BLÅMANDAG

Heisann hoppsann, skjønninger ♥

Da var det for pokker mandag igjen, og denne mandagen er ekstra blå. Kanksje ikke så rart med tanke på helgens festligheter, og hangoveren fra i går, har liksom bare blitt med inn i en ny uke. For å gjøre starten på dagen litt ekstra ok, har jeg nå sat meg ut i frisk luft og hygger med kaffe, blogging, mail, og synet av nydelige blomster som en av venninnene mine tok med seg i helgen. 

Friske blomster er alltid et must... Spesielt når det nærmer seg helg!

I min iver etter å løpe opp på kjøkkenet for påfyll av kaffe, klarer jeg altså å snuble i trappen, og tryne så heftig... Kneet mitt er oppskrapt, kaffen i koppen er ikke lenger i koppen men all over the fucking place, og jeg hater nå litt ekstra mye på denne jævla dagen som jeg aldri har hatt noe særlig sansen for. I tillegg må den tryningsen ha sett så usannsynlig dum ut, og aller helst skulle jeg fått det på film, sånn at vi alle kunne ledd litt av det. 

Folk som tryner på den måten der ass... Må faen meg være noe av det dummeste men samtidig gøyeste jeg ser. Hahahah!

Greit... Hei, mandag! Nå skal jeg ta rotta på deg, og sette i gang med dagens punkter på agendaen. Noen som har en fin mandag? Ikke si ja.... Heheh.

Kyss og Klem 

 

Hello darlings ♥

Then it was this damn Monday again, and this Monday is extra blue. Maybe not so surprising considering the weekend's festivities, and the hangover from yesterday, has somehow just joined into a new week. To start the day in a little extra good way, I'm now sitting outside in fresh air and enjoying a cup of coffee, blogging, email, and the sight of beautiful flowers that one of my friends brought with her this weekend. Lovely!

In my eagerness to run uo to the kitchen for refills of coffee, I off course managed to stumble in the stairs... My knee is scratched, the coffee in the cup is no longer in the cup but all over the fucking place, and I now hate this damn day a little bit extra. Hahha, still funny though.

Alright ... Hello, Monday! Now I'll beat you up, and start with the current items on the agenda. Anybody have a nice Monday? Do not say yes .... Hehe.

Kisses and Hugs

26 kommentarer

Julia

26.08.2013 kl.12:01

Min mandag ble med ett mye bedre: http://www.tv3.no/robinsonekspedisjonen2013/deltakere/deltakere

Gleder meg til å følge med på deg utover høsten, blir gøøy!! :D

Anette Liljedal

26.08.2013 kl.12:04

Syns jeg ser deg, haha :D Jeg har fakisk en fin mandag, litt blåmandag. Men har vært i lag med kjæresten min i ett år i dag og skal ut og feire litt med god mat :) Håper dagen din blir fin <3

siljepia

26.08.2013 kl.12:13

God morgen :) Høres ut som at du har hatt en fin helg da :)

Ja,vettug, dagene går som et lyn og plutselig så er det ny uke ..

Huff stakkars deg , men det å tryne kan absolutt vær litt pinlig, og litt komisk men heldigvis for deg så var det ingen som så det eller ? :p :) Håper du får en bedre mandag resten av dagen da :)

jeg vet ikke om du har fått det jeg sendte deg i posten ,men håper den kom frem..

Har ikke hatt så verst start på ny uke ;p hehe ;) Ha en fin dag så lenge ;) <3 .

Cecilie Lien

26.08.2013 kl.12:26

hahahah, ser for meg den tryningsen din! Synes det er såå komisk og gøy å se folk tryne, men fy som jeg hater å gjøre det selv.. kan vel si at jeg kjenner meg godt igjen i den tryningsen i trappen altså. Sist det skjedde var faktisk sist helg hos ei venninne, og jeg skrek så høyt at hele huset hørte det. Hahahha, ble mildt sagt en god latter da ja ;)

Håper mandagen din blir litt bedre da, så får du ha en fin dag så lenge ♥ klem

Silje Marie

26.08.2013 kl.12:26

haha, enig med deg der, er kansje litt slemt å le av folk som tryner helt jævlig, men det kan også være ufattelig morsomt. :D

Marita Malmgren

26.08.2013 kl.12:37

Haha, du er litt skjønn da <3 håper det går bedre med kneet snart da! Kunne nesten se for meg den hendelsen der :p ser ut som du koser deg max der ute, det er så fint der. Vil ikke si jeg har en dritbra mandag liksom, har vært borti bedre dager. Er på skolen men har pause akkurat nå så da stakk jeg innom bloggen din som alltids er like koselig <3 akkurat nå frister det å være i din kropp, drikke en god kaffekopp og bare chille. Men jeg må sitte her å lære.. Jaja, får gjøre det beste ut av det. Ha en fin ettermiddag, love you big time girl! Klem fra Marita! :)

AMALIE MARIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.08.2013 kl.12:38

God morgen til deg, kriiiiiistiiin!! :)

ja det er noe dritt at det er mandag i dag, men jeg er hjemme fra skolen og er syk, så det har egentlig ikke så mye å si akkurat denne mandagen, heldigviis!! :)

Et lite mandags quote jeg bare må delee: i wish mondays were as fast as usain bolt, det hadde vært no ;) jaja, ha en så god dag som mulig, selvom den sikkert kommer til å bli driiit, siden det er mandag, haha, optimistisk, jeg vet!!

klem i fleng! forresten, gleder meg til robinson nå mer enn noensinneeee, det kommer til å bli så jæævlig festlig, haha!!

Jofrid Helene

26.08.2013 kl.12:53

Fytti for en mandag du har da, ikke fullt så heldig. Her sov jeg til over 11, og skal si det var godt etter at jeg fikk melding om at dagens skoletimer ble avlyst. Nå sitter jeg foran skjermen og slapper av! Lenge leve mandager, hurra!:)

Karoline E.N

26.08.2013 kl.12:53

Hei fine deg :) hahaha, syns jeg ser det. Litt stygt å le, men klarer aldri holde det inni meg! Jeg har startet dagen med en treningsøkt, så nå er jeg godt planta i sofaen etter en god å varm dusj. Skal straks på bygda for å handle inn for uke, så mer en det skjer ikke på denne mandagen! Håper uansett du får en fin mandag :) Håper snart på litt info om robinson!

STOR KELM FRA TRYSIL <3

Malin

26.08.2013 kl.12:55

Haha, du fick mig att skratta iallafall! ;)

Jag började veckan med att försova mig till jobbet. Aaaah panik! Hann inte duscha och inte äta frukost. Så jag har inte heller världens bästa måndag..haha.

Så fina blommor! Älskar de där ceriserosa. Tänkte gå förbi torget igår och köpa några, men jag var för sen, så de hade redan stängt.. nytt försök idag!

Dricker mitt kaffe ur exakt samma kopp btw :)

kraaaam

Linda

26.08.2013 kl.13:25

Haha, godt det ikke bare er meg som har helt vanvittig mye i mot mandager. Tror denne dagen topper hat- listen min...

Melissa Sundo

26.08.2013 kl.14:37

Å det var kjip start på dagen, uff. Men håper at det går bra med kneet ditt da :) Synes alltid det er morsomt når andre faller, men hvis de begynner å gråte får jeg veldig dårlig samvittighet. Også synes jeg det er så morsomt å si "KARMA" rett etter at noen falt. Men tviler på at ditt fall har noe med karma å gjøre. Du er jo helt fantastisk og skjønn så tviler strekt på det <3 Mandagen min var vell helt grei. Er fortsatt helt død etter helgen, så det å stå opp klokka 7 i morges var forferdelig. På skolen ble det mye gråting og en veldig kjedelig dag, men vi slutta halv tolv, og det er aldri feil med tanken på at vi slutta kvart over tre tidligere. Så dro jeg rett til byen etter skolen for å kjøpe den denimjakken i Leopard siden jeg tjente nok penger i helga. Og den er helt fantastisk! Ble forelsket i den ved første blikk, også var den enda finere på kroppen og i virkeligheten. Så hadde det ikke vært for deg, så hadde jeg nok ikke kjøpt den og opplevd den gleden jeg har nå. Så tusen takk for det <3 wow, du drar jo opp humøret mitt direkte og indirekte. Er så glad for at du er" i livet mitt" om jeg kan si den på den måten. Ting hadde ikke vært det samme hadde det ikke vært for deg, så er så takknemlig for det! Tusen takk Kristin, har blitt kjempeglad i deg :D

Ha en fantastisk mandag, klem <3

Silje <3

26.08.2013 kl.14:54

Offa meg... Ikkje verdens beste start på uken skjønner eg! :/ jaja.. Satser på at den blir bedre i løpet av uken! :D

Ingelin Rystad

26.08.2013 kl.15:07

Ikke verdens beste dag på uken ser jeg :-/ Håper den blir bedre :))

Fine blomster du har fått :))

Ha en fin dag i alle fall <3

Tina Bolstad

26.08.2013 kl.15:47

Hahahah! FOR en mandag du har hatt! Skulle virkelig ønske du hadde den tryningsen på video, hahah!

Selv har jeg hatt en helt vanlig og kjedelig mandag. Nå har jeg bare lekser som står for tur.. YEYY!

Ha en fin mandag videre da, Kristin, du har jo klart deg veldig fint så langt ;) suss & klem

Navn andrine

26.08.2013 kl.16:05

Haha! Det var litt av en start på dagen og uken! :P håper det går bra med kneet da! :))

Klemmer i fleng! <3

Mia Tønder Pettersen

26.08.2013 kl.17:27

Blåmandag.. Ja her startet uken med skole, lekse osv... Det er apsolutt ikke gøy når du har hatt en koselig og avslappende helg. Haha, stakar deg da. Hvordan klarte du å snuble?! haha, nei beklager. Håper nå alt gikk bra med deg :)

Akkurat nå sitter jeg bare her å ser ut i luften mens jeg tenker på om jeg skal utsette leksene til i morgen!? :)

Kyss og klem til deg og <3

Marte Strømme

26.08.2013 kl.18:39

Uff haha d er d verste starte slik på uken . jeg har hatt en fin start på uken begynte halv 10 på skolen digg! Haha men ha en fin dag videre! Love love

kos og klem!

Cathrine Nilsen

26.08.2013 kl.19:24

"Spesielt når det nærmer seg helg" ja.. hahah :) For å faktisk komme meg gjennom hele uka med skole så hjelper det faktisk å hver dag minne meg selv på at "det er snart helg", så det må jeg bare påpeke hver dag på skolen. "Det e snart helg, woho", "bare 2 daga igjen tel helga", "snart helg, snart helg, snart helg". Må bare tenke positivt :)

Var da ikke en veldig fin start på dagen og uka, men vi får håpe resten av dagen/uka blir mye bedre. Kos deg masse med denne barndomsvennen du ♥ SMASK

Oda Ulrikke

26.08.2013 kl.19:56

haha, bra jobba Kristin! skulle gjerne likt og sett deg trynet i trappa.

Mandager kan gå å dø og i hvertfall den idag Vi skulle løpe 3 fuckings km i gymmen idag, tror du jeg var dø etterpå eller? bah

Ha en fin mandagskveld, make the best of it <3.

Daniela Elisabeth

26.08.2013 kl.20:04

Haha, digger hvordan du skriver!

Anne Li

26.08.2013 kl.21:04

Når er det robinsonekspedisjonen går/ kommer til å gå?

Helli

26.08.2013 kl.21:17

Haha, uffda Kristin! Vel hvis det hjelper, dreit jeg meg heftig ut på et radiointerjvu i dag.. jeg er 15 år også begynner de og spørre om politiske synspunkter og i det hele tatt! Jeg sitter der da og bare "eeh.. nei altså.. jeg vet ikke jeg!" på det meste.. hahaha wooow! So grown up

Håper resten av uken blir mer velykket for oss begge.. haha kos deg<3

Inger-johanne Fjærtoft

26.08.2013 kl.21:30

Fine bilder! ha ein fin dag i måro :* elskr bloggen og veldig veldig fint du har det om morgonene :D :D !! <3

Maja Skalska

26.08.2013 kl.22:11

Hahahahahha, der lo jeg. Er ikke akkurat den personen som klarer å holde latter inni meg, men samtidig synes jeg synd på deg! :)

Dagen min har faktisk vært helt ok, men kan ikke vente til helgen. Skal på bursdagsfest til venninnen min på fredag, mens på lørdag skal jeg på siste "Hyttefest" denne sommeren. Klarer nesten ikke å vente, teller ned dager hele tiden. Hahahah

Sara Sørdalen

26.08.2013 kl.23:16

Hahahah, må ha gjort kjempevondt da! Hater når jeg tryner i trappa for det gjør så jævlig vondt, men jeg får jo alltids litt av en latter når smerten er delvis borte, haha! Dagen min har faktisk vært helt jævlig! Jeg mener.. Det er mandag! Skole, lekser, trening, alt det jeg ikke liker. Alt klemt inn på en dag! FUUUCK!! Men i morgen skal vi ha idrettsdag på skolen da. Da er det 5 klasse, 6 klasse og verdens beste trinn, (haha, hvertfall ikke fordi jeg går der) 7 klasse. Det skal bli koselig da. Da får jeg beveget litt på meg etter ferien, heheh!❤

Skriv en ny kommentar

hits