LAZY TUESDAY

Hei skjønninger ♥

I dag går det veldig treigt med meg, og jeg har en av de dagene hvor man bare aldri klarer å komme skikkelig i gang. Dere kjenner til de dagene, sant? Egentlig skikkelig irriterende, og jeg sitter liksom bare her og ser at klokken tikker, uten å få gjort noe som kan minne om en brøkdel av fornuftig. 

Jeg har riktignok prøvd meg på enda en smoothie, men jeg får det for pokker ikke til. Unnskyld meg, men hvor forbanna vanskelig kan det være å lage en velsmakende smoothie, liksom? 

Kan ikke dere hjelpe meg litt da? Og skrive inn deres beste oppskrifter i kommentarfeltet? Jeg ser at jeg fikk et par tips i går, og det gjør meg så glad! Smoothie er jo tross alt LIVET!Nei, nå må jeg prøve å gjøre noe fornuftig her, så da legger jeg bort Mac'en for en liten periode, og så gleder jeg meg til å forhåpentligvis se mange smootihe-oppskrifter når jeg kommer tilbake. Hehehe!

Ha en deilig dag så lenge, så skrives vi litt etterpå!

Love you all ♥

90 kommentarer

Marlinn

10.09.2013 kl.13:16

Youghurt- vanilje- litt juice og frosne bær <3

krist.in

10.09.2013 kl.13:20

Dette har jeg faktisk blogget om i dag, min beste smoothie! hehe. Smoothie er digg<3 Perfekt for meg som aldri rekker å spise frokost før jeg må ut døren!

Therese

10.09.2013 kl.13:20

Frosne jordbær og litt appelsinjuice ❤

madelen winther

10.09.2013 kl.13:21

vanilje yoghurt (hel stor boks) , frosne bær ( velge hva du liker best, bringbær, skogsbær, jordbær, annanas osv) , litt eplejuce, og en kiwi hvis du vil ha litt mer frisk smak. Dette er en herlig smoothie!! <3

Christine Dattebayo c:

10.09.2013 kl.13:21

Jeg pleier å blande en banan, bringebær og bjørnebær! Banan, bringebær og jordbær er også utrolig godt. Også må du ha litt appelsinjuice oppi! Men ikke for mye, for da blir den for bløt. Er ny i smoothie verden, så prøver meg litt frem! :)

Gina Løvvik

10.09.2013 kl.13:24

Biola-bær-banan, veeeldig godt! En med litt mer næring og som kan være et måltid, havregryn-kakao eller vanilje pulver for å få en smak- biola eller melk-banan. Veldig godt med jordbær i denne hvis du tar vaniljepulver i denne. Vil også anbefale å bruke biola i stede for melk, dette gir en fyldigere smoothie med mer smak. Håper du finner noe du liker!

Jofrid Helene

10.09.2013 kl.13:25

Kjenner veldig godt til de slappe dagene, jeg har nok litt for mange av de, noe jeg må skjerpe meg på!!

Jeg lager smoothie i ny og ne, jeg liker å bare prøve meg frem med noe jeg liker. Som regel blir det bare yoghurt, mest naturell fordi den ikke skal gi for mye smak. Så tar jeg noen bær jeg liker, prøver ikke å blande for mange helst bare to for å ikke rote med smakene. Jeg liker å putte litt melk opp istaden for juice. Kanskje jeg har litt stevia oppi osv. Men den beste konsistensen og beste smaken jeg noen gang har laget var med kokossaft. Ikke noe jeg har hver dag i kjøleskapet, men det anbefalest. Da hadde jeg rett og slett bare naturell yoghurt, solbær plukket i Hagen og kokossaft. Veldig godt!:) Lykke til med utprøvingen!:D

Hilde

10.09.2013 kl.13:26

Skummet kulturmelk, 2 never med valgfrie frosne bær, 4 spiseskjeer vanilje yohurt og noen spiseskjeer kruskakli (for fiber, finnes i alle dagligvarebutikker)

Mitt tips: ALDRI bruk banan, det ødelegger alt! :)

Marita Malmgren

10.09.2013 kl.13:27

De dagene ass, de er litt deilige selvom de er litt kjedelige. Jeg har laget litt forskjellige smoothier men skal jeg si to jeg syntes er kjempe gode er det frosne bær (blåbær,bringebær og skogsbær), vaniljeyoughurt og tropisk jucie! Veldig god!❤ Også sjokolade (melkesjokolade), vaniljeis og melk, den er også veldig god, men er ikke så veldig sunn.. Hehe😜 håper du vil teste en av de!☺ Idag fikk jeg goodiebaggen i posten og jeg er SÅ fornøyd! Du skulle aldri gitt meg så masse, jeg ble hvertfall sinsykt glad og fikk den neglakken jeg har ønsket meg så lenge! ❤ O.P.I er den fineste neglakken i verden! Tusen tusen tusen takk verdens beste Kristin! Ha en fantastisk dag min fine! Kjempe glad i deg❤ stor klem fra Marita! :)

Marie

10.09.2013 kl.13:32

Banan, bringebær (evt jordbær, men smaker best med b.bær), biola og eplejuice! Beste jeg noen gang har smakt :)

Dina

10.09.2013 kl.13:35

Okei, jeg pleier å ta det av bær som jeg har hjemme + litt banan, men ikke for mye siden den setter veldig mye smak. Så tar jeg ganske godt med eplejuice oppi, og 1-2 spiseskjeer med vaniljekesam(NAM SÅ GODT), spiser litt vaniljekesam selv også, hahah. Jeg tar bare så mye som jeg føler for oppi, ikke noe bestemt, men ser jeg at det går litt treigt med blenderen tar jeg oppi litt mer juice, jeg er ikke så glad i sånn tykk, klumpete smoothie og liker den best litt rennende. :D Håper du får det til, det er ikke så vanskelig. Her har jeg også en lazy tuesday, har klart å blitt syk... Kjempegøy, spesielt siden jeg ikke kan gå glipp av skolen egentlig. Jeg går dans og det å gå glipp av en time er faktisk ganske dumt, idag har vi både moderne og ballett, og den balletten, den trenger jeg hvertfall. Føler med som en "truck driver" haha. GOD TIRSDAG! Du er bra, gleder meg forresten veldig mye til å se deg på tv-skjermen igjen, det blir rått!

Frida Reif Nordby

10.09.2013 kl.13:37

Vaniljeyoghurt, frosne bær, en banan og litt eplejuice :) Schmake godt!
Mmmm, ser godt ut :-D Liker Jordbær og Banan smoothie

Vilde

10.09.2013 kl.13:38

Enkelt og greit: vaniljeyoghurt/vaniljekesam, en banan og frossene bær (blåbær, bringebær eller jordbær) :) Evt ta oppi litt litt cottage cheese eller havregryn dersom du vil at den skal være mer mettende.

Camilla

10.09.2013 kl.13:41

Lager smoothie ganske ofte på jobben, og den som slår ann best hos gjestene våres er skogsbær smoothien! :)

Da har du frosne skogsbær, vaniljeyoghurt og eplejucie! Det er den beste :)

Du bør ikke bruke appelsinjucie i smoothie fordi det gjør at det blir en litt tam smak på den, og kan gjøre at det blir en helt annen smak enn det du vil ha :)

Og om du ikke er så glad i skogsbær, bruker du for eksempel bringebær, mango, jordbær eller den frukten du liker best :) men om du skal bruke banan så ikke bruk mye av det fordi den setter utrolig mye smak!

Tonje Rønning

10.09.2013 kl.13:42

1/2 fryst mango, 1/2 pakke ferske blåbær, saften fra 1/2 lime, 1 dl kokosmelk, 1 dl vann, evt søtning. Blend alt untatt blåbær, blend de inn raskt til slutt. Du kan evt erstatte blåbærene med en neve fryste bringebær. Da har du to super gode smoothier, lykke til.;) Klem!

Ingelin Rystad

10.09.2013 kl.13:44

Mmm ser skikkelig godt ut :))

Ha en fin dag og kos deg ^^ <3

Marit

10.09.2013 kl.13:50

Jeg føyer meg pent inn i rekken av de som har nevt vanilje-yogurt, frosne bær, banan og litt juice. Når dette har blandet seg ferdig rører jeg i 2 ts linfrø så får du fiber til magen og dagen blir sååå mye bedre :) Har du lyst på en bli frisk variant så tar du mango, juice, frisk revet ingefær og selleri - garantert vitamin bombe som får deg å sprudle selv om det kanskje smaker litt merkelig første gangen.

Silje

10.09.2013 kl.13:51

Uff nå føler jeg at jeg maser veldig her, men skal du ikke kåre vinneren av iphonen? Du sa egentlig at du skulle gjøre det i går.. Det er ikke noe problem, er bare at jeg har sittet å ventet i spenning i flere dager!! :)

Håper du laser dette senere, så får du slappe godt av idag :-)

Elsker bloggen din forresten <3

Silje

10.09.2013 kl.13:54

Min favorittsmoothie er forresten: Frossen skogsbærblanding, vaniljekesam(mager), appelsinjuice og en banan! Veldig tykk og mettende, smaker fantastisk! :)

mari

10.09.2013 kl.13:55

http://gottwins.ch/smoothie-recipes/

her er det ihvertfall mange oppskrifter og god veiledning til hvordan de kan lages!

vilde

10.09.2013 kl.13:56

Mango, sitronmelisse, lime og appelisinjuice, eller bringebær, pasjonsfrukt, banan og eplejuice er mine to favoritter!

Maren

10.09.2013 kl.13:59

Min frokost-smoothie:

Dekk "propellen" med frosne bær (skogsbær i dette tilfellet), tre spiseskjeer med tyrkisk yougurt, en banan delt i to, dryss en håndfull havregryn for å få litt fiber ca tre spiseskjeer, og hell til slutt nok eplejuice så det dekker bærene. Blend, blend, blend! For at frokosten min skal se ekstra fancy ut pleier jeg å helle den over i høye rødvinsglass, og sette et fargerikt sugerør oppi.

Enjoy! :)

Navn

10.09.2013 kl.14:02

1 banan

150 gr frosne bær

2 ss vaniljekesam

en skvett appelsinjuice

denne er dødsgod, spesielt med frosne jordbær!

Emma Alex

10.09.2013 kl.14:02

Samboeren min og jeg lager smoothie til kvelds hver dag! Min favoritt er mangosmoothie-blanding, med en halv banan, blåbær, en spiseskje mager vaniljekesam, gojibær og tropisk juice. Såååååå godt!

Julie Storlien

10.09.2013 kl.14:05

Det finnes så mange gode smoothier. Jeg pleier å blande frossen frukt, vanilje yoghurt, eple juice og banan :D Alltid deilig med et glass smoothie som en start på dagen, eller som en belønning etter en hard dag!!! Ha en fantastisk dag!! :D klem

Audhild

10.09.2013 kl.14:17

5dl eplejuice

3ss yoghurt

2 bananer

Jordbær, blåbær og bringebær

-knall godt!

Kristine

10.09.2013 kl.14:17

Først vil jeg si at jeg synes bloggen din er veldig inspirerende og jeg bare ELSKER stilen din!! :)

Min favoritt smoothie - jordbær

Jordbær

Banan

appelsinjuice

Emma Parkvold Kvam

10.09.2013 kl.14:21

Smoothien så jo kjempe god ut! Selv så lager jeg egentlig ikke så ofte smoothie men det er så GODT! Frosne bær (jordbær og blåbær i dette tilfellet), en skvett eplejuice, og 2-3 spiseskjeer vanilje yougurt. Så blander man alt sammen i blenderen :) LOVE!! Enjoy!! Snakkes vakre deg<3 SMASK

sara

10.09.2013 kl.14:32

Jeg lager smoothie hveer dag, og den beste oppskriften jeg noen gang har prøvd er:

1dl vanilje yoghurt

1dl eplejuice

1dl frosne jordbær

1/2 banan

Du kan selvfølgelig bytte ut smakene, men denne oppskriften er perfekt til 1 person!

Anette

10.09.2013 kl.14:51

Frosne jordbær, en halv banan, litt yoghurt og litt eplejuice = VERDENS beste og mest velsmakende smoothie :D

Amanda Hauso Sandven

10.09.2013 kl.14:59

frosne jordbær, blåbær, banan, vanilje eller melon yoghurt og litt eplejuice :D dette blir verdens beste smoothie :)

Navn

10.09.2013 kl.15:01

http://gronnsmoothie.com Her er det MANGE, og jeg understreke MANGE og GODE smoothie oppskrifter! alle salgs smaker, har prøvd en del av de! LOOOOVE!

Martine Økern Slettum

10.09.2013 kl.15:03

Smoothie er så utrolig deilig :) jeg liker best litt banan og frosne jordbær med vanilje kesam!! Helt sinnsykt deilig på en fin sommer dag.. Litt trist av sommerferien er over men man kan alltid lage smoothie.

Synes du bare skal fortsette med å prøve deg frem på forskjellige smaker, da finner du etter hvert den smaken DU liker best<3

Håper du hadde en strålende tirsdag, kjære vakre Kristin :)

Maja Romstad

10.09.2013 kl.15:05

Vanileis, frosne bær(jeg foretrekker jordbær, men du kan velge fritt), LITT eplejuice ( blir det for mye smaker det surt) og så kan du ta litt jordbærsyltetøy om du velger jordbær :) Mmm, den er kjempegod!

Ha en herlig dag Kristin, smask

Kaja B Engnestangen

10.09.2013 kl.15:07

Frosne skogsbær eller bringebær, et par spiseskjeer vanilje youghurt, litt kakaopulver (smak deg til) og evt litt kruskakli eller havregryn for en mer mettende effekt.

HAnne A M

10.09.2013 kl.15:10

Hereguud, når jeg titter innom din blogg Kristin.. lurer jeg bare på hvordan du klare å ta så fine bilde?<3 Kos deg videre :-D

Taisa

10.09.2013 kl.15:11

frosne jordbær

vanilje yoghurt / kesam

mango

eplejuice

banan

ååh elsker denne !

AMALIE MARIEE!!!!!!

10.09.2013 kl.15:30

jeg greier heller ALDRI å lage god smoothie hjemme, men på en restaurant/cafee som heter mamma mia har de den best himmelske skogsbær smoothien, den mååå du bare prøve en gang!! :D

Min dag har ikke vært toppers akkurat, fylt med mensensmerter som føles så sterke ut som fødselsrier :( HATER MENSEN!!!

Jaja, ha en super dag videre, loveyoU!!

Kleem!!

sml

10.09.2013 kl.15:41

hei :) jeg digger deg Kristin!! <3 jeg har en veldig god smoothie som jeg synes er veldig god! den består av rips, melk og is, du kan også bruke banan hvis du vil det :) håper du liker den <3

Heidrun Aanestad

10.09.2013 kl.15:52

Haha, smoothie er på en måte veldig lett, men det gjelder å finne noen gode oppskrifter! Av og til pleier jeg å lage kun med jordbær. Da bruker jeg frosne jordbær, litt yoghurt og isbiter.

Pleier også og lage en med bringebær, jordbær og banan. Syns den er best, så her er oppskrifen:

-En frosen banan(legges i fryseren)

-litt frosne jordbær

-litt frosne bringebær

-eplejuice

-Vanilje/naturel yoghurt

Bland bare alt i en blender! Kjempe lett :D

Malin

10.09.2013 kl.15:52

Denne må du bare prøve! Fant oppskriften på YouTube, og jeg har drukket den hele sommeren!

2 kopper med oppskjært vannmelon

1kopp med bringebær

2 spiseskjeer med vanilje is.

Ps: vaniljeisen kan brukes istedet for yougurt!

Nora Erdal

10.09.2013 kl.15:56

Frosne jordbær, vaniljekesam/yougurth , appelsin juice og noen ta med sukker-det er lov!

Det er den beste smoothien jeg hvertfall har lagt<3

Håper det smaker!

Karoline E.N

10.09.2013 kl.16:15

Hei fine deg :) tusen takk for pakken jeg fikk i posten i dag, du er herlig! <3

Jeg vet ikke om noen bra oppskrifter, for kjøper bare sånne poser på butikken, tar oppi appelsin juice og litt naturell yoghurt! Det er bare å prøve seg frem, så blir nok bra til slutt.

Man kan kjøpe sånne tilsettnings greier også, men aner ikke hvor man kjøper det.

Håper du får en fin fin dag! KLEMMER <3

Camilla

10.09.2013 kl.16:20

Hei Kristin !:-)

En perfekt Helge smoothie er bær, vaniljeis og appelsinjuice. Jordbær og skogsbær er de beste frosne bærene synes jeg. Alt i en smoothiemikser og det smaker himmelsk ! Vil du ha en sunnere tar du enten yoghurt eller mager vanilje kesam istedenfor isen :-)

Mariel Johansen

10.09.2013 kl.16:21

Føler med deg, hatt en sånn dag selv i dag! Holdt meg i sengen i hele dag!

Har en oppskrift du kan prøve, men er ikke noe smoothie.. Mer en ''Iskakao''

Du tar hvertfall

1Ss kakaopulver

2 ts oboypulver

Melk (Alt etter som hvor stort glass du har)

5-6 isbiter

Så blender du dette sammen, men pass på at blenderen din tåler isbitene! <3

Sara Sørdalen

10.09.2013 kl.16:48

Jeg har dessverre ikke noe oppskrift, hehe.. Jeg kjøper bare en sånn ferdigpose i butikken og heller oppi litt frokost juice eller appelsin juice - så mye som jeg syns er passe, så jeg har ikke noe mål eller noe på hvor mye jeg tar, hehe - også skrur jeg på blenderen også er den ferdig, haha. Så flink er jeg skjønner du! Også hender det jeg tar litt sukker oppi, men det er bare noen få ganger da, hvis den blir litt for sur, hehe. Jeg pleier å ta en pose som har jordbær, bringebær, banan og KANSKJE blåbær, men det er jeg faktisk litt usikker på, for nå har ikke hatt det på en stund.

Nå har jeg nettopp tatt på ny neglelakk, så det er litt "scary" å skrive nå, for jeg orker ikke at den skal bli ødelagt nå, også må jeg ta på ny. Jeg bare HATER når det skjer! Fy søren, det er så irrirterende, spesielt siden jeg er ikke så god til å ta på neglelakk.

Sara <3

10.09.2013 kl.16:49

Vist det et sunn smoothie så vil jeg si

- den frosne bær posen med gode bær fra rema

- eplejuice

- vaniljeyoughurt vist probleme er at den er for sur ta mer youghurt :))

- pleier av å til ta litt vanilje is og så blir den mildere

ELSKER SMOOTHIE! :* <3

Klem!! <3

Anne

10.09.2013 kl.17:08

jordbær (ferske helst, men frosne er også kjempegodt)

appelsinjuice

yoghurt (melon eller naturell)

banan

eller

blåbær

appelsinjuice

blåbæryoghurt

og litt banan(den gir fra seg mye smak, så jeg bruker å ta en halv)

Kristin =)

10.09.2013 kl.17:09

Frossen ananas og mango med en liten bit fersk banan og litt pasjonsfrukt. Så litt soyamelk til slutt namm =))

Ine

10.09.2013 kl.18:02

Tirsdager er aldri effektive!

Monica

10.09.2013 kl.18:07

Gjelle?

Frosne bringebær, honning, valnøtter, isbiter, naturell yoghurt:) Nam nam:)

Annelin Otterlei

10.09.2013 kl.18:12

Jeg er ganske spesiell når det kommer til smoothie. For jeg takler ikke vann i den. Ikke så mye som en isbit en gang. Jeg føler at de ødelegger hele friskheten over smoothien.

Så jeg pleier altid begynne med banan og youghurt. Jeg bruker deretter å ha i eplejuice og fryste bær. Det at bærene er fryste er altså erstatningen for isbitene som jeg ikke takler. haha.

Jeg bruker aldri ha noe konkret oppskrift på hvor mye jeg har i av alt. Noen dager vil jeg at den skal smake mye banan, og andre dager vil jeg ha mye bærsmak. Men jeg bruker nesten aldri ha i for mye av eplejuicen. Bare slik at det gir en god konsistens. For mye eplejuice kan gi smoothien en litt syrlig smak som jeg ikke liker. Smoothien skal jo være søt!

Håper du liker den!

xoxo - Annelin

Oda Ulrikke

10.09.2013 kl.18:27

elsker smoothie, beste på jord <3 det er mamma som lager de, så har ingen oppskrift, men vet hun pleier å ha oppi frosne bær og banan bla. og det er såå godt!

Ha en fin kveld, vakre deg <3

Nina

10.09.2013 kl.18:27

En av de jeg liker å lage består av

Blåbær, bringebær, jordbær. Evt. litt banan.

Mager kesam

Litt juice/sterk funsaft

Litt søtning om nødvendig/stevia

Forholdene vet jeg ikke så mye om, men fyller ofte glasset med bær først (for å vite hvor mye jeg skal ha), fyller opp glasset NESTEN fult med væske (liker smoothien litt tykk, ikke med for mye juice/saft) og et par ss kesam. Kesam istedenfor yogurt fordi jeg synes smaken og konsistensen er bedre. Samt inneholder mer protein enn yogurt :)

Josefine

10.09.2013 kl.18:35

Dette er verdens enkleste måte å lage smothie på:

-vanilje yoghurt

-banan

-juice

-en pose med frossene bær.

Jeg har ikke noen eksagt tall på hvor mye jeg bruker av de forskjellige ingrediensene, men prøv deg frem, så finner du det for ut ;-D

Veronika Elisabeth

10.09.2013 kl.18:49

Den beste smoothien for 1 person:

1 banan

Handfull med jordbær

2 spise skjeYoghurt, helst med vanilje

Ca 1 -2 dl juice, best med appelsin med fruktkjøtt

(Godt med noe fiber i, da er du lengre mett!!)

Itillegg er da denne smoothien ROSA!! Og som du sier selv så er ROSA livet!!

Om du prøver denne rosa smoothien so del gjærne bilde av resultate!

Klem fra ei jente fra yndlingsbyen BERGEN!! ;)

Kristin

10.09.2013 kl.18:51

har ganske mange smoothie oppskrifter på bloggen min :)

Mie :)

10.09.2013 kl.18:54

først vill jeg bare si at du er et urtolig forbilde å inspirer så mye.

her er en av smoothie oppsktiftene jeg liker best, den er ikke så veldig exotisk eller spesiell men den smaker got og er enkel å lage:

jeg liker best at smoothiene er uten sukker så de er mest naturlig å ikke så søte.

det jeg bruker er å :

*skjære opp 2 bananer i sånn midels store biter

* så tar jeg å skutter rundt 10 jordbær i 2

* så tar jeg enten fersken yougurt eller et halvt glass med appelsin juice.

så enskelt som det :)

en annen som jeg liker godt er denne:

skogsbærblanding:

* du tar , bringebær, jordbær , bjørnebær og rips. ( finnes en bra blandingspose)

* så tar du yougurt naturell, eller det som jeg synes er best er fersken yougurt.

* så tar du litt eplejuice tilsutt

enjoy ;)

Veronika Elisabeth

10.09.2013 kl.18:54

MÅ bare dele denne også!!

Fiber

Blåbær (skogsblåbær som er lilla inni er best)

Gresk yoghurt naturell

Banan

Juice

Boom å du får en HIMMELSK frukost som metter leenge! Perfekt for de som ønsker å gjøre seg klar for bikinisesongen 2014 ;)

Cicilie

10.09.2013 kl.18:56

Jeg bruker å ta frosne jordbær ca 6 stk, en halv banan og en annen frukt/bær f.eks fryste bjørnebær (favoritten min!), fryste blåbær eller mango. Bruk den frukta du selv liker best! Deretter bruker jeg en halv boks vaniljekesam og noen spiseskjeer vann :) Miks alt sammen og nyt!

Veronika Elisabeth

10.09.2013 kl.18:56

DEL gjærne noen av tipsene du har fått i eget innlegg. Trenger nok smoothie inspo vi også! Dette er gøyt! Smoothie er livet

Julie Smeplass

10.09.2013 kl.19:20

Heeei, Kristin!

Her har du noen knallgode oppskrifter på smoothie:

1. mango og banan, vaniljeyoghurt og en ørliten skvett med juice, jeg bruker oftes appelsinjuice ;)

2. Skogsbærsmoothie (får kjøpt ferdig blanding i butikken), vaniljeyoghurt og litt valgfri juice.

Smoothie er selvsagt best hvis en bruker ferske bær, men i butikken får du kjøpt flere blandinger som er utrolig gode :-)

Tina Bolstad

10.09.2013 kl.19:26

Jeg vet veldig lite om smoothie.. Pleier mest å kjøpe, jeg. Vel for det første så har jeg jo ikke engang sånn maskin, så får ikke øvd med på det heller :/

Ja! Jeg kjenner til de dagene. Har faktisk en sånn dag idag.. Jeg har masse innleveringer, men får aldri gjort dem. Er for opptatt med å se på klokken ;)

Du får prøve å kose deg da, Kristin <3 smask

Navn

10.09.2013 kl.19:33

Bruk de bærene du har lyst på, men bruk mager kesam og fun saft også :) jeg får aaaaldri noen god smoothie uten fun saft!

Andrea

10.09.2013 kl.19:35

Frosne bær: Jordbær, bringebær og blåbær.

Banan og eplejuice

Du kan også ta litt vanilje is i om du vil, men den er friskere uten. Og den er dødsgod!

Marlene D

10.09.2013 kl.19:48

Jeg vil dele med deg de beste milk shakes. Jeg vet at du ønsket smoothie oppskrifter men please!! Prøv de!!

1. Oreo, melk, litt vanilje iskrem, og litt karamell Sauce og is i biter.

2. Melon, melk og litt sukker, is i biter.

siri

10.09.2013 kl.19:51

jeg bruker:

blåbær blanding (frosnebær)

vanilje yoghurt eller vaniljeis

appelsinjuice

en banan

besten jeg har fått til :)

Trude

10.09.2013 kl.20:04

Berry fusion: eplejuice, 3 isbiter, jordbær, blåbær, bringebær, banan, 1/2 pakke acai.

Strawberry peach: ferskenjuice, 3 isbiter, mango, jordbær.

Perfect mango: En shot lime, mango juice, 3 isbiter, banan, mango.

Cherry kiss: ferskenjuice, 3 isbiter, banan, mango, kirsebær.

Acai energy: pasjonsfruktjuice, 5 isbiter, 2 pakker acai, hemp proteinpulver, berry granola.

The beach: Ananasjuice, 3 is biter, mango, ananas.

Guava: guavajuice, 3 isbiter, mango, jordbær.

Mango breeze: kokkosmelk, appelsinjuice, 3 isbiter, banan, ananas, mango.

taste of peach: ferskenjuice, 3 is biter, mango, ananas.

Acai kakao crunch: pasjonsfruktjuice, jordbær, 1 pakke acai, 4 isbiter (toppes med berry granola og kakao nibs)

maggi

10.09.2013 kl.20:26

pina colada smoothie :

fryst ananas i terninger

kokosmelk

banan - gir den sødme :-)

Tonje

10.09.2013 kl.20:32

Eplejuice, vaniljeyoghurt, bjørnebær, banan og peanøttsmør!! NAM!!

vanja Marie

10.09.2013 kl.20:37

Verdens enkleste oppskrift på en utrolig god smoothie :D

- Jordbær

- Bringebær

- Banan

- Eplejuice

- Apelsinjuice

Nina Marie

10.09.2013 kl.20:40

anbefaler virkelig blåbærsmoothie: frosne blåbær, en banan, nøytral yoghurt (naturell eller vanilje) og ANANASJUICE!!! når man bruker ananasjuice blir det helt annen smak enn med eple eller appelsinjuice:)

Rikke

10.09.2013 kl.20:44

har ikke vert på bloggen din på kjempe lenge, har savnet den alt for mye! du er jo norges beste blogger!

Jenny Møller

10.09.2013 kl.20:58

Haha, du kommer nok til å klare å lage smoothie engang! Bare kjøp sånne poser med frosne bær, og så bland det med eplejuice og andre typer juice og sånt:)

Smask :)(:

Linnea Myrvold Bergqvist

10.09.2013 kl.21:56

Ser det er mange som tipser at du bruker yoghurt. Ja, kanskje for en litt sunnere smoothie, men personlig mener jeg at den beste smoothien får du ved å bruke følgende ingredienser:

Bær/frukt etter personlig smak, eplejuice eller druejuice (det er de beste, de andre synes jeg det blir så rar smak av), banan! (uansett hvilken frukt du ellers skulle ha i), evt. litt melk - og helt til slutt, det som gjør hele smoothien for min del: VANILJEIS. namnam!!

Anette Liljedal

10.09.2013 kl.22:12

Et enkelt tips: frys ned frukter/grønnsaker du liker i små biter. F eks, banan, mango, eple, jordbær, blåbær osv. Så tar du en neve av hver ingrediens, og kjører det i blenderen med litt vann. Dette gjør de på steder hvor de selger smoothie, veldig enkelt og godt :)

Ellers bruker jeg å lage mye smoothie med yoghurt. Et beger vanilje 0% yoghurt, og de fruktene du måtte ønske. Her er det veldig godt med en neve jordbær og en med banan. (Godt med en dæsj melk oppi og en neve havregryn i tillegg.)

Sara

10.09.2013 kl.22:15

200g frosne jordbær

1 mango

1 lime

Og litt appelsinjuice( till pass etter smak og behag)

Julie

10.09.2013 kl.22:35

Hei :)

Lagde smoothie seinest i kveld, og den smakte fortreffelig! <3

Elsker det!!

Da hadde jeg oppi en pære, en mango, en banan, en kiwi og ananas juice (også godt med isbiter) :)

Men det er jo bare til å putte oppi det man har av bær og frukt hjemme og juice! :)

Har lagt ut bilde på instagram, så du kan se hvordan min smoothie ser ut

Gå inn og se på julieandersen95 :) <3

tonje

10.09.2013 kl.22:35

vet ikke om noen smoothier da jeg ikke kan spise frukt, no som jeg synst er ganske trist for det er jo så godt!

men en ting, du kan jo spørre på den shappa der du gjikk innom å kjøpte smoothien du likte så godt? har du flaks får du oppskrifta :D

Nina R.

11.09.2013 kl.00:22

hadde jeg hatt den perfekte oppskriften skulle du fått den, men er ikke så flink på kjøkkenet dessverre :(

11.09.2013 kl.08:59

En dæsj av dette, og det finnes ikke bedre:

- Vaniljekesam

- Frokostjuice

- Frosne bær

Jeg bruker rema 1000 sin smoothiemix med frosne bær, veldig god og ikke minst billig :) Den inneholder banan, blåbær og jordbær!

Liss

11.09.2013 kl.10:24

Lager aldri smoothie med meieriprodukter for da må du drikke alt på en gang og kan ikke like lett lage store posjoner.. Min favoritt, som både smaker godt, er sunn samt metter er denne: 1 mango (gjerne stor) 1 Kiwi, 1 appelsin, 2 never med spinatblader, 1 nektarin eller annen søt frukt (kan sløyfes) samt 1ss linfrø eller en miks som inneholder dette (veldig bra for magen) og 1ss chia frø. Samt litt vann for å få deb konsistenseb du ønsker :) Denne er veldig god og kan stå i kjøleskapet over dagen eller fra frokost til lunch :) ofte blander jeg inn annen frukt eller bær fra kjøleskapet også :)

Linn Terese, linnsway.

11.09.2013 kl.16:51

Lagde en veldig god en gang, måtte lage 2 runder til fordi venninnene ville ha mer:) Det var jorbærbiola, banan, bringebær og jordbær, vanilje essens og bittelittegranne kanel tror jeg? Om det ikke var kardemomme. Bare for å bryte litt smakekene:) Det var kjempe godt i hvert fall!

Viktoria

11.09.2013 kl.17:46

Fryste bær, eplejuice, havregryn, cottage cheese, kanel og peanut smør! Vet, virker merkelig med peanut smør, men en god teskje gjør den lille ekstra forskjellen. Perfekt som et mellommåltid eller liten frokost for folk (som meg) som ikke har alt for god tid om morgenen

Helli

11.09.2013 kl.18:26

Har du lagt opp engelsken?

Silje kvamme <3

11.09.2013 kl.21:32

Heeei' :D

Ja.. Har hatt noen sanne, så de kjenner jeg godt til! :)

Jeg lover at imåra (det vil si torsdag) så skal jeg sende deg noen smoothie oppskrifter på Facebook! :D <3

Selma tyldum

11.09.2013 kl.23:27

Bringebær , jordbær , et egg(du smaker ikke egget) , vann eller appelsinjuice , en banan , litt sitronsaft. Den er en kjempe god smoothie<3

Cecilie

12.09.2013 kl.10:07

Mager vaniljekesam med frosne skogsbær, litt melk og litt sukrin/sukker :)

Smaker himmelsk!!

Ida

13.09.2013 kl.20:04

Har dilla på smoothies selv, og har funnet en blanding som er veldig kjapp og god! Frosne skogsbær, yoghurt (som regel vanilje eller skogsbær, kommer an på hva som er i kjøleskapet, uansett blir det bra) og juice (best med eplejuice, men appelsin funker greit det også). Har ikke noe spesielle mål på hvor mye av hver, men pøs på med bær først, ta passe med yoghurt og "spe på" med juice til slutt for å gjøre den litt tynnere. VELDIG godt, anbefales å prøve! :D

Skriv en ny kommentar

hits