke på posten.

Nå sitter jeg å stirrer på skolebøkene mine samtidig som jeg småspiser av smågodtposen jeg ikke kunne la være å kjøpe da jeg gikk forbi Rema 1000 på vei hjem fra Posten.

Får håpe mandagen blir litt bedre etter hvert.

Og så må jeg ikke glemme å si hvor fantastisk gøy det var å se deg på tv i går. Jeg holder selvsagt med PH-gjengen. Dere var jo SÅÅÅÅ nære å slå veteranene i går!!

Jeg håper og tror dere slår dem neste uke!

xoxo - Annelin

vanjahoelstad

16.09.2013 kl.12:44

Utrolig gøy å se deg og de andre deltagerne i går! Skal så klart følge med videre, og heie på deg :-) Fortsatt god mandag!

Karoline E.N

16.09.2013 kl.12:47

Hei fine deg :) Jeg vet akuratt hva du mener med og at hode kverner og at man tenker og tenker! Det er helt ahh, ja! Mna kan virkelig bli irritert! haha. Jeg har ikke gjort noe på min liste enda, og ikke skal jeg gjøre det før senere heller! Nå skal jeg bare slappe av på sofaen og høre på regnet! Håper du får en fin fin dag, søte <3

Melissa Sundo

16.09.2013 kl.13:37

unnskyld for dårlig kommentering i det siste, har vært på en håndballcup i Sverige. Etter en lang helg med mange kamper, lang reise og lite søvn, så kan jeg love deg at du er helt død. Både fysisk og mentalt. Så jeg kom hjem klokken åtte i går kveld og gikk for å sove med en gang. Så jeg fikk ikke sett på episoden. Så det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra skolen i dag, var å se den :) det var utrolig gøy å se deg på tv igjen! herlighet. Selv om du er ute på en øde øy uten en damn shit, så stråler du like mye! du fikk meg til å smile i værtfall <3 "Ta den en bolle!" hahaha, du er dritkul :D

ha en fin mandag da, eller så fin den kan bli <3

klem søte deg :)

Cecilie Lien

16.09.2013 kl.14:10

Kunne vel strengt talt ikke hatt en verre start på uken.. Ikke sovet i hele natt, gikk på skolen og fikk selvfølgelig den kjekkeste perioden i måneden, som resulterte i at jeg kastet meg i bilen og kjørte full fart hjem med tidenes smerter.. HEI mandag!

Synes du er utrolig tøff jeg, som i det hele tatt ble med på robinson. Gleder meg sååå mye til fortsettelsen, og synes det er så kjipt at det er en hel uke til neste episode. La denne uken gå fort, hehe! Ha en fin dag videre ♥ klem

Lisa Harbak

16.09.2013 kl.14:13

Hei kjære vakre Kristin!

Må begynne med å si at jeg likte gårdagens episode av Robinsonekspedisjonen, kjempe gøy å se deg og noen andre til på TV skjermen igjen! Gleder meg allerede til neste episode.

Har aldri synes noe særlig om mandager, men min startet ganske bra. Fått to pakker i posten idag, så kan ikke klage. I tillegg er det sol ute, og heilt grei temperatur! Noe som forsåvidt får meg til å lengte tilbake til syden..

Håper du får en strålende flott mandag, til tross for at det regner der du er. Sender en solfylt klem til deg <3

Silje Marie

16.09.2013 kl.14:21

helt enig, starter jo selvfølgelig med at jeg forsover meg, mister bussen og kommer forsent på skolen. gjør det ikke akkurat bedre at regnet øser ned. nei mandag bilr aldri bra, man kan ikke engang slå en spiker i en kukake uten å ødelegge begge deler når dagen starter slik.

men hei, bedre dager kommer, og regnet blir ikke værende for alltid, smil og ha en god dag videre Kristin, i morgen er det tirsdag. Kos deg !!! :D

Vilde

16.09.2013 kl.14:59

Hvor blir det av snikksnakk? :( men bra jobba i går!

Jofrid Helene

16.09.2013 kl.15:09

Ferdig med dagens gjøremål jeg, så nå står dagen fri til å gjøre hva jeg vil:) Liker selv ikke mandager, de føles så tunge etter helgen! Men mandager kommer likevel så får vel gjøre det beste ut av de! Ønsker deg en super uke, Kristin:D smask :-*

Therese

16.09.2013 kl.15:15

Digger deg Kristin <3

AMALIE MARIEE!!!!!!

16.09.2013 kl.15:15

det var kooonge å se deg i går hahahaha :) gleder meg til fortsettelsen, gooo paradise-laget!! Irriterer meg noe jævlig at veteranene er så sykt nedlatende mot dere, fuck deeeeeeee!!!!

uansett, ha en super dag videre, ''Robinson kristin'' hehehhe <3

Klemklem!

Loveyouu

Martine Økern Slettum

16.09.2013 kl.15:17

Hei vakre deg<3

Mandag...nei, ikke den beste dagen i uken, så enig der! Til tross for at det er mandag har jeg kost meg. Siden jeg går i 10.klasse har vi arbeidsuke. Jeg valgte å bare reise på barneskolen her hvor jeg bor. Alle elevene er så snill og søte. De ser virkelig opp til meg siden jeg går på ungdomsskolen :) så resten av uken skal jeg tilbringe uken med små barn! Det som var deilig i dag var når jeg stod opp lagde jeg med en god og varm kopp med te, guud så deilig det var!

Jeg slet selv med å sove i natt. Snudde meg frem og tilbake 1

Million ganger.. Det er så slitsomt. HATER DET!!

Ha en fin mandag selv om du ikke liker de så godt :D love u

Silje kvamme <3

16.09.2013 kl.15:20

Å se på denne dagen som ukens beste er umuuulig! Eg begynner itilegg å bli syk som ikke hjelper i det hele tatt!.....

Robinson ekspedisjonen var bra!!!

Lykke til, denne mandagen håper vi kommer oss igjennom den! :*

Malin

16.09.2013 kl.15:30

Jag tänkte på en sak... vilka är dina favoritbloggar Kristin? Läser du några? Vill hitta flera bra bloggar att inspireras av :)

Uppdaterar ju din typ en gång i timmen, haha!

Heidrun Aanestad

16.09.2013 kl.15:35

Hei, vakreste Kristin!

Nei, mandag er den verste dagen i uken. Umulig å stå opp når du vet at du har en hel lang uke forran deg. Nå er den snart overstått, og vi er et skritt nærmere helg! Eneste positive med mandager er at jeg kan nettshoppe litt, hehe. Har aleredet klikket hjem noen godbiter fra nelly, og hat tenkt å klikke hjem en klokke senere! Noe må man jo unne seg, eller?

Nina R.

16.09.2013 kl.15:41

mandag er værste dagen i uka ja.. skole og stress .. æsj! :P

Malin

16.09.2013 kl.15:50

Er egentlig ganske positiv, men mandager er jeg alt tid litt daff og småsur helt til jeg klikker meg innpå bloggen din å blir inspirert til 1000!!! Du er virkelig en herlig og oppmuntrende person Kristin! <3

Emma Parkvold Kvam

16.09.2013 kl.15:56

Jeg liker heller ikke mandager! Men herregud så gøy det var å se 1 episoden! Gleder meg sykt til neste episode! Dumt at det bare går en gang i uken, hahha! HEIA DEG KRISTIN! <3 Hater regn-dager! Man blir liksom automatisk i dårligere humør, også føler man ikke for å kle seg så kult. Man hiver liksom bare på seg noe, hehehe :) Snakkes! LOVE YOU<3

Mariel Johansen

16.09.2013 kl.16:38

Helt enig med deg i at mandager er helt på trynet! Og ikke nok med det, ble vitne til en trafikkulykke på morgenen, så dårlig start på dagen! Ble mildt sagt slått ut.

Men, ser nå frem til en ny uke!

Andrea

16.09.2013 kl.17:10

He he, nei ikke akkurat ukens beste dag! Kommer meg alltid seint i seng på søndager, og mandagene får dermed en trøtt og sliten deltager;-p

16.09.2013 kl.18:11

Hva skjer med snikksnakk??? :(

Marte

16.09.2013 kl.18:55

Ukens verste, skal ta meg en bolle til ære for deg, selvom jeg faktisk ikke tåler 😞❤

Silje

16.09.2013 kl.20:12

ÅÅ DEN EPISODEN ELSK herregud den var drit bra HEIER PÅ DEG💗 der er veldig gøy at DU skriver hvordan du følte det og sånt Hehe loveit

(Hva skjer med snikksnakk) JEG ESLKER SNIKKSNAKK<3<3<3

Helli

16.09.2013 kl.20:35

Mandagen min har faktisk vært ganske bra! Men det er jo fortsatt mandag.. hahaha.. Det var kjempegøy å se deg på Robinson i går! HEIER PÅ DEG!

Mia

16.09.2013 kl.22:00

Nei mandag Kristin, det kan ikke bli en bra dag. Uansett hva, eller kankje hvis det er julaften :) I går fikk jeg plutselig sykt julefølese. Jeg har ikke aning på hvorfor, men nå sitter jeg å hører på julemusikk, hehe! Jeg har vell egentlig jul året rundt :)

Jeg elsket episoden i går, så gøy å se deg på TV igjen. Gleder meg allerede til neste episode :D

Min mandag begynte med skole og et nytt tonn med lekser. Er det noe jeg virkelig forbyr er det virkelig lekser!

Kos deg masse resten av den fine høstkvelden <3 Klem!

Taisa

17.09.2013 kl.22:41

håper du får en kjempefin uke !

Rebekka

17.09.2013 kl.22:52

Hei, ville bare legge igjen en kommentar om hvor mye jeg digger deg og bloggen! elsker virkelig personligheten din, og det at du er bergenser. du virker som en utrolig rå og bra person, så håper du får en flott uke!

Lurte på om du noen gang har tenkt på å åpne din egen butikk/ kolleksjon? klesstilen din er helt utrolig, og det er veldig mange som digger den!

Oda Ulrikke

19.09.2013 kl.20:53

helt ærlig syns jeg tirsdag er verre enn mandag. Og onsdag er favoritten <3 i hverdagen da, fredag og lørdag kan jo ingen slå!

<3

Skriv en ny kommentar

hits