"BLÅMANDAG" ?

En riktig god mandag, fininger ♥

I dag er formen bedre, jeg er på vei ut i solen og har en god del ting på agendaen som skal gjennomføres. I tillegg er det i dag tid for det store stortingsvalget, og dette blogginnlegget her skriver jeg for å minne dere på hvor viktig det er å bruke stemmeretten. Uansett hva dere måtte stemme, stem! Jeg kan ikke skryte på meg et høyt polititsk engasjement, men ved hvert eneste stortingsvalg, merker jeg at engasjementet og interessen øker betraktelig. I år som for fire år siden heier jeg på Erna, og har vel aldri heiet mer på henne enn akkurat nå. Blir det "blåmandag" mon tro? Jeg krysser fingrene for en ny og spennende regjering, og gleder meg til å følge valget på TV senere i dag.

I tillegg til å gi Høyre min stemme i forrige uke, fikk jeg også gitt mitt JA til OL. Det vet jeg at noen av dere var skeptiske til, men jeg synes virkelig at et OL i Norge kun er positivt. Dette både mht. turismen som jeg mener Norge bør satse enda mer på, og OL kan være en drivkraft i arbeidet med å videreutvikle byen. Et OL vil kunne markedsføre Oslo og Norge for resten av verden på en uvurderlig måte, øke turismen til landet, og bare tenk hvor mye mer vi kan få til på kortere tid, og med enda høyere kvalitet enn det vi ellers hadde gjort.

Norge er et rikt land men også et av verdens vakreste. Ved et OL i Norge får vi vist frem det nydelige landet vårt til flere millioner mennesker, og i tillegg vil et OL i Oslo vil ha en vanvittig kraft til å samle, knytte oss sammen og skape varige minner! 

Har dere husket å stemme?

Skrives senere, deilige lesere. Digger dere ♥ 

41 kommentarer

Malin

09.09.2013 kl.12:35

Idag var det väldigt svårt för en svensk att förstå ;) Men nu har jag googlat och tittat på Wikipedia, så nu är jag med :) Klart ni ska ha OL. Och nog blir blåser det blå vindar över Norge? Spännande att se valresultatet!

Ha en fin måndag söta Kristin :)

Karoline E.N

09.09.2013 kl.12:36

God morgen Kristin :) Jeg er heller ikke så veldig engasjert i poletikken, men som du sier så er det noe med at når valgdagen er her så blir man engasjert på en måte! Så jeg skal straks ta på meg skoene, dra å stemme for så å gjøre dagens gjøremål i bygda! Senere på kvelden skal jeg i stallen, for så å sette meg godt planta i sofaen og følge med på valget! Blir spennende! Heia de BLÅ. Alle bør bruke stemmeretten sin, uansett om dem ikke har bestemt seg. For velger du ikke, kan du riktig nok støtte et parti du abselutt ikke er enig i (sakt på radion i morres) hehe. Så ja, BRUK STEMME RETTEN DIN, OM DU SÅ MÅ KASTE TERNING OM HVA VALGET DITT BLIR! Juhu. Vi snakkes senere Kristin <3

Ha en kjempe fin fin dag. Klemmer

Karoline E.N

09.09.2013 kl.12:37

Å ja, STEMM JA TIL OL FOLKENS! Da jeg bor i Trysil, å ikke få gjort det!

Melissa Sundo

09.09.2013 kl.12:40

så bra at formen din er bedre <3 er ikke gammel nok til å stemme enda, men hadde stemt på Erna jeg også :) bare søk "Jens Stoltenberg" på 1881.no Hahahaha, må innrømme at jeg lo godt :P Er helt enig med deg når det kommer til OL i Oslo. Jeg tenker at hvis verdens rikeste land ikke har råd til det, hvem har det da? Og det å ha OL vil skape norsk historie og minner. Og det kan aldri byttes bort til en sum penger egentlig.

Ha en fin dag videre, klem <3

Jofrid

09.09.2013 kl.12:51

Jeg hadde ikke store planer om å stemme siden jeg ikke er noe interesert sann egentlig, men heldigvis forhåndstemte jeg på fredag. Jeg får ikke stemt på OL, men ville helt klart stemt ja til OL. OL er kjekt :) Ønsker deg en nydelig dag!

Emma

09.09.2013 kl.13:01

Fin blogg du har!

Marita Malmgren

09.09.2013 kl.13:31

Jeg syntes OL er en veldig bra ting! Jeg er veldig for at vi skal ha det i vakre Norge.❤ Bra du har stemt, jeg syntes alle som kan stemme bør stemme, og hvis ikke bør de ikke klage for da har de ikke vært med på å påvirke noe som helst så da har de ingenting å si☺ jeg kan dessverre ikke stemme ennå,'må vente nesten to år, men jeg er engasjert og bryr meg om landet vårt så jeg stemte ved skolevalg☺ håper du har en fantastisk dag selvom det er mandag, hehe❤love you masse masse masse! Stor klem fra Marita! :)

Ingelin Rystad

09.09.2013 kl.13:38

Så bra at formen er bedre idag Kristin :))

Har stemt idag :D Viktig å stemme. HEIA ERNA ;) Blir skikkelig spennende å se hvem som vinner :))

Ha en fin dag søta :* <3

Mariel Johansen

09.09.2013 kl.13:57

Skal dra å stemme selv i dag! Blir venstre for min del<3

Helli

09.09.2013 kl.14:13

Har dessverre ikke stemmerett.. men skulle gjerne stemt grønt om jeg kunne! "Grønnmandag!"

Navn

09.09.2013 kl.14:17

Er ikke gammel nok til å stemme. Vet heller ikke hva jeg ville stemt, men vet i alle fall at jeg ikke ville stemt blått.. Da mye på grunn av at de vil fjerne hobbybønder, og da er det tross alt ikke bønder igjen.

Og OL.. Jeg vil ha det, men samtidig så føler jeg det er feil at det bare er Oslo som kan stemme på det, når hele landet må betale.

AMALIE MARIEE!!!!!!

09.09.2013 kl.14:41

kunne ikke vært mer ening med deg, alt du sier er sååååå sant!! Og jeg absolutt DIGGER at du har stemt høyre, jeg digger Erna og høyre og hater AP og er sååå glad for at du har stemt de!!! Jeg hadde nesten blitt litt skuffet over deg hvis du var en AP'er, hahahah! Så det er bra du ikke er det!! :D Nå digger jeg deg endaa meer, noe jeg ikke trodde var mulig!! :D :D

Jeg har hatt en ganske avslappende dag, vi har hatt friidrettsdag, men som den latsabben jeg er så har jeg ikke gjort noen av aktivitetene( er ikke akkurat den mest sporty, hahahah), jeg har bare sittet og spist mat og drukket istee, hahaahah, jaja ikke alle kan være atleter! hva er greia med det forresten? alle er liksom så sabla flinke i all friidrett og trening og er skikkelig motivert for en idrettsdag, mens jeg bare...ahhh, jeg vil hjem, hahha! Håper du kanskje kan kjenne deg litt igjen? please si at du gjør det, hahahahah!

Jaja, anyyywaays, ha en kjempe fin dag videre, jeg skal også sitte oppe å følge med på valget :) Loveyooou, tusenvis av klemmer <3 <3

Johanna Kristin Wold <3

09.09.2013 kl.14:52

Bra at du stemmer, Kristin!

Hvem vant IPhonen?

Vilde M.A

09.09.2013 kl.15:33

jeg er bare 16.. må vente i 2 år til! meen hadde stemt høyre!

Malin

09.09.2013 kl.15:39

Bra formen er bedre! Må vente et par år før jeg kan stemme, men synes Erna virker veldig søt og har gode meninger :)

Cecilie Lien

09.09.2013 kl.16:00

Hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men den siste uken har jeg faktisk blitt veldig politisk engasjert! Har liksom aldri brydd meg noe særlig i de meningene og debattene de kommer med, men siden jeg har stemmerett i år, måtte jeg faktisk sette meg litt inn i dette. Go Erna sier jeg bare ;) hehe!

ha en fiiin dag videre ❤ klem

Maria Mathiassen

09.09.2013 kl.16:01

Hei vakre, skjønne, herlige Kristin!

Nå er jeg back on track! Har vært litt mye i det siste, skolen er i gang og jeg startet med en aldri så liten ferietur til Tyrkia sammen med mamma, kusinene hennes og dattra (som er mi bestevenninne). Var kjempekoselig :D Ville ikke bruke tiden min på nettetsurfing og slikt, så derfor du ikke har sett meg i kommentarfeltet på en stund...

Du kan tro jeg koser meg med bloggen din nå da. Alle de herlige innleggene, tilbakeblikk, samfunnsengasjerte, bryllup og gud bevare meg vel, agendaen din er jo stappfull og alt du opplever. Haha :)

Ha en herlig dag. Satser på en rødmandag jeg, hihi. #4nyeår #arbeiderpartiet #wihuuu

Nora

09.09.2013 kl.16:03

Har også brukt min stemmerett, forhåndsstemte fredagen. Jeg, i motsetning til deg, stemte AP. Men uten diskusjon og forskjellige meninger ville ikke landet beveget seg fremover. Når det kommer til OL stemte jeg nei. Jeg tror at mange, sånn som meg, mener at det er dårlig å gå for et OL i Oslo når Tromsøs søknad for vinterOL i 2018 ble avslått. Norge er så mye mer enn bare Oslo, og jeg skulle ønske at flere innså dette. Vi har en hel landsdel oppe i nord som har blitt "glemt", og flere og flere flytter sørover fordi det er lite som etableres i nord, nettopp fordi andre landsdeler blir mer prioritert. Distriktene blir bare mindre og mindre, jeg er litt redd det kommer til å ende med at store deler av Norge blir å ende opp ubebodd på grunn av urbaniseringen.

Christine Hindenes

09.09.2013 kl.16:08

Du stemmer ihvertfall riktig! Jeg er helt enig med deg angående OL. Bare positivt :-D Håper på en spennende og ny regjering etter i dag av. Dette blir bra. Stemte Høyre selv, i dag :-D

Tina Bolstad

09.09.2013 kl.16:22

Jeg kan jo ikke stemme, så det eneste jeg får gjøre er å følge med. Har hørt masse forskjellig og syntes selv det er ganske spennende.

Jeg er selvfølgelig enig i din mening. Tror jeg hadde gått for Høyre jeg å :) og OL er noe jeg syntes er veldig smart og noe vi burde ha.

Håper du har en fortsatt fin mandag, Kristin <3 SMASK

Julie Storlien

09.09.2013 kl.16:46

Heia Erna!! Hehe, håper det går bedre med deg i dag enn i går!! Ha en forsatt fin dag !! :D

Beate

09.09.2013 kl.17:17

Heia Erna! :)

Ingrid Johnsen

09.09.2013 kl.17:20

Men er det ikke også veldig umoralsk av Oslo og søke OL, når Tromsø var først? Og grunnen til at Tromsø fikk avslag var nettopp dette med penger. Et OL i Oslo blir ikke å koste noe mindre. I tillegg er Oslo veldig rik på idrettsmuligheter og generelt muligheter. Er det ikke bedre da å satse litt på Nord-Norge for en gangs skyld? Selvfølgelig regner jeg ikke med at du er enig med meg, men det er noe å tenke over :)

Sofie

09.09.2013 kl.17:37

Hei :-) Er det lenge til du skal fortelle hvorfor du er blitt sååå tynn?

the hungarian girl

09.09.2013 kl.17:51

(unnskyld for min norsk)

jeg er lei meg at de endte slik at vi flyttet til ungarn, foreldrene mine er ungarske, men jeg ble födt i norge.

Ungarn er et fattig land...hvor vi sliter med ó overleve, har ikke penger til noenting, landet har det solgt bort rett ó slett og alt er bare verre og verre, ferre arbeid muligheter, mindre penger og my mere skatt, alt er bare dritt her og alle vil flykte fra landet men har ikke ród....jeg blir bare sinna...ingen hvet hvor utnyttet vi er...dette jeg har skrevet er ingenting forholdt til det som er her.

Men det er jó positive ting ogsó da her..

jeg skrev et brev til blogg.no - fordi jeg ville selv starte et blogg, men kan ikke, "en jente i utlandet", For jeg synes jeg kan gi noe nytt, noe helt annerledes, en jente fra ungarn, skriver om livet i et annet land, hvordan vi bor og hvordan vi har det, og selvfølgelig om mye annet også, jeg tror jeg kunne bli interesant å lese.

men men...

silje

09.09.2013 kl.18:14

Jeg skjønner faktisk ikke hvorfor folk stemmer blått. De som gjør at alle de rike kommer først i køene til alt som er. De vil at barnehageprisen skal stige med 2000 kr, da kan jeg som ikke er en av de med mye penger bare si hade til min utdanning. Dette er fordi jeg som alenemamma er avhengig av at sønnen min skal kunne gå barnehage så jeg får ferdig utdanningen, men stiger barnehageprisen må jeg ta han ut av barnehage å slutte skole. Jeg stemmer ikke på et parti som avgjør ting utifra økonomien til folk. Har hadd det utrolig bra de siste årene så håper det ikke blir skifte!

Mari

09.09.2013 kl.18:32

Har du kåret vinnere fra alle konkurransene dine? Har du skrevet hvem vinnerne er? For eksempel hvem vant konkurransen din ang. inzpire.me? hvem vant???

Emma Parkvold Kvam

09.09.2013 kl.18:36

Hei! Selv er jeg ikke gammel nok til å stemme, 4 år igjen! Men det er jo ganske spennende :) Supert å høre at du er blitt bedre <3 Jeg derimot føler meg skikkelig ræva, bihulebetennelse og kjempe tett i nesa, haha huff! Snakkes vakre deg! LOVE YOU!

Tiril

09.09.2013 kl.18:39

Ta fra de fattige og gi til de rike. Fint at AP må rydde opp etter fire år... Høyre og de som stemmer på de er et egoistisk parti! enough said!

Oda Ulrikke Helgesen

09.09.2013 kl.19:13

kunne ønske jeg hadde stemmerett. Merker at nå, spesielt rundt valget, syns jeg at politikk er så spennende.

<3

Martine Økern Slettum

09.09.2013 kl.19:59

Hei vakre Kristin<3

Så bra du har brukt stemmeretten din. Jeg er ikke noe særlig opptatt av politikk, men nå som det er valg blir jeg faktisk veldig interissert. Jeg har brukt litt tid på å lese litt om alle partier. Det er nesten som jeg ønsker at noen av kravene høyre stiller blandes med det Ap stiller. Da tror jeg Norge kunne ha blitt et bra land :)

Jeg er også ganske enig at det bør bli OL her i Norge. Det er så mange ute i verden som ikke får sett vakre Norge. Vi har en utrolig fin natur men også masse fint i våre største byer :)

Du får ha en fantastisk kveld :) nyt den. Ny dag morgen. Gleder meg alt til dine innlegg i morgen <3

Silje Kvamme <3

09.09.2013 kl.20:44

er faktisk veldig glad i stoltenberg jeg.. selv om jeg har lyst på litt forandringer så er jeg mest enig med han.. enten han eller så kommer erna.., men ikkje pokker om siv jensen skal inn....

Heidrun Aanestad

09.09.2013 kl.20:47

nei, politikk er ikke noe jeg har stor interesse for! Hadde foredrag om høyre på skolen, og syns de sto for en god del bra ting. Er enda 3 år til jeg kan stemme, så tenker ikke så mye på det.

OL er jeg også for. Tenkt hvor mye det hadde gjort for Norge da? Vi hadde fått vist fram det fine landet vårt, og det hadde blitt god reklame. OL er noe Norge burde arrangere, syns jeg!

Ha en fin kveld!

Jenny Møller

09.09.2013 kl.20:58

Jeg er som deg utrolig spent på valget i år! Synes politikk egentlig kan være ganske spennende! Og det er utrolig morsomt og interessant å se på debatter!

Så du debatten på fredag!

Den burde du virkelig se på NRK nett tv eller noe sånt!

Smask :)(:

Nina R.

09.09.2013 kl.21:16

Jeg har også brukt stemmeretten! :) viktig det når man har muligheten til å stemme!

Taisa

09.09.2013 kl.21:45

flott innlegg !

Charlotte Ronander Berge

09.09.2013 kl.21:57

Hahah! Ikke for å være slem eller dømmende, men det er bare litt morsomt å se. Den røde siden vil jo faktisk ha masse innvandring, for å yte fler ressurser, mens det vil ikke høyre, så velger du dem, og sier etterpå at du vil ha mer innvandring, morsomt å se hvordan man kan motsi seg selv!

Jeg vil bare si jeg ELSKER bloggen din og leser den hver dag. (og jeg respekterer valget ditt på det høyeste! vil også se noen forandringer i norge, selvom jeg mener at de blå forandringene vil gjøre norge strengere og vi vil få myyyye fler lover!)

amalie

10.09.2013 kl.12:39

hvorfor skal Norge bruke så mye penger på OL når vi ikke tar oss råd til andre, viktigere ting? som å ha nok politi i gatene for eksempel. Nei, for meg blir det helt feil

Aurora

10.09.2013 kl.16:02

Hvis man skal skrive hva man stemmer i diverse saker på en blogg som har såpass mange yngre lesere ville jeg prøvd å forklare hvorfor man stemmer som man stemmer. Mistet en del respekten av valgsnakket ditt.

tess

10.09.2013 kl.16:04

skammelig at Norge skal bruke så mye penger på Ol, når de faen ikke klarer å bruke penger på folk som trenger det.

http://e24.no/kommentarer/kommentar-det-er-ikke-hjertet-som-sier-nei-til-ol-det-er-hodet/21603675

Navn

10.09.2013 kl.22:43

Veldig glad Erna ble statsminister!

Men over til OL. Det er så sant det du sier, men det er absolutt i mine øyne flere negative sider enn positive ved det!

For det første vil dette koste Norge mellom 200-300 milliarder om jeg husker riktig. Mye av dette vil gå fra skattepengene og kun Oslo-borgere kan stemme om de ønsker å ha det. Regjeringen burde ha brukt disse pengene til helse og omsorg, utbygging av veier, miljø, skole osv.

Jeg tror en del vil bli pusset opp før OL-et, og at Norge vil tjene på dette i ettertid. Men vil vi virkelig tjene like mye på det som det koster? Og ønsker virkelig folk at deres penger skal gå til OL fremfor folks helse og liv?!! Jeg tror jeg og mange andre hadde hatt mitt livs opplevelse om det hadde blitt, men tenk på alle dem som sliter og har det vondt som regjering gir blanke f*** i!

Skriv en ny kommentar

hits