#OTFM

God morgen, herligheter ♥

Jeg har klart å dra meg selv ut av sengen, og sitter nå på kjøkkenet som en zombie med halvveis igjenklistrede øyner... Klokken er for pokker snart elleve, og uansett hvor trøtt jeg fremdeles er, har jeg ingen grunn til å klage. Flere av dere har vel vært oppe i flere timer nå, og er vel en tanke trøttere enn meg.

Kaffen har kommet i koppen, og blandt posten jeg nå har gått igjennom dukket den gøyeste invitasjonen opp. I dag er det nemlig pressevisning og lansering av en ny og spennende norsk nettbutikk, og jeg skal selvfølgelig ta turen innom. Når man får et custom made smykke med navnet ditt bak en hashtagg blir det litt ekstra spesielt og ikke minst hyggelig. Dette blir kjekt, og jeg gleder meg til å vise dere bilder fra eventet litt senere i dag. 

Utenom hyggelige invitasjoner, lå det selvfølgelig også noen uhyggelige regninger, og i disse dager skal jo skatten betales. Det er ihvertfall det gøyeste for oss selvstendig næringsdrivende, og følelsen av å betale et relativt stort beløp inn til ett og samme kontonummer, er jo bare sååå tilfredstillende. Eh... Heeell nooooo! MEN, forståelig og nødvendig, selvfølgelig... Pokker altså. Hahahah!

Ønsker dere en strålende dag så lenge, så skrives vi litt senere i dag.

Digger dere! 

 

Good morning, darlings ♥

I managed to drag myself out of bed, and now I sit in the kitchen like a zombie with a feeling that my eyes are glued together... It's almost eleven, and no matter how tired I still am, I have no reason to complain. Several of you have probably been up for several hours now, and are probably more tired than me.

I'm enjoying a cup of coffee and among the mail I have now gone through the most fun invitation popped up. Today there will be a launch of an exciting new Norwegian online store, and I'll of course stop by. When you get a custom made necklace with your name behind a hashtag it is a little extra special and especially nice. This will be great, and I can not wait to show you pictures from the event a little later today.

In addition to the kind invitations, there was of course some boring bills, and these days the tax is supposed to be payed. It is certainly the most pleasant moment for us self-employed, and the feeling of paying a relatively large amount into a single account number, is just sooo satisfying. Eh ... Heeell nooooo! BUT, understandable and necessary, of course ... Damn. Hahahah!

Wishing you a wonderful day, talk later.

You rock my world!

29 kommentarer

Karoline E.N

20.08.2013 kl.11:56

Hei søte :) Gleder meg masse til oppdateringen senere, så får du kose deg masse! Alltid koselig å få hyggelig post i postkassen! KOS DEG <3 Nå skal jeg en tur i stallen!

Klem fra Trysil :)

Ida Stenersen

20.08.2013 kl.11:58

Så fint bilde!!:)

Navn

20.08.2013 kl.12:20

Kos deg idag, Kristin! <3 jeg er på skolen! Haha :')

Ha en fin kveld! <3

Melissa Sundo

20.08.2013 kl.13:41

gleder meg masse til oppdateringen senere, alltid like gøy og spennende <3 veldig søtt deksel forresten, elsker pingviner, de er så søte! også er den rosa, Rosa er Livet! :D

ha en fin dag, klem <3

Helene Heie

20.08.2013 kl.13:57

Kjempekjekt! Gleder meg masse til oppdatering. Har nettopp kommet fra skolen her, så trøtthet er det nok av!

Ha en super dag videre!

Klem ♥

Ingelin Rystad

20.08.2013 kl.14:04

Åh så kjekt da :))

Regninger er no shit ja :P men alltids hyggelig å finne no annet i posten også :))

Ønsker deg en fantastisk dag <3

Maja Romstad

20.08.2013 kl.14:05

Såå sykt kult at det kommer en ny nettbutikk, og enda kulere det smykket du fikk! Så utrolig søt nøkkel og kjempeekoselig deksel du har på iphonen din! Sånn vil jeg også egentlig ha, men det blir så vanskelig og putte den i lomma og da er det litt upraktisk!

Kommer det noen video fra Spanialivet du hadde i sommer forresten?

Du får ha en super dag videre, og jeg gleder meg masse til flere oppdateringer! Masse kjærlighet fra meg <3

Mariel Johansen

20.08.2013 kl.14:09

Håper du får en bra dag videre daa!! Og alltid gøy med regninger i posten altså, not.. Hate it!

StineMilana

20.08.2013 kl.14:24

Du får ha en kjempe fin dag i dag :)

Malin

20.08.2013 kl.14:36

När jag läser på norska är det så himla svårt att förstå ironi :) Men det gör att det blir extra morsamt sen när jag förstår, haha! Vissa ord måste jag liksom försöka uttala i huvudet för att förstå, det är väl bra träning antar jag ;) Ni stavar ju liksom som ni pratar... regninger trodde jag hade någonting med regn att göra. :D

Min mormor var norska så jag tycker liksom om norska så mycket, det är så sött :) Förlåt för helt onödig info ;) hehe

kram

Tina Bolstad

20.08.2013 kl.14:47

Høres kjempespennende ut :D jeg har også lyst på er sånt smykke!

Jeg var oppe tidlig idag og har egentlig klart meg bra. Det var selvfølgelig helt jævelig å komme seg på skolen igjen, men heldigvis skal klassen vår på klassetur allerede i morgen til fredag :) det gleder jeg meg til!

Håper du har en fremdeles fin dag, snuppa <3 love love

Mia Tønder Pettersen

20.08.2013 kl.14:57

God morgen vakre Kristin, eller god halveis ettermiddag :)

Jeg er endelig kommet hjem fra skolen nå og er som du sa rimelig trøtt, ja! Jeg skjønner faktisk ikke at jeg klarte å dra meg opp av sengen i dag.. Så det blir vel en kjapp powernapp om få strakser :) Åh gud, det hørtes jo kjempe gøy ut å dra på pressevisning for noe så gøy, og spesielt når du har fått et smykke med navnet sitt på. Det var forresten kjempe fint, men samtidig kult.

Det er bestandig så kjipt å få regninger osv. Men heldighvis for meg så er jeg bare 15 (og uten jobb..) jeg slipper å betale regninger og skatt :)

Du må også ha en utrolig hyggelig dag! Så "ses" vi vell snart igjen :) STOOOOR Klem fra meg <3

Btw: digger deg også, utrolig mye!

Marita Malmgren

20.08.2013 kl.15:13

Du er heldig som har sovet så lenge. Jeg måtte opp kl 06.30 i dag tidlig:( men det gikk så bra fordi jeg var så motivert til å dra til skolen. Idag fikk vi bøker og jeg har allerede begynt og lese den ene boken. Det er så spennende. Det handler om kommunikasjon og samhandling. Hvordan du skal kommunisere med barn, hvordan vise omsorg, hva er omsorg, kommunikasjon i arbeidslivet og generelt osv osv, super spennende! :) vel, nok om det. Utrolig tøft smykke! Jeg har såå lyst på et sånt! Jeg har en t-skjorte fra Vero moda (den er så rå) den er hvit så står det med store trykkbokstaver ''#Fashion'' tror du hadde likt den veldig godt! :) anyways, elsker å titte innom deg, har tenkt på deg i dag <3 og imorgen har du bursdag:):) grattis på forskudd <3 gleder meg til flere oppdateringer, love you so much! Klem fra Marita!:)

Marte strømme

20.08.2013 kl.15:15

Gleder meg til å se mer fra pressevisningen! Jeg sto opp kokken 7 i dag jeg! Så ja du kan egentlig ikke klage når du står opp 11. Haha! Det var utrolig morsom måte å innvitere til pressekonferanse på!

Ha en utrolig bra dag videre! Klem,

Cecilie Lien

20.08.2013 kl.15:21

Så hyggelig å få et så fresht smykke i invitasjonen da. Blir spennende med ny nettbutikk!

Kan ikke akkurat klage på at jeg måtte opp så tidlig i dag. Ganske OK å begynne på skolen halv 11 hver tirsdag egenetlig, hehe! Du får hvertfall ha en fin dag videre, og kose deg masse på dette eventet ♥ klem

siljepia

20.08.2013 kl.15:43

Hyggelig å få slik invitasjon i posten i tillegg til regninger som er bare gørr kjedelig hehe :) Lyser jo opp dagen litt det da :) Gleder meg til oppdateringer senere :) , klem :)

Cathrine Nilsen

20.08.2013 kl.15:46

Så koselig! Smykket var jo skikkelig fint også :) Og for en søt nøkkel!

Du får ha en fin dag videre, og kose deg masse på eventet! Selv er jeg nettopp kommet hjem fra første skoledag, og etter ei natt med alt for lite søvn er jeg helt utslitt! Pfff... Kos deg, fineste ♥

Elisabeth frendal

20.08.2013 kl.15:56

Hehe! :) Kos deg i dag, kristin ♥ Er fremdels så spent på junkyard konken, omg ☻

Oda Ulrikke Helgesen

20.08.2013 kl.16:15

er ganske trøtt ja, sto opp 06:30 (!!!)

Kjempefint smykke, kos deg masse på event. Gleder meg til en oppdatering om det senere :)

Ha en kjempefin dag, Kristin! <3 You rock my world

Inger-johanne Fjærtoft

20.08.2013 kl.16:32

Kult deksel :)

fa ein fin dag

AMALIE MARIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20.08.2013 kl.17:05

Håper du har hatt en fin dag og hvis du er på lanseringen av den nye norske nettbutikken nå, så er det sikkert veldig hyggelig og inspirerende og spennende å være med på :) Så heldig du er som blir invitert til sånne arrangementer ;) Jeg har sendt brevet til deg i posten nå, så i morgen dukker det forhåpentligvis litt mer hyggelig enn regninger i posten <3 Veldig hyggelig svar på deg fra mail forresten <3

Mange klemmer!!

sååå glad i deeg!!

Julie Storlien

20.08.2013 kl.18:28

Åh, så spennende. Gleder meg til å høre om det senere. Smykke var jo sykt fint. Håper du hadde en din morgen videre å nøyt et par kopper kaffe.

Klem

Ingrid Larsen

20.08.2013 kl.18:50

Så spennende Kristin!! Du er heldig som får oppleve slik, og bli med på så mye :D Smykket var forresten dødsstilig !!! Jeg er på vei til Sverige (så dette var bare en liten kommentar fra en treig iphone med dårlig 3g ), gleder med til å komme frem nå, det gjør så sykt vondt i rompa etter å ha sitten en stilling lenge :'D hihi!!

Ha en super dag videre fantastiske deg <3

Mange klemmer fra Ingrid !!

Sara Borch Atterås <3

20.08.2013 kl.19:47

Heiaa Kristin!

BLOGGTIPS KOMMER HER

Ser du har veldig mye kult kontorutstyr, blyanter, penner o.l, ting som kanskje kunne frisket opp en skolehverdag :-) Kunne du hatt et lite innlegg om hva du har, evt ting du annbefaler og butikker vi kan kjøpe det i?

Fortsett med den herlige inspirasjonen!

Sara <3

Edith

20.08.2013 kl.19:59

Åå så kjekt! :) <3

Ha en super kveld videre. Gleder meg masse til og se! :)

Anonym

20.08.2013 kl.20:15

Korti skal du fortelle koffor du he gått ned så mykje i vekt?:)

Navn andrine

20.08.2013 kl.20:21

Komme seg opp er ikke det gøyeste i verden :P

Ha en fin kveld, Kristin! <3

Silje <3

21.08.2013 kl.18:42

Regninger........ SAY NO MOORE!!!! :D <3

Sara Sørdalen

21.08.2013 kl.23:54

Kjipt at du gikk glipp av det, da.. Hadde jo vært kjempehyggelig å dra på. Hater når man har så mye å gjøre at man får ikke gjort det man hadde gledet seg til. Jeg har ligget å sett på Bones i hele dag jeg, siden jeg har vært syk, og det er ikke likt meg, men nå tørr jeg faen ikke gå på do, hahah.!!

Skriv en ny kommentar

hits