VEL OVERSTÅTT

Hei igjen, vakre lesere ♥

Da var vi virkelig i gang, og nå er jeg skikkelig spent på hva dere synes om første episode. Selv fikk jeg frysninger da jeg så den, selvom jeg visste hvordan det kom til å se ut, men det er noe helt eget ved at episoden faktisk sendes på riksdekkende TV. FOR en episode, FOR en redigering, FOR en programleder, og FOR noen deltakere... Dette var helt rått! Gøy er det jo også at programmet har fått terningkast 6 i Dagbladet og terningkast 5 i VG.

Hver søndag fremover, kommer jeg til å skrive litt om episoden som ble vist. Litt om følelser rundt hele greien, hvordan det var der nede, og ikke minst hva som ble klippet bort. I tillegg har jeg jo faktisk noen egne bilder jeg fikk tatt før og etter innspilling, og disse vil jeg selvfølgelig dele med dere. Her får dere noen behind the scenes-bilder fra Mersing. Byen vi bodde i like før vi flyttet ut på øyene, og i tillegg får dere noen glimt fra flyturen nedover. Glad og uvitende gjeng det her altså... Hehe!

Som dere alle sikkert har fått med dere, ble Robinsonekspedisjonen spilt inn i Malaysia. Nydelig destinasjon, men selvfølgelig hakket nydeligere hvis man er på ferie, for det å oppholde seg på en øy slik vi gjorde, uten en eneste fasilitet var rett og slett grisetøft. Man setter så uendelig stor pris på alt hjemme, og ikke minst tilgangen man har til diverse som man ellers ikke ser på som noe spesielt. Vi kan jo begynne med toalett, for eksempel. Noen som synes det høres digg ut å drite i skauen UTEN tilgang på toalettpapir? Vel, jeg kan skrive under på at det ikke er spesielt digg. Vi gikk liksom bare på jakt etter en fin location og bare, "ja, da får jeg bare sette meg ned her da". Kan dere tenke dere følelsen? Hahahah, klarer faktisk ikke å beskrive den. 

De første døgnene var nok de aller verste. Veteranene hadde som dere så i episoden svekket oss betraktelig ved å gjemme risen, og da de vant kappestriden fikk de også en annen fordel i tillegg til å stikke av med Paradise-øyen... De kunne svekke oss ytterligere, ved å fjerne tre gjenstander på øyen. De valgte å stikke av med både mel, fiskegarn og tennstål, hvis jeg ikke husker helt feil, så det forklarer jo hvorfor vi ble så pokkers sulten, og hvorfor energinivået sank betraktelig. Den første natten sov vi i sanden, hardt som faen, og vi sov vel strengt talt ikke. Vi våknet av at det blåste opp til storm, og den hytten dere så som vi hadde mekket sammen, bygget vi faktisk i mørkeste natten i tidenes uvær. At vi faktisk klarte å få det til fatter jeg bare ikke, og jeg tror vi alle ble relativt overrasket over egen innsats. Dagen derpå var vi helt gåen, og motivasjonen var jo til å ta og føle på da vi i tillegg til å tape første kappestrid, også tapte robinsonkampen. Det var jo så jevnt, og vi trodde virkelig at vi hadde seieren i vår hule hånd, men ikke faen. 

Da vi entret øyrådet sent på kvelden, hadde vi verken sovet eller fått i oss mat på to døgn, og selvom det ikke høres så lenge ut, føltes det faktisk som to uker. Tiden gikk så ubeskrivelig sakte, og jeg trodde faktisk at jeg skulle stryke med under øyrådet. Tappet for energi og krefter, klam, svett og jævlig, og alt jeg drømte om var mat. Bare et grønt eple ville være nok, og de grønne eplene får dere nok høre mer til utover sesongen. Herreguuuuud som vi snakket om de grønne eplene. Hahah.  

Å skulle stemme ut noen i dette øyrådet var veldig vanskelig, rett og slett fordi vi ikke hadde ikke kjent hverandre lenge lenge nok til å i det hele tatt ta en avgjørelse. Det var så lite å basere den på, men for min del falt valget på den personen jeg på det tidspunktet hadde snakket minst med. Det var skikelig vonst å se Tina i duell med Carl, og det var vondt å se henne dra. Samtidig godt, fordi vi visste at hun om ikke lenge endelig skulle få spise godt, og jeg husker hvor mye vi gnålte på crewet etter at en deltaker var blitt sendt hjem, om hva det første de fikk å spise var... For joda... Man kan jo si at vi var i overkant opptatt av mat, og jeg kan aldri huske at jeg noen gang har vært SÅÅÅ sulten. Hjelpes, sier jeg bare, og så får vi bare glede oss til neste søndag. 

Stay tuned, darlings. Nattinatt og sov godt ♥

33 kommentarer

Madelen

16.09.2013 kl.00:28

Du tar deg kjempe godt ut på tv! Var gøy å se på og heier uten tvil på dere ph-folk! blir morro å følge med :)

Ane

16.09.2013 kl.00:30

Likte første episoden veldig godt jeg. Gleder meg skikkelig mye til neste søndag. :-)

God natt, sov godt du å❤

One life

16.09.2013 kl.00:35

Likte første episoden... så kjipt at dere ikke vant, dere var jo så nære. Dere lå jo et stykke bra, synes det er bra gjort å nesten klare slå dem!!

Skjønner ikke at du klarte å være så positiv jeg, haha. Du bare ''Dette er gøy, er ikke dette gøy dere?'', måtte le litt når jeg hørte det :D Synes du gjorde det bra jeg, gleder meg til å se deg fremover :D

Heidrun Aanestad

16.09.2013 kl.00:37

Haha, syns første episode var sinnsykt spennende. Spesielt når dere var så nærme å vinne kappestriden!Jeg satt helt annspent gjennom hele progamet. Var så nervøs for at du skulle ryke!! Håper du klarer deg lenge, så jeg får se mer av deg. Og det høres jo sånn ut? hehe, siden du skrev at vi får høre mer om de grønne eplene utover i sesongen. Gleder meg vilt til neste søndag i alle fall.

Nå tror jeg at jeg skal ta kvelden! Sov godt, Kristin <3

Navn

16.09.2013 kl.02:14

Kjempe morsomt å se på :) Har aldri vært noe Robinsonekspedisjon seer, men i år blir jeg nok klistra til tvskjermen hver søndag klokken 8 ;) Heier på deg og Dennis både der og ''in the real world'' hehe, så søte sammen.

julie Kippersund

16.09.2013 kl.04:27

Utrolig spennende å se på!! Gøy å se at du alltid var så positiv! :D

Oda Ulrikke Helgesen

16.09.2013 kl.06:15

For en episode. Det må jeg virkelig si, og du imponerte meg over all forventning! Gleder meg masse til å se fortsettelsen, og ikke minst følge "behind-the-scenes" innleggene dine. Nei du, dette blir en bra høst :)

Ha en fin mandag, Kristin! <3 håper uken starter bra

Martine Økern Slettum

16.09.2013 kl.07:30

Jeg har ikke pleid å sett på Robinson men siden dere fra paradise og spesielt du er der måtte jeg se i år :) det å være på den øya uten mat må være jævelig hardt. Enkelte ganger når jeg står opp er jeg skikkelig sulten og vet nesten ikke hva jeg skal gjøre siden det er så vondt. Dere var jo sultene hele tiden. La dere sultene og våknet sultene. Selv om dere kanskje ikke sov så jævelig mye, hehe :)

Så utrolig fine bilder, jeg gleder meg til å se resten av Robinson <3

projecthealthy

16.09.2013 kl.08:11

Utrolig morsomt å se dere alle på skjermen igjen! Og for en positiv og fin figur du gjør på tv. Heier på deg ;-D

Jofrid

16.09.2013 kl.08:50

Gleder meg til resten av sesongen :D

siljepia

16.09.2013 kl.09:05

Det var helt fantastisk morsomt å se dere på tv igjen :) Heier selvfølgelig på dere paradise laget :) Gleder meg til å følge med videre neste søndag :) klem :)

Maria Mathiassen

16.09.2013 kl.09:26

Herlighet, for en rååå historie!! Elsker robinson, elsker paradise, elsker året sesong, koooonge braaa :D:D Ha en herlig mandag, selv om det er den verste dagen i uka <3

Maria

16.09.2013 kl.09:40

Elsket den!!!! Heier på deg :)

TerAnd

16.09.2013 kl.10:08

Så på, - og du/dere kom godt ut av det - blir spennende å se fremover! Hvor lenge er oppholdet - UTEN selvsagt å si noe om hvem osv - fra dere kom til øya - til vinneren var kåret??

Lykke til

Christine Hindenes

16.09.2013 kl.10:42

Ååå, jeg elsket episoden! Den var kjempe spennende og gøy, på tross av at Paradise folket tapte det som var. Jeg heier selvfølgelig på PH gruppen :-D Gleder meg masse til neste søndag og ny episode! Lykke til er vel litt seint å si men håper du når langt og vinner hele driten :-D

Karoline E.N

16.09.2013 kl.12:43

Hei fine Kristin <3 Beklager dårlig kommentarer, men har hatt familien min her på besøk i helga. Så det har virkelig godt i et + at jeg har hvert i stallen! Jeg elsker allerede robinson, og du er helt super på tv. HEIA DEG! Gleder meg allerede til neste episode, og kan nesten ikke vente!! Håper du kan ha en spørsmålsrunde rundt robinson etterhvert! Stor klem fra Trysil!

Beate

16.09.2013 kl.13:25

Heihei :)

Jeg likte første episode veldig godt og heier uten tvil på paradise gjengen. Ble så pissed da veteranene gjemte risen for dere! Satt bare å ventet på at de skulle få en form for straff, men det skjedde jo ikke.. Håper dere vinner både kappestriden og robinson kampen neste uke, og jekker veteranene litt ned.. De er litt for kjepphøye nå! hehe

Gleder meg til fortsettelsen :)

Cecilie Lien

16.09.2013 kl.14:02

Åhh, for en episode!! Satt med hjertet i halsen omtrent hele tiden, og så sikkert utrolig dum ut der jeg satt å hoppet opp og ned i sofaen under kampene. hahahah! Kjempekjekt å se deg på skjermen igjen, go Kristin og Dennis :D Heier på dere, og håper for guds skyld at dere ikke ryker så fort. hehe!

Kristine Pedersen

16.09.2013 kl.15:45

Ååå, satt med gåsehud gjennom hele episoden og ropte ut "heia team paradise" Hahah, dereer så feete!

Malin

16.09.2013 kl.15:47

Ååååh! Elsker å se deg på tv igjen!! Du er bare helt herlig!

Sanne Karlsen

16.09.2013 kl.15:49

Elsket å se deg på tv-skjermen igjen! Første episode var råbra, så er sååå spent på hvordan denne sesongen blir. Gleder meg masse. Heier på deg <3

the hungarian girl

16.09.2013 kl.15:59

Kan ikke se den pó tv3.no :( her fra ungarn:(

Navn

16.09.2013 kl.16:21

Er duå Dennis sammen igjen ser at han har lagt ut noen bilder med dere sammen på både facebook og instagram! :)???

Mariel Johansen

16.09.2013 kl.16:31

Herregud! Digget episoden og gleder meg til å se fler, haha<3 Ikke minst, så var det utrolig gøy å se deg på tvskjermen igjen!

Helli

16.09.2013 kl.20:40

haha åå det var gøøy! synd at Tina røyk.. hadde vært gøy å se den beintøffe jenta kjempe utover sesongen.

krist.in

16.09.2013 kl.21:47

Åh, har ikke sett episoden enda, må se i dag, tar jo selvfølgelig opp! Når var det dette ble spilt inn? Er så imponert over at ingen av oss merket at du ikke var i norge og blogget, haha !

Kristine K. Bårdsen

16.09.2013 kl.22:01

Tror ingen av oss klarer å forstå hvor tøft det egentlig er, og du er rå tøff! Elsket første episode :-) Du stråler jo uansett du! I neste episode håper jeg virkelig dere slår til og tar de der kjepphøye veteranene altså.. Herregud så irriterende at de tror de er SÅ mye bedre enn dere... Haha.

Gleder meg til flere episoder og flere innlegg rundt det fra deg. Plutselig ser jeg frem til søndags kveld igjen.. Hehe, snakk om små gleder i livet :-) Jeg heier på deg!!

God klem <3

Andrea

16.09.2013 kl.22:50

Hvor er den utrolig flotte bikinien du hadde på 1. episode? :) blir glad for svar!!

StyleConnection

16.09.2013 kl.22:53

Andrea: Den er fra Volcom. Kjøpte den på Hawaii, og for å si det sånn, så gikk den rett i søpla etter ekspedisjonen ;) Hehe

Nina R.

16.09.2013 kl.23:43

åååh det er så morosmt å se deg på tv igjen :D gleder meg til neste episode!

Siril

17.09.2013 kl.03:17

Åh, elsket virkelig den første episoden. Heia Paradise! Dere strålte alle mann. Synd Tina røyk - hadde vært gøy å se den beintøffe jenta i flere kamper. Klarte ikke vente, så måtte se neste søndags episode også. Knis:)

Ida

17.09.2013 kl.05:38

har så utrolig lyst å følge med på denne serien, men befinner meg i USA, og tv3play tillater ikke USA å se episodene, tydeligvis.. har du noen mulighet til å legge den ut her på bloggen eller på youtube eller noe? :-( Har hjemlengsel og å sen denne episoden var alt jeg ville i kveld...

Taisa

21.09.2013 kl.14:10

første episoden var kjempebra, elsker den personen du er!

Skriv en ny kommentar

hits