SUMMER MEMORIES - MAY

Hei skjønninger ♥

Som lovet, kommer det nå en aldri så liten oppsummering av sommeren som gikk. Jeg hadde egentlig tenkt å ta sammendraget av hele sommeren i ett og samme innlegg, men det er så mange tilbakeblikk, så mange bilder, og så mye jeg ønsker å inkludere, så derfor deler jeg innleggene opp i måned for måned. Helsiken for en sommer, og herlighet så mange deilige minner jeg sitter igjen med. Lykke!

Plutselig kom mai, og da vi entret måneden var jeg sjokkert over hvor fort tiden hadde gått... At tiden flyr slutter aldri å sjokkere meg, og i begynnelsen av mai gledet jeg meg til varmere vær, at det skulle bli grønnere, og til alt det festlige jeg skulle oppleve gjennom måneden. Det ble både gøy, fargerikt, varmere og sommeren satt sitt inntog for fullt. Helt helt herlig...

Det var tid for tidenes pirat-fest, det ble faktisk SYDEN i Oslo, det var SYDEN i Stavanger, Belinda og jeg hygget max på Stavanger Live, det var på tide å hoppe inn i den korte denimshortsen, inn i de fargerike klærene, det var god stemning, det var tidenes beste 17.mai feiring, det var tid for Gullruten i Bergen, hvor solen også tittet frem.

Det var tid for park-life, utepils, festligheter med fine venninner, det var måneden hvor jeg fikk ny tatovering på låret. Den råeste tatoveringen laget av flinkeste Christine på Onkel Henry's Tattoo shop, og det var også måneden hvor jeg måtte jobbe iherdig for å få forhåndsposte x antall blogginnlegg da dette var måneden hvor jeg skulle reise til Malaysia for å delta på Robinson Ekspedisjonen... Holy shit, for en måned!

Nå virker det som at Robinsonekspedisjonen egenlig aldri har funnet sted, og jeg blir like paff hver gang jeg ser reklamen på TV. Hjelpes! Hva er det jeg har vært med på egentlig? I neste sommer-oppsummering får dere vite litt mer om ekspedisjonen, og i tillegg få en smakebit av noen bilder behind the scenes. 

Men dere? Fortell meg litt om hvordan mai måned var for dere, da? 

Love Love 


Hello darlings ♥

As promised, a recap of my summer... I had planned to make a summary of the entire summer in one post, but there are so many flashbacks, so many pictures and so much I want to include, so therefore I share the posts up month by month. What a summer, and I'm left with so many delicious memories. Happiness!

Suddenly May knocked on the door, we entered the month and I was shocked at how quickly the time had passed ... That time flies never stops to shock me, and in the beginning of May, I looked forward to warmer weather, and all the festivities I would experience throughout the month. It was both fun, colorful and warmer. Just absolutely lovely!

It was time for a super fun pirate party, it was actually tropical in Oslo, it was tropical in Stavanger, Belinda and I had the time of our life at Stavanger Live, it was time to jump into the short denim shorts, into the colorful clothes, the atmosphere was great, it was the best 17th of May celebration ever, it was time for Gullruten in Bergen, where the sun also said hello.

It was time for park -life, cold beer in the sun, festivities with great friends, it was the month where I got a new tattoo. The coolest tattoo made ​​of cleverest Christine at Uncle Henry's Tattoo shop, and it was also the month where I had to work hard to pre- post x number of blog posts as this was the month where I traveled to Malaysia to attend the Robinson Expedition ... Holy shit, what a month!

Now it seems that the Robinson Expedition never took place, and I am just shocked every time I see the commercials on the television. In the next summer recap you'll get to know a little more about the expedition, and also get a taste of some pictures behind the scenes.

What about yoy guys? How was your May?

Love Love ♥

38 kommentarer

youandmex3

05.09.2013 kl.11:49

wow!! sykt fine bilder :O

MarleneHL

05.09.2013 kl.11:51

Herregud så mange ting du opplever. Det må være så fantastisk å kunne gjøre alt du gjør!!

Mai var en måned med mye venting på sommerferie og mange vanskelige avgjørelser.

Karoline E.N

05.09.2013 kl.11:57

Hei solstråla :) Får en herlig mai mnd du hadde! Det er så koselig og se tilbake på mnd, og man mimrer virkelig tilbake til den tiden! Også er det så gøy og lese tilbake på det du har gjort :D Den mnd for meg var kjempe fin, hadde vel 2 store ting som skjedde den mnd 1: jeg overasket min bestevenninne med å komme i bursdagen hennes som holdte sted i Oslo! Jeg viste om bursdagen hennes i en mnd, sånn at jeg skulle kunne holde av den datoen og hadde penger til og reise ned til Oslo. Men når det bare var 1 uke til bursdagen hennes skulle være, sa jeg at jeg ikke kunne komme! Så dagen før bursdagen hennes, sendte jeg en melding til søsteren hennes, om at planen hele tiden var å komme, og forklarte hun det hele! Grunnen til at jeg ikke kunne si noe dagen før, er at det er så lett og forsnakke seg! Men det ordnet seg, å hun ble super GLAD. Så det ble en utrolig koselig bursdags feirin : D 2: Reiste på kjærstetur til københavn den 17 mai, og hadde super fin lugar i 9 etasje, med fin utsikt og super fint rom! Hadde tidenes tur med en jeg er kjempe glad i :)

Resten av mai, gikk vel til super koselige kafe besøk med venner, ut på lokalpubben og stallen :) Hehe!

håper du får en super dag i dag Kristin, og jeg gleder meg til og lese om Robinson, å ikke minst se det på TV! Love love <3

Klem fra Trysil!

benediktenp

05.09.2013 kl.11:58

fine bilder :D

AMALIE MARIEEEEEE!!!♥♥♥♥♥

05.09.2013 kl.12:28

Ååå virker som om du har hatt en utrolig bra sommer, det er jeg glad for å høre <3 og for nooen bilder, et skikkelig fargespekter som man blir i glad humør av!! :-D ha en fantastisk dag, nydelige deg♥♥ har vært litt dårlig kommentering de siste dagene grunnet mye skole og lekser og litt vansklige dager :-( jaja, i am baack!! Gleder meg til å se deg på robinson. Å, forresten har du adressen angående den månedensleser tingen? Isåfall hvis du ikke har det så bare si ifra så kan jeg sende på mail! :-)

Mange klemmer, loveyou beste!!!

Malin

05.09.2013 kl.12:39

Åhh maj känns så länge sen! Jag hade inte ens börjat följa din blogg i maj... Så fina bilder. Är bilder på händerna med färg din bild? Vad gör ni? :) Blir så himla glad av dina inlägg, fina Kristin :)

17 maj är en så fantastisk dag. Jag har varit i Oslo den 17 maj och det var verkligen en upplevelse, trots att jag till största delen är svensk. Vår nationaldag kan inte mäta sig med er! :)

Min maj var super... Sommaren började verkligen tidigt i år! Mamma kom och hälsade på i Stockholm och vi gick på ABBA-museet. Min kompis hade vernissage eftersom hon precis blivit klar med sin fotograutbildning. Jag hade examensfest och firade att jag var klar med min examen i företagsekonomi :D Sen hade vi babyshower för min vän som väntade sin son, som nu har kommit. Nu är han här och han är så söt att jag blir tårögd :)

Jag tycker fortfarande att det är sjukt att du prepostade alla inlägg innan Robinson. Sjukt bra jobbat! ;)

Ha en fin torsdag, imorgon är det freeeeedag!

Längtar efter uppdateringar om sommaren och Robinson och SnikkSnakk och allt :) Go, go, go!

Hanna!

05.09.2013 kl.13:46

Kjempe fine bildet! :DD<33

Tonje

05.09.2013 kl.13:58

Hoioi, Robinson? :D Da blir det nok mer reality-tv på meg i høst allikevel, tenker jeg!

alva

05.09.2013 kl.14:04

Synes tiden går fortere og fortere for hvert år som går jeg! Gleder meg til å se robinson i år! Er nok en del flere lesere som kommer til å sitte klistret til tv skjermen nå tror jeg!

Malin

05.09.2013 kl.14:32

Nydelige bilder! Sommeren hR gått så utrolig fort!

Melissa Sundo

05.09.2013 kl.14:37

er helt enig, synes tiden har gått så innmari fort. Føles ut som om det var i går jeg satt og så på snøen smelte, planla sommeren og gledet meg masse til sommerferien og alle minnene jeg kom til å få. Og nå er det over, helt sykt å tenke på egentlig :O mai synes jeg var en super måned, det var så deilig å se snøen forsvinne at jeg til tider satt på verandaen og bare "bybye snø!!" har noe som heter vinterdepresjon så vinteren er sjeldent lys og fin for meg, og det suger. Det er derfor jeg er så glad for å være en av leserene dine, du har hjulpet meg så mye gjennom tøffe perioder, og det er jeg kjempetakknemlig for <3

kjempe bra a du hadde en super Mai måned, tror hele sommeren din var fantastisk, heldig du er som opplevde så mye bra. For det fortjener du på det sterkeste! <3 gleder meg massse til Robinson, åhh det skal bli så gøy å se deg på tv. Har aldri sett på Robinsonekspedisjonen tidligere, så det blir gøy. Også er jeg kjempe glad for at Dennis og Stian også er med, dere var blant de kuleste fra sesong 4 og som gjorde hele sesongen fantastisk.

Ha en fin dag videre <3

Annelin Otterlei

05.09.2013 kl.14:41

Når jeg nå kom igjen fra 6 timer med forelesing var det veldig godt og sette seg ned og nyte disse vakre og fargerike bildene. Du vet virkelig hvordan du får leserene dine i topphumør!

Når det gjelder mai-måned så var det full fest og russetid de 17 første dagene, og så sutring over at russetiden var over de 14 siste. Selvsagt i tillegg til nipugging før en MATTEeksamen og to norskeksamener.

Men med tanke på russetiden så må jeg si at det var en utrolig BRA måned!

xoxo - Annelin

Vilde M.A

05.09.2013 kl.14:57

mai er alltid en god månede! sommeren kommer, mye fester og masse koos!!! kan ikke vente med robinson ekspedisjonen!!!

Ingelin Rystad

05.09.2013 kl.14:59

Hærlighet for noen hærlige bilder ^^ Du har jo opplevd masse i Mai måneden ser jeg :)) Elsker sommer og sol ^^

Ha en fin dag søta :* <3

Martine Økern Slettum

05.09.2013 kl.15:01

Hei nydelige deg! <3

I mai var det mye forbredelser til konfirmasjonen min, men satte av veeeldig mye tid til å være ute. Det var utrolig varmt her i Nannestad også. Var mye på stranda med venner og spilte mye fotball. Gjorde også siste innspurt på skolen :)

Du gjør alltid så mye kult. Både med venner og er på fester her og der.. Det virker som du har et utrolig bra liv. Det er jo kanskje ikke perfekt siden alle har jo noen dårlige dager. Så utrolig mange fine bilder. Gleder meg til at du skal fortelle mer om Robinson og resten av sommerferien din.

Ha en suuper fin dag i dag :) <3

Shirin

05.09.2013 kl.15:13

Heii! Er det helt slutt på snikksnakk mandag?? Det var noe av det jeg likte aller best på bloggen.. Savner også litt de innlegene hvor du skriver om meningene dine osv. Blir litt mye mote nå - etter min mening. Eller så virker du som en utrolig herlig jente!

the hungarian girl

05.09.2013 kl.15:21

Mai er en móned nor man virkelig föler sommer varmen nerme seg, og veldig deilig tid etter den lange vinteren, uansett jeg er i ungarn, men nó er sommeren allerede over, bare den tiden ikke hadde gódt só fort..jeg vil ikke ha vinter :(

Mia

05.09.2013 kl.15:21

Hei nydelighet! <3

Gud så fort tiden har gått i det siste. Jeg syns det var i går at du og Belinda dro til Stavanger på Stavanger Live, men der tok jeg vist feil. At det var helt tilbake i Mai hadde jeg aldri trodd! Mh det er rart det at tiden bare flyr av gårde :)

Min Mai var kjempe gøy. Vi fikk faktisk Syden her i kalde Lofoten også. Vi hadde mange soldager som ble nytt på stranden. Mens 17. Mai ble feiret på Riksgrensen i Sverige :)

Gleder meg super mye til Robinson kommer :D Så får du ha en like nydelig dag som deg <3 Klem!

MalinG

05.09.2013 kl.15:36

Aah. Ser ut som du hadde en fin og innholdsrik maimnd ;) Og den tatoveringa du tok på låret er virkelig noe av det fineste jeg har sett av en tatovering, liker plasseringen veldig godt også. Fantastisk!

I Mai så tilbringte jeg 16 dager i Tyrkia i leiligheten til bestefar med lillesøstra mi og niesa mi på 10mnd. Jeg må jo si at å reise aleine med et lite barn er meeget krevende ;) det var jo meg og mammaen hennes, men det krever virkelig en del mere en det vanligvis gjør på mine ferieturer ;) Men vår kjære mor kom nedover en uke etter oss og da ble jo ting veldig anderledens. Var greit med en ekstra barnevakt ;) vi feira også 17. Mai der, noe som var veldig koselig. Vi gikk i 17.mai tog med en haau av andre nordmenn, vifta med flagget og ropte hurra! Det var rett og slett kjempe koselig. Eneste jeg savna var faktisk bunaden min! Ellers gikk dagene til soling, bading, øl og mat (mest bading og øl) heh. Var alt i alt en kjempe fin tur og jeg gleder meg til å dra nedover igjen snart. Når jeg kom hjem var det rett tilbake i jobb, og veldig lite fri. Så resten av mnd gikk med til jobb og soving. Men etter energipåfyll i ferien var det null stress.

Takk for meeeeg ;)

Cecilie Lien

05.09.2013 kl.15:45

For å si det sånn, du er ikke den eneste som blir paff hver gang reklamen kommer på TV. Altså, når søren var Kristin der?? hahah, må si du gjorde en super jobb med de forhåndsskrevne innleggene, jeg hadde ingen anelse om at du var i Malaysia liksom. Hehe, så gøøøy!

Ser ut som du hadde en herlig Mai-måned, da♥ Skulle akkurat til å skrive hvordan min Mai-måned var nå, men hva pokker gjorde jeg? hahahah, utenom 17.mai husker jeg nesten ingenting... Skulle virkelig hatt en blogg jeg også, altså, kun for å faktisk holde litt på minnene. haha! jaja, gleder meg kjempe masse til neste sommermåned innlegget, er så spennede å høre om robinson :D

Klem

Silje

05.09.2013 kl.16:20

Herlighet for et fargerikt innlegg!! Jeg elsket det rett og slett :)) Og det virker som om du hadde litt av noen eventyr den måneden! :D

ingvild

05.09.2013 kl.16:24

det er september, og var det ikke da du og belinda skulle starte med snikksnakk igjen? :)))

Heidrun Aanestad

05.09.2013 kl.16:32

Ååå, så mye morro du har gjort i mai. Og robinsonekspedisjonen er noe eg aldri hadde sett for meg at du skulle bli med på, men når jeg tenker meg om så tror jeg du passer det programmet yperlig. Du kan tilpasse deg så masse, du er hyggelig med absolutt alle og du er en jente man fort blir glad i. Gleder meg vilt til å se det på tv, blir sikkert konge bra!

Men over til min mai 2013. Jeg hadde siste innspurt av 9.klasse, noe jeg egentlig ga litt faen i. Gikk ut med et snitt på 3,8 som jeg ikke er så fornøyd med. Men det er jo 10. som teller, er det ikke? Det var også en del fint vær i Sogn og Fjordane så tilbrakte mye tid på stranda med venner og familie :-)

Emma Parkvold Kvam

05.09.2013 kl.16:47

Høres ut som du har hatt en kjempe fin mai mnd! Alltid hyggelig å se tilbake på bloggen din :) Herregud så så spennende og gøy det blir å se deg på tv! Gleder meg sykt<3 Skjønner ikke hvordan du har hatt tid til alt,hehe :) Snakkes solstråle! LOVE YOU

Cathrine Nilsen

05.09.2013 kl.18:47

Herregud så fraværende jeg har vært de siste dagene da... Men jeg har vært syk, og skolen bruker opp all energien min, så når jeg kommer hjem gidder jeg rett og slett ikke være på pcen. Eheh... Men så savnet jeg deg litt, så måtte stikke innom en tur. Dagen er virkelig ikke den samme uten!

Høres ut som om du har hatt en fantastisk mai måned! Og jeg kan fortsatt ikke skjønne hvordan du kan ha vært med på Robinson. Helt sykt egentlig hvordan du har klar å "lurt" alle leserne dine. Hahah! Men herregud så gøy da :)

Jeg har vel egentlig ingen spesielle minner ifra mai. Men det var faktisk SYDEN her i nesten hele mai, og jeg ble brunere på 2 uker i mai enn jeg har blitt noen gang før. Det var virkelig stort for meg. Hahaah... Det skjedde ikke så mange gøye ting, men jeg tror faktisk mai må være den sommermåneden jeg savner mest.

Du får ha en fin kveld videre, nydeligste ♥ Jeg er veldig glad i deg

Oda Ulrikke

05.09.2013 kl.19:02

du må virkelig ha hatt en helt fantastisk mai, spesielt elsker jeg tatoveringen du fikk. Det at du var i Malaysia og var "borte" fra bloggen, la jeg ikke merke til i det hele tatt, utrolig bra jobba.

Husker ikke sånn kjempemye av mai, men hadde bursdag, var i Oslo på 17.mai med verdens mest fantastiske jenter <3 og det er strengt tatt det jeg husker nå.

Gleder meg til å få vite mer om ekspedisjonen, i mellomtiden får du ha en knallgod torsdagskeld, snart helg :)

Tina Bolstad

05.09.2013 kl.19:12

Du er så heldig som har fått opplevd så utrolig mye! Skulle ønske jeg hadde livet ditt. Alt er jo perfekt! Det virker som om du nyter hver eneste dag og kan smile når du tenker tilbake på alt du har gjort. Det er ikke alle som har det slikt.. Du er utrolig heldig :)

Jeg husker nesten ingenting av hva jeg gjorde i mai. Tror faktisk jeg ikke gjorde noe spesielt jeg kan fortelle om. Vel ja, jeg har vært med venner og det var jo 17.mai, men ikke så veldig mye mer. Litt kjedelig egentlig.. Derfor er det jo greit å lese om alt det morsomme du opplever!

Håper du har en fin kveld, Kristin <3 love love

Marita Malmgren

05.09.2013 kl.19:53

Åh, husker masse fra bloggen din fra den måneden der <3 mai er en så fantastisk måned og det høres ut som din var også! :D min mai måned husker jeg ikke så mye fra egentlig, men det var jo verdens beste dag 17.mai og den dagen, den var bra! <3 gleder meg til å høre mer om Robinson og flere sommerinnlegg <3 stor klem fra Marita! :)

Jenny Møllerer

05.09.2013 kl.20:12

Det ser ut som du har hatt en fantastisk sommer! Masse farger og glede!

Det liker vi :)(:

Smask

Sara Sørdalen

05.09.2013 kl.20:34

Synes tiden har gått ubeskrivelig fort både ventetiden for sommeren og sommeren i seg selv! Og mai måneden var vel egentlig den måneden jeg likte best, selv om det var skole, for det var liksom som om det var sommerferie, men samtidig skole. Og skole er jo kjipt, men det betyr jo at alle vennene mine var hjemme, og ingen var på ferie, for det suger! Ingen av vennene mine drar liksom på ferie samtidig som meg, så jeg ender opp med å bare sitte klistra til PC skjermen flere dager på rad, og da får jeg liksom ikke noe sollys, når det er sommer, og det kjipt det.. Husker masse fra bloggen din du la ut på den tiden. Jeg elsket bloggen din da, og jeg elsker bloggen din fortsatt! Du var en stor inspirasjon for sommeren og jeg er sikker på at du blir en stor inspirasjon må i høst og vinter også! Kommer til å bli et fantastisk halvår! Elsker når det er kaldt ute, for da kan du sitte under et deilig teppe, drikke kakao eller te og se på filmer hele dagen! Ahhhh! Jeg mener.. You gotta love it!❤ Og vinteren er den perfekte tiden for konsekvelder med film og snacks med gode venninner. Jeg tror helt ærlig vinteren er min favoritt årstid.. Det er litt rart, for sommeren er jo best, men jeg bare ELSKER vinteren! Også elsker jeg vintershopping når shopper så varme og deilige og bare helt perfekte klææær! Ahh, som jeg elsker vinteren!❤ Alt er bare helt perfekt!

Mathea Strømmegjerde

05.09.2013 kl.20:52

Mai er alltid den beste måneden for meg, uten om vintermånedene da!

Jeg hadde bursdag, spillte i korps, hele 17.mai.. Hadde en superfin langhelg etter 17.mai som bestod av fest på stranden, bading sent om kveldene og fjelltur med mine aller beste venner! Jeg gikk i shorts og t-skjorte hele døgnet hele helgen, og sov nesten ikke! Mandagen som var siste fridag før vi var ferdig med den lille "ferien", var jeg med besteveninna mi. Vi hoppet fra bryggene om morgenen, dro og kjøpte pizza til frokost og var bare ute og chillet med mange venner... Da kvelden kom, skulle vi ta et litt spontant bad, i joggebukse og hettegenser! Jeg klarte selvfølgelig og sparke inni en stein, og knekke 2 tær. Jeg bare lo og lo, selv om det var kjempe vondt, og ingen trodde på meg før de så at de stod helt feil veg.

Jeg gikk 1 uke på krykker fordi jeg ikke kunne belaste foten. hahhahah, ops

Mai er en ganske grei måned egentlig, vi har mange fridager.. Bortsett fra 4 tentamener da...

Håper din mai måned var litt bedre enn min da!;)

Nina R.

06.09.2013 kl.00:46

mai-måned var ikke like spennende som din kan jeg love deg! det gikk for det meste kun i eksamen og skole...

ser ut som du koste deg masse da! :D

Jofrid

06.09.2013 kl.07:50

I mai var det skole på meg, og måneden var over før den så vidt hadde begynt. Jeg skal se langt etter slike opplevelser som du! U having a good time :D

Ceciliejento

06.09.2013 kl.09:28

Damn, du har vært igjennom masse! Misunner deg til tusen.... Min mai, wow, kan så vidt huske den... Sommeren min toppet liksom hele året uten at jeg fikk liksom med meg hva som hadde skjedd før den. Det eneste jeg husker fra min Mai, er nok min Oransgerussetid. Yes, jeg var orangeruss. Altså 10.klasseruss.. Ja, treng liksom ikke å si så mye mer om den ;-) Men sommeren min var helt syk! Mamma klagde til og med at hun aldri fikk sett meg, og då er det gale når vi var i syden i to uker ilag ;) men min topper ikke din sommer!

Marie B

06.09.2013 kl.19:22

Sykt at det er du som har tatt alle disse bildene, skikkelig inspirerende! Mai var en fin måned :)

Taisa

06.09.2013 kl.23:33

åå så masse fine bilder !

alva

08.09.2013 kl.13:48

Damn! det neon grønne skjørtet nederst er jo to die for! så pent og fresht! digger det! stå på kristin! elsker deg og bloggen din til tusen! slike innlegg er så inspirerende! lag gjerne slike for hver årstid! u go girl!

Hannah

11.09.2013 kl.19:33

Så fine bilder! :)

Mai var helt fantastisk for meg! Fikk se one direction live :)

Skriv en ny kommentar

hits