A TASTE OF SUMMER

God morgen, fininger ♥

Sommeren går dessverre mot slutten, og når solen titter frem og når man får en sånn herlig kurv som det her levert på døren, ja da holder sommerfølelsen bittelitt lenger.

Jeg elsker sommer, men har også sansen for vinteren, og det skal ikke bli helt feil å kunne kle seg i varme jakker og luer, og sette kursen mot fjellet. Aller først skal jeg feire bursdagen min i nest uke, og det er først etter den, at jeg virkelig kan begynne å glede meg til en kaldere årstid... Nei, FOR en deilig sommer det har vært... Dessverre har jeg ikke fått oppleve Oslo-sommer på sitt aller beste, siden jeg har vært mye på farten, men jeg kan allikevel se tilbake på sommermånedene med et smil om munnen. Nå er jeg klar for høst, og herreguuuuud så spennende denne høsten kommer til å bli. Både for meg og for dere, og jeg gleder meg så sinnsykt til å kunne avsløre en ting eller to. Hehe. 

Har dere hatt en fin sommer, folkens? Er det et spesielt sommerminne dere vil dele med meg? 

SMASK

 

Good morning, sweethearts ♥

Summer is unfortunately approaching towards the end, and when the sun comes out and when you get such a lovely basket as this delivered to your door, you get the chance to hold on to the summer feeling a little bit longer. I love summer, but I also have a taste for winter, and it will be so nice to to dress up in warm jackets and beanies and head to the mountains. First of all, I celebrate my birthday next week and it is only after that, I can really start to look forward to a colder season ...

What delicious summer it has been ... Unfortunately I have not been able to experience Oslo summer at its very best, since I've been on the move, but I can still look back on the summer months with a huge smile on my face. Now I'm ready for fall and the fall is going to crazy, fun and so freakin' exciting. Both for me and for you, and I look so insanely forward to reveal a thing or two. Hehe.

Have you had a great summer, guys? Is there a special summer memory that you want to share with me?

Kisses 

26 kommentarer

Marita Malmgren

18.08.2013 kl.11:40

Godt å høre du har hatt en fin sommer <3 det har jeg virkelig forståelsen for i og med at du både har vært i Spania i en mnd, Danmark på fashion week osv :) jeg har også hatt en fin sommer. Har ikke opplevd så mye av utlandet denne sommeren siden jeg nesten bare har vært i Norge men jeg har besøkt veldig mange steder som Stavanger (nydelig by), Kristiansand (verden fineste by etter min mening), Lillehammer, Oslo og en tur til Sverige. Veldig koselig! Men det fineste av alt er at jeg flyttet til fosterfamilien min og det har vært fantastisk til nå og jeg koser meg så masse og har det veldig bra! <3 august må vel være en nydelig årstid å ha bursdag i:) midt mellom sommer og høst. Jeg har i februar og det er greit selvom jeg skulle likt å ha bursdag i mai, en av mine favoritt måneder for da er det 17.mai!! Elsker den dagen så høyt! <3 håper du har en bra dag, her regner det idag, men det er greit.:) kjempe glad i deg! Klem i fleng fra Marita! :)

AMALIE MARIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18.08.2013 kl.11:41

ååå det såååå gooodt ut!! så forfriskendeee!! Så koselig med små overraskelser på døra :) Jeg har heller egentlig ikke så veldig mye i mot at det går mot kaldere tider, det finnes jo koselige ting man kan gjøre i hver årstid og det er så koselig på vinteren og sette seg å se på tv, med et varmt pledd over seg, en kopp kakao og varme seg på peisen !

Jeg har hatt en ganske bra sommer, har kost meg med venner og på Hvaler og så var jeg som sagt på det fine luksushotellet i svergie med moren min en helg da, hehe :) Ellers så har jeg bare ladet opp til hverdagen! :) Jeg har riktig nok ikke blitt noe brun da :( SOlarium her kommer jeeg!!

hehee!

Ha en fin dag videre da, fine fine deg! Husk at jeg digger deg og setter såååå stor pris på deg.

Mange varme og gode klemmer til deg på denne triiste høstdagen.

Forresten gleder meg uutrooolig mye til Snikk Snakk begynner igjen, satt og så på noen gamle snik snakk episoder i går og dere er sååå herlige!! <3 <3

Smaaask!!!

Karoline E. N

18.08.2013 kl.11:46

Hei søte deg :) så godt og høre at du har hatt en fin sommer! aw, så herlig kurv du har fått levert på døra da, så koselig. Ekte Oslo sommer er fantastisk, men det er også deilig og være i varme strøk med familie og kjæreste.

Jeg hadde en veldig fin tur til Halden med kjæresten min, der vi besøkte onkel og tante vigdis (med barn) på hytta dem kjøpte for ikke så lenge siden. Der samlet dem hele familien (mamma, stefar, mormor, mannen til mormor, barnebarnet til mannen til mormor) og det var så hyggelig! Masse god mat, vin, tur til festningen i halden, gå ned på brygga, stranden og masse hygge. HERLIG SOMMER!

Håper du får en fin dag Kristin <3 Klem fra Trysil

Sara Sørdalen

18.08.2013 kl.11:48

Kjempekoselig det må være å få en sånn kurv på døren da! Da får man skikkelig sommerfølelse! Skulle gjerne fått det jeg, haha! Mitt morsomste sommerminne, det var faktisk en ganske liten ting, men det var helt hysterisk da det skjedde, og det som man sier, det er de små tingene i livet som teller! Okay, så jeg var på stranda med tre av venninnene mine. Jeg skulle skifte fra bikini til undertøy, også skulle jeg bare rette litt på håndkle, også åpna jeg det, sånn jeg alltid når jeg skal rette det ikke sant. Også glemte jeg jo at jeg ikke hadde på BH, hahaha! Også en annen gang så skulle vi i bursdag til kusina mi. Også fetteren min da, vi pleier alltid å tulle å slå hverandre sånn forsiktig på hodet, men jeg får det aldri til får han er så høy, for han er over 20 år, vet ikke helt hvor gammel han er, haha! Men så tok han bare tak i meg og bærte meg ut å la meg ned i et lite barnebasseng, for han har et barn, også så viste det seg at jeg hadde mobilen i baklomma, så han måtte fikse den, hahaha! Også gikk jeg våt resten av dagen, haha.

Oda Ulrikke

18.08.2013 kl.11:48

Åh, for en deilig kurv!

Har bare vært i Sverige og på hytta i sommer.

Gleder meg til å høre om alle de spennende tingene du holder på med :)

Ha en fin søndag, Kristin! <3

Maja Romstad

18.08.2013 kl.11:56

Det der så bare heelt nydelig ut, du er heldig som får sånne kurver levert på døren! Sommerferien min har vel kunn bestått av noen turer til Trondheim, vært med vennene og en tur til Tyrkia. Sommeren har vært helt grei, og Tyrkiaturen har vært noe av det beste jeg har gjort på lenge med tanke på alle folkene jeg møtte!

Høsten nærmer seg med stormskritt og i morgen er det for pokker meg skole igjen.. Vet ikke helt om jeg gleder meg eller ikke, haha! Men jeg gleder meg til å få høre om alt du har holdt inne såå lenge! Ha en fantastisk søndag, masse kjærlighet fra meeg<3

Julie S

18.08.2013 kl.11:58

Så koselig å få en sånn oppmerksomhet :D

Ingrid Larsen

18.08.2013 kl.12:05

God morgen fine deg!!

ååå for en hærlig korg! mye godt og fint :) Du er heldig som får slikt på døren !!

Så bra du har hatt en fin sommer, i følge det du har skrevet på bloggen så tviler jeg ikke på at ferien din har vært super !! :D

Sommerferien min har også værst fin, men den har gått alt for raskt....

Jeg har deltatt på tre store stevner i Sverige, på Biri og i Grimstad. Alle gikk veldig bra! Spesielt i Grimstad (norgesmesterskapet) fikk jeg 2. plass i min klasse :) Jeg rir da islandshest!

Så var jeg jo i Albir 1 uke, der bodde jeg i leiligheten/villaen til onkelen min. Det var hærlig, varmt og godt. Jeg ble til og med brun !!

Resten av ferien har jeg slappet av, vært i maaange bursdager, trent både meg selv og hestene, veninnekvelder, konfirmasjon til broren min og spist myye mat <3

Så selv om været her i romsdalen har vært dårlig, har jeg hatt det supert uansett :D

Du må ha en fin dag videre !:D

Klem Ingrid

Karoline Svendsrud

18.08.2013 kl.12:07

Hei Kristin. :)

Jeg lurte på om du kunne linke til oppskriften på sangria? Har lett bloggen rundt kjapt men finner den ikke. Ha en fortsatt fin dag :)

siljepia

18.08.2013 kl.12:07

God morgen til deg også :) Herlighet så heldig og hyggelig at du fikk en slik kurv ;), skjønner at sommerfølelsen kan føles litt lenger da ja ;) Høsten kan bare komme ,men er veldig forberedt på at det kan bli en hektisk men samtidig spennende høst.

Reiser til London 5 september med 4 andre jenter og som jeg gleder meg til å besøke denne byen . hehe .

Noen utesteder eller andre plasser som er verdt å besøke forresten ?

Blir spennende å få høre hva du skal avsløre:) hehe .

Har hatt en fin sommer vil jeg si, selv om ikke været har vært det beste her i Trondheim. Jeg vært i 1 uke i Hellas ,og en liten tur til Sverige,begge turene ser jeg tilbake som gode minner :)

Ha en fin dag videre :) klem

Maria Mathiassen

18.08.2013 kl.12:31

God morgen søta :D Guri så koselig med en liten gave på døra, med friske jordbær som minner om den fantastiske sommeren. Så bra du har kost deg disse mnd, og har fått ladet ordentlig godt opp til den kalde tiden!!

Fy søren så mye jeg gleder meg til du slepper "denne bomben". ÆÆÆÆÆÆ, blir bra :D

Håper du får en like fantastisk dag som det du er <3

Oda Kvam

18.08.2013 kl.12:36

Herlig 💗

Ingelin Rystad

18.08.2013 kl.12:47

Åh så heldig du er :)) <3 Hærlig <3

Sommeren har godt alt for fort, men gleder meg til høsten :)) <3

Har kost meg masse i sommer :))

Ha en fantastisk dag Kristin <3

Navn andrine

18.08.2013 kl.12:50

Åhh så herlig å få en pakke på døra! :)

Har vert en utrolig fin sommer! :) mye bading og ridning :)

Kos deg idag, Kristin! <3

christina

18.08.2013 kl.13:02

Du er bare fantastisk flink til å blogge :DD!! Sommeren min har vært travel, men ikke noe spennende ! jeg har hatt sommerjobb på en klesbutikk også har jeg reist rundt i Norge!! misunner deg som har vært i Spania i en måned!

Cordelia

18.08.2013 kl.13:05

hei kjære!

du er jo bare fantastisk, for en gledesspreder!!! Blir jo faktisk i godt humør her jeg ligger under dynen, men en kopp te, tone-luen min og selvfølgelig leser bloggen din! Bedre blir det ikke. :)

gleder meg masse til vinter jeg og!! elsker vinter, fjell-turer med venner, kakao, varme jakker.. !

Ha en fantastisk dag, Kristin <3

smask!

Melissa Sundo

18.08.2013 kl.14:03

så heldig du er som får en så fantastisk fin kurv levert på døra! skjønner veldig godt at du har hatt en fantastisk sommer, etter en hel måned i Spania med en person du er glad i, er det veldig forståelig at sommeren din har vært bra! Men med hånda på hjerte kan jeg si at du har virkelig fortjent det. Du er en superherlig og inspirerende forbilde som fortjener det beste! Du virker bare som en fantastisk og real person, det er bare godt i deg. Jeg har lest bloggen din i over 1 år, og jeg har ende ikke funnet noe med deg jeg kan "pirke på" eller trekke fram for å rakke deg ned. Du er bare fantastisk på alle mulige måter <3 Jeg har vært i Tyrkia, Kroatia og Bosnia og hatt det som plommen i egget. Har vært veldig stressa også med tanken på at jeg begynner i 10`ende når sommeren er over, men har prøv å bare tenke positivt. Men det var veldig vanskelig til tider siden jeg gruet meg ubeskrivelig mye til skolestart. Synes det er vanskelig å trekke fram ett minne, for hele sommeren har vært så bra, men det beste minne er vell når jeg å kusina mi gitt ut en kveld i Sarajevo. Drakk proteinshake og bare snakket ut om alt mellom himmel og jord. Det var veldig deilig å for en gangs skyld være med en person du føler du kan snakke om alt, og en person som er veldig lik deg selv. Hun er tre år eldre enn meg og har gått gjennom det meste jeg går gjennom nå, så det å få råd av henne var fantastisk. Og selvfølgelig, de få gangene jeg hadde et raskt internett som gjorde at jeg kunne komme innom bloggen din å få et enda større smil rundt munnen <3

ha en fantastisk søndag, klem <3

Mia Tønder Pettersen

18.08.2013 kl.14:56

Åh gud så herlig det så ut! Det må jo være kjempe godt å få det som en overraskelse på døra. Jeg elsker også sommeren, men hvis jeg måtte velge en favoritt årstid måtte det blitt vinteren. Det er jo jul i denne årstiden og jeg bare elsker alt som har med jul å gjøre. Alle forberedelsene, juleverksted på skolen og hjemme, pynting av husset osv. Og i tilegg er jeg stor fan av å gå i varme jakker og luer. Jeg er også veldig glad i høsten, for da kan jeg nemmelig sitte hjemme i sofaen med pleddet over meg, noen tente stearinlys og en god bok eller en god serie/film på TV. Det er kos det :)

Jeg er så engi i at det har vært en deilig sommer. Jeg har nokk fått oppleve den norske sommeren, jeg skulle egentlig vært i Spania nå men det ble ueldigvis ikke noe av... Men jeg var i Sverige for ca. 1 uke siden og det var jo gøy. Jeg har også vært i et bryllup et lite stykke unna oss og på hytta oss tanten og onkelen min. Der jeg var på min første bygdefest :)

Nå er jeg også klar for å innta høsten med et smil om munnen. Men det jeg gleder meg mest til er vell denne "bomben" du skal slippe. Fy søren det skal bli gøy! Wæææ!

Kos deg masse på denne fine søndagen <3 Stoooooor klem fra meg!

Helene Heie

18.08.2013 kl.15:05

Åh, det så utrolig deilig ut! Skal si det skal bli deilig med litt kulde nå, men sommeren er noe av det beste! Mange gode minner å ta med seg fra denne sommeren og! Denne sommeren har vært ganske lik som de årene før, først er det tur til Alicante så er det en liten tur på hytten for å så reise på en ukes rideleir.

Ha en super dag, Kristin!

Klem ♥

Kristin

18.08.2013 kl.15:28

Så herlig sommerkurv! Herlig!

Inger-johanne Fjærtoft

18.08.2013 kl.17:59

Kjempefin sommerkurv, enig vinter ikkje bra sommer kjempebraa!!!!

Malin

18.08.2013 kl.19:35

Vem har gett dig en så härlig korg? :)

Jag är så sjuuuuuuuuuukt nyfiken på vad det är du ska berätta! :D Säääg!

Linnea Myrvold Bergqvist

18.08.2013 kl.22:34

Har hatt en kjempefin sommer, helt i starten dro familien overseas og besøkte søsteren min som har jobbet i Disney World i snart ett år, så utrolig godt å se henne igjen! Og om ikke lenge er hun tilbake i deilige Norge. Etter det har jeg stort sett nytt en av de deiligere somrene på lenge i fantastiske Trysil, vært mye med venninner og festet! Slik en sommer skal være :-) Har til og med måttet si hadet til mange som skal på utvekslingsår i USA, og om noen dager blir det en av mine bedre venninner som drar. I dag har jeg blitt gudmor til ei lita jente, alt i alt en helt perfekt sommer! Den beste jeg noensinne har hatt!!

StyleConnection

19.08.2013 kl.10:07

siljepia: Hei søte Silje :) London er fantastisk, og jeg tror det er noen London-tips i dette innlegget: http://styleconnection.blogg.no/1362593796_06032013.html
Goood tuuuuur <3

siljepia

19.08.2013 kl.10:38

Takk for at du svarte :) skal sjekke ut dette innlegget.

Tusen takk for det søta <3

Synne

19.08.2013 kl.17:18

Har hatt en helt fantastisk sommer, beste på lenge! Første delen av ferien nøt jeg den norske sommeren med hytteturer, blant annet til Tjøme. Etter dette var jeg 4 uker i Hellas, var utrolig deilig. De første 3 ukene seilte jeg fra Kreta og helt nord i Hellas med tanten og onkelen min som har seilbåt på Kreta. Vi var innom mange kjempe fine øyer på veien, som Santorini og Amorgos. Den siste uken hadde jeg en rolig ferie med mamma og pappa på en øy som heter Lesvos og ligger helt nord i Hellas, har feriert der hvert år siden jeg var 2 og et halvt år gammel. Den siste dagen var vi i storbyen Thessaloniki, hvor foreldrene mine overrasket meg med 5 stjerners hotell :D Da vi kom hjem fra Hellas dro mamma og jeg rett til Stavanger hvor mamma er fra. Besøkte familie, gikk rundt i byen og var på hyttetur. Kjempe fin tur!

Skriv en ny kommentar

hits