THROWBACK

Hei mine skjønne venner ♥

Nå sitter jeg her på balkongen og den siste timen har jeg sittet her og bare, "hva pokker skal jeg blogge om nå?". For det er nemlig sånn, at vi bloggere får den velkjente skrivesperren innimellom, og da er det ingenting som er kjekkere enn å titte tilbake i arkivet, og se hva man holdt på med, på samme dagen for akkurat ett år siden. Det er jo litt av "rosinen i pølsen" ved det å blogge, at man faktisk har ført en slags dagbok gjennom de siste årene, og at man alltid kan finne ut hva man hold på med for en tid tilbake.

Jeg har nå tatt en titt i dette arkivet, og bildet under her som ble postet på denne dagen i fjor, passer jo faktisk perfekt å reposte akkurat nå. Da hadde nemlig Dennis og jeg akkurat ankommet Albir, og satt og hygget med hver sin Corona, mens vi gledet oss over å ha en uke ferie her i Spania. I år som i fjor, sitter vi også og hygger med en Corona, men denne gangen har vi allerede lagt bak oss to flotte uker, og har fortsatt to igjen. Deilig!Når det kommer til dette arkivet og hvordan det visuelle uttrykket var på bloggen for ett år siden, får jeg nesten litt hakeslepp over hvor inn i granskauen dårlig den bloggen min var. FY faen for noen sinnsykt dårlige bilder, for noen grusomme kollasjer, for noen forferdelige poseringer, og for en matt, død og trist blogg. Nei fysj, sier jeg bare, mens jeg smiler over at kvaliteten er noe helt annet nå, og at jeg faktisk kan si til meg selv - "nå gjør du noe som er litt mer riktig, Kristin". Er dere enig? Er det bittelitt kjekkere å titte innom nå, enn for ett år siden, eller føler dere at det er noe dere savner eller noe som mangler?

Kom gjerne med tilbakemelding på akkurat det, for målet mitt er å inspirere dere og servere dere en blogg som bringer frem et smil på leppen. Noen ganger ser jeg meg litt blind, og da er deres tilbakemeldinger gull verdt. Det er de sånn generelt sett også, og dere er så sinnsykt viktig for meg. Herligheeet jeg er så glad i dere! 

Noen av dere har forresten spurt om jeg kan legge ut bilder av meg selv da jeg var barn og tenåring. Tror dere jaggu ikke at jeg fant nettopp et slikt innlegg i dette arkivet jeg har tittet igjennom? Joddaaaa, så da er det bare til å klikke seg inn HER for å ta en nærmere titt. Hhahaah, dere har lov til å le, men da må dere love meg å le sånn skikkelig høyt. Oki?

Skrives, søtiser. Nå må jeg ut å leke fotograf for å ha noe å vise dere senere. Hehe!

Love Love 

31 kommentarer

Liza

24.07.2013 kl.16:34

Haha you know what is always funny, when you see pictures of yourself from a year ago (or longer) we are always like 'nooo I looked so horrible!' and know we think of ourselves we look ok/nice, and then over a year we will look at pictures of today and we are going to be like nooooo what was I wearing?! haha it's always like that! so funny. I remember seeing pictures of my mother when she was a teenager and I laughed so hard, but when I look at them now I see the fashion/style from back then coming back in today's fashion. So funny!

Marita malmgren

24.07.2013 kl.16:38

Jeg har fulgt bloggen din fra starten og jeg har faktisk vært i arkivet ditt for mange måneder tilbake, du har forandret deg på den ene måten men er fortsatt den samme på den andre måten, disse kombinasjonene har gitt inntrykk hvertfall på meg at du er et fantastisk menneske både utenfra og innenfra! Jeg håper du vet hvor fantastisk vakker og verdifull du er og hvor mye du betyr for de rundt deg, meg også selvom du ikke kjenner meg, men på blogg fronten føler jeg at jeg kjenner deg og jeg kan si med et stort smil at jeg er veldig glad i deg og veldig takknemlig for deg!

Stor klem fra din trofaste leser Marita! :)

MarleneHL

24.07.2013 kl.16:58

Jeg vil påstå at uansett hva du skriver om, så blir folk inspirert. Du skriver på en måte som gjør at vi(hvertfall jeg) vet at du er i godt humør og det smitter rett og slett bare over! :-)

Jeg håper virkelig du nyter denne ferien, og de nydelige bildene du legger ut gjør meg en smule for mye sjalu!

Kanskje du kan lage et innlegg med kule "tank'tops" med print på?

Tusen takk for bursdagsgratulasjonen, vakre deg. :-D

Marie

24.07.2013 kl.17:05

Innholdet på blogget din er fantastisk. Variert, fargerikt, og godt reflektert! Du får meg ofte ti å smile!! Men noe jeg syns er såå grått og trist er designet ditt! Du er fargerik og leken, men du har et grått design!! Fyfy.. Det trenger en oppfriskning, for å bli mer deg! :-)

Elin

24.07.2013 kl.17:17

Bloggen din er så bra! Du har en så utrolig herlig og fargerik personlighet som reflekteres til klesstilen din og bildene og innleggene på bloggen! Er enig med Marie, hun som kommenterte ovenfor. Designet ditt er utrolig kult, men passer ikke helt til bloggen fordi du er så fargerik og innleggene dine er så fargerike! Det absolutt eneste jeg savner fra bloggen din i fjor er den bildecollagen du hadde på siden av bloggen din. Uansettt fortsett å inspirere sånn som du gjør nå, for det funker helt glimrende!

mari

24.07.2013 kl.18:09

herregud så utrolig herlig det er å lese bloggen din, måten du skriver til oss lesere på får oss til å føle oss verdsatt. Digger deg, Kristin!

Lotta Salbuvik

24.07.2013 kl.18:16

Haha, du er så rå! Man pleier alltid å føle at bloggen var såå dårligere før, men så å si alle blogget jo likt! Bloggene forrandrer seg likt som samfunnet, ingen tenkte at bloggen din var dårlig før! Akkurat som at om akkurat ett år så kommer du til å tenke at bloggen din var dårlig, men det er den jo ikke:-) You go girl, loveyou

Emma Parkvold Kvam

24.07.2013 kl.18:23

Haha!! Så skjønn du var, men fremdeles er! Du er bare RÅ!

Elsker bloggen din! Syns du tar bedre bilder og blogger bedre for hver dag og det er ett +!!

Snakkes senere! LOVE YOU <3

INGELIN RYSTAD

24.07.2013 kl.18:35

Hahaha så søt du var :D <3 Jeg har fulgt bloggen din ei stund nå å jeg elsker å lese bloggen din <3 Du gir meg så mye inspirasjon og glede :)) Bloggen din er ikke noe dårlig, må jo være lov å ha skrive sperre i blandt og ikke vite hva man skal skrive om :)) Synes du varierer bra med bloggingen og det er det jeg liker med deg og bloggen, masse farger og gleder :))

Ha en fin kveld søte deg og kos dere :)) <3

Runa

24.07.2013 kl.18:56

Gratulerer med navnedagen, haha <3

Digger stilen din!<3

Elida

24.07.2013 kl.19:20

Bloggen din er kjempe inspirerende, jeg elsker den! Kanskje noen flere videoer?

Elisabeth

24.07.2013 kl.19:48

Jeg har lest bloggen din i over et år nå og må få lov til å si at bloggen er mye bedre nå enn før, hehe! Bloggen din inspirerer meg hver eneste dag og jeg har fått hele vennegjengen til å begynne og lese bloggen din, og de er enige med meg at du er så inspirerende ❤ det jeg savner litt mer av på bloggen din er kanskje noen videoblogger, men jeg skjønner jo det at det ikke er så lett og bare sette opp kamera eller Macen og: Hei, har tenkt til å lage en videoblogg, men hva faen skal jeg snakke om? ;) men jeg savner den fine bergenser stemmen din!

Smask & dask fra meg❤❤

AMALIE MARIE!

24.07.2013 kl.20:07

Jeg har lest bloggen din hver dag mer eller mindre siden du var med i paradise hotel og jeg har ikke merket noe stoor forskjell fra jeg startet med å lese bloggen din, jeg synes den er like bra som jeg syntes da! :-))

Det eneste som jeg synes du burde endre på, på bloggen din er designet. Du er jo en så livlig og fargerik person og jeg synes ikke designet matcher det helt! Ellers så er alt perfeeekt!

Du er helt annerledes fra alle andre bloggere og det skinner igjennom at du er et tvers igjennom et herlig og oppriktig menneske! Du er så flink til å skrive og inspirere og du liker virkelig det du gjør og man merker at du ikke kun gjør det for pengene sånn som andre toppbloggere. Og jeg er helt overrasket over at du nesten ikke har hatt en eneste bloggpause mens jeg har lest bloggen din, det er utrolig bra! En av de største grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi du har en helt egen glød over deg! Blidheten din, humøret ditt, ærligheten din, klesstilen din, personligheten din,'' a way of life'' og din spontane og innholdsrike hverdag er bare noen av stikkordene til hvorfor jeg leser bloggen din og at jeg digger deg til tuuusen :D

Jeg er så glad for at du blogger og gidder å dele hverdagen din med oss lesere og fortsette og inspirere! Du er absolutt ALT jeg ønsker å være og håper på og bli, hvis alle hadde vært som deg, da hadde det ikke vært mye vondt i verden!

På selv mine værste dager får du meg til å smile og jeg setter så utrolig stor pris på omtanken du viser for leserne dine :)

Glem aldri hvor mye leserne dine setter pris på deg og hvor en sann inspirasjon du er! Jeg håper du har det nyyyydelig i Albir og har the time of your life, og hvis jeg kjenner deg rett så er det akkurat det du har!! ;-)

Ha en super kveld videre og kos deg maaks!

Tuuuusenviiis av klemmer fra meeg!

Tina Bolstad

24.07.2013 kl.20:07

Jeg har likt bloggen din fra første gang jeg klikket inn. Du og bloggen din har vært en stor inspirasjon for meg i nå snart over et år, det er sykt! Alle innleggene har vært en glede å få med seg og det samme har det å blitt kjent med deg.

Ja, kvaliteten er blitt mye bedre og du har mer oversikt på ting ser jeg. Det er veldig bra og det gjør at jeg bare får mer og mer lyst til å se på bloggen din. Men ikke bare er bildene dine utrolig nydelige og sprudlende, men du er jo også verdens herligste person jeg vet om! Jeg blir så glad av å både høre og se deg, Kristin. Du er en skikkelig gledesspreder ;)

Hahah! Må selvfølgelig le litt av de gamle bildene av deg, men så utrolig søt du var da! Tror nok nesten alle sammen ler av sine egne bilder og har tanker som "hvordan kunne jeg kle meg slik" og "ÆSJ! Så stygg jeg var på håret". Hahah! Det er fint med forandringer for å si det sånn!

I dag har vi tatt fløibanen opp til fjellet og så utrolig fin utsikt det er! kjempespennede var det. Vi skulle ikke være i Bergen lenger, så vi kjørte derfor på vei hjem, men vi skal sove i en hytte i Flom til i morgen da :) og i morgen skal vi ta et tog inn eller opp mot fjellet.

Dere får kose dere masse videre, søtinger <3 hils til Dennis fra meg. Og husk at vi er utrolig glad i deg, Kristin <3 du betyr så utrolig mye for oss og vi setter uendelig stor pris på deg!

Suss og klem

madeleinehongslo

24.07.2013 kl.20:28

Jeg har fulgt bloggen din helt siden du var med i Paradise Hotel, og bloggen din har blitt utrolig bra siden den tiden! Du bruker mye farger som gjør bloggen din utrolig fin og spennende og se/lese om :D

Mia Tønder Pettersen

24.07.2013 kl.20:33

Bloggen din og du har vært en stor inspirasjon for meg helt siden jeg klikket innom den første gang :) Selvfølgelig merker jeg også at bloggen din har forandret seg siden jeg begynte å lese den. Men den forandrer seg til det bedre og mer inspirerende! Jeg bare elsker bloggen din.

Måten du blogger på mener jeg er en helt annen enn de andre som er på topplista og jeg mener selv at du er en unik blogg som skiller seg litt ut :) Du inspirerer mange Kristin!

Dere får kose dere masse videre skjønninger <3 Husk Kristin at vi er utrolig glad i deg også! Du betyr uendelig mye for oss og hvertfall meg! You made my day <3

Kristine K. Bårdsen

24.07.2013 kl.21:15

Tenkte ikke over at bildene dine var noe spesielt dårlige når du postet dem i fjor.. men det er vel fordi jeg ikke hadde noen bedre bilder å sammenligne med ;-) Jeg ser tydelig stor forskjell på bildene, og de du har nå er klart de beste ;-) Jeg har alltid likt bloggen din like godt, og alltid vært like fornøyd med den.. Det må du vite. Du blogger variert, du blogger ofte, du har utrolig fine og fargerike bilder og ikke minst - jeg vet du setter pris på oss. Og når vi setter liker stor pris på deg - så skaper det liksom et "bånd".. Hahah, ja du forstår vel hva jeg mener ;-)

Nei du får kose deg gløgg de to siste ukene i Spania <3 Jeg digger deg. Klem

Stine

24.07.2013 kl.21:18

Elsker bloggen din! Både designet og måten du skriver på, en av få blogger jeg faktisk leser istedenfor å bare bla gjennom!

Jeg har et spørsmål også, jeg har spurt på Belinda sin blogg ettersom hun jobber i OPI men har ikke fått svar så jeg prøver her.

Du anbefalte en Correct and clean up pen fra OPI i et innlegg for en stund siden. jeg jobber i parfymeri og spurte om sjefen min kunne bestille denne inn til butikken, men hun fant den ikke på bestillingslisten, så jeg lurer på om du vet hva den heter der? Eventuelt andre steder jeg kan få tak i den?

Må bare prøve den :)

Nancy :-)

24.07.2013 kl.21:19

Du er bare helt fantastisk! Jeg elsker bloggen din, og du er rett og slett perfekt! Jeg ser virkelig opp til deg og din stil. Fortsett slik. Dagen er ikke den samme uten deg, og btw, den tatooen på låret er bare så rå!!! <3

Karoline E.N

24.07.2013 kl.21:29

Hei søtis :) har lest bloggen din kjempe lenge, men var veldig dårlig til og kommentere noe da jeg var litt langt nede psykisk. Men nå har j kommet meg, og har mye mer energi! Bloggen din har blitt mye bedre, men den har alltid gjort meg glad og det gjør den fremdeles! Du har en super blogg, og veldig inspirerende! Du gir meg masse ideer :) elsker og lese bloggen din! Solstråle. Det er godt og se at dere koser dere, fortsett med det. <3 klem!

Silje

24.07.2013 kl.21:47

Så søt du var som liten! :)

Juliane

24.07.2013 kl.21:50

Du er helskjønn og bloggen din er like gjennomført som alt annet du presenterer for oss! Merkes at du bruker myye tid og planlegging hver gang du har noe på gang! Du er flink! Vær stolt av deg selv, ta noen øl og skål! Gudd hvor greit! Kos deg videre, og pass nå på og kos deg ordentlig når du først er på ferie! Om innleggene ikke kommer så ofte har ingen betydning! Bedre at innleggene er gøye og inspirerende enn korte og fjasete, noe som selvfølgelig også er lov i ny og ne, hehe :-)))

Cecilie Lien

24.07.2013 kl.21:52

Jeg har vell lest bloggen din fast siden mars/april i fjor, og må jo selvfølgelig si at jeg ser stoore forbedringer. På bildene blant annet, både når det kommer til kvalitet og hvordan du tar dem, men den kjekkeste forbedringen synes jeg er outfit-innleggene. Liker når du har mange, store bilder, fremfor noen små redigert i ett bilde, slik som du gjorde før. Hehe!

Det gøyeste er jo måten du skriver på, hvor variert du blogger, og hvor sinnsykt positiv og glad du er! Blir alltid så glad av å lese innleggene dine, og ikke minst videoene når du lager det. Du er virkelig helt fantastisk! Eneste bloggen jeg leser, og det er med god grunn;) hihi!

Håper dere koser dere gløgg i Spania ❤ Klem

Rebecca

24.07.2013 kl.22:35

Bare innom for og ønske deg en fin kveld. KOs deg videre :)

Maria Mathiassen

25.07.2013 kl.00:07

Haha, herlig! Litt gøy og grave i arkiver og lese gamle bilder og se litt tilbake på livet for noen måneder og år tilbake :) Jeg selv har fulgt bloggen din et års tid, og har begynt og kommentere det siste halv året rett og slett for du fortjener det. Innleggene din er supre og jeg ser du har jobbet med de, de inspirerer, flotte og fargerike bilder som er umulig og ikke smile av, hele deg utstråler glede noe jeg elsker ved deg. Forsett sånn og bare vær den laid backe Kristin, da blir det som regel best!!

Håper du nyter kvelden nedi vakre Albir med familien og kjæreste! Husk jeg digger deg ❤❤

Thea Nyborg

25.07.2013 kl.00:11

Åh, nydelig,nydelige, Kristin! :)

Din blogg er så fin på alle måter. Den var fin før også,men på en helt annen måte. Bloggdesignet som du har nå og alle bildene du tar er helt perfekte og fantastisk! Du gløder, og innleggene dine er så inspirerende! Jeg trekker alt det du sier rett inn i hjertet mitt, og prøver å gjøre hver dag så best som mulig. Jeg elsker livet mitt, og du skal ha en stor takk for dine ord som gir meg et smil om munnen. Og hvis jeg har en dårlig dag, så vet jeg at det også er lov, for du viser oss sannheten av livet. Det er lov til å være trist og lei, men du prøver alltid å gjøre det beste ut av livet!

Jeg elsker personligheten din, klesstilen din og hele deg. Du er en stor solstråle du, Kristin!

Kos deg så masse masse videre i Spania! Bli litt brun for meg, haha! :)

Stor klem Thea Nyborg.

edithhe

25.07.2013 kl.16:18

Håper dere har det kjempefint i Spania! :)

trude

25.07.2013 kl.20:40

Det aller beste med deg er at du (virker ) som å vere en utrolig jordnær blogger, som har en utrulig positiv påvirkning på leseren dine. Silikon Fritt, restyle fritt og fraværende fokus om kropp. Du har en utrolig kul klesstil som inspirere, tar fantastisk bilder som gjør bloggen frå visuell til estetisk, Og er en fantastisk flink skriver som får meg til å dra på smile ofte. Du verdsetter leserens dine, der innlegg som lyder " blogger senere om jeg gidder" er fullstendig fråværende. Du er en unik blogger som en bare må lese mer og mer om, ikke fordi en tenker underholdninh, men fordi bloggen din gir mye, du iinspirerer. Før eide Jeg verken fargerike accessoires, neglelakk, sko, interiør eller klær... nå har har jeg mange...:)

Du er uten tvil en person en blir glad i, uten å overhode kjenne deg. Takk for at du gir meg så mye uten å overhode vite det .... :)

Madelen

26.07.2013 kl.00:44

Syns bloggen din alltid har vært fin jeg :) Har bare lest den i et år da men. Du stråler og jeg elsker bloggen din! klikker meg innom 2-3 ganger om dagen :) stor klem <3

Cathrine Nilsen

26.07.2013 kl.22:53

Gud, så mye jeg har gått glipp av de siste dagene da... Men det har faktisk vært sol og fint vær her mange dager i strekk, så har rett og slet ikke hatt tid til overs for å sitte foran pcen. Men det var virkelig fint å ta igjen det tapte nå. Ser virkelig ut som om dere har kost dere masse de siste dagene hvertfall :)

Jeg har ikke lagt merke til noen store forandringer, men for noen uker siden satt jeg å bladde i arkivet og jeg tenkte over hvor mye du faktisk har forandret deg på det her året jeg har lest bloggen din. Eller, det blir ikke rett å si at du har forandret deg, men bloggen har forandret seg veldig mye. Men forandringer fryder, ikke sant? Hehe... Samtidig som jeg fortsatt skjenner igjen den bloggen jeg "falt" for. I begynnelsen leste jeg jo bloggen din bare fordi du var med på Paradise, men etter hvert ble den liksom som en avhengighet. Haha! Du er, og har alltid vært en fantastisk blogger!

Jeg er uendelig glad for at jeg helt tilfeldig trykket inn på en link "paradise-Kristin" postet på facebook for over 1 år siden. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt, og jeg er kjempe takknemlig for at jeg får være en del av livet ditt. ♥

Du og Dennis får kose dere videre i sommerparadis. Du er herlig Kristin! Må forresten bare si at dere to er et skikkelig fint par. Dere passer så godt sammen, og dere ser liksom så fine ut ved siden av hverandre. Hahah...

Oda Ulrikke

27.07.2013 kl.01:41

den velkjente skrivesperren. Men det er jo litt artig å titte tilbake i arkivet også :D

så søt og pen du var som ung. Men stilen din har blitt betraktelig bedre, kan jeg vel legge til <3

Skriv en ny kommentar

hits