DEILIG Å VÆRE NORSK I DANMARK

En riktig god lørdagsmorgen, skjønninger ♥

Jeg har dessverre ingen bilder fra kvelden i går, som by the way ble skikkelig alright. Ikke de mest sinnsyke tilstandene og ergo ingen juicy historier, men allikevel skikkelig hyggelig. Før vi visste ordet av det hadde vi fyllt opp hotellrommet med en haug av fantastiske jenter, og festen fortsatte på en av Københavns hotteste nattklubber, KB3. Herlig kveld, herlige mennesker, kalde drinker og generelt god stemning. 

Siden jeg ikke har noen snaps fra kvelden, kan dere istedet kose dere med noen deilige bilder fra dagen i går, da vi tuslet rundt og hygget max. Det er bare helt nydelig og fargerikt her. Jeg elsker København!Nå skal vi ta en real shoppingrunde, og er det ett sted i Skandinavia som kan tilby bra shopping, så er det her i København. Gleder meg til å titte innom herlige butikker, knipse noen bilder, og forhåpentligvis finne noe fint som blir med meg hjem. I tillegg til shopping, skal vi også ta turen til Christiania som er en "fristat" her i København. Jeg har alltid hatt et stort ønske om å oppleve dette litt spesielle samfunnet, og jeg er sikker på at jeg kan få tatt enda flere og fargerike bilder som jeg kan vise dere senere. Jiiipppiiiii!

Har dere en bra lørdag? 

Klem i fleng ♥

Happy Saturday morning, beautiful readers ♥

Unfortunately I have no photos from the evening yesterday, which by the way was really nice. Not the craziest night, and therefore no juicy stories, but still really good. Before we knew it, we had filled up the hotel room with a bunch of amazing girls, and the party continued at one of Copenhagen's hottest nightclubs, KB3. Lovely evening, lovely people, cold drinks and feelgood in the highest degree. 

Since I do not have any snaps from the evening, you can instead enjoy these happy photos of yesterday. It is just so lovely and colorful here, and I really love Copenhagen!

Now we're going out to shop, and is there one place in Scandinavia that can offer good shopping, it is here in Copenhagen. Can't wait to visit lovely shops, snap some pictures, and hopefully find something nice I can add to my wardrobe. In addition to shopping, we will also visit Christiania which is "free state" here in Copenhagen. I have always had a desire to experience this special little community, and I'm sure I can get even more and colorful pictures that I can show you later. Jiiipppiiiii!

Have a wonderful Saturday!

28 kommentarer

Cesilie

10.08.2013 kl.12:11

sykt fine bilder :D

Emilie Hansen

10.08.2013 kl.12:20

Kos dere på shopping!:) Kjempefine bilder<3 Digger deg, du er verdens beste blogger!

siljepia

10.08.2013 kl.12:24

Utrolig fint i København ja :) kos deg med shopping og med jentene :)

AMALIE MARIE!!

10.08.2013 kl.12:36

åHH, har bare et ord for alle disse bildene... STEMNING! Herregud det ser såå koselig ut og for et vææær daa :D Morsomt å kjenne seg igjen, husker når jeg var på ferie i københavn for noen år siden og gikk utenfor det gule murhuset :) København er en fantastisk by og shoppingen er jo utrolig bra, er så mange små og koselige butikker med masse fint til en billig penge! :)

Kos dere masse på utflukten deres da og ha en helt fantastisk helg i finværet :)

Kleem!

lots of loooooooove

Navn

10.08.2013 kl.12:39

I christiania er det ikke lov å ta bilder, og i forhold til dem som oppholder seg der..kan det også være veldig lurt å ikke komme med et kamera rundt halsen.bare et lite tips:) kos deg videre:)

Karoline E. N

10.08.2013 kl.13:00

God morgen Kristin :) Åh, så herlig at dere koste dere i går! København er jo en herlig by. Jeg dro til københavn med samboeren på 17 mai, så den 18 mai var vi der nede. Det gikk faktisk ikke ann og gå i gatene der en gang, da det var masse karnevall mennesker som danset og styra. HAHA! Får håpe du får knipset noen bra bilder av christiania da, for da jeg var der fikk jeg streng beskje om og ikke knipse noen som helt bilder! Så da får du leke snikefotograf (fikk selv noen bilder, men gurimalla og sinte dem ble, er til og med satt opp skilt) hehe. Men gleder meg til og se om du får tatt noen bilder fra det stedet, er ganske spesielt der. Helt utrolig at det bor familier der, med barn (dem lever i sinn egen lille boble, alle som bor der er jo like omt, hehe) Kos deg masse, og ha en kjempe fin dag <3 Klem fra Trysil

Oda Kvam

10.08.2013 kl.13:36

Jeg har også vært i København, er så fint der!

Kjempe fine og fargerike bilder!

Bra dere hadde det gøy i går, og kos dere masse i dag fininger!

Oda Ulrikke Helgesen

10.08.2013 kl.14:02

ååh, elsker bildene! <3 liker spesielt de danske syklene, de er så fine.

Kos deg masse idag, Kristin! Selv får jeg og familien får besøk av et par venner, vi skal grille så det blir sikkert kos :)

Mia Tønder Pettersen

10.08.2013 kl.14:05

Åh gud jeg har så lyst å dra til København! Og spesielt når du viser oss disse fantastiske bildene fra København :) Håper dere koset dere masse igår, noe som det forresten ser ut til på det forgje innlegget ditt!

Kos deg så masse som du bare klarer i dag nydelige deg <3 Klem fra meg!

helene

10.08.2013 kl.14:27

vær obs på kameraforbud i christiania! :)

ChristinaElena

10.08.2013 kl.14:58

Kamera er ikke noe du bør drasse på i Christiania! Men jeg lover deg at du finner trivelige mennesker der!

Stine

10.08.2013 kl.15:01

Kjempeflotte bilder!<3 misunner deg til tusen..!^^

Amalie Dahl

10.08.2013 kl.15:28

Super inspirerende bilder av en super inspirerende dame! Tviler ikke på at det ligger arbeid bak de. Hver gang jeg trykker meg innpå bloggen din vet jeg at her finner jeg top quality bilder! Bra jobbet :)

Ida

10.08.2013 kl.15:40

Kos deg masse i dag Kristin! Men du får nok ikke tatt noen bilder i Christiania, det er ikke lov! Var iallefall ikke det da jeg var der for 1 år siden. Klem i fleng <3

xoxo

10.08.2013 kl.16:02

høres ut som du koser deg!!:) Kos deg videre!

Marita malmgren

10.08.2013 kl.17:28

Høres ut som du har det supert! Godt å høre♥ København er virkelig nydelig, har dessverre ikke vært der på mangfoldige år, var en liten pike sist jeg var der og kan ikke huske noe fra det så det hadde vært super kult å få dratt dit hvertfall nå som jeg ser hvor vakkert det er på bildene. Håper du finner noe fint som blir med deg hjem og at du får knipset masse bilder til oss. ♥ Ha en fantastisk dag videre, glad i deg♥ klem i fleng fra Marita! :)

Emma Parkvold Kvam

10.08.2013 kl.17:31

Herlig å høre at du koser deg Kristin! Bare det beste for deg<3 Har alltid hatt lyst til å dra til København! Høres og ser ut som et kjempe inspirerende og fint sted! Snakkes! BARE ELSKER DEG VENNEN<3

Mari

10.08.2013 kl.18:10

Er du fornøyd med MacBook Air'en din? :-D Vurderer sterkt å kjøpe meg mac, men vet ikke hvilken.. Og forresten; jeg digger stile din og deg!! :-)

Christine Dattebayo c:

10.08.2013 kl.18:12

Nydelige bilder! Kos deg med shoppingen! :D

Helene

10.08.2013 kl.18:39

It's such a coincedence! Today you were sitting with some friends at this little restaurant called "munter" and i just passed by and had some food too. I realised to late that you were sitting there too, otherwise i would have said hi because im such a huge fan of your blog!

Tonje

10.08.2013 kl.18:42

Nydelige bilder! Kos dere masse!
Jeg elsker virkelig bildene dine. De er så fargerike og jeg liker komposisjonen veldig godt. Ser frem til flere bilder. :)

Cathrine Nilsen

10.08.2013 kl.19:05

Hørtes ut som om dere hadde en fin kveld :) Og herlighet, så fint det er der! Viiiil og.. Også er det jo faktisk sommer! Her har jeg erklært sommeren for offisielt over, for inatt måtte jeg sove med pysjbukse og ekstra pledd, og fortsatt var det kaldt. Og August er ikke over engang, helt utrolig...

Kos dere videre, fininger! SMASK

Ingelin Rystad

10.08.2013 kl.19:35

Hørtes ut som dere hadde en hærlig kveld igår :))

Fine bilder :D Har vært ute idag og koset meg med familien jeg :))

Ha en fin kveld og kos dere mer :))

Sara Sørdalen

10.08.2013 kl.19:45

Så fint at dere koste dere i går, og fortsetter å kose dere nå da❤ Elsker København. Den byen er ganske awesome! Herlig lørsdagskveld for meg og! Skal prøve å lage noe awesome snacks i kveld, og det ser sykt godt ut!❤ Gleder meg!

Andrine

10.08.2013 kl.20:01

Så fint at du koser deg, Kristin! <3 København er en kjempefin by :)

Klem <3

Marte strømme

11.08.2013 kl.23:22

En utrolig bra men annerledes lørdag har jeg hatt! Reising hele dagen! Først hjem fra festival og ny tur til kjerag bolten! Elsker stilen din og personligheten din!

Helli

12.08.2013 kl.19:01

Ser deilig ut:)

Skriv en ny kommentar

hits