OH MAMA...

...What a day!

Denne dagen her, altså... Helt perfekt, og i dag føler jeg meg ekstra voksen. Ikke bare fordi jeg har gjort min borgerplikt og avgitt min stemme i forbindelse med stortingsvalget, jeg har også gitt mitt JA til OL, og i tillegg stiftet mitt helt eget AS. StyleConnection AS! Høres det ikke bra ut? Herreguuud så gøy, og nå kan moroen virkelig begynne. Jeg driver nå et aksjeselskap... MITT aksjeselskap, noe jeg synes er skikkelig stort. Hehe, smiler litt av tanken på både det, og på at vi forhåpentligvis får en ny regjering. 

Det føltes så sinnsykt godt å stemme i dag... Godt å vite at jeg har gjort mitt for en forhåpentligvis bedre fremtid her til lands, og er det noe jeg gleder meg til å se på TV, så er det valgvaken. Da skal jeg sitte klistret til skjermen og heie på Erna, mens jeg trykker i meg et kilo smågodt. Åh, HEIA ERNAAA!!! 

Ellers har jeg fått unna andre "voksne" oppgaver som å levere alle bilag til regnskapsfører, og i tillegg bestille flybilletter til både Bergen og Kristiansund. I morgen er det nemlig tid for enda et bryllup i nettopp Bergen, og neste torsdag drar jeg til Kristiansund for å være konferansier under trend dagene. Juuhuuuuu som jeg gleder meg, og jeg håper jeg har noen deilige blogglesere i Kristiansund, som vil ta turen til Storkaia den dagen, for å hilse på. 

Da jeg kom hjem for ikke lenge siden lå det en fargerik og barnslig overraskelse til meg i posten fra Trixy Starr, og nå kan jeg ta helg med en skikkelig god følelse. Beste fredagen på lenge, og her er litt snaps fra dagen i dag. 

Jeg fikk selvfølgelig i meg en Cacao Crunch fra Smoothie Xchange i dag også... 4. smoothien denne uken, og jeg er fullstendig avhengig. Fullstendig! Noen av dere som har smakt den eller? Finnes ikke noe bedre, og nå har jeg handlet den såpass ofte at hun søte jenten bak disken ikke trenger å si annet enn, "77 kroner", når jeg entrer sjappen. Snakk om service. Hahahah! 

Nå må jeg finne noe i garderoben som kvalifiserer som antrekk i morgendagens bryllup, så da vil jeg bare ønske dere en helt fabelaktig fredagskveld. Har dere noen spennende planer? 

Klem i fleng ♥


What a day!

Absolutely perfect, and today I feel extra grown up. Not only because I've done my civic duty and voted in connection with the general election, but I have also established my very own AS. StyleConnection AS! Sounds great, doesn't it? OMG, this is fun! I now run my own company, which I think is really great. Today all I can do is smile!

Today I also booked some flight tickets to both Bergen and Kristiansund. Tomorrow I'm attending another wedding in Bergen, and next Thursday I'm going to Kristiansund to host the trend days. Juuhuuuuu, I'm so excited and I hope I have some delicious blog readers in Kristiansund, which will head to Storkaia that day to say hello.

When I got home not long ago there was a colorful and childish surprise to me in the mail from Trixy Starr, and now I can enter the weekend with a really good feeling. Best Friday in a long time, and here are some snaps from my day so far. 

I wish you all a lovely Friday night. Do you have some special plans?

Love Love ♥

40 kommentarer

Anna Grindvold

06.09.2013 kl.18:32

God heilg kjær Kristin! <3 håper du får en kjempe fin helg!

elsker bloggen din! :^

Van L

06.09.2013 kl.18:33

Jeg skal ta meg en joggetur :) Ha en fin dag videre, Kristin!

TerAnd

06.09.2013 kl.18:34

Godt valg, - og lykke til med eget selskap!

God helg!!

the hungarian girl

06.09.2013 kl.18:37

só flink du er, hehe :D

Hvorfor hvar det barnslig? :)

Cathrine Nilsen

06.09.2013 kl.18:44

For en gøy fredag. Og så gøy med Styleconnection AS! Hehheh.. Spennende!

God helg Kristin! ♥ Kos deg masse i Bergen og bryllup. Jeg gleder meg til å se hva du ender opp med som outfit! SMASK

Helene Heie

06.09.2013 kl.18:54

Nei gud så gøy! AS faktisk! Gleder meg masse til å se mer fra DITT selskap, det blir helt supert. Kos deg masse i bryllup i morgen! Tror nesten jeg må inn til byn på leting etter deg, haha!

Ha en fabelaktig kveld supre deg!

Klem ♥

Jofrid Helene

06.09.2013 kl.18:56

Stilig, Kristin! Gratulerer så mye:D

Ønsker deg en fantastisk helg!! Xoxo

Maja Romstad

06.09.2013 kl.18:58

Hahaha, så herlig! Styleconnection AS! Gratulerer så masse <3

Hva er alle pakkenee?

du får ha en herlig kveld! <3

AMALIE MARIEEEEEE!!!♥♥♥♥♥

06.09.2013 kl.19:03

Åå, eget regnskapsførerfirma, ikke dårlig!! ;-) så flink du er, du fortjener hver bit med suksess! Det ordner seg for snille jenter! Det blir sikkert et bra bryllup i morgen, du burde ha på deg den oransje kjolen du brukte i det bryllupet i (tyrkia?) den gangen, råå fin! Har faktisk aldri vært i noe bryllup selv, kanskje mitt første blir mitt eget? :-D braaa at du har stemt på erna, jeg digger erna og hater ap, hehe!! Du er heldig som kan stemme, da får man liksom følelsen av at man har noe å si, hvis vi får ny regjering så kan jeg kanskje stemme neste år siden høyre vil at folk helt ned i 16 års alderen skal kunne stemme, det kan jeg like, hehe! Ha en suuper fin kveld videre, vakre deg! Du betyr mer for enn du aner <3 så glad i deg! Tusenvis av klemmer sendes til deg! Smask!!

Nora Erdal

06.09.2013 kl.19:08

Fantastisk! <3

Håper fredagen din fortsetter som den gjør! Jeg sitter her,klistret foran ipaden med inzpire.no i håp om å vinne konkurransen( okei, jeg er egentlig ganske hekta,hahahaha)

Ha en fantastisk kveld! Og håper bryllupet blir bra!

Kristine B

06.09.2013 kl.19:11

Åhh du er mitt forbilde! Godt stemt, go Erna!! Jeg vil også starte mitt eget as en vakker dag. Du er best, god helg!

krist.in

06.09.2013 kl.19:15

Så spennende med AS! Jeg holder på med enkeltmannsforetak, men det er så vanskelig å forstå alle regler og papirer !

Marie B

06.09.2013 kl.19:19

Gooooood helg tuppa, kos deg i både Bergen og Kristiansund!! OG gratulerer så mye med AS, nå kan du ta helg med god samvittighet ihvertfall <3

Jenny Møller

06.09.2013 kl.19:27

Æææææ gratulerer med eget AS kjære Kristin!! Det høres fantastisk ut, og jeg storgleder meg til å følge deg videre! Kos deg maaaasse i bryllup! Det er jo bare noe av det nydeligste som fins:) Jeg skal ta det med ro denne helgen, og så får vi familiebesøk, og det er jo alltid koselig!

I tilleg skal jeg være assistenten til bryllupsfotograf i morgen! Hehe, så vi skal visst begge i bryllup i morgen vi!

Ha en fortsatt fet helg:)

Smask :)(:

Navn

06.09.2013 kl.19:35

jens er smartest jeg stemmer på han jeg!!

Ingelin Rystad

06.09.2013 kl.19:43

Wæææ Kristin :D Gratulerer så masse med AS ^^ Så utrolig morro :))

Du har jo fått gjort masse idag :)) Jeg stemmer på Mandag jeg :)) Gledere meg til resultatet at avstemmningen kommer, blir spennende :)) Heia ERNA :D

Hærlige bilder ^^

Ønsker deg ei riktig God Helg og kos deg super masse i Bergen <3

Ha en fin kveld :*

Karoline E.N

06.09.2013 kl.19:49

HALLLO : -D AS!! DØDS KULT. Eget firma, noe så fantastisk BRA. Gratulerer så mye, nesten så jeg må ta meg et glass vin i dag for og feire dette. Veldig morsomt å høre.

Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal stemme i år, så jeg leser veldig mye om det nå og engasjerer meg veldig i debatt greiene som er på tv for tiden! Jeg vil i hvertfall ikke at AP skal styre noe mer. La noen andre få sjansen :)

Denne fredagen har jeg ingen store planer. Kjæresten kom akuratt hjem fra en uke på jobb i kirkenær, så vi skal snart stappe i oss en hjemmelaget pizza :) I morgen skal j stå rødekors vakt på trysil rypa og søndagen blir det en tur i stallen!

Kos deg masse masse i bryllup i morgen, virkelig koselig og oppleve noen andre få sin store drøm i oppfyllelse :) Ha en super kveld fine deg, så snakkes vi senere!

STOR KLEM <3

Melissa Sundo

06.09.2013 kl.19:52

gratulerer så masse med AS! blir kjempespennende å følge dette videre :) har det noe med den andre bomben å gjøre? i så fall er jeg veldig spent :)

så bra at du stemmer på Erna! heier på henne jeg også. Også synes jeg det er kjempe bra at du stemmer JA til OL i Oslo <3 Heldig du er som skal i bryllup. Har aldri vært i et selv, men håper å få opplevd det en eller en annen gang i løpet av livet siden jeg mest sannsynlig ikke kommer til å ha et selv :P Er veldig spent på å se bryllupsantrekket ditt. For de to gangen du har vært i bryllup har du sett helt fantastisk ut! Elsket virkelig den knæsj oransje kjolen du sydde selv :D

så bra at du koser deg masse, you deserve the best <3

ha en fantastisk fredagskveld videre, klem <3

Tonje

06.09.2013 kl.19:54

Jeg er butikksjef innenfor SmoothieXchange-kjeden (på Fresh Byporten) og er seriøst helt avhengig av acai!! Lager det hver dag:) Så skjønner deg veldig godt;) følg oss gjerne på instagram (freshjuiceandsmoothie) eller kom innom og bli stammis, hehe!! Smoothie er livet! Elsker bloggen din - ha en fantastisk helg :D

Navn

06.09.2013 kl.20:38

ååh kristin, kan du ikke tenke litt på de som ikke bader i penger da? kommer til å bli så utrolig dyrt med OL til og med for oss som ikke kunne brydd oss mindre. millioner av kroner sløses vekk på underholdning vi kunne klart oss uten - når pengene kunne blitt brukt til SÅ mye mere viktigere ting som små barn, sykehjem, sykehus og lignende.

ser ikke på deg på samme måte nå dessverre, trodde faktisk du hadde litt mer vett enn som så.

Taisa

06.09.2013 kl.20:54

gratulerer så mye ! så fine bilder du tar :D

Julie Storlien

06.09.2013 kl.21:43

Gratulerer meg AS!!! Så gøy. Takk for all inspirasjonen med alle bildene, de er fantastiske! Ha super fredagskveld! :D

Beate

06.09.2013 kl.22:00

Kommentar til "Navn" tre kommentarer opp: Jeg stemte også JA til OL.. Hvis ikke Norge hadde arrangert OL, hadde et land med mye mindre penger måtte arrangert det. Greit det er dyrt, men vi har tross alt råd til det!

Hanne Korneliussen

06.09.2013 kl.22:33

gratulere med eget aksjeselskap! stå på

Vibe

06.09.2013 kl.22:39

Så bra at du har hatt en bra dag!

Kan ikke stemme i år, men hadde jeg kunnet hadde jeg stemt sv eller rødt, er ikke helt for privatsering , strengere innvandringpolitikk og mer penger til de rike og mindre til de fattige opplegget som drives på høyresiden, men alle har jo sin mening.

Mia Tønder Pettersen

06.09.2013 kl.22:49

Å huff av meg så mye det har vært å gjort denne uken! Gud altså... Jeg kan si så mye som at jeg prøver så godt jeg kan Kristin med å kommentere. Så beklager hvis jeg ikke kommenterer noen av innleggene dine, men jeg vil at du skal vite det at jeg leser ALLE! Og jeg beundrer det nydelig forbildet mitt. Men det er faktisk en ting vi er helt uenig i, det er politikk. Jeg desverre ikke stemme i år men ved neste stortingsvalg da blir det andre saker. Hvis jeg kunne stemt hadde det blitt AP. Jeg er jo selv en veldig aktiv AUF medlem. Og jeg er ikke helt for privatisering osv..

Kos deg masse i dag og i morgen <3 Løøv <3

Mathea Strømmegjerde

06.09.2013 kl.23:45

Dagen din så helt utrolig fargerik ut!! Kunne ønske jeg var deg akuratt i dag! (min var ikke så fargerik og bra)

Ha en superfin helg videre og kos deg i morgen! ♥

Nina R.

07.09.2013 kl.00:15

Du tar så mye fargerike og fine bilder, ser ut som du har så lyse og positive dager! :)

Ha en flott helg :D

Vilde M.A

07.09.2013 kl.00:47

har 2 år igjen til jeg kan stemme.. men stemte på skolevalget da! GO HØYRE!

vanjahoelstad

07.09.2013 kl.01:41

Gratulerer med AS firma, Kristin! Stå på videre - digger deg :)

Ha en flott helg og kos deg masse i bryllup!

Martine Økern Slettum

07.09.2013 kl.09:19

Du er skikkelig voksen du. Både ha stem, sagt Ja til OL og fått ditt eget firma!! Herregud så utrolig gøy. Jeg ble så glad når jeg leste det. Det er så utrolig stilig at bloggen din har blitt et firma :) dette fortjener du virkelig.

Nå hadde du utrolig mange planer. Bryllup i dag og reise til Kristiansund for å være konferansier under trend ukene :) kunne ønske jeg gjorde så mye som deg i livet. At det er alltid noe som skjer, alltid noe koslig og kult.

Utrolig fine bilder. Ha en super fin lørdag <3 nyt den

Mariel Johansen

07.09.2013 kl.11:03

Ææææh! Så utrolig kult med eget aksjeselskap!! Det kommer nok til å gå suuuuupert!<3 Også får du kose deg kjempe masse i bryllup! <3

Marita Malmgren

07.09.2013 kl.11:17

Wow! Så si sinsykt kult å høre at du har fått ditt eget aksjeselskap! Jeg er så glad på dine vegne! Du fortjener det <3 og kjempe koselig å høre at du har hatt en bra fredag :)! Det har jeg også! Gleder meg MASSE til å se outfit fra bryllupet du skal i! Du blir sikkert helt nydelig som alltid! <3 jeg har ikke store planene idag, er litt syk og har store mensensmerter så idag skal jeg hjelpe å male her hjemme, en tur på shopping etter det og kvalitetstid med familien :) alltid koselig <3 ønsker deg en fantastisk dag! Love you! Klem fra Marita! :)

Susanne Lauvsland

07.09.2013 kl.12:44

Åå, gratulerer Kristin! Nå må du bare være stolt over deg selv :)

Ha en super fin dag!

Heidrun Aanestad

07.09.2013 kl.15:32

Shit! så stilig at du har ditt eget aksjerselskap. Tror du kommer til å klare det med storm, jeg. Men kunne du forklart litt mer hva det går ut på? Hva du gjør osv.

Gleder meg til å se deg på TV skjermen nå snart. Du kommer til å klare det strålende :-) når er det første episode er?

Ingrid Larsen

08.09.2013 kl.10:30

Woow!! egent aksjerselskap ?? Du er så flink:D er stolt over deg og glad på dine vegner<3

Klem Ingrid

Helli

08.09.2013 kl.12:12

Bra du bruker stemmeretten! Gleder meg til jeg også kan bruke min.. <3

alva

08.09.2013 kl.13:36

elsker negelakken din kristin! så fresh!

Oda Ulrikke Helgesen

09.09.2013 kl.18:36

så flink du er, og jeg får vel bare si gratulerer så mye med eget aksjeselskap!

<3

Ane

10.09.2013 kl.19:37

Ååååh! Gleder meg til du skal til Kristiansund, å jeg kommer til å dra til storkaia for å prøve å kanskje på tatt ett bilde med deg! :-)

Skriv en ny kommentar

hits