WHAT A NIGHT

Heisann deilige mennesker ♥

Herlighet for en kveld... Ingen ord kan faktisk beskrive hvor usannsynlig gøy vi hadde det i går, og vi endte opp på Rust, som er et skikkelig laidback hip hop sted, som serverer verdens beste musikk. Jeg hadde liksom bare lyst til å gå rundt med shazam-appen og tagge alle låtene, bare for å kunne servere samme playlist på neste fest. Da Nelly med "Hot in here" ble spilt, skal jeg love dere at det ble skikkelig hot in there, og bootien ble virkelig shaket i natt. Klokken halv seks i morges ramlet vi inn på hotellrommet, riktignok en veske fattigere, så nå er jeg bittelitt deprimert over å ha mistet både telefon, kamera og annet stasj, men allikevel superhappy over å ha hatt TIDENES natt med chicksa.

Heldigvis var det bare et lite digitalkamera som gikk tapt, og ikke EOS M'en, men faen så kjipt. Telefonen er jo nesten umulig å klare seg uten, så etter vi nå har fått i oss en real hangover-brunch, tar vi turen til politistasjonen for å forhåpentligvis få en glamelding om at de har fått inn en veske. Ikke pokker om jeg har såpass flaks, men det er jo lov å håpe. 

Hvordan hadde dere det i går da? Noen juicy historier dere vil dele? Si JA! HEehe...

Love you all!

 

Hello lovely readers ♥

What a night ... No words can actually describe how insanely fun we had yesterday, and we ended up at Rust, which is a supercool laid back hip hop place, serving the world's best music. I actually just wanted   walk around with the Shazam app and tag all the songs, just to be able to serve the same playlist at our next party. When Nelly with "Hot in here" was played, I promise you that it was really hot in there, and we danced all night. Half past six this morning we tumbled into the hotel room, without my bag, so now I'm a little bit depressed for having lost my phone, camera and some other things, yet super happy to have had the best night EVER witht my lovely girlfriends. Luckily it was just a small digital camera that was lost and not my EOS M, but fuck it sucks. The phone is almost impossible to live without, so after a nice hangover-brunch, we head to the police station to hopefully get som great news that they have found the bag. I do not think I'm going to be so lucky, but I cross my fingers for some great news...

How was your Saturday? Any juicy stories? Say YES! Hahah...

Love you all!

27 kommentarer

siljepia

11.08.2013 kl.13:34

Gøy å høre at dere hadde en fin kveld da :) Men kjedelig å miste veska med Mobil ,kamera og stash da.. Får krysse fingre for at det er kommet inn en veske som tilhører deg .. Det er Ikke noe som er mer deprimert , enn å miste ting etter en tur ut på byen ;/ .

Cathrine Nilsen

11.08.2013 kl.13:51

Til tross for tapet av veska hørtes det jo virkelig ut som om dere hadde en super kveld, og det er jo det viktigste :) Krysser fingrene for at noen har vært smart å levert den inn til politiet!

Jeg dro til bestemor og bestefar igår og skal tilbringe noen dager her, siden bestefar er blitt syk. Og ingenting er jo viktigere enn familie, så... :)

Ha en fin søndag! Kos deg masse ♥

AMALIE MARIEE!!!!!!!!!!!

11.08.2013 kl.14:11

Goood morning, Kriiiistin <3

å, så uheldig, er så utrolig kjipt når sånn skjer, men virker som om lenge kvelden/natten var verdt det ;) hehe! Kanskje du kan håpe på et mirakel og at de har veska di, you never know :) Virker som om du har det koselig! Gleder meg til jeg blir gammel nok til å dra ut på klubber og byen med venner og koose meg ihjeel!

Jeg tilbrakte bare en rolig kveld med mamma og spiste good mat og drikke og hygget oss :) Natten var ikke like rolig ,noen av naboene våres godt over 45 tror de er i 20 årene og ravet rundt drita og skrek og hylte til langt uttpå natten så jeg ikke fikk sove... jaja..

ha en fortreffelig dag da, skjønne deg! Enjoy copenhagen<3

Lots of loooove, mange klemmer til deg fra meg<3

Karoline E. N

11.08.2013 kl.14:16

Aloha :) Så bra at du har hatt en fantastisk natt på byen, ingenting er bedre en det! Men fader så kjipt at du mistet vesken din da :-/ Åh, fader altså! Kjenner igjen den følelsen. Krysser alt jeg klarer på at den vesken har kommet til rette igjen. Så håper på glad melding, neste gang du oppdaterer!

- Vi havnet riktig nok på lokalpøbben her i Trysil, og hadde en sikkelig girls night. Det var kjempe koselig, og vi koste oss MAX! Kjempe god stemning som vanlig på pubben, og det er så koselig når man kjenner de fleste. Da samles det alltid mange rundt et bord, og vi skravler til det stenger, og sitter like så greit igjen etter stenge tid også (da vi har kjøt 2-3 øl hver 10 min før det stenger, sånn at vi kan sitte litt lenger etter at det er stengt og skravle videre. HYGGE) så i dag er det sofaen og tven! Ha en herlig søndag Kristin :) <3 Klem fra Trysil

Tina Bolstad

11.08.2013 kl.14:26

Det høres kjempegøy ut! Den går vel rett i minneboken den? Ellers var det jo ikke så kjekt å miste vesken din sikkert, men får virkelig håper du får/finner den igjen :)

Mamma og jeg kom hjem kl. 23:00 i går og da kunne jeg endelig få sove. Har nesten ikke får sovet noe på bussen, så det var godt å komme seg hjem. 8 timer frem og tilbake er ikke bare bare for å si det sånn.

Jeg har fått lest de forrige innleggene dine og det høre ut som du har hatt det bra :) og selvfølgelig må jeg jo få sagt at antrekket ditt var kjempefint (som alltid).

Jeg håper dere får en herlig dag, og at du selvfølgelig får igjen vesken din <3 stor god klem fra meg

Elisabet

11.08.2013 kl.14:26

kjipt at du mistet vesken :( Har du forresten prøvd denne nettsiden http://startshop.no/?ref=49b87ea4-7ada-48a9-8a1c-af005f791d54 ? Det er sånn at du får penger tilbake når du handler på for eksempel nelly, blivakker, blush, bubbleroom, proteinfabrikken og mange flere :) Du får også rabatter :D

Emilie Hansen

11.08.2013 kl.14:34

Kjipt det med veska da:(

Håper du får en fantastisk dag videre!:)

Digger deg, Kristinn:) Du er perfekt<3

Inger-johanne Fjærtoft

11.08.2013 kl.14:38

Kjipt med veska ! Elsker bloggen ! ha ein fiin dag

Andrine

11.08.2013 kl.14:48

Kjipt md veska :( ha en fin dag videre, Kristin <3

Maria S Skiaker

11.08.2013 kl.14:50

Synd at du mistet veska håper noen har levert den på politistasjonen og at du får det du har mistet tilbake ;)

Liza

11.08.2013 kl.14:54

I'm crossing my fingers for you Kristin! It sucks so bad when you lose something precious!

Ann-Iren

11.08.2013 kl.15:08

Det høres ut som en fantastisk kveld! Kjipt å miste veska med alt innholdet i :/

Oda Ulrikke

11.08.2013 kl.15:14

Kristin da. Hehe, hørtes ut som dere hadde det gøy, men jeg kan ikke si at jeg er så overrasket at du har mistet vesken din. Det er jo selvfølgelig kjipt da, håper politiet har fått inn veska...

Ha en fantastisk dag! <3 Skal være hjemme alene idag og imorgen og passe hus og katt, de andre stakk til Sverige.

Cecilie Lien

11.08.2013 kl.15:31

Åh, akuratt slik en perfekt kveld skal være (minus å miste vesken da, ahaha)! Jaja, det var nå bra dere hadde en super natt, så får vi virkelig håpe du får igjen vesken. Jeg hadde en veldig lite spennende kveld dessverre, og var vel mer eller mindre taxi hele natten når både venner og familie skulle kjøres hit og dit på fest. Kom meg i sengs tilslutt da, hahaha!

Ha en fantastisk dag videre da, så må dere kose dere masse ♥ Klem

Valeria Kvamme

11.08.2013 kl.15:34

Ånei så ekkelt! Det er helt forferdelig å miste ting. Får håpe du kanskje finner den igjen på politistajsonen:) men det er flott at du har kost deg fordeom!

Jeg tilbrakte kvelden min på Fantoftåsen her i Bergen, med fantastiske mennesker som jeg ikke har sett på flere måneder. Åhh de beste kveldene er når du bare sitter hele natten og prater om alt mellom jord og himmel!

masse klemmer fra meg:)

Maria Mathiassen

11.08.2013 kl.15:45

Ojojojjojoj, her var det mange innlegg jeg ikke har sett. Men nå er jeg altså back on track. Jeg har vært på KRIK leir i K-town denne uka og har stor kost meg med sinnsykt bra folk og god steming, opplegg hele dagen, dårlig 3G. Ja, regner med du da forstår at jeg ikke har fått tid til å legge igjen en liten kommentar og en hilsen til ei skjønn jente som deg :D

Virker ut som du storkoser deg i København med herlige venninner, Copenhagen fasoin week, deilige bobler, shopping og you name it!Du smiler og ser jo like vakker ut som alltid i dine freshe antrekk <3

Ha en aldeles herlig søndag! Jeg skal sove nå, dau trøtt, haha.

Oda Kvam

11.08.2013 kl.16:20

Høres gøy ut, bra dere hadde det gøy! Men så kjipt det som gikk tapt!

Digger deg Kristin 💗

Signe Bruvold

11.08.2013 kl.16:32

Kjipt det med veska, men godt du hadde en fin kveld :)

Mia Tønder Pettersen

11.08.2013 kl.17:42

Så hyggelig å høre at du hadde det gøy! Det er bestandig deilig å få en fin kveld sammen med jentene <3 Kjipt det med veska men bra at det bare var et digitalkamera :) Jeg sier det at du er nydelig uansett hva! Nydelige deg <3

Ingelin Rystad

11.08.2013 kl.18:15

Så bra det ble en bra kveld igår :)) Men er utrolig kjipt å miste telefon, kanera og veske + annet stasj. Håper du får det tilbake, men er ikke så sannsynlig da, men som du sir så er det jo lov å håpe :))

Marte strømme

11.08.2013 kl.23:16

Uff så kjipt!

Noe juicy historier har jeg ikke mange av på lager sry... Hahah

Har hatt en utrolig uke på festival på Sørlandet! Elsker festival livet d er så koselig og gøy!

Silje <3

11.08.2013 kl.23:37

A night on the town e aaaalltid gøøy! kjekt å høre at du har hatt det så gøøy! :D

ååå, kjiipt å miste vesken med de tingene oppi,.. :/ menmen,.. så lenge du har hatt en knallnatt så håper vi det overdøver litt av det! :D håper du har flaks på politistasjonen da! :D

jeg har tilbrakt helgen med min søstar på 21 og min svigerbror og hans lillebror, har vert suuper koselig med film god mat, latter og fine/morsomme samtaler!! :D

noe juicy historie har eg ikkje annet enn at vi gjømte snusn til svigerbroren min og han leita og leita og leita og,,,, leita, overalt! men fant den ikkje! :)) vi lo og lo og hadde lekeslosskampar! var kjempe koselig!! =D

(PS:Den låg under madrassen så han kjente den da de låg seg! :D )

neste helg er det "kraftspela" fredag og lørdag så da er det konsert med Kurt Nilsen på fredag og VINNI på lørdag! det blir gøy! :D guuuu, dom vi gledar oss! :D

smasksmask:*

Sara Sørdalen

12.08.2013 kl.14:49

Kjempekoselig at dere koste dere! Alltid koselig å høre at du har kost deg! Det gir meg alltid et smil om munnen, hehe<3 Utrolig kjipt det med veska di. Og tenk at du måtte klare deg uten mobil så lenge da! HAdde dødd jeg! Jeg er liksom helt avhengig av mobilen min, og hadde ikke klart meg uten så lenge, jeg føler liksom at jeg må sjekke meldinger, instagram, twitter og mye mer.

Marita Nordby

12.08.2013 kl.16:33

Så gøy at dere hadde det så bra! Håper virkelig du finner det du mistet, utrolig kjipt å miste ting som man er så avhengi av :/<3
Det var jo veldig kjipt at du mistet tingene dine, men du hadde det jo gøy da heldigvis<3

Helli

12.08.2013 kl.18:53

Håper den kommer til rette!

Emma Myrvollen

13.08.2013 kl.22:37

Så bra du hadde det gøy da :D Men dumt at du mista veska di :( Det er veldig ergelig å miste noe! :(

Skriv en ny kommentar

hits