LOOKING FORWARD

Hei skjønninger ♥

Beklager en litt sen oppdatering i dag, men jeg sitter nemlig å holder på med et omfattende blogginnlegg som har tatt all tid. Det er nemlig flere av dere som har ønsket et innlegg hvor jeg tipser om freshe ryggsekker som kan brukes nå til skolestart, så nå har jeg saumfart x antall nettsider og kommer i morgen med noen gode tips. Stay tuned!

Ellers går vi jo i dag inn i Oslo Fashion Week, og denne uken byr alltid på en del spennende eventer. Noen mer overfladisk enn andre, MEN er det én ting jeg ikke vil gå glipp av, er det den deilige blandingen av det relativt nye Bestseller-merket, Noisy May, frokost og goodiebags, som vil foregå på onsdag. Når invitasjonen som leveres på døren i tillegg er så fresh som det her, får man ihvertfall lyst til å ta turen innom. Wuuhuuu!

Ellers sitter jeg nå og slafser i meg et halvt kilo vannmelon, for å opprettholde en anelse sommerfølelse siden høsten har meldt sin ankomst her i Oslo. Hva skjedde med det da? Egentlig ganske koselig, men når det er for kaldt å gå med shorts i august, DA er det gale...

Hatt en bra dag, folkens? Og dere? TUUUUUUSEN takk for så hyggelige tilbakemeldinger på den nye headeren... Jeg er kjempefornøyd, og det var virkelig på tide med en liten oppdatering! Stor takk til SIlje som fikk satt den inn for meg, er jo selv helt grønn når det kommer til oppbygging og bloggdesign. Heheh. 

Klemmer

 

Hi Sweethearts ♥

Sorry a slightly late update today, but I'm busy working on a comprehensive blog post that has taken all afternoon. Several of you have wanted a post including cool backpacks that can be used at school, so now I have taken a look at many different websites, and will tomorrow show you what I have found. Stay tuned!

Anyways... This week is Oslo Fashion Week, and this week always offers some exciting events. Some more superficial than others, and is there one thing I  don't want to miss, it's the delicious mixture of the relatively new Bestseller brand, Noisy May, breakfast and goodie bags, which will take place on Wednesday. When the invitation is delivered to your door and at the same time looking so fresh like this, you will definately like to stop by. Wuuhuuu!

I'm no enjoying in the kitchen with a pound watermelon, just to maintain a lost summer feeling since the fall has arrived here in Oslo. What the hell happened? Actually quite cozy, but when it's too cold to put on the denim shorts in August, something is completely wrong!

Had a good day, guys?

Kisses  

30 kommentarer

Helene Heie

12.08.2013 kl.22:42

Blir morsomt med "ryggsekk innlegg"! Invitasjonen var skikkelig fin! Jeg har hatt en super dag i stallen i regnfylte Bergen, her er også dessverre høsten ankommet...

Ha en koselig kveld :D

Klem ♥

Ingelin Rystad

12.08.2013 kl.23:01

Gleder meg til Ryggsekk innlegg :)) Skal bli morrsomt :))

Forresten fin header du har fådd :)) Liker høsten jeg :)) Koselig tid :))

Ha en fin kveld <3

andrine

12.08.2013 kl.23:02

så flott med et så fint innlegg! <3

elsker bloggen din <3

Cathrine Nilsen

12.08.2013 kl.23:10

Så bra du kommer med ryggsekk-innlegg, for jeg har null peiling på hva som skal bringe tingene mine til skolen..

Så koselig med så fin invitasjon, og når den i tillegg leveres på døren, ja det kan man vel like :)

Ha en fin kveld videre, og sov godt når du kommer så langt :* Smask

Marita malmgren

12.08.2013 kl.23:10

Headeren er fantastisk fin! Elsker alle fargene og spesielt deg! <3 du er fantastisk NYDELIG! Gleder meg masse til å lese om ryggsekk inlegget, har fortsatt ikke kjøpt ryggsekk så satser på at dette kommer til å bli kjempe bra og at jeg kommer til å kjøpe noe! <3 litt trist at høsten allerede ligger rundt hjørnet, er på en måte ikke klar for det ennå, men var kjempe deilig å få kommet seg på shopping idag for mye innkjøp av klær og fikk kjøpt meg verdens beste negllakk, nemlig OPI, wiii :D jeg kjøpte faktisk akkurat lignende som du viste i forrige innlegg og jeg er såå fornøyd og super gira til å teste den ut! :D takk for at du delte den neglakken med oss lesere hvis ikke er det ikke sikkert jeg hadde kjøpt den :) nå vil jeg bare ha flere og helst en rosa, hehe <3 vil bare fortelle deg nok en gang som jeg har fortalt deg uendelige ganger før men jeg vil så gjerne at du fortsatt skal vite at jeg er utrolig glad i deg og at du er et fantastisk menneske som sprer så sinnsykt mye glede og jeg er såå takknemlig for deg fine du <3 nå skal jeg sove, blir mer shopping imorgen, wihu! Kjempe glad i deg verdens aller vakreste Kristin! <3 stor nattakos fra Marita! :)

Oda Ulrikke

12.08.2013 kl.23:22

blir spennende å se innlegget om sekker som passer perfekt til skolestart ... gleder meg :)

åja, jeg lurte litt på om den headeren var ny, og det var den gitt. Den var utrolig kul, elsker den <3

kristine

12.08.2013 kl.23:35

så fint :)

Amalie H Røstbø

12.08.2013 kl.23:37

Kos deg masse, masse på onsdag! Har så sykt lyst til å oppleve OFW! Kanskje til neste år, også møtes vi der, right? Yes!

Jeg elsker,elsker den nye headeren din. Så fargerik og jeg blir skikkelig happy av å se på den.

Jeg lurer også på en ting.

Jeg holder på å pusse opp rommet, og skal ha den minst like fargerikt og sprudlende som det du er, så jeg lurte på om du kunne laget et innlegg der du viser masse billige fargerike stæsh til rommet! Det hadde vært dødskult, og hjulpet veldig siden jeg ikke finner noen ting og alle butikker selger bare søte, nøytrale farger...

Ida

12.08.2013 kl.23:40

SUPER fin og fresh heather du har nå, og "profilbildet" ser jeg også er endret - det var kjempe fint! :)

ha en fin kveld, ikke lenge til natta nå!

Iris Angelica

12.08.2013 kl.23:46

Jeg ELSKER den nye headeren din!!! Og jeg er absolutt ikke misunnelig på deg som får sånne kule invitasjoner på døra... Hehe.

Karro

13.08.2013 kl.00:00

Hei søta :) nå har j sittet og ventet på oppdatering, og nå var det koselig og se at du hadde gjort det. Gjør ingenting om det ble en sen oppdatering da :) god er du allikevel. Som sagt tidligere, så er den nye headeren din helt fantastisk. Åh, kos deg masse masse på ofw. Har så lyst til og dra selv :) men da får du kose deg ekstra mye (som fortjent) <3 i dag fikk j besøk av lillesøsteren min og hennes nye flørt! Så vi har spist små godt, is og diverse kos + middag så klart. Så har hvert super hyggelig :) så nå skal j sove godt, også blir det Elverum i morgen, og kanskje blir det nye pynteputer til sofaen min. Viktig og bytte ut litt :) klem fra Trysil

AMALIE MARIE!!

13.08.2013 kl.00:02

Gleder meg til å se innlegget om sekker, håper du har funnet noe fiint, for jeg bruker vanligvis veske siden jeg ikke har funnet noen fine sekker! Du har fått en helt fantastisk fin header, med en gang jeg så den jeg bare "woow" sa jeg høyt for meg selv også kom mamma forbi og hun sa"å, så fint bilde med den graffitien og hun pene på bildet", hehe! :) utrolig kul invitasjon forresten! Jeg leste på tv2 at Oslo fashion week var i gang og da tenkte jeg på deg med en gang, hehe, en selvfølge at du skal være der! Moteindustrines mor, hehe! <3 ha en knall kveld videre da, supre deg! Tusenvis av klemmer til deg! Luuve you

Lots of loove ! <3

Linn Terese, linnsway

13.08.2013 kl.00:32

Headeren var fantastisk fet! Creds til Silje:) Høres ut som at du har hatt en fantastisk tur i Danmark til tross for rampetaske stjelere, men er godt å se det ikke ødelegger stemningen! Jeg har selv en opi lakk, lilla i den sanddust serien og den er herlig! Men stemmer det at det skal komme en form for camelion lakk nå? En som "skifter" farge ut i fra lys? Store klemmer til deg!

julie

13.08.2013 kl.00:32

Hei Kristin! utrolig fresh header go design du har fått skaffet deg, gleder meg til ryggsekk-tips! Har lenge misunnet den herlige, lekne stilen din, og spesielt alt du eier av underdeler og skjørt. Lurte på om du kan vise noen av skjørtene dine med forklaring på hvor de er fra, eller kanskje tips på noen fine skjørt du selv har siklet over. Her snakker vi alt fra maxiskjørt til "skateskjørt". TAKK for at du er en fantstisk inspirasjon :)

Marte strømme

13.08.2013 kl.00:40

Utrolig stilig header! Digger den friske farger og alt! Gleder meg til skole sekk innlegget! Har hatt en fin dag på shopping me mamma! Me hadde carbonara t middag! Godt du prøve å beholde sommerfølelsen ;-) klem!

Ingrid Larsen

13.08.2013 kl.00:45

God kveld nydelige du :D

Gleder meg allerede till innlegget om ryggsekkene!! du har sikkert mye brae tips og ideer ^^

ææææ... misunner den invitasjonen der .. :) hihi

Klem ingrid <3

Sara Sørdalen

13.08.2013 kl.00:50

Gleder meg til å se innlegget om sekker! Har ikke tenkt så mye på å bytte ut sekken min, siden jeg fikk den for ca. et halvt år siden, og den er ikke sånn som blir lei av, for den er bare helt svart så, ja.. Men hvis det er noen superfreshe sekker i innlegget så kanskje jeg bytter den ut allikevel!

Gikk faktisk innom bloggen din en del ganger i dag, og ventet på et innlegg, så nå var det herlig å se en helt ny overskrift❤ Du får kose deg uendelig mye på onsdag da, Kristin! Kan du legge ut en video snart? Savner å høre stemmen din nå!

I dag har jeg sittet å sett på "Orange is the new black"! Hvis du ikke har sett det, anbefaler jeg det på det sterkeste! Hvis du har netflix eller viaplay eller noe sånt noe da. Et sted du får sett det liksom, hehe:) Og rundt 7 tiden dro jeg, pappa og lillebroren min til byen for å handle litt til skolestart og sånn. To jeg kjenner var der, også når jeg prøvde en skjorte og de kom forbi, sa pappa sånn "ser Sara fin ut i den, eller?" Faen det var flaut, så jeg sto å sparka har mitt i butikken, haha! Glad det nesten ikke var noen der!

siljepia

13.08.2013 kl.00:53

Gratulere med den nye headeren ;D , for den var bare råkul og fint :) Profilbilde var også stilig og fint :)

Å så gøy og få en slik invitasjon da :) , kos deg mye :)

Blir spennende å lese om nye innlegget i morgen da ;) klem :)

StineMilana

13.08.2013 kl.01:08

Så herlig, alltid herlig å lese bloggen din :)

Stine

13.08.2013 kl.01:37

Elsker den nye headeren! Den fremhever deg og hvem du er så godt! :)

Oda Kvam

13.08.2013 kl.02:38

<3

Tina Bolstad

13.08.2013 kl.03:31

Gleder meg til innlegget med sekkene kommer! Er litt usikker på om jeg skal kjøpe meg en ny, kanskje jeg gjør det etter av å ha sett de du kommer til å vise oss :)

Jeg er utrolig misunnelig på den invitasjonen! Du er kjempeheldig.

Det var et utrolig fint design du har fått. Elsker det <3 syntes det var utrolig kult at det sto styleconnection på steinen, veldig kreativt :)

Håper du har en fin kveld, Kristin <3 SMASK

Maja Romstad

13.08.2013 kl.08:13

Jeg følger jo ikke med i det heletatt for tiden siden jeg jeg i syden.. Jeg skulle ønske det var Internett overalt, men det er kun i lobbyen og jeg vil nyte solen på dagtid, så har jeg kansje fem/ti minutter i lobbyen før middag..

Headeren din var dritstilig, jeg mener wooow! Du er perfekt!❤

Ha en strålende høstdag i Oslo mens jeg går ut og soler meg :) smask

karoline

13.08.2013 kl.08:20

digger hele deg jeg! kan ikke noe for det, men ja, jeg digger deg!

Malin

13.08.2013 kl.09:09

Ser fram emot uppdateringen om ryggsäckar! Är det inte typ helt omöjligt att hitta en snygg ryggsäck?! Jag köpte aldrig någon under de tre år som jag pluggade. Fast en "kånken" skulle jag iochförsig kunna tänka mig :) http://ytligheter.com/wp-content/uploads/2009/05/kanken-480x480.jpg

Igår styrde jag upp en egen blogg. Har inte bloggat på flera år, men nu fick jag ett sug att börja igen :) Den är långt ifrån klar, men det är lite kul att vara igång igen.

Kristin jag är så himla nyfiken på det du skulle berätta.. om varför du gått ner i vikt och hur du och Dennis hittade tillbaka till varandra (eller hur blev det nu?). Kommer du att berätta snart?

Tack för en grym blogg, nu måste jag jobba vidare :) kram kram

Ida

13.08.2013 kl.10:27

Superfresh header!! Åh, gleder meg til å se ryggsekk-innlegget, sliter alltid med det hvert år.. Nå som jeg endelig begynner på høgskole blir det heller ikke så mye bøker å drasse med seg hver dag, så da kan jeg gå for fresh fremfor stor og praktisk også, hehe. Digger deg <3

Malin

13.08.2013 kl.10:49

Mitt inlägg försvann. Vet inte om jag skrev något jag inte fick (? förlåt i så fall :) ) eller om det bara försvann ut i cyberrymden.

Glädjer mig iallafall till att få lite tips om ryggsäckar. Hittade aldrig någon under tiden som jag pluggade. En "kånken" är det närmaste snygg som en ryggsäck har kommit. http://chic.se/files/2010/01/fjallraven-kanken-2.jpg

Fashionweek låter askul! Kan tänka mig att du får många inbjudningar :)

Kram kram

Maria Mathiassen

13.08.2013 kl.11:19

Ååå, jeg digger deg! Kos deg til uken på Oslo Fashion Week, blir nok knall :)

Ha en aldeles fin dag <3

Silje <3

13.08.2013 kl.11:43

Jaa, den nye headeren var bare knallfin!! Og drit tøff! :D

Elsker fargekontrastene og deeg! Offcourse! ;) <3 rett og slett sikkelig FRESHT! :)

Kos deg idag Kristin!! :D <3

Inger-johanne Fjærtoft

13.08.2013 kl.12:52

hei eg kommenterte dette før men må bare si at den headeren er den fineste jeg noen gang har sett på lang lang tid, den er fargerik og veldig fin elsker den og deg!

Håper du og dennis har det bra dere er så søte sammen love you and him <3

Skriv en ny kommentar

hits