SUMMER MEMORIES - JUNE/JULY

Hei igjen, verdens beste lesere ♥

Jeg har endelig kommet meg hjem, og formen blir bare dårligere og dårligere. Det verker i kroppen enda mer nå enn i morges, og nå begynner galskapen fra i går å bli synlig på kroppen. Den ene armen er full i blåmerker, jeg har et oppskrapet kne, en nakke som ikke takler brå bevegelser, og de svarte hullene er fortsatt helt svart.

Jeg får noen glimt av headbanging på dansegulvet, at jeg på et tidspunkt satt helt naken på do, siden jeg tross alt hadde på meg badedrakt, UTEN en slags åpning. Det hadde jeg jo virkelig ikke tenkt på, og på et tidspunkt da himmelen snurret litt ekstra mye rundt, føltes det tydeligvis mest naturlig å bare ta av både skjørt og badedrakt da jeg måtte på toalettet. Takk guuud for at jeg faktisk husket å låse døren, og jeg tør ikke tenke på hvor store vanskeligheter jeg hadde hatt med å forklare situasjonen. Hahahah! FY for et syn det der må ha vært. Makan! 

Jeg tenkte nå å komme med andre oppsummering fra den spennende sommeren som nå er forbi, og denne gangen tar jeg for meg juni og juli...

Juni... Måneden hvor jeg lurte dere trill rundt. Måneden hvor jeg var stuck på en øde øy, uten å vite hvordan det gikk der hjemme, uten å lese en eneste kommentar fra dere, og uten å ha en anelse om hvordan det gikk med bloggen. Selvom jeg visste at både Belinda og Betty ville ta godt var på den og hjelpe til alt de kunne, var det fortsatt en del av meg som var nysgjerrig og bittelitt nervøs. I tillegg satt jeg flere mil unna, i solsteiken uten mat, og kjempet for å overleve. Hehe. Helsiken for et sinnsykt opplegg, og i dag er det bare én uke til det smeller. Noen som gleder seg til å se, forresten?

Juni og juli var altså noen hektiske, deilige og spesielle måneder, og det var også tid for både den storslagne ELLE-festen, en tur til Stavanger hvor det aktive nivået ble høyere da Dennis og jeg entret Preikestolen. Sommeren var i full gang, og etter en tur til nydelige Rosendal, var det tid for å sette kursen mot Spania. Der ble vi værende i ca. en måned, og denne Spania-turen satt vi hver eneste dag og dagdrømte om, da vi var strandet i et slags helvete på Robinson-øyen! I tillegg til at solen sto høyt på himmelen både i Spania og hjemme i Norge, var det duket for bryllup da nydelige Tonje giftet seg med sin kjekke Per, og stemningen i Bergen kunne ikke blitt bedre. Det var tid for venninnekvelder og byturer, og jeg ser tilbake på disse to sommermånedene med et smil om munnen. En mer crazy sommer kommer jeg nok neppe til å oppleve, og jeg sitter igjen med et lass av deilige minner. 

Hvordan var deres juni og juli? Noen fine turer, minner eller historier dere vil dele med meg?

Minner forresten om at det enda ikke er for sent å delta i konkurransene HER og HER, for å stikke av med en flott premie. Vinneren av iPhonen annonseres i morgen, og vinneren av et valgfritt produkt hos Neomania, annonseres på onsdag. 

Skrives senere, skjønninger ♥

26 kommentarer

Linn Terese, linnsway.

08.09.2013 kl.20:05

Søte fine deg Kristin <3

Akkurat nå, så sitter jeg i en god stol å ynker meg, fordi jeg tok mandlene på tirdsag. Og det er mildt sagt forferdelig. Til og med legen min sa, det er en operasjon han ikke under en fiende en gang. Fyyy det er vondt og jævlig! Så i min ynkelse hvor jeg ikke kan unne meg andre deilige opplevelser eller godsaker, så er jeg vanvittig fornøyd å glad for at jeg kan kose meg med bloggen din!! Håper du har kost deg masse i Bergen:) Antrekkene dine er som vanlig inspirerende og fine! Vær en engel å ikke dropp ut på innlegg i løpet av neste uke <3 Jeg har fortsatt 7 jævlige dager igjen i hvert fall, å bloggen er definitivt en av lyspunktene akkurat nå! Masse store klemmer til deg skjønning <3

Annelin Otterlei

08.09.2013 kl.20:19

Juni for meg var eksamen, hangouts med venner, avskjed med alle mine fantastiske venner på videregående, en avslutningsfest for russen som jeg helst bare vil glemme (gikk barføtt hjem med en av skoene mine i veska. Den andre skoen vet jeg fortsatt ikke hvor er. Strømpebuksen var så revnet at jeg ikke visste hva som var frem eller tilbake på den da jeg fant den hengslengt på gulvet dagen etter. 4 av mine medrusser lå også og sov halvt på gulvet og halvt oppi senga mi sammen med meg). Jeg feiret også bursdagen min i Juni, samtidig som jeg startet på sommerjobb. Sommerjobben var stort sett det jeg gjorde i hele juli også.

Selv om jeg nå ser at min Juni var gaanske innholdsrik så er jeg ekstremt misunnelig på alt du har fått gjort og opplevd disse to månedene. Jeg kan ikke tro at jeg gikk fem på lureriene dine og faktisk trodde at du var til stede på bloggen. Må ha vært at jeg var så opptatt at jeg ikke mistenkte noe som helst.

Du får ha en fortsatt fin søndag, og vi får håpe at hangoveren din bedrer seg iløpet av dagen!

xoxo - Annelin

Henriette

08.09.2013 kl.20:19

Du tar så utrolig flotte bilder og du er veldig inspirerende!

Silje Kvamme <3

08.09.2013 kl.20:31

woow! love the photos!

min juni er noe av det nbeste jeg har opplevd, jeg møtte en gutt som er helt fantastisk! eller jeg har kjent han en stund i og med at jeg nor i en komunne der det er tre bygder han bor i en av de bygdene og jeg i den andre i tillegg til at jeg har skilte foreldre og pappa bor i samme bygd som han men what ever..

jeg ble i hvert fall ordentlig kjent med han! og en mer fantastisk gutt finner du ikke! han er livlig,

energisk og bare helt fantastisk snill og hyggelig gutt!

men selølgelig er han litt eldre enn meg, så det fungerer nok ikke,,.

hadde jeg bare vert to år eldre.... men den tiden vi hadde sammen var bare helt fantastisk!

jeg har også vert en del på turer i sommer, tilbringt mye tid med venner! som er helt fantastisk å være med! god mat, ville dansemoves og jaa,, kanoon stemning!

såå må jeg bare si unnskyld for at jeg har vert en del vekke fra bloggen din.. jeg har lest hvert inlegg men har hatt det ganske vanskelig for tiden så jeg har bare ikke orket å kommentere, og det hadde bare blitt negativt, og noe jeg iikkje er så er det en negativ person men disse dagen i september har jeg hatt mye negativitet i meg..

men nå er jeg tilbake med mye positiv energi som jeg vil dele med deg! og du har betydd mye for meg disse dagene, blir gladere av å lese bloggen din!

også skal jeg fortsette å kommentere alle inleggene dine sann som jeg gjorde i august! :* gleder meg veeeeldig til robinson ekspedisjonen kommer på tv-skjermen! blir kos! :D :*

Nina R.

08.09.2013 kl.20:33

Ser ut som du har kost deg utrolig mye i sommer! og du får alltid så freshe og friske bilder som jeg blir glad av å se på! :D

Melissa Sundo

08.09.2013 kl.20:35

gleder meg ubeskrivelig mye til neste søndag! det blir helt fantastisk å se deg på tv igjen, wiiiiiiiiiiiii <3 neste helg skal jeg også på en håndballcup i Sverige og i tillegg begynner awkward sesong 3 på MTV.

Utrolig fine sommerbilder forresten :) så bra du har kost deg masse. Det ville nok jeg også gjort hvis jeg fikk tilbrakt en hel måned i Spania med en jeg er glad i. Juli var nok den beste måneden for meg. Jeg var både i Sarajevo, Kroatia og Tyrkia, men allikevel var høydepunktene når jeg hadde intrenett, og da hadde muligheten til å gå inn på bloggen din. Det tok en evighet, men funket til slutt. Og det og da ha et smil, og så komme inn på bloggen din å få et enda større smil når jeg så de fantastiske inspirerende bildene, det var utrolig gøy.

Flaks at du låste døra da :P hahahaha, digger deg <3 Og du må ha masse god bedring da :) uff, det hørtes ikke godt ut. Er ikke helt i form jeg heller. På fredag tok jeg to sprøyter i begge armene, og det gjør helt sinnsykt vondt enda. Heldigvis er det ikke så ille at jeg ikke klarer å kommentere om hvor fantastisk du er :) Men alt mulig annet som må løftes, eller der hele armen må brukes, det er helt hælvettes vondt. Det verste er når jeg skal skifte bh/sports-bh og når jeg skal sove. Ha en super kveld<3

klem <3

Emma Parkvold Kvam

08.09.2013 kl.20:36

Dumt at du blir dårligere men det blir man ofte etter en god fest! Fin å høre at du er kommet vel hjem! Gleder meg sykt til å se deg på tv-en!!!!! Det blir helt RÅTT! Vet at du stor koste deg i syden sammen med Dennis! Herlige dere! GLAD I DEG! <3

Heidrun Aanestad

08.09.2013 kl.20:45

Ja, Juni det tror jeg må h vært den beste og mest innholdsrike måneden i år. Det begynte med at jeg hadde bursdag, og det er jo en god start eller hva? Gikk da i 9.klasse så vi hadde en god del kosetimer, på slutten. Vi er jo kjent for å være "helvetes" klassen, så alle vikarene fikk noe å bryne seg på.

Første helga i sommerferien dro jeg og 4 andre venninner til Oslo. vi var på VG-lista topp 20, noe som var fantastik! Vi shoppa, spiste ute på kvelden og var på tusenfryd, noe av det morsomste jeg vet!

Når venninnene mine dro hjem, så satt jeg og familien min oss på flyet til Italia. Ikke akkurat min favorittplass. Se på bygninger, gå turer osv kan være gøy i en dag eller to, men i en uke? Nei takk. Jeg endte opp med å ligge på takterrassen alene en god del av ferien, noe jeg storkoste meg med! En god bok, musikk, bølger! Ååå det var himmelsk.

Når vi kom hjem fra Italia, dro jeg, pappa og søsteren min til Bryne for å besøke slekt der. Farfar er ganske syk, så er så godt å komme dit å få vite at jeg fikk se han en gang til.

Tror jeg skal runde av her, jeg! Har mye og fortelle, men da kommer du sikkert til å gå lei!

Sara Sørdalen

08.09.2013 kl.20:50

Unnskyld for at jeg ikke har vært noe aktiv i det siste, men jeg faktisk ikke hatt nettverk i hele helga..? På fredag dro jeg til en venninne også var vi nede i et rom som ikke har internett. Men det er kjempekoselig der allikevel da. Også overnatta jeg til lørdag, også dro jeg hjem klokka ett, og ca. kvart over ett / halv to dro jeg og bestevenninna mi til byen og ble der kjempe lenge, og når jeg kom hjem hadde jeg dessverre ikke tid, for etter vi hadde spist middag, ble jeg så oppslukt av mobilen, for jeg teksta faktisk med crushet mitt, hehe!❤ Og i dag har jeg vært å feira bursdagen til onkel, så jeg kom hjem nå.

Gleder meg skikkelig til å se deg på Robinson!! Kommer til å skikkelig gøy å endelig se deg på TV igjen! Nå har jeg venta helt siden du sa at du var med, så nå syns jeg det er på tide at det skal starte snart altså! Jeg personlig ville aldri gjort det. Jeg mener.. Så lenge uten nettverk....? Jeg tror jeg hadde dødd jeg! Jeg er jo avhengig, hehe, så det var kjempedumt at jeg ikke hadde nettverk i helga.

I juli dro jeg på ferie til Kypros, og det var kjempekoselig der! Fordi tante, onkel, kusina mi, fetter'n min, kjæresten hans og barnet dems, som nå er et halvt år, og bare er helt skjønn (❤) var der med oss, og det var bare kjempekoselig!❤ Også kom vi hjem og var hjemme i ca. en uke, også dro vi til London og var der i tre dager. Men da var ikke alle de andre med, for da var det bare familien vår som var der. Men det var fortsatt koselig da, selv om det ikke var noen morsomme folk der, hehe❤

Karoline E.N

08.09.2013 kl.21:03

Aloha :) haha, nå ler jeg godt! Måten du skriver på er jo så morsom! syns jeg hører det inni hodet mitt. Godt å se at du har hatt en fin sommer, for det fortjener. Det er også veldig gøy og se tilbake på tiden din. Jeg gaper enda, for er jo bare helt SINSYKT at du skal være med på robinson. Og det beste er at du klarte å holde det hemmelig for oss :)

i denne mnd var vi å besøkte et vennepar av oss i valdress, og det var kjempe koselig å se dem igjen.

Håper du får en fin kveld videre :)

Klemmer <3

Martine Økern Slettum

08.09.2013 kl.21:10

Hei vakre deg!

Du må ha hatt det helt super i sommer. Vært med på robinson og vært 1 måned i Spania. Som jeg har sagt tidligere, jeg misunner livet ditt. hehe

Du Har alltid noe å gjøre, og opplever alltid noe nytt :) hadde det vel også litt gøy i går også.

Slutten av juni og starten av juli var jeg i Thailand. Det var ikke en tur med familien. Turen til Thailand var med min aller bestevenn. Vi var der i 18 dager. De beste 18 dagene jeg hadde hatt på lenge. Vi besøkte familien hennes. Shoppet mye, festet mye, og ble kjent med en haug av thailandske gutter :) Den turen til Thailand vil jeg aldri glemme. Jeg møtte noen mennesker jeg aldri kommer til å glemme.

Utrolig fine bilder du har tatt i sommer :))

Ha en super fin kveld kjære deg <3

Sara Elise Holtren

08.09.2013 kl.21:12

Sommerferien min har vært litt utenom det vanlige siden pappa gikk bort i mai.. han tok sitt eget liv og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre uten pappa i sommerferien, men siden jeg har verdens beste familie og venner, så har sommerferien blitt bedre enn det jeg trodde:)

Jeg har vært i Bergen (Weheeey:))) Ålesund og Molde, i tillegg til å besøke søsteren min på Hitra! Snakk om travelling:):) Ha en fantastisk kveld videre, gleder meg til du kommer på tv igjen :*

Klemmer fra meg! ;)

Ingelin Rystad

08.09.2013 kl.21:16

For noen hærlige bilder og minner fra Juni/ Juli :))

Digger deg masse Kristin <3

Ha en fin kveld :* Kos deg <3

Kristine K. Bårdsen

08.09.2013 kl.21:57

Så det var i juni det hele skjedde altså? Haha, jeg forstår fortsatt ikke hvordan det er muulig! Har nå bladd nøye igjennom hele juni arkivet og finner jo ikke et eneste lite spor på at du faktisk ikke var til stede?? Det er jo masse outfits bilder der joo! Haha, utrolig bra og godt gjennomført må jeg si :-) Og creds til Betty og Belinda!

Det er noen flotte minner du har fra sommermånedene, og du er utrolig heldig som får være med på så mye gøy :-) Hahah må le av do-hendelsen, det må ha vært et fantastisk syn ;-) Det er bra du koste deg da!

Du får ha en fin kveld <3 Husk at jeg setter uendelig stor pris på deg og at jeg er innom flere ganger daglig - selv om jeg har blitt litt dårligere på denne kommenteringen i det siste. Jeg digger deg <3 Klem

Cecilie Lien

08.09.2013 kl.22:12

Altså, jeg forstår fortsatt ikke hvordan du klarte å skjule det så godt, jeg. Har prøvd å sett i innleggene etter "spor" av når du kom tilbake, og liksom var ferdig med de forhåndsskrevne innleggende (heh), men finner jo ikke ut av en ting. Creds for det altså, haha :D

Min juni/juli bestod av masse jobbing, mange visiter til Stavanger, samt. tur til Tyrkia og Rhodos med bestevenninna mi og litt senere ble det Praha med familien! Selvom det ble mye kjedelig jobbing i løpet av ferien, blir den også en av de beste sommerene jeg har hatt. Elsker virkelig å reise, og ingenting er kjekkere enn å utforske nye byer :D

Ååh, gleder meg sånn til Robinson nå atte hjelp! Blir kjekt å se deg på skjermen igjen ♥ Klem

Taisa

08.09.2013 kl.22:12

åå nydelige bilder!

Julie Storlien

08.09.2013 kl.22:17

Du hadde virkelig en minnerik og fantastisk juni måned! Heldiggrisen!! Blir så spennende å se deg på tv- skjermen igjen neste søndag. Da skal jeg kose meg gløgg ihjel.. Hehe. Ha en forsatt fantastisk søndag videre, skjønningen :D

Jofrid

08.09.2013 kl.22:20

Gleder meg noe SYKT til å se på robinson i år, og jeg har allerede varmet opp med en tidligere sesong. For et vanvittig program og opplegg, men jeg elsker reality programmer, jeg kan godt sitte stuck foran skjermen i timesvis. Og nå blir det ekstra kjekt å se dere der! Klarer nesten ikke vente!! :D Heier på deg!

Malin

08.09.2013 kl.22:58

Klarer meg ikke en dag uten å titte innom bloggen din! Endelig skal jeg få se deg på tv skjermen igjen! Har savna den sprudlene glade Kristin som alle blir i godt humør av ;)

Rikke Aadnesen Pedersen

08.09.2013 kl.23:13

Gleder meg utrolig mye til å få se deg på tv igjen!

Juni og juli har vært noen fantastiske måneder! Dro blant annet på kjæreste tur til Tyrkia:)

Klem <3

Marita Malmgren

09.09.2013 kl.06:35

Uff, trist å høre at ikke formen er helt på topp, men da. Ønsker jeg deg masse god bedring❤ høres ut som om du hadde det supert gjennom juni og juli, jeg fulgte jo med deg hver eneste dag i hvertfall hele juli og mye i juni, jeg hadde ingen anelse om at du var med på Robinson innspillingen:p hahah! Men morsomt å tenke på nå i ettertid☺ juni og juli måneden for meg besto i som jeg kan huske: bryllup, stavanger, Kristiansand, Lillehammer, Sverige og Oslo. Det er nok mye mer men jeg kommer ikke på det akkurat nå😜 husk at jeg er kjempe glad i deg fine Kristin!❤ Stor klem fra Marita! :)

Liza

09.09.2013 kl.10:03

OHHH and again I am using Google Translate hahah. Why aren't you blogging in English anymore? Because I let you down? :( I moved out my apartment this weekend and now I'm chilling on the couch in my new home! I absolutely love it. It's so cozy but perfect for me and my boyfriend. There still has to be done a lot but I know that will come in time. I bought the same New York Ikea thing that you got and that is definitely going to hang above my couch. CAN NOT WAIT. I love New York. But yes I already mentioned that 5 times haha :). I'm so sad that I am not able to watch the Norwegian Robinson.. I really would love to see you. There is now way I can see it with English translation right? The Dutch Robinson started last week, I always follow Robinson because I absolutely love it.

Helli

09.09.2013 kl.14:29

Juni og juli var helt fantastisk! Så mange bra folk, festivaler, masse sol og sommer og bare ahhh.. savner det helt sykt..

Oda Ulrikke Helgesen

09.09.2013 kl.19:07

haha, håper det går bra med deg nå.

Virker som du har hatt en helt fantastisk sommer <3 selv var jeg 4 uker i sverige med familien, og nesten 2 uker på hytta med besta, bestefar og verdens beste kusine (som er mer som en søster for meg) <3

Kristin

09.09.2013 kl.21:12

Høres ut som en innholdsrik og spennende måned! Du er så fin! Inspirerer meg så!

Jenny Møller

09.09.2013 kl.21:54

Haha! Alltid en slager fra deg med en eller annen fyllehistorie! Loveit ;)

For noen fine somerbilder! Savner sommerferie, venner, fest kos og varme utrolig jeg og!

Det er jo bare det beste som fins!

Morsomt med en herlig kollasj fra tidenes livsnyter! Alltid like gjennomført :)

Smask :)(:

Skriv en ny kommentar

hits