GJENFORENING

Yo folkens ♥

SORRY tidens dårligste oppdatering i går, men jeg satt jo tross alt i bilen store deler av dagen, og da jeg endelig kom frem var jeg mer opptatt av å kose med Fokus som jeg ikke har sett på en evighet, fremfor å sette meg bak data'n. Fokus har nemlig vært på ferie her i Bergen i en hel måned, så det var deilig å se han igjen. Deretter dro jeg rett i babyshower...

Jada, dere hørte riktig... BABYSHOWER! Er det én tilstelning jeg virkelig ikke passer inn i, så er det nettopp en sånn som det her, og jeg har vel aldri følt meg mer malplassert enn det jeg gjorde i går. Alt som har med babyting å gjøre og meg er en svært dårlig kombo, og jeg har jo virkelig ikke peiling på sånt. Det hadde riktignok  vertinnen, som hadde stelt i stand en nydelig kveld for oss og ikke minst den kommende mammaen. Det var jo ufattelig koselig, og herlighet så deilig det var å se jentene igjen, men en sån kveld med baby-snakk passer ikke for alle. Heheh.

Jeg er jo virkelig ikke noe fan av å innføre amerikanske tradisjoner, for så å prøve å gjøre dem til våre egne, og babyshower er en av dem. Uansett hvor sinnsykt hyggelig det var i går, så er babyshowers noe av det dummeste som finnes, og virkelig ikke noe for meg. Får jeg barn en gang i fremtiden skal jeg ALDRI ha babyshower, men heller en sånn tilstelning etter fødselen, hvor venninnene mine gir meg åletrange skinnbukser (som endelig passer), og whiskey, fremfor vippestol og bleier. Deretter skal vi ta en helsikkens fest, i stedet for å ha sånne leker som bl.a går ut på å simulere en fødsel med best mulig innlevelse. Det gjorde jeg faktisk i går, folkens, og ikke nok med det... Jeg tippet både vekt og størrelse på den kommende jenten, og da jeg tippet 5000 cm, etterfulgt av latterbrøl fra de andre, forstod jeg virkelig én gang for alle at jeg ikke passet inn i det hele tatt. 

Da showeren var over, fortsatte kvelden heldigvis hos den deilige vertinnen, og etter noen flasker vin dro vi rett ut på byn. Det ble TIDENES kveld, skal jeg fortelle dere, og før jeg visste ordet av det, stod jeg og en annen fyr inni en sirkel dannet av mennesker, og battlet på dansegulvet. Herreguuuud, jeg tør ikke tenke på hvor sinnsykt dumt det der må ha sett ut, for de dance movesene mine var helt ukontrollert, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg var nede på gulvet for å virkelig shake. På det tidspunktet følte jeg meg som hip hop dronningen på dansegulvet, for joda... Det var hip hop, og når man tror at man kan danse hip hop når man egentlig ikke kan det, da kan det umulig se bra ut. Jeg var så svett og sliten da vi gikk hjemover i halv fire-tiden, og i dag er jeg faktisk skikkelig støl. Hahahah, FOR en kveld! Beste kvelden på lenge! 

Men dere? Se på han da... Fineste vofsen på jord, så nå skal jeg ta han med meg tilbake til Oslo, og det skal bli så uendelig godt å ha han rundt seg igjen. Han er jo en gledesspreder, og uansett hvor crappy dagen eventuelt måtte være, bringer Fokus alltid frem et stort smil. 

Nei, guri land... Skrives litt senere da, for nå er jeg så fyllesyk atte HJELP! 

Noen av dere som hadde det juicy og gøy i går? 

LOVE YOU ♥

 

Yo guys ♥

SORRY for the poorest update yesterday, but I was after all stuck in the car most of the day and when I finally arrived, I was more concerned to cuddle with my dog, Fokus, who I haven't seen in forever, rather than sit behind the computer. Fokus has been on a vacation here in Bergen for a whole month, so it was nice to see him again. Then I went to the baby shower ...

Oh yes, you heard right ... BABY SHOWER! Is there one event I really do not fit in it's this, and I've probably never felt more out of place than I did yesterday. Baby + Kristin is just a really bad combo, but it was very cozy, and my dear friend had prepared a lovely evening for us and not to mention the mom. So lovely to see the girls again, but these evenings of baby-talk is not for everyone. Hehe.

I'm really not a fan of introducing American traditions and then trying to make them our own, and the baby shower is one of them. No matter how insanely nice it was yesterday, baby showers is kind of like the most stupid thing ever, and really not for me. If I'll get kids in the future I will NEVER have a baby shower, but rather an event after birth, where my friends give me skin-tight leather pants (which finally fits), and whiskey, rather than tilting chair and diapers. Then we party all night long, instead of having that kind of toys that among other things is to simulate a birth with optimum sensitivity. I actually did that yesterday, and I also tipped both weight and size of the baby girl, and when I tipped 5000 cm, followed by a roar of laughter from the others, I really understood once for all that I did not fit in at all.

When the shower was over, some of us continued the evening with the lovely hostess, and after a few bottles of wine we headed straight out on town. It was the best night ever, I'll tell you, and before I knew it, I was standing next to another guy inside a circle formed by people and battled on the dance floor. OMG, I dare not think how insanely stupid that must have looked like, my dance moves was completely uncontrolled, and I do not know how many times I was down on the floor to really shake it off. At that point I felt like THE hip hop queen of the dance floor, for yeah ... It was hip hop, and when you think you can dance hip hop when you really can not, then it is impossible to look good. I was so sweaty and tired when we went home at half past three o'clock, and today I'm actually completely broken. Hahahah, what a night! Best night in a long time!

But  hey... Look at this cute little dog. Cutest dog on earth, so now I'll take him with me back to Oslo, and it will be so good to have him around again. He is a joy spreader, and no matter how crappy the day may be, he always make you smile.

Talk later, hotties... I'm so hungover. 

LOVE YOU ♥

37 kommentarer

AMALIE MARIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.08.2013 kl.14:04

Haha, høres ut som du har kommet godt frem til Bergen by ;) Skjønner at det var koselig å se fokus igjen, (han?) er jo såå søt!! :D

Jeg synes baby shower er litt koselig jeg, og jeg liker litt amerikanske-tradisjoner, men ikke for mye, da føler jeg det bare blir litt wannabe american og det har en tendens til å bli litt mislykket. Jeg tror du kommer til å bli en veldig kul mor og du kommer aldri til å bli sånn kjedelig A4 person, ikke at det er noe galt i det, men du kler så godt spontaniteten din og gnisten i deg og det ønske om å leve livet til det fulle, og det mener jeg alle burde ha, uansett alder, jeg håper at jeg er like eventyrlysten hele livet og at jeg reiser jorda rundt med mannen min når jeg er 80 år og vi kan sitte å hygge oss i et lite strandhus langs miami beach, haha, det er lov å drømmee! Uansett koooos deg masse videre og lev i nuet og fest og ha det morro! Man er bare ung en gang, dekk over hangover'n med et nytt påfyll av noe sprudlene ;)

Mange gode klemmer til nydelige og fantastiske deg som jeg liker såååå godt!! :D :D

Lots of loveeee

<3<3<3<3

Liza

17.08.2013 kl.14:07

Yeah you're alive :) Hahah I laughed so hard about the hiphop part, I imagined it. They should make a movie from your life, or like a real life soap (with English subtitle offcourse). I think a lot of people will watch it! I'm packing stuff from my apartment! Because me and my boyfriend are going to move out in a few weeks, can't wait :D And next week I'm going to Paris for 3 days yeaaahh.

When I was younger I always wanted babies at young age, but now I'm 22 and I definitely don't want that anymore. Yes, I do want a baby, but not for now. I want to travel the world first and live life to the fullest. Do you agree that people change a lot when they are pregnant and get a baby? I do.. Sometimes it's sad. But that's life.

Ingelin Rystad

17.08.2013 kl.14:14

Haha høres ut som en interesant dag igår :))

Baby shower er litt koselig synes jeg :)) Har sånn ca nettopp kommet hjem fra Kiruna nå jeg :P Koste oss masse der igår :))

Fokus er bare så skjønn han :)) <3

Ha en fin dag Kristin <3

Kristine

17.08.2013 kl.14:14

Kommenterer nesten aldri bloggen din, men må bare si at jeg er innom hver dag og jeg DIGGER deg! Du e så morsom og ærlig, og du skiller deg ut på en veldig positiv måte :) Og så har du selvfølgelig verdens skjønneste hund! Smelter.. Håper du nyter resten av helgen :)

Tina Bolstad

17.08.2013 kl.15:01

Babyshower ja..? Da har du opplevd det også! Jeg er helt enig med deg, jeg kommer aldri til å ha det ihvertfall. Syntes det høres stusselig ut jeg, blir liksom minnet på at livet ditt er over og at du er blitt mor. Ikke særlig kult.. Jeg foretrekker din versjon mye bedre!

Det må ha vært utrolig godt å se fokus igjen, så det er helt forståelig når det kommer til bloggingen. Dagene er nok ikke de samme uten den lille tassen der ;)

Jeg skal på shopping idag med en venninne på storo senter, håper jeg finner mye fint der :) og så håper jeg du får en deilig dag, Kristin <3 SMASK

Maria Mathiassen

17.08.2013 kl.15:05

Haha, høres ut som en koselig kveld med herlige venninner. Ser for meg du sitter der sammen med en hau med kvinner og snakker om baby og ting og tang. Høres også ut som en deilig kveld på byen :D:D

Fokus må jo bare være verdens herligste hund og ikke minst skjønn!!! Ha en forsatt fin lørsdag, snuppa <3

Mariel Johansen

17.08.2013 kl.15:18

Jeg er selv ganske fan av å innføre amerikanske tradisjoner! Er det noe jeg har falt pladask for, så er det amerikanske tradisjoner, haha! :P<3

OG super søt hund forresten!

Melissa Sundo

17.08.2013 kl.15:19

Fokus er så søt, blir skikkelig glad av å se på han :D drar opp humøret mitt, akkurat som du gjør <3 er veldig enig med deg når det kommer til amerikanske tradisjoner. I alle fall er babyshower en koselig tradisjon, mens Valentines Day og Haloween er jævlig oppskrytt og nesten ren tullball spør du meg.

Kan tenke meg at du hadde vært den kuleste moren man kan tenke seg, og barne ditt hadde vært helt bedårende! God bedring med hangoveren da :)

How to avoid hangovers?

Never stop drinking!

-Charlii Sheen

ler meg i hjel hver gang jeg leser den :P

kos deg videre i helga da, håper du får en fantastisk dag, klem <3

Renate Kjellevold

17.08.2013 kl.15:23

ååh, fokus er så skjønn!

Cathrine Nilsen

17.08.2013 kl.15:39

Hahahhaahah, ler! Hørtes da ut som en fin kveld da, spesielt natta. Hahha! Hip-Hop danseren Gjelle! Hahahah... Du er herlig :)

Helt fra jeg var lita har jeg allid hatt lyst på unge tidlig. Men nå, er bare 16 da, ser jeg ikke akkurat det som en del av livet mitt for hvertfall 10 år fram i tid. Skal leve livet mitt til det fulle før jeg starter "det nye livet" :) Men jeg elsker babyer da, de er jo såå skjønne. Men får vel heller ønske meg ei lillesøster eller en lillebror i julegave eller noe. Haha!

Du får ha en fin dag videre, skjønneste du! God tur tilbake til Oslo :) Smask!

siljepia

17.08.2013 kl.16:01

Har egentlig ikke forstått meg helt på det med å ha babyshower. Helt enig at det har blitt importert mye rart fra USA. jeg skjønner godt at det føltes godt å se hunden din igjen :) Søt Fokus da ;) <3

Haha , høres ut som en gøy og uforglemmelig kveld med venner :) Håper du får en fin dag videre og en fin hjemreise igjen hvis du skal kjøre i dag ?

klem :)

Karoline E. N

17.08.2013 kl.16:11

Hei :) bra du kom deg vell frem da, det liker vi! Fokus er så fantastisk søt, at gurimalla! Har selv hund, men man kan si den er større en fokus. Jeg har nemlig en Samojed, og den har mye energi (hjelpes meg) haha. Baby shower ja, da kan du stryke det av listen din :) Har selv aldri hvert på det, men trur det er like så greit. HAHA, jeg ler for meg selv her jeg sitter og leser om den fantastiske kvelden din!! Det er så godt og lese at du har hatt en fantstisk kveld og at du virkelig har kost deg. Håper resten av dagen blir bra <3 Klem fra Trysil

odakvam

17.08.2013 kl.16:36

Å så utrolig søt hund, der er kjempe søte sammen! Kos deg masse!

Jeg elsker bloggen din, den er utrolig fin og jeg får så inspirasjon av både bloggen og deg. Du har kjempe fin klesstil, og jeg elsker at den er så fargerik. Du tar også utrolig fine bilder, og de er også fargerik. Du er utrolig fin, og jeg digger både deg og bloggen din Kristin <3

Stine bakkejordet

17.08.2013 kl.17:03

Du er ikke den eneste som ikke er så jævli fan av babyting og unger. Jeg hater unger så mye, men ender vel opp med en shitkid en gang i fremtiden. Hahah

Jeg skal ut ikveld. Venninne som blir 18 idag se, så det skal feires. Ha en fin dag videre :)

:-)

17.08.2013 kl.17:17

Assa unnskyld meg, men va skjedde med Snikk Snakk a? MISS IT! Kunne tenkt meg en ny spørsmålsrunde og muligens? Digger både deg og bloggen:-)

Johanna

17.08.2013 kl.18:27

Så koselig ❤

Andrea

17.08.2013 kl.18:48

Fokus er sååååå skjønn! Vurderer å kjøpe meg ein pomeranian sjøl. Kjøpte du han av kennel (hvilken) eller privatperson? korleis bestemte du deg for akkurat pomeranian og fokus? :-)

Helene Heie

17.08.2013 kl.19:12

Åherregud så skjønn Fokus er! Ble helt frelst jeg! Det er så utrolig koselig å møte dyrene sine igjen etter du har vært lenge borte fra de <3 Babyshower ja.. Hehe! Ser ikke helt for meg deg på en sånn "fest" nei! Så kjekt at dere fikk en sånn fantastisk avslutning på kvelden da!

God bedring og kos deg masse videre!

Klem ♥

Ingrid Larsen

17.08.2013 kl.19:15

Hahah!!! du er så morsom og hærlig !! :D Jeg er heller ikke fan av babyer og babytinger osv... det er noe jeg virkelig ikke har interesse for ... menmen, noen må jo like det også :)

Jeg kan tenke meg at de ble godt for deg etter babystunden å dra ut på byen! Virker som at du har hatt det gøy hverfall :D og de er bra, for de fortjener du!!

Men herreguuud hvor nydelig Fokus er !!! Han ser jo ut om den kosebamsen<3 Han er bare så hærlig og god ut!! Ønsker meg en sann liten hund jeg nå, selv om jeg har hund :) Hun heter Molly og er bare helt hærlig, men litt dom og klønete også!! Hihi, hun får meg alltid til å smile :D

Klem Ingrid <3

Marita Malmgren

17.08.2013 kl.19:37

Så koselig å høre at du har vært i babyshower:) har aldri vært i det før men det høres så koselig ut. Jeg er veldig barne elsker og ønsker meg veldig barn når jeg blir eldre +at drømmejobben er førskolelærer.:) jeg tror at hvis du blir mor så tror jeg du ville blitt verdens kuleste mamma! Du er så kul og har et fantastisk godt og omsorgsfullt hjerte<3 jeg er veldig glad i deg jeg <3 og fokus må vel være noe av det søteste jeg har sett noen gang! Lille klumpen, har lyst på den, hihi <3 håper formen er litt bedre nå til tross for fyllesyken. Jeg sier det igjen jeg, hehe, jeg er kjempe glad i deg<3 stor klem fra Marita! :)

Sara Sørdalen

17.08.2013 kl.20:26

Babyshower høres litt kleint ut, men jeg vet ikke jeg, har ikke peiling på hva det er, men, kjempe kleint hørtes det ut som det var. Jeg er jo kjempeglad i barn, og hver gang fillenevøen min kommer, er jeg alltid den første til å holde han. ALWAYS! Men det der hørtes ikke helt ut som min greie, hehe. Jeg tror du hadde blitt en drømmemamma jeg! Jeg mener. Hvem vil vel ikke ha en kul, pen ,snill, mamma og ikke minst, en mor som faktisk kan kle seg, for det er ikke så mange mødre jeg har sett som faktisk kan å kle seg, men det mestrer du PERFEKT!<3 Håper formen er litt bedre nå da, men altså.. Det er jo kveld nå, så den burde være borte. Ikke at jeg noen gang har vært fyllesyk, haha!

Mia Tønder Pettersen

17.08.2013 kl.20:44

Så bra Kristin at du kom deg i fint behold til Bergen. Det var sikkert kjempe flott å få se Fokus igjen. Så du er unnskylt :)

Babyshow hørtes ikke helt ut som Kristin hvis jeg får si det, og jeg har vell rett? Men samma det, det som er viktigs er vell at dere hadde det gøy og kosetb sammen i hverandres selskap. Haha, jeg er helt enig. Å innføre amrikanske tradisjoner her er ikke noe for meg! Og det at du skal sitte å later som du føder et barn er jo bestandig så gøy..! Menmen, jeg syns din "tradisjons-idé" var den smarteste. Ikke det at jeg noen gang har drukket, men det må jo være gøy å endelig få tatt seg en sikkelig fest med jentene etter fødselen. Men så gøy at dere fikk dere tidenes kveld etter babyshowet da! Det er alltid gøy å høre at du Kristin har hatt det gøy og kostet deg :)

Cecilie Lien

17.08.2013 kl.20:50

hahaha, babyshower altså? Jeg er ganske lik deg når det gjelder babyer, og jeg kan faktisk innrømme at jeg aldri har holdt en baby. Er generelt sett utrolig dårlig med unger, haha! Å få barn frister fint lite, men så kommer det nok til å forandre seg litt når man møter "the it-man" og blir litt eldre. hehe!

Må nok være herlig å se søte fokusen igjen ♥ Han er så vanvittig skjønn, og den tunga hans gjør han bare enda mer sjarmerende. hihi! klem ♥

Emma Myrvollen

17.08.2013 kl.21:56

Babyshower.. Jaja.. Hahaaha :D Jeg er nok ganske lik deg der ;)

Bra du koste deg på byen da <3 :*

Så nydelig Fokus er!! <3

Smask :*

Ida

17.08.2013 kl.22:11

Åh, jeg kan vel på en måte si at jeg kjenner igjen følelsen! Når venninnene mine begynner å snakke om baby, nå i en alder av 19, nei da melder jeg meg ut altså.... Det skal jeg ikke ha noe med å gjøre om i hvertfall over ti år til!!

Hørtes ut som om kvelden endte enda bedre enn den allerede var, morro! Ååh, må bare si at du får meg alltid i godt humør, Kristin. Om jeg er litt nede, tar jeg meg bare en tur innom her og leser et innlegg og føler meg bedre etterpå. Du oser av positiv energi, og det bare digger jeg ved deg!!

Ha en kjempe fin kveld/natt? Må helgen fortsatt være fin :)

Oda Ulrikke

17.08.2013 kl.22:40

haha ååh Kristin, herregud! for en kveld det må ha vært. Selvom du ikke passer helt inn i sånne babystuff, så virket som du hadde en veldig morsom kveld for det :D

God tur hjemover mot Oslo, og hils Fokus masse fra meg <3

Anette P

17.08.2013 kl.23:12

Jeg er virkelig mer fan av å lese blogg enn å kommentere, men i dag kunne jeg ikke dy meg!! Jeg leser mange blogger i løpet av dagen, men uansett hvor dårlig tid jeg har så er det din som blir første prioritet, og det er nettopp for sånne ærlige innlegg som dette! ler høyt! Du viser virkelig at du er deg selv tvers igjennom!! Å jeg digger det!!

At du skriver så rett fra leveren betyr utrolig mye for meg som leser!!

Stå på, og forsett å gjør dagen min bedre med disse fantastiske innleggene!! :-D

Navn

17.08.2013 kl.23:37

hehe...skjønner jo at noen lo da du tippet 5000 cm, det er jo fort ganske mange meter!

Huff...

18.08.2013 kl.09:49

Håper du aldri får barn..du virker helt hjernedød når det kommer til ansvar av andre.. kos deg med kjøtern din du tenker jeg..

Inger-johanne Fjærtoft

18.08.2013 kl.18:04

Huff??? WTF?

Men Fokus er kjempefin og kjempesøøøt !

Inger-johanne Fjærtoft

18.08.2013 kl.18:05

Huff??? WTF? du skriver ikjje sånn!

Men Fokus er kjempefin og kjempesøøøt !

Malin

18.08.2013 kl.19:31

Jag förstår att du tycker att babyshower är lite lame, gullet. Jag tycker också det ibland.. men jag brukar försöka se det som en tjejkväll istället :) Det är nog bara för att det känns så långt bort som det är tråkigt med babysnack. Jag kan tänka mig att du hinner ändra dig tills det är dags för dig ;)

Jag har varit på massor av babyshowers och jag har gjort det till mitt uppdrag att alltid göra diapercakes. Rätt töntig grej, men ganska rolig att göra.. jag brukar köpa söta små gosedjur och saker som matchar varandra i färgerna. Det är kul, jag lovar :) och de blivande mammorna blir alltid så glada :)

Jannicke

19.08.2013 kl.01:59

Jeg liker bloggen din, men dette var rett og slett tragisk lesing... Er selv ikke fan av babyshowers og andre amerikanske kopier, men på den andre siden er jeg fan av venninnene mine. Ettersom du var invitert i denne babyshoweren så antar jeg at du er rimelig god venninne med den kommende mor? Altså, én ting er hva man tenker inni seg, men hva man behøver å si høyt er noe ganske annet. I alle fall på en av landets største blogger... Dette kan virkelig ikke ha vært noe trivelig lesing for venninnen din. Håper du ber henne om unnskyldning.

StyleConnection

19.08.2013 kl.09:52

Jannicke: Heisann Jannicke :)

Du må ikke tro at jeg ikke er fan av venninnene mine. Jeg elsker dem over alt, og som jeg skriver var det ufattelig koselig å se dem igjen. Vertinnen hadde gjort en kjempejobb, men det er ingen hemmelighet, verken for dere lesere eller for venninnene mine, at jeg passer relaivt dårlig inn i slike tilstelninger. I tillegg er jeg en blogger som setter ting litt på spissen, og har en tendens til å skrive det veldig mange tenker, men ikke våger å si høyt. Det er nok også en av grunnen til at folk gidder å lese bloggen min, rett og slett fordi ikke alt er perfekt og rosa.

Jeg advarte mine skjønne venninner i forhkant av dette innlegget, om at jeg bare ble nødt til å skrive noe annet om babyshoweren enn "åh, babyshower er det beste som finnes", og der fikk jeg både godkjennelse med både latter og smil på leppen :)

Du trenger derfor ikke å bekymre deg, eller be meg om unnskylde meg. Det der har jeg allerede god kontroll på, men takk for at du bryr deg, og jeg forstår selvfølgelig hva du mener. Men nå håper jeg også at du også forstår meg litt bedre :)

Ønkser deg en strålende dag <3

Stor god klem

Marte Strømme

19.08.2013 kl.19:54

Ja virker utrolig å komme hjem til Fokus! Haha virker som dere har hatt en fantastisk jente kveld! Ja hunden din viker som en fantastisk hund! (han?) er så uutrolig søt!! Digger dere!

Jannicke

19.08.2013 kl.22:30

Hei igjen!

Nå i ettertid innser jeg at jeg nok overreagerte litt og må unnskylde meg med at jeg ble veldig engasjert i øyeblikket. Da jeg leste "det dummeste som finnes" og at du "ALDRI skal ha babyshower" så jeg for meg hvordan jeg selv ville ha reagert på en slik fremstilling på venninnens enorme blogg etter at jeg, som du sier, hadde lagt ned en kjempejobb for denne store og for meg viktige dagen... Likevel burde jeg ha forutsett at du hadde informert om hva som ble å komme. Helt enig i at det er nettopp fordi du setter ting på spissen at folk, inkludert meg, leser bloggen din daglig. Det er såvisst ingenting gøy med en blogg som er 100% perfekt og rosa, men som du skjønner ble dette for min del bare litt for på kanten. Jeg forstår absolutt deg bedre og ser jo de positive tingene du skriver også, ser dem kanskje litt bedre i dag når engasjementet har fått lagt seg litt, hehe ;-)

Klem tilbake!

Silje <3

21.08.2013 kl.18:52

Heihei! ;)

Hallo!?!? Baby"a e jo da skjønneste som finnest! ;) menmen...hver sin smak! :P

Så kjekt at du koooste deg! ;)

Fokus <3 skjønningen!

Skriv en ny kommentar

hits