HØSTENS MUST HAVE

Hei igjen hotties ♥

Det er dessverre ikke lenge til høsten, og her i Oslo har den allerede tittet innom opptil flere ganger. Når det nærmer seg høst, er det også på tide å gå til innkjøp av den perfekte skinnjakken, som passer til absolutt alt gjennom hele den mørke årstiden. 

Her har jeg derfor laget en samlet oversikt over alle mine favoritter der ute, og jeg skulle gjerne likt å klikket hele gjengen hjem. Heldigvis fant jeg den perkekte skinnjakken i en vintage-butikk i Paris, og denne blir faktisk bare finere og finere med årene. Jeg anbefaler derfor alle å investere i en skikkelig skinnjakke som faktisk koster litt. Dette er nemlig et plagg som aldri går ut på dato, og et plagg man blir skikkelig glad i. 

Her er uansett en oversikt som kan passe til alle og enhver, både når det gjelder stil og størrelse på lommeboken!


1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER 9.HER 10.HER 11.HER 12.HER 

Hvilken jakke er din favoritt? 

Nå står bilvask for tur, før jeg senere skal hente mamma og Jon på Gardermoen. Gleder meg sånn til å se dem igjen, og i morgen setter jeg kursen mot Bergen. Lille Fokus skal tilbake til Oslo etter tidenes ferie i B-town, og ut i fra de bildene jeg har fått av venninnene mine som har vært så snill å passe han, er jeg skråsikker på at han har hatt the time of his life. Hehehe!

Nyt ettermiddagen, så skrives vi senere. 
 

Hello again hotties ♥

Unfortunately, the autumn is not far away, and here in Oslo it has already said hello several times. As autumn approaches, it is also time to purchase the perfect leather jacket that goes with everything throughout the dark season.

Here I have created a complete list of all my favorites out there, and I should like to click all of them home. Luckily I found the perfect genuine leather jacket at a vintage store in Paris, and this is actually getting cooler as time goes by. I therefore recommend anyone to invest in a real leather jacket that actually costs a bit. This is a garment that never goes out of date, and a product to fall in love with. 

All of these jackets can suit everyone, both in terms of style and size of your wallet!

Which one is your favorite? 

Talk later, babes! 

40 kommentarer

AMALIE MARIEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.08.2013 kl.17:04

de var skikkelig lekreeee daaa :-D :-D

3 og 7 er mine favoritter :) Har ønsket meg skinnjakke veeeldig lenge nå og er helt enig med deg at det får heller være litt dyrt, men da har man hvertfall noe som varer. Håper bare mamma åpner lommeboka si litt eeekstraa til bursdagen min og kjøper en skinnjakke til meg, hehe :)

Blir nok koselig å få Fokus hjem kan jeg tenke meg, savner alltid dyrene mine uutroolig masse når jeg setter de på kennel eller kattepensjonat eller noen andre passer de. Dyret er menneskets beste venn ;)

Ha en fin sensommer dag videre :) Og kos deg i finværet som har kommet til Oslo i dag.

SMask og klem til herlige, herlige, nydelige og fantastisk flotte deg!!

Lots of loove <3 <3

Johanna Kristin Wold <3

15.08.2013 kl.17:23

Så utrolig kule! Jeg har faktisk ingen skinnjakker.. Jeg får vel kjøpe en som ikke er for dyr! Kos deg masse med familien, Kristin.

Klem :* <3

siljepia

15.08.2013 kl.17:38

Alle var like fine synes jeg,så blir vanskelig å velge, men må nok bli en av de jakkene som er de billigste :)

Ingelin Rystad

15.08.2013 kl.17:45

Fine høst jakker :)) Høsten er så koselig <3

Kos dere masse og ha en fin kveld :))

Julie Storlien

15.08.2013 kl.17:52

Råkule !!

Karoline E. N

15.08.2013 kl.17:59

Aloha :) åh, du er så flink til og finne det perfekte utvalget! Juhu. Jeg likte spesielt 1,3,9 og 10. Jeg har lenge vurdert og kjøpe meg en skinnjakke, men er ikke så sikker på at jeg kler det, så derfor aldri turt og kjøpt meg en. Men får vel dra på forskjellige butikker, og prøve en nå som høsten meller sin annkomst. Her i Trysil er den allerede på vei, og det er ganske kaldt på natta/morras kvisten. Litt trist, i og med at vi bare er i August! Så snill du er, som henter dem på gardemoen. Blir nok fint og se dem igjen!

God tur til Bergen, du får kose deg masse masse.

I dag skal jeg og en venninne på Bingo, ja du hørte RIKTIG. BINGO! Juhu. Siden det ikke er så mye og gjøre her, blir det til at man blir med foreldrene sine fra dem er små, og blir avhengi med årene. HAHA! Så ha arvet dette fra mine kjære far, som også sikkert er der. Så da sitter vi i bilene våre, og tuter om det er Bingo. Håper du får en kjempe fin dag, og koser deg masse.

Klem fra Trysil <3

Silje

15.08.2013 kl.18:03

Utrolig fine! Elsker nr. 9 :)

Helene Heie

15.08.2013 kl.18:03

Kjempefine jakker! Likte best 1, 8 og 10 :D Så snilt å hente de, her i Bergen har det faktisk vært finvær og vi har slått til med lette topper, haha. Må nyte de siste sommerdagene når før høsten og alt regnet kommer!

Ha en super ettermiddag og kveld videre, Kristin!

Klem ♥

Kristin

15.08.2013 kl.18:40

Selger en nesten helt lik nr.9 (skinnjakke fra H&M) Str 38, aldri blitt brukt :) Ta kontakt a.92@live.no

Melissa Sundo

15.08.2013 kl.18:45

veldig kule jakker! elsker nr. 7, den skiller seg litt ut med tanken på at den er leopard, men det er jo bare bra for jeg elsker leopard :D har ønsket meg en ekte skinnjakke lenge nå, men jeg vet ikke hvor man for kjøpt en, noen tips? :) har en skinnjakke fra bikbok, men en ekte former seg så mye bedre til kroppen.

Kos deg masse i kveld :D

klem <3

Cathrine Nilsen

15.08.2013 kl.18:48

Jeg synes ikke jeg kler skinnjakker, så har aldri hatt ei. Her ble 3 og 9 mine favoritter, og tror faktisk jeg må bestille en av de. De var jo sinnsykt kule!

Du får ha en kjempefin dag, eller kveld videre, søta! Jeg er glad i deg ♥

Guro

15.08.2013 kl.18:55

Fyyy søren så kul jakke nummer 2 er, elsker den! Den må jeg skaffe meg i løpet av høsten veit jeg, syns du burde gjøre det samme, hihi :D

Elisabeth

15.08.2013 kl.19:07

Jeg har nylig kjøpt nr.4, Kenza nr.9 fra Jofama :) Har faktisk en skikkelig gammel skinnjakke som er nesten lik, bare med et svært hvitt, emblem i skinn på hele ryggen. Den ble kjøpt i Italia på ferie da jeg var 14(hele 20 år sida!), så ingen har maken! Må bare få fjerna skulderputene på den først, haha, not so cool!

Tina

15.08.2013 kl.19:29

Dette er min favoritt;

http://carlings.com/no/Womens-collection/Coats--Jackets/Saints--Mortals/Wild-132/Wild-Black/

Den anbefales! ;)

Marita malmgren

15.08.2013 kl.19:42

Skinnjakke er aldri feil å ha, de er så gode og passer til så mye og til så mange ting som for eksempel bursdag eller om du skal ut med venninner er det en fin jakke til å bare slenge på seg. Må si jeg likte veldig godt nr.11, har masse skinnjakker og elsker dem:) bruker de ikke nå for tiden pga været her er litt varmt og sort tiltrekker deg solen så er nok fortsatt litt for varmt men gleder meg til å bruke dem igjen når det blir litt kjøligere i luften. :) kan du kanskje lage et innlegg med dine skinnjakker og vise noen kule outfits som kan brukes til dem? Trenger skinnjakke insperasjon, hehehe:):) takk for at du gir så masse fine tips til oss lesere, setter så stor pris på det! Og takk for at du er så god og har et så fantastisk hjerte, love you! Og forresten mamma ble kjempe glad for begge overraskelsene både frokost og overraskelsen som ventet henne når hun kom hjem fra jobb, varmet hjertet hennes. Mitt også <3 ha en fantastisk kveld, det skal jeg med familien min<3 stor klem fra Marita! :)

Oda Ulrikke

15.08.2013 kl.19:55

herregud så fine skinnjakker, men likte best 2, 4 ,7 og 11 <3

Lykke til med bilvask :)

Ingrid Larsen

15.08.2013 kl.20:05

Så mange fine jakker !! Greier ikke å velge mellom 3,9 og 10 !! de var bare dødskule !!! :D

Ønsker meg så mye en god skinnjakke med ekte skinn! Hadde jeg bare hatt nok penger så hadde den allerede hvert i klesskapet mitt ... ^^

Jeg har en fra H&M som jeg kjøpte for 1-2 år siden:) den funker greit og er veldig fin, så jeg skal nok overleve med den en stund til :D

Klem Ingrid

Tina Bolstad

15.08.2013 kl.20:27

så mye fint! det er litt vanskelig å velge hvem av de jeg likte best, kanskje nr. 3 :) takk for tipsene i hvert fall!

igjen, unnskyld for elendig kommentering, men nettet her suger. jeg får bare leve med det :)

håper du har en deilig kveld og koser deg masse <3 suss og klem

Liza

15.08.2013 kl.21:16

Ahhh I love leather jackets so much. Did you bought yours at Kiliwatch in Paris? I'm going to Paris next week for 3 days, can't wait! Definitely visiting Kiliwatch.

josefine

15.08.2013 kl.21:30

kunne du skrevet om hvorfor du har blitt så tynn ?

Maria Mathiassen

15.08.2013 kl.21:33

Jeg elsker skinnjakker, de er jo alltid en vinner. Jeg selv kjøpte meg en deilig og knallfin en på cubus for 500 lappen. Var ganske morsomt egentlig for jeg og tre andre av venninnnene mine ente opp med samme jakke, hahahha. Har tenkt å invisere i en ekte skinnjakke. Min mo har hatt sin i 8-10 år haha så de holder seg gjennom år etter år.

Favorittene her er 3 og 9 :D:D

Synne

15.08.2013 kl.21:48

Kan du lage noen lokker man kan ha på seg på første skoledag? :)

Sara Sørdalen

15.08.2013 kl.21:59

Kule jakker! Jeg elsker skinnjakker, synes de er dritkule! Kunne du kanskje lagt ut et innlegg med forslag til antrekk for første skoledag. Jeg er en av de som liker å være litt ekstra pen på første skoledag, men jeg har ikke e ide om hva jeg skal ha på meg første dag, så det hadde vært utrolig kult om du hadde lagt ut et sånt innlegg på bloggen eller bare et bilde på instagram eller noe, bare et eller annet! Jeg trenger virkelig tips, hehe:) Fint at hunden din ser ut til å ha kost seg i B-town da!<3

Inger-johanne Fjærtoft

15.08.2013 kl.22:11

nr.1 eller 3 . :)

Marte Strømme

15.08.2013 kl.22:29

Jeg elsker skinnjakker! Det er mitt favorittpagg om høsten, d er så deilig og behagelig i høst været! Jeg likte veldig godt nummer en den var urolig fin og formen så vldig behagelig ut! Kos og klem!

Martus

15.08.2013 kl.22:56

ææææ! loved them all! :D kunne gjerne bestilit hver og en av de!

koooos deg tebake i B-town og kjør forsiktig! :D

høsten viser seg nok her og..

Emma Parkvold Kvam

15.08.2013 kl.23:18

Ååå, alle disse jakkene var rå kule! Likte veldig godt 2,3,4 og 9 :) Helt enig, dette er absolutt et must!

Du må kose deg i Bergen! Snakkes søta! SMASK<3

Maria S Skiaker

16.08.2013 kl.00:08

Elsket alle de rå kule skinnjakkene ;) men har du noen tips til brune skinnjakker også?? Hadde vært kjempefint om du hadde det :) <3

Cecilie Lien

16.08.2013 kl.00:46

Skinnjakker er absolutt et must i garderoben nå som det nærmer seg høst, ja! Kjøpte faktisk en ekte skinnjakke i fjor, men utrolignok har den blitt veldig lite brukt.. Hmm, på tide å finne nye måter å style den, så blir den nok mest sannsynlig favorittplagget gjennom høsten, hehe!

Håper du har en fantastisk kveld ♥ Klem

Silje

16.08.2013 kl.08:06

Kor blir det av D-boy?!:) va så på en periode, mens nå e der ingenting om dokk:)

Malin

16.08.2013 kl.09:21

Åh jag önskar att jag kunde ha skinnjacka för jag tycker att det är så sjukt snyggt på andra. Men jag ser verkligen förskräcklig ut i skinnjacka, som en whitetrash greaser. Inte alls så cool :(

Fokus har nog längtat efter sin mamma! Koselig att få hem honom igen :)

Jag sitter på jobbet och försöker komma igång med en kopp kaffe. Går sådär. Hej och hå!

kramkram, ta hand om dig, kör försiktigt!

siljepia

16.08.2013 kl.11:06

Kos deg i Bergen og kjør forsiktig :)

Elisabeth

16.08.2013 kl.12:37

Kos deg i bergen ♥ når kommer vinneren av junkyard? :) Er så spent og gleder meg sykt! :))))

Elsker bloggen din, stor bloggfan! :)

Elina

16.08.2013 kl.12:43

Otroligt snygg header Kristin! Du är så vacker. Puss!

Linda Mari

16.08.2013 kl.13:41

Heisann:)

Guu så mange kule skinnjakker, har veldig lyst på sjøl men lommeboken e ikke helt enig med meg. Har en fake fra vera moda men den e jo bare kjempe Nice:D Vi gleder oss til å få deg tilbake til Bergen:)

Klem fra Bergen

ps. det regner veldig mye!!

Helli

16.08.2013 kl.14:18

Nummer 2 var helt sykt rå!

Marita Nordby

16.08.2013 kl.16:03

Åh, skinnjakker er såååå fint! blir aldri lei av det, hehe :)

Navn andrine

16.08.2013 kl.23:43

Åhhh nr. 11 var så fiiiin :)) du er så kul, Kristin! Veldig bra blogg innlegg :)

Klem <3

Linn Terese, linnsway

17.08.2013 kl.01:06

Nr 2. Definitivt for min del. Ikke bare fordi det var en eneste med glidelås på midten, som jeg savner så umåtelig masse på dagens skinnjakker! Men fordi fargedesignet var ganske snodig, liker det:) Ha en strålende tid i Bergen by! Skulle så gjerne ønske jeg kunne møtt deg på byn! Det hadde vært fett det.. Men pengene strekker den gang ei til:) Denne gangen;) Ta en skål for meg og søte!

Elina Waldemarsen

17.08.2013 kl.02:17

Bloggen din er så rå! Skjønner ikke hvorfor du ikke ligger på 1. plass!? Jeg leser bloggen din hver eneste dag, og du er forbildet mitt! :-)

Jeg er ny i bloggverden, hadde vært utrolig kjekt om du hadde tatt turen innom og skrevet hva du syntes om bloggen min! :*

Ha en super helg videre!

Skriv en ny kommentar

hits