SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL2

En riktig god tirsdagskveld, fininger ♥

Da var det på tide å komme med svarene på del 2 av denne spørsmålsrunden, og her tar jeg for meg alt som har med Dennis, PH, jobb og karriere å gjøre. Det er mye dere lurer på, og jeg håper også i dag at dere får følelsen av gode og utfyllende svar...
HVA JOBBER DU SOM?

Hehe, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet, og hvor mange ganger jeg har prøvd å svare på det. Jeg er selvstendig næringsdrivende, som betyr at man rett og slett driver sitt eget firma og jobber for seg selv uten ansatte. Bloggen er faktisk jobben min, og jeg legger ned ekstremt mye tid i hvert eneste innlegg og i sammarbeidet med mine aktører og sammarbeidspartnere. Flere bedrifter har virkelig fått øynene opp for blogg som markedskanal, og mine inntekter kommer fra annonser og reklameinnslag. Jeg har skrevet om jobben bak Styleconnection i et eget innlegg som dere kan finne HER, og dere vil her få et mer utfyllende svar på nettopp dette. Å jobbe som blogger i Norge er faktisk ikke så altfor lett, og det krever enormt å få inntekter nok til livets opphold. Om ikke lenge kommer jeg til å opprette er eget aksjeselskap, og fremover kommer det til å skje ekstremt mye spennende. Jeg har allerede gitt dere noen små hint, og jeg er rimelig sikker på at dere kommer til å digge prosjektet jeg holder på med. Hehe. 

Jeg har også skrevet et utfyllende innlegg om karrieren min fra A til Å, og det kan dere lese mer om HER

HVOR MYE TJENER DU PÅ BLOGGEN? 

Hvor mye man tjener synes jeg er en privatsak, og som man fint kan holde for seg selv uten at folk skal klikke i vinkel over nettopp det. Det er noen som nevner at det er merkelig hvis jeg ikke vil dele denne informasjonen med mine lesere, men det er det vel strengt talt ikke. Å bli spurt om hva man tjener, kan faktisk virke ubehagelig for mange, men jeg kan si så mye som at jeg tjener godt og at jeg føler jeg jobber hardt, og gjør meg fortjent til hver eneste krone som kommer inn på konto. Jeg har vel en lønn som er litt over gjennomsnittet av hva som blir sett på som "normalt" her i Norge, men jeg betaler jo også både moms og skatt, og dette er penger som skal settes av hver eneste måned. 

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN TYPISKE HVERDAG?

Denne typiske hverdagen, ja. Hehe... Jeg stiller alltid vekerklokken på så tidlig som mulig, rett og slett for å få så mye som mulig ut av dagen. Nå som jeg har blitt vant til den altfor harde sengen min, er det dessverre ikke like enkelt å sprette opp av sengen klokken 7, og når jeg først klarer å bevege meg ut av soverommet, er det å lage en kopp kaffe som står øverst på to do-listen. Deretter går jeg gjennom alt av e-poster, setter i gang med dagens blogginnlegg, drikker enda mer kaffe og tar noen telefoner, før jeg eventuelt fikser meg opp for å gå i møte. Skal jeg ikke i møte, sitter jeg på den faste plassen min, mens jeg ser ut som en zombie, uten å gjøre meg fin på noen som helst måte. På ettermiddagen prøver jeg å være sosial, og hvis jeg ikke har noen planer, sitter jeg pokker meg på den samme jævla plassen, iført det samme jævla slitne antrekket, og taster og trykker på tastaturet. FY så spennende! Eh... Jaddaaaaa!

HVILKET KAMERA BRUKER DU? REDIGERER DU BILDENE DINE?

Jeg bruker Canon EOS M, som jeg er strålende fornøyd med. Ihvertfall når det kommer til å ta bilder i dagslys, men på kveldstid føler jeg at kameraet svikter meg litt. Alle bildene jeg legger ut redigeres, og det jeg gjør med dem er vel egentlig bare å fyre på med saturation og økt kontrast. Dette gjør fargene mer sprudlende, noe jeg synes er superviktig for at bloggen min skal bli mer spennende. Noen ganger hender det jo også at jeg legger på noen festlige effekter eller rammer, og dette gjør jeg gjerne i apper som er lagret på iPaden. Hvilken apper jeg bruker, kan jeg lage et eget innlegg om senere, hvis dette er ønskelig. 

DU TAR SÅ FINE BILDER. HAR DU TATT KURS, ELLER BARE PRØVD DEG FREM SELV?

Herlighet så hyggelig å høre! Jeg er sinnsykt opptatt av og svært nazi på at bildene skal være av ypperste kvalitet, og legger mye tid og arbeid i nettopp det å ta gode bilder. Alle bildene på bloggen er det som regel jeg som har tatt, og alt av kollasjer er det jeg som lager og redigerer i egne kollasj-programmer. Jeg synes det er viktig med øye for detaljer, og som "pensjonert" dekoratør, tror jeg at dette med detaljer og det visuelle uttrykket ligger ganske så latent for meg. Jeg legger aldri ut innlegg eller bilder jeg ikke er 100% fornøyd med, og dette kan til tider bli en utfordring i seg selv. Hehe. 

NÅR SLIPPER DU "BOMBEN" DU HAR HOLDT INNE SÅ LENGE?

Jeg forstår at dere lurer på dette, og en aldri så liten forsinkelse er dessverre grunnen til at jeg ikke har sluppet denne "bomben" tidligere. Jeg har litt av hvert å dele med dere, skal jeg fortelle, og den første bomben blir sluppet om en liten måned. Stay tuned, sier jeg bare... Dette blir helt rått! Mohahahah!

HVOR MYE SKJULT REKLAME BESTÅR EGENTLIG BLOGGEN DIN AV?

Ingenting på bloggen min er skjult reklame. Det skal jeg love dere! For meg er det svært viktig at det jeg reklamerer for er noe jeg kan stå inne for, og jeg tipser dere aldri om ett eller annet ræl, bare for at jeg selv skal tjene penger. Har jeg et samarbeid med en bestemt aktør, er innlegget mitt markert med enten "annonse" eller "reklamebasert innlegg", og dette er både fordi at loven tilsier det, men også for at dere skal ha muligheten til å ikke la dere påvirke av reklame, hvis dere ikke ønsker det. 

Jeg sitter jo mye på nett og finner veldig ofte ting jeg har lyst på. Dette velger jeg som regel å dele med dere, rett og slett fordi at mange av dere seter pris på slike innlegg, og ikke for å reklamere for enten det ene eller det andre. Just so you know!

HVORDAN FÅR DU RÅD TIL Å REISE SÅ MYE SOM DU GJØR?

Som dere alle vet, så ELSKER jeg å reise, og som jeg har uttalt tidligere, ser jeg på nettopp det å reise som en god investering. Jeg tjener jo greit med penger, og setter av en del av dette til nettopp reise, men jeg er ekstremt opptatt av å finne de aller billigste flybillettene, samt de billigste men samtidig beste hotellene. Å betale dyre dommer for overnatting ser jeg på som et ekstremt sløseri, men en viss standard skal det selvfølgelig være. Har jeg planlagt en ferie er jeg alltid tidlig ute med å bestille billetter, og sitter gjerne i dagesvis på nett for å finne det absolutt billigste alternativet. Jeg ser at enkelte bloggere har samarbeid med diverse reisebyråer, og jeg er dessverre ikke en av dem. Reise GRATIS til Tokyo, liksom?? Ja det kunne vel vi alle gjerne hatt lyst til. Heheh!
HVORDAN ER SITUASJONEN MELLOM DEG OG DENNIS? BARE VENNER ELLER KJÆRESTER?

Som jeg nevnte i går, så er det nå offisielt... Vi har funnet tilbake til hverandre og er nå kjærester. Jeg må jo le litt av oss begge to, for makan til mye frem og tilbake skal man søren meg leite lenge etter. Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger det har vært slutt mellom oss og hvor mange ganger vi har blitt sammen igjen, men denne gangen satser vi på at det varer leeeeenge. 

KAN VI FÅ SE EN VIDEO AV DERE SNART?

Det kan dere selvfølgelig, og jeg er i gang med en real videoblogg fra turen vår. Det er mye mer som skal filmes for at innholdet skal bli både variert og morsomt, men jeg lover at dere vil få en video fra turen når ferien nærmer seg slutten. 

HVA ER DET DEILIGSTE MED DENNIS?

Åh, for et vanskelig spørsmål. Dennis er fantastisk på alle måter... Han er herlig barnslig, en skikkelig mann når det trengs, han er leken, glad og ekstremt sprudlende. Han får meg alltid til å le, alltid til å smile, og er irriterende til tider, men på en sånn morsom måte. Egentlig en sinnsykt irriterende morsom måte, for selvom jeg egentlig vil være bittelitt sur, får han meg alltid til å le. Le sp mye at jeg nesten tisser på meg, og det velger jeg å se på som et godt tegn. I tillegg får han meg til å føle meg sinnsykt trygg. Han er hjelpsom og kjærlig, sier alltid de riktige tingene, og jeg kan være 110% meg selv rundt Dennis. Det er noe av det deiligste... I tillegg har han de deiligste armene i hele verden, den deiligste kroppen, og ingenting er bedre enn når han trekker meg inntil seg når vi skal legge oss, sånn at jeg sovner helt tett inntil brystet hans. Åh, han er så fin! 

HVORDAN FANT DU OG DENNIS TILBAKE TIL HVERANDRE?

Hmm... Som jeg nevnte, så har det vært mye frem og tilbake, men følelsene, lidenskapen og magien mellom oss, er så ekstrem at det alltid føles feil når vi ikke er sammen. I tillegg var det en spesiell situasjon som gjorde at vi virkelig fant tilbake til hverandre igjen, og dette får dere vite mer om senere... Heheh!

HVA ER DERES BESTE MINNE SAMMEN?

Dette er et altfor vanskelig spørsmål, rett og slett fordi vi har opplevd så sinnsykt mye fint sammen. Vi har så mange fine minner, og jeg kan jo selvfølgelig prøve å trekke frem noen av dem, som f.eks den ene daten vi hadde inne på Paradise Hotel. Vi hadde en middag ved bassenget hvor alle parene spiste hver for seg, og på dette tidspunktet hadde vi virkelig begynt å få følelser for hverandre. Da vi satt der ved bordet, føltes det som det ikke var noe annet i hele verden som faktisk eksisterte, og vi ble kjent på en helt ny måte. Vi utvekslet personlige historier, så hverandre dypt inn i øynene, og glemte at vi faktisk var med i et TV-program. Æsj, dette ble klissete og ekkelt, men jaja... Sånn blir det noen ganger! 

I tillegg kan jeg trekke frem en date night vi hadde her i Spania i fjor, og da opplevde vi litt den samme magien. Alt annet enn KUN oss to ble ikke eksisterende, og det føltes som om at tiden stod helt stille.. Kun oss, gode historier, latter, skåling, kyssing, flørting og en ekstremt god stemning. Herlig!

SKAL DU FLYTTE INN TIL DENNIS?

Nei, jeg skal ikke flytte inn til Dennis, og vi flytter nok heller ikke sammen med det første. Heldigvis har vi begge jobber som gir mye fleksibilitet, og jeg kan jo egentlig jobbe fra hvor som helst i hele verden. Vi satser på at litt her og litt der kommer til å fungere greit, ihvertfall for en periode frem til vi finner en mer permanent løsning. 

HVA JOBBER DENNIS MED?

Dennis er jo en fest av en bartender på Beverly i Stavanger, men har jo en utdannelse innenfor oljen. Det er her han egentlig hører hjemme, og kommer til å få seg en litt mer "voksenjobb" offshore når det passer seg på et litt senere tidspunkt, og hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg veldig glad for at jeg ikke kommer til å være stuck med en bartender for resten av livet. Hahahah... Jeg har hørt at de kan være litt på kanten ;) 

HAR DU MØTT FORELDRENE TIL DENNIS?

Det har jeg, og jeg elsker dem. Finere forelder skal man søren meg leite lenge etter, og jeg føler at de virkelig har tatt meg godt i mot. Både den første, andre, tredje.................... eh, ja! Dere skjønner tegningen, men det jeg vil frem til er at de alle gangene har tatt meg skikkelig godt inn i varmen. De er så blide, festlige, glade og ekstremt omsorgsfulle, og jeg ser på dem som de perfekte svigerforeldrene!

KAN VI FÅ SE ET KYSSEBILDE?

Selvfølgelig... 
HVOR LENGE BLE DU VÆRENDE I MEXICO ETTER AT DU RØK UT?

Jeg ble værende på et hotell i tre dager, hvis jeg ikke husker helt feil, og siden Iselin røk ut samme dagen, bodde vi på samme hotell og dro hjem til Norge sammen. Kjempehyggelig å ikke være stuck som Viggo venneløs i Mexico, og spesielt etter en såpass crazy opplevelse, man virkelig hadde behov for å snakke om. Aller helst med dem som faktisk hadde vært med på den samme galskapen, og det første jeg gjorde da jeg kom hjem til Norge var å suse nedover til Stavanger for å møte Dennis. Syyyyk opplevelse å møte han på utsiden uten et eneste kamera tilstede, og jeg kan love dere at vi hadde det ekstremt hyggelig den uken jeg var på besøk. Hehe!

FIKK DU MULIGHETEN TIL Å SPILLE DEG INN IGJEN SOM CAMILLA GJORDE?

Nei det gjorde jeg ikke, og selvom jeg egentlig gledet meg til å komme hjem, var det en samtidig en stor del av meg som hadde lyst til å bli værende. Hadde jeg fått muligheten til å komme inn igjen hadde jeg sagt ja, og var ikke helt fornøyd da jeg måtte pakke kofferten. 

ANGRER DU PÅ NOE DU GJORDE INNE PÅ HOTELLET?

Jeg angrer ikke på noe som helst, og følte at jeg fikk vist meg fra en god og ekte side. Den Kristin dere så på TV er den samme man møter i "virkeligheten", og jeg følte at jeg oppførte meg fint gjennom hele oppholdet. Den siste uken ble jeg dessverre fremstilt som tidenes bitch, og den gode siden min som jeg virkelig viste flere ganger forsvant fullstendig på TV. Men men, jeg er fornøyd med innsatsen, og ser på det hele som en sprø men samtidig til dels lærerik opplevelse. 

SYNES DU SESONGEN I ÅR ELLER I FJOR SOM VAR BEST?

Jeg har ikke sett mange episoder av årets sesong, og kan vel egentlig ikke si noe annet enn at jeg synes at fjorårets sesong var best, siden jeg faktisk var med i den selv. Jeg følte at man fikk mer forhold til deltagerne i fjor, og at det i år var en ekstrem utskifning. I tillegg synes jeg det var mye bitching og hva pokker skjedde med at ALLE chicksa spredde beina i år da. Det har vel aldri vært mer sex på Paradise noen gang tidligere, og jeg er glad jeg ikke er en av dem som havnet i den båsen der. 

VAR DET FLAUT NÅR PH KOM PÅ TV OG FAMILIEN DIN SÅ DET?

Bare å se seg selv på TV var kleint nok i seg selv, og sånn som man så ut enkelte ganger var jo total jævla krise. Familien min var veldig glad for at jeg dusjet med bikinien på, og det gjorde jeg bevisst, rett og slett for å unngå enda flere pinlige øyeblikk. Det er ikke kult for stebrødre å se sin lillesøster naken på TV. Punktum! 

HAR DU FORTSATT KONTAKT MED CAMILLA OG CHRISTINA?

Disse to frøknene er jeg ufattelig glad i, selvom vi ikke sees så altfor ofte. Vi har jo helt forskjellige vennekretser og interesser, og med en fullspekket agenda er det dessverre vanskelig å finne tid til hverandre. Vi hadde jo en herlig tur sammen til Trondheim for ikke så altfor lenge siden, og satser på å få tatt en ny jentetur om ikke så altfor lenge. Phuuuu, det tror jeg var alt, og jeg føler at jeg har besvart de spørsmålene som har gått igjen flest ganger. Er det noe mer dere lurer på er det bare til å spørre, og nå legger jeg bort data'n til fordel for kjærestekos og dinner date her i Spania. 

Nyt kvelden, vakringer. Jeg digger dere! 

44 kommentarer

INGELIN RYSTAD

16.07.2013 kl.22:15

Utrulig bra svart Kristin :))

Kos dere og ha en fin kveld <3

- Hanne Lisa -

16.07.2013 kl.22:26

Så herlige svar! jeg elsker måten du skriver å, og måten du svarer på! Er også ganske enig med deg når det kommer til dette og legge ut inntekten sin på blogg, synes det er unødvendig og rett og slett frekt at folk spør om hvor mye man tjener. Haha. Jeg spør ikke mamma hvor mye hun tjener engang :D

Mathilde

16.07.2013 kl.22:40

Jeg har vært en fast leser i en veldig lang stund, men har ikke kommentert noe før nå. Jeg ville bare si at jeg digger deg, bloggen din er en blogg jeg gleder meg til å lese hver gang jeg er på pc'en og du er en stor inspirasjon :) Du og Dennis er helt fantastisk søte sammen. Ble lei meg når dere gjorde det slutt og ble så superglad når dere ble sammen igjen :)

Renate Kjellevold

16.07.2013 kl.22:40

Utrulig bra svar!

Kos dokke vidare, søtaste!

Kristine Valberg

16.07.2013 kl.22:47

Du skriver at du legger mye tid og arbeid i bloggen, og kvalitet fremfor kvantitet er viktig for deg. Da kan jeg, fra en leser sitt synspunkt, si at det skinner veldig godt gjennom innleggene dine! Ikke bare har du gode skriveferdigheter og er flink til å ta bilder, men det du skriver om er såpass interessant at jeg blir sulten på mer.

Jeg er som regel typen som svipper innom for å la meg inspirere av bilder og kanskje lese den lille teksten som hører til, men denne spørrerunden druknet jeg i - slik som man gjør når man leser en god bok. Er som regel ikke flink til å legge igjen kommentarer, men nå er det virkelig på tide. Jeg digger deg og bloggen din Kristin! Bedre inspirasjonskilde skal man lete lenge etter.

Benedicte

16.07.2013 kl.22:55

Veldig bra svart Kristin! Jeg digger bloggen din og jeg digger deg :) håper du får en fin middag sammen med Dennis! ;)

AMALIE MARIE!

16.07.2013 kl.22:57

utroooolig bra svaaar!! Du er veldig flink til å svare utfyllende og bra og det gjør at det blir utrolig interresant og morsomt å lese alle svarene :) Sier det igjen, flere burde vært som deg og jeg digger deg mer enn du kan ane. Jeg blir helt overrasket så ofte som du kommer med innlegg når du er på ferie, og hvor mye tid du legger i bloggen, fordi det er det ingen andre bloggere som jeg vet om som gjør og det sier en del om deg, og at du faktisk har en lidenskap og interrese for bloggingen, og ikke bare for pengene. Dette skinner veldig godt igjennom :)

Du er faktisk den eneste bloggeren som jeg leser som ikke har tatt bloggpause, hvertfall så lenge jeg har lest bloggen din, haha, og det er veldig positivt :) :)

Ha en nydelig ferie videre og kos dere i hjel! Ingen andre fortjener det mer enn deg. Kan ikke få sagt hvor mye jeg digger deg! Kleem!

Kristine

16.07.2013 kl.22:58

Veldig bra svart :)

har kjønt at du legger veldig mye arbeid i bloggen, for det ser jeg.

Du har jo en fantstisk blogg :)

Elsker både deg og bloggen din :)

Linn

16.07.2013 kl.22:59

Liker bloggen din, og de ærlige innleggene dine! Det eneste jeg vil påpeke er at guttenes ben ble spredt like mange ganger som jentenes, om ikke mere ;)

Tina Bolstad

16.07.2013 kl.22:59

Dette var kjempebra svart :) du er så flink til å svare på det som blir spurt, du sniker deg ikke unna spørsmålet liksom. Og så er det så spennende å lese det også, alltid kjekt å få vite nye ting om deg.

Jeg er helt enig med deg i det du skrev i den første delen, at du har all grunn til å smile og være glad. Livet ditt vil jeg jo egentlig beskrive som perfekt. Men så har det mye med personligheten din å gjøre da, det er ikke sikkert det hadde vært slik om det ikke hadde vært DU som levde det ;) For du, du er perfekt, Kristin.

Kos dere masse på date, fininger <3 kjærlighet fra meg

Trine

16.07.2013 kl.23:01

Jeg lurer veldig på hva slags musikk du hører på? Hadde vært fantastisk om du kunne lage et innlegg om det! Alt fra sjanger til artister, og gjerne om du har noen spillelister på Spotify du har lyst til å dele med oss?:) Hvis musikksmaken din er like kul som stilen din tror jeg jeg kommer til å digge den :D

ingvild

16.07.2013 kl.23:03

bra svart :))

Tonje

16.07.2013 kl.23:04

AHH, jeg gjetter at grunnen til at du er blitt slankere er nok pga du har vært med i robinson vs paradise, om jeg ikke tar feil :)) Leste et sted om dennis, at han var med..

cathrinesu

16.07.2013 kl.23:08

Bra svar! :)

Navn

16.07.2013 kl.23:37

Herregud JEG ELSKER BLOGGEN DIN. Stå på vidre Kristin, DU E NYDELIG

Maja Romstad

16.07.2013 kl.23:41

Du har så sinnsykt brae og gode svar at jeg blir helt fasinert! Nå fikk jeg også godt forklart hva Selvstendig næringsdrivende er, fordi det har jeg ikke helt skjønt. Du fyller svarene med gode ord, og lurer deg ikke unna noen, det er bra! Og jeg skjønner godt at du ikke vil si hva du tjener fordi det er for privat til at tilogmed du kan få holde det inni deg, selvom du er veldig ærlig på bloggen og forteller oss the naked truth. Jeg er spent på og få høre mer om hvorfor du er blitt så tynn, men jeg har en anelse..

Så praktisk at du kan jobbe overalt, så kan du jo være lenge sammen med Dennis og likevel ha muligheten til å jobbe. Genialt!

Dere får kose dere masse, hils Dennis! Smask

Malin b

16.07.2013 kl.23:47

Så flink du er kristin! Synes det er kjempe kjekt å lese innleggene dine, spesielt sånne personlige. Dette er veldig ofte på grunn av måten du skriver på. Du er så åpen som gjør bloggen din morsom, spennende og at man kan relatere! Å reising er liveeeet! Elsker ferie innleggene dine :-) leser bloggen din flere ganger til dagen og kommer til å hjøre det så lenge du blogger! Å lurer veldig mye på hvilke program og apper du bruker til bildene dine med farger, rammer, skrift og mønster:-D kos deg videre i spaiiin!:-D <3

Andrea

16.07.2013 kl.23:49

Elsker å lese innleggene dine<3 du skriver på en så interessant måte at jeg glemmer alt annent for en stund! kos deg videre i spaniiiia :*

Eline

16.07.2013 kl.23:59

... Og vi digger deg :-)

siljepia

17.07.2013 kl.00:02

Utrolig bra svart med fine utfyllende svar :)

Det er også fint å fått sett, at du tørr å svare helt ærlig :)

Du har en veldig inspirerende blogg , og du er en super jente :)

Ha en hyggelig kveld videre :)

Ida

17.07.2013 kl.00:21

Som vanlig, veldig bra svart. Du og Dennis er bare verdens søteste!! :* Digger dere begge, og jeg håper også at forholdet varer leeenge denne gangen.

Kristine K. Bårdsen

17.07.2013 kl.00:32

Nok en gang - takk for utrolig fine svar! :-) Nå har jeg fått vite masse av det jeg har lurt litt på, og det er jo alltid hyggelig. Hehe.

Dere får kose dere masse videre i Spania! Nyyt det <3 Smask

Karoline E.N

17.07.2013 kl.00:47

Hei Kristin :) Du har en super blogg, og gir det vi lesere vil lese om! Du gjør virkelig en herlig jobb, og jeg elsker og titte innom bloggen din hver eneste dag. Du gjør meg HAPPY!

Kjempe bra svar Kristin! : -) Jeg håper dere koser dere masse, og håper dere har en fin kveld. Nå skal jeg ta natta!

KLEM <3

Silje

17.07.2013 kl.00:53

Bra svart, Kristin! Digger deg, og du gir meg så mye inspirasjon! Er jeg nede en dag, er det bare å gå innpå bloggen din - for du sprer så mye glede, og får meg til å huske på at livet går videre, og ikke minst at livet er herlig!

Du og Dennis er forresten kjempe søte sammen. Litt av en kjekkas du har klart å kapre! ;)

Silje

17.07.2013 kl.00:55

Lurer på en ting; har du noen gang hatt ordentlig kjærlighetssorg, og sett skikkelig mørkt på ting? I såfall, åssen kom du deg videre?

Emma Parkvold Kvam

17.07.2013 kl.01:07

Kjempe gode svar Kristin! Fikk virkelig svar på alt jeg lurte på ! <3

Kos dere videre skjønninger ! LOVE YOU ! SMASK :*

Rebecca Edvardsen

17.07.2013 kl.01:23

Hva skjedde med snikk snakk mandag???

Edith

17.07.2013 kl.01:25

Bra svart! :)

er kjempeglad for at du og Dennis er sammen igjen! Dere er verdens herligeste par! :)<3

Maria Mathiassen

17.07.2013 kl.02:10

Herlighet så herlig du er!! Kjempebra besvart, du er virkelig FANTASTISK, Kristin :)

Du må jo bare ha alle jentes drøm. Drive din egen blogg, bli sponset, dra på møter, jobne for deg selv, få så mange positve tilbakemeldinger og slike ting. Ååå guri som jeg gleder meg til du slipper denne "bomben" du holder på å slipper!!!

Dennis virker jo ut som drømmegutten, en gutt virkelig alle jenter fortjener. Jeg er så glad for at dere to fant tilbake til hverandre. Dere er jo ikke annet enn super herlige sammen ❤❤❤

Et utfyllende innlegg om redegeringsprogrammene du bruker hadde vært noe, samt med kollasj-programmet du bruker. Bildene dine blir jo så fantatisk fine, og inspirer til 1000. Du er absolutt min største inspirasjonskilde :)

Fjorårets sesong av PH var absolutt den beste. Det sier jeg ikke bare for at du og Dennis var med, eller er litt derfor, men dere lagte bedre TV. Alle ble så gode venner, skjedde litt mere og vi ble bedre kjent med dere. Ikke som i år der det skjedde alt for masse, alle lå med hverandre, folk dro og kom i hytte og gevær. Nei, vet du hva PH 2012, skal mye til for å slå den sesongen!!

Nei, nå har jeg skrevet en hel stil til deg her, men du fortjener du virkelig. Du er så bra og jeg digger deg til det fulle og hele. Nå må du storkose deg der nede med familien, Dennis og god været!! Gleder meg som en unge på julaften til stemingsvideoen fra turen kommer :)

Nå må jeg legge meg opp klokka syv imorgen, skal på jobb. Velkommen til mitt liv, haha!!

XOX MM

Cecilie Lien

17.07.2013 kl.07:23

Åh, takk for supre svar. Du er så god!! Liker at du er så åpen og ærlig, og man kan ikke gjøre annet enn å elske deg, hehe! Bra når du svarer så utfyllende som du gjør, og når det kommer til lønn er jeg helt enig med deg. Føler akkurat det samme ubehaget når folk spør meg om hvor mye hesten min koster.. Altså, hvorfor skal det liksom være så viktig? Noen ting er og forblir en privatsak ;)

Ellers håper jeg dere hadde en magisk kveld i går! Dere er så vanvittig søte, og jeg kjenner jeg blir skikkelig glad når jeg leser hvor bra dere har det sammen. Hihi, verdens søteste! Klem ❤

Sara Sørdalen

17.07.2013 kl.11:40

Utrolig gode og ærlige svar. Skjønner godt at du ikke vil si hvor mye du tjener jeg! Det er jo ganske privat. Gratulerer til deg og Dennis da! Dere passer perfekt sammen! Høres utrolig koselig ut det dere gjør sammen.! Og det hørtes vel egentlig litt feil ut.. Jaja, jeg mente det ikke sånn! Det må du virkelig vite! Gleder meg utrolig til du slipper denne ''bomben'' du holder på å slippe! <3

Håper dere hadde en helt vidunderlig kveld i går!

Skal hjem fra hytta i dag! Det skal virkelig bli godt å komme hjem til WiFi! Her går det på 3G. Ganske tregt, men takknemlig for at jeg har det så jeg kan lese og kommentere på bloggen din, og sjekke instagram bildene dine, hvis du har lagt ut noen nye<3

Linn Terese, linnsway

17.07.2013 kl.12:46

Det ser ut som dere storkoser dere i spania og det er bra! Albir er en herlig plass, håper dere stikker innom olavs på hjørnet;) Er ikke 100% sikker på det var Olavs, men en veldig koselig kafe med typisk herrenavn rett ved rullesten stranden. Der fyller de opp glassene raskt for å si det sånn! Liker at du holder litt ting privat jeg, koselig at du deler, men du er tross alt en offentlig person via yrke. Og da er det ikke alt vi har rett til å få svar på. Blir så overrasket over at noen spør om lønningen din, uff. Jaja! Gleder meg til flere bilder! Og absolutt til den svære bomben, herlighet, det blir nesten for mykje for ho mor! Btw, du har ikke lyst å kjøpe flere sånne penner å legge ut en liten sommerkonkurranse? De var så søte! Stor klem:)

Kristin

17.07.2013 kl.13:16

Koselig at dere har funnet tilbake til hverandre. Unner dere alt godt!

Liza

17.07.2013 kl.16:29

I love reading these posts about you!

Cathrine Nilsen

17.07.2013 kl.16:58

Du er virkelig flink til å svare for deg, Kristin! Denne spørsmålsrunden likte jeg skikkelig godt. Takk for at du er så ærlig med oss, og at du tar deg tid til å svare så utfyllende og fine svar på de tingene vi lurer på! Føler jeg kjenner der bedre nå, om det går ann å si det sånn ;) heheh.. Du er fantastisk ♥

Mia

17.07.2013 kl.20:03

På en eller annen måte får du meg til å bli glad når jeg leser svarene dine og rett og slett hele bloggen din :D

Jeg har egentlig ikke fått med meg at du har hatt spørsmålsrunde, men jeg har fått svar på masse av det jeg lurte på :)

Du er så flink med bloggen din <3 Klem!

18.07.2013 kl.01:29

Kristin er gravid folkens, og derfor er de sammen igjenn. :) "Dropped the bomb" Lol.

Emma

18.07.2013 kl.20:11

Jeg vil gjerne vite hvilke apper du bruker ja :)

Kathrine

18.07.2013 kl.23:39

Ikke for å hive meg inn noe alt for privat. Men "back together pga noe spesielt" det skriker jo bare bolle i ovnen. Skal Kristin å Dennis bli foreldre? :oo

Digger deg å bloggen din forresten!

Guro Figenschau :)

19.07.2013 kl.05:37

Typen miN hete Viggo!!.. Syns det va frekt skreve av dæ..

Oda

19.07.2013 kl.16:41

Du har så mange hemmeligheter nåå, gleder meg til å få høre dem! :D

Og bra skrevet, digger deg fortsatt!

karoline Larsen

23.07.2013 kl.01:14

Bra svart!! :D

Oda Ulrikke

27.07.2013 kl.01:19

elsker at du svarer utfyllende, kjempebra! =)

lurer på en ting: hvordan kan du ha en fullspekket agenda når bloggen er den eneste jobben du har?

:D <3

Jess

30.07.2013 kl.22:52

Jeg vil gjerne vite hvilke apper du bruker :)

Jeg syntes du er en fantastisk blogger!

Skriv en ny kommentar

hits