SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL1

Hei igjen, skjønninger. 

Det er nå endelig på tide at dere får noen svar på spørsmålsrunden, og man kan jo si at det var en god del spørsmål som ble stilt. Jeg har nå katgorisert dem sånn at det skal bli litt enklere for dere å få en oversikt, og håper dere endelig får svar på det dere lurer på. I dag tar jeg for meg kropp, trening, helse, blogg, stil og det litt mer personlige, og går i morgen mer inn på deltagelsen i PH, jobb og karriere og situasjonen mellom Dennis og meg. Men folkens? Jeg kan jo selvfølgelig si så mye som at vi er kjærester, og dette ble faktisk offentliggjort i Se&Hør i dag. Hahaha... De journalistene der asså! Får jo med seg alt, og dere finner hele saken HER

Alright... Here we go!

DU HAR BLITT SÅ SINNSYKT TYNN! HVA HAR DU GJORT? HAR DU BEGYNT Å TRENE?

Dette er nok et av de spørsmålene som har gått igjen flest ganger etter spørsmålene omkring situasjonen mellom Dennis og meg. Jeg har til og med fått spørsmål om jeg har fått spiseforstyrrelser, og om jeg har gått ned i vekt med vilje, men det kan jeg beroligere dere med at jeg ikke har fått. Om ikke mange ukene kommer dere til å finne ut hvorfor jeg har gått såpass drastisk ned i vekt den siste tiden, for dere har helt rett. Jeg har gått ned i vekt. Ganske mye, faktisk, og for å være helt ærlig synes jeg ikke at det er spesielt fint. Vi kvinner skal ha litt former og litt å ta i, og denne ferien bruker jeg til å feite meg litt opp. 

Jeg har ikke begynt å trene, og kommer nok ikke til å sette mine føtter på et treningsstudio i nærmeste fremtid, MEN, jeg har faktisk fått mer sansen for å spasere og å gå turer, og den turen til Preikestolen frister virkelig til gjentagelse. Styrketrening er ikke min greie, men kjapp gange kan virkelig gjøre underverker, og jeg har faktisk pakket med meg både joggesko og treningsvennlig tøy i kofferten. Meget mulig at dere vil få se noen flere bilder av sporty ungdom på tur. Hehe. I tillegg har en aldri så liten kostholdsendring over en lengre periode, ført til at jeg sakte men sikkert har gått litt ned i vekt. Det sier jo seg selv at det skjer noe med kroppen når du går fra å spise 3 brød til dagen og en pølsegrateng til 8 pers, i ett jafs, til minimale mengder brød og mer grønnsaker. 

HVA SPISER DU ILØPET AV EN DAG?

Som jeg har nevnt så vidt for dere tidligere, så har jeg faktisk blitt litt mer bevisst på hva jeg trykker i trynet. Jeg finnes ikke nazi og mener bestemt at man skal kunne kose seg med den maten man har lyst på, men jeg har valgt å kutte ned på hvetemel og sukker. Dette er det eneste, og jeg prøver å unngå lyst brød samt pasta, da dette får meg til å føle meg som en oppblåst liten blubbe. Jeg starter dagen med frokostblanding eller cottage cheese og friske bær, og prøver å få i meg så mye proteiner som mulig iløpet av dagen. Gjerne i form av kylling, egg og selvfølgelig grønnsaker. Når jeg er sulten, så spiser jeg, og er absolutt ikke en sånn super-slanker-nazi-faen som ikke kan spise etter klokken 18:00. Hva er greien med det egentlig? At enkelte tror at man ikke kan spise etter et visst klokkeslett i fare for å legge på seg? Folkens? Dette er bare en myte, og man gjør ikke kroppen en tjeneste ved å legge seg når man er supersulten. 

HVA GJØR DU FOR Å FÅ SÅ FIN GLØD I HUDEN?

Hmmm... Når det kommer til meg og hudpleieprodukter, så henger ikke de to tingene helt på greip. Huden min er heldig hvis jeg husker å rense den om kvelden, men det eneste jeg sverger til er ansiktskremen fra Beauté Pasifique, som er skikkelig god. Utenom dette gjør jeg ingenting, men forelskelse har jo også en tendens til å gjøre noe med huden, eller hva? Heheheh. I tillegg har jeg aldri brukt foundation eller noen annen form for sånn dekkende gugge man tar i ansiktet, så kanskje dette også har noe å si for denne såkalte gløden. Hihih. 

HVOR HØY ER DU, OG HVOR MYE VEIER DU?

Jeg var 1.68/1.69 helt frem til årsskiftet, og deretter krympet jeg på mystisk vis ned til 1.65. Hahaha, det kan jo ikke være mulig.. Kan det vel? Går det seriøst an å krympe nesten 4 cm? Det verste er at jeg føler meg lavere, og i tillegg har jeg også gått fra størrelse 38 i sko til 37. Jeg fatter det bare ikke!

Når det kommer til vekten, veier jeg nå et sted mellom 53 og 56 kilo. Jeg er faktisk litt usikker, og vurderer å hoppe på baggasjevekten på flyplassen på vei hjem, for å finne ut av vekten én gang for alle. Hehe. 

HAR DU KOMPLEKSER FOR MAGEN DIN?

Jeg skjønner at enkelte lurer på dette, siden jeg veldig sjelden har vist den frem, men dere treffer spikeren på hodet. Jeg skal næmlig ærlig innrømme at magen min har vært det jeg har vært mest missfornøyd med når det kommer til kroppen min. På en annen side er komplekser noe jeg ikke driver med. Jeg lar ikke enkelte kroppsdeler jeg evt. er missfornøyd med hindre meg i å gjøre verken det ene eller det andre... Jeg lar rett og slett bare være å vise det frem. Vips, problem solved! Hahaha, ler meg ihjel av alle de gangene jeg har ligget på stranden, og kledd på meg liggende før jeg har satt meg opp, mens bolledeigen har veltet seg utover bikinitrusen. Det var faktisk sånn på et tidspunkt skal jeg fortelle dere, men selvtilliten har aldri blitt påvirket av vekt. Jeg har liksom aldri brydd meg, og har akseptert den kroppen jeg har hatt. Nå føler jeg for første gang at jeg virkelig kan vise frem magen min, men jeg skal allikevel opp i vekt, og det ASAP.

HVA ER DITT SYN PÅ SILIKON OG RESTYLANE?

Silikon og restylane er ikke noe for meg, men jeg forstår og respekterer at enkelte ønsker å ta dette for å f.eks få et bedre selvbilde eller fikse opp på noe som har vært evige komplekser. Er man helt flatbrystet kan jo silikon kanskje gjøre at man føler seg mer feminin, men 800g i hver pupp synes jeg er usmakelig, vulgært og skikkelig, skikkelig stygt. Jeg synes naturlige jenter er så fint, og det er ingenting som er kjekkere enn å faktisk kunne si at man er 100% naturlig. På meg er alt ekte, og jeg har ikke tuklet meg borti verken falske vipper, negler, hår eller noe pastikk-greier, som igjen fører til at jeg føler meg litt mer orginal og ikke som alle andre. Dette spesielt i bloggverden, og jeg synes det er trist å se på at unge nydelige jenter forvandles fra sukkersøtt til vulgært, og ender på forsiden av ett eller annet magasin iført ingenting annet enn siikon og lipgloss. 

HVORDAN FÅR DU SÅ FINT HÅR?

Hahahah, dette spørsmålet får jeg veldig ofte og alle som spør blir alltid like sjokkert over svaret jeg kommer med. Jeg er nemlig en av dem som hater å bruke penger på hårprodukter, jeg går aldri til frisøren og hater i tillegg å vaske håret. Det er jo så gørr kjedelig, og håret vasker jeg aldri oftere enn max annenhver dag. Kanskje dette er hemmeligheten bak et sunt hår? At det faktisk ikke blir tuklet så mye med? I tillegg bruker jeg billig-shampo fra butikken på hjørnet, som jeg synes fungerer som pokker. HVOR MANGE FASTE LESERE HAR DU EGENTLIG, OG HVOR MANGE FASTE LESERE KOMMENTERER?

Lesertallet mitt svinger veldig og jeg kan ha alt fra 6000-25000 lesere hver dag. Både sesong og hvilken dag i uken det er snakk om, er svært avgjørende, men det som er så sinnsykt hyggelig er at jeg har ekstremt mange trofaste lesere som alltid legger igjen en liten kommentar, og som alltid titter innom. Jeg får mange kommentarer og nærmer meg 200.000 kommentarer totalt på blogginnleggene som ligger ute. Det er jeg skikkelig fornøyd med, og blogger med høyere lesertall enn meg, har ofte ikke en brøkdel av det antallet kommentarer som jeg har. Dette tror jeg er et resultat av at jeg er en veldig personlig blogger, at jeg deler mye med dere, og at dere forhåpentligvis vet at jeg setter uendelig stor pris på dere. Dette er også grunnen til at jeg kårer månedens leser, rett og slett fordi at det er så mange navn som går igjen og som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

HAR DU NOEN GODE TIPS TIL HVORDAN MAN KAN HA EN KUL KLESSTIL MED STRAMT BUDSJETT?

Jeg er vel egentlig beviset på at man kan få det til å funke på en eller annen måte, uten å ruinere lommeboken fullstendig, og mener bestemt at man ikke trenger å bruke en formue for å se kul ut i klesveien. Mitt beste tips er å tenke at det ikke finnes noen som helst regler og at man kan gå kledd i akkurat det man vil. Ved å tenke sånn kommer man veldig langt, og ved å adde noen farger eller accessories, er man i mål. Alle disse fargene jeg tilfører et hvert antrekk gjør det lekent, gøy og riktig, og i garderoben min finnes ikke ett eneste plagg til en prislapp over 600 kroner. En av dere spurte meg om jeg handler på billigbutikker som f.eks H&M, og ja! Det skal jeg love dere at jeg gjør. Jeg synes det er hundre ganger gøyere å komme hjem fra shopping med mange bæreposer og et happy bankkort, contra det motsatte.

HVOR FÅR DU INSPIRASJONEN DIN FRA?

Jeg vet at dette høres litt teit ut, men jeg henter faktisk ikke inspirasjon fra noen som helst steder. Den kommer liksom bare til meg på ett eller annet mystisk vis, og hvis jeg skal trekke frem noen elementer som gjerne kan være en inspirasjon i seg selv, kan dette være alt fra grafitti og streetart, til musikk og venner. Jeg vet ikke hva som er trendy akkurat nå, jeg aner aldri hva som beveger seg på catwalken, og da tror jeg faktisk at det er enda enklere å kjøre på med sin egen stil og følge sine egne stilmessige veier. 

HVOR LENGE HAR DU HATT DEN STILEN DU HAR?

Hmmm... det er ingen hemmelighet at jeg har vært innom mange forskjellige stiler før jeg endelig fant min egen personlige stil som jeg føler meg komfortabel med. Jeg har til og med vært hun med spisse sko, blazer og perleøredobber, og dette er en stil jeg aldri kommer til å føle meg vel i, ever again! Stil definerer deg som person, og min personlighet føler jeg skinner godt igjennom det jeg er iført hver eneste dag. Det var vel først for to år siden jeg virkelig fikk feelingen av at "dette er meg", og kunne ikke vært mer fornøyd med stilien min, både når det kommer til klær, men også når det kommer til interiør. 

HVOR MANGE CONVERSE HAR DU?

Hahahaha, altfor mange! Neida... joda... NEIDA! Jeg elsker Converse, jeg får aldri nok, og nærmer meg rundt 25 par hvis ikke jeg tar helt feil. Converse passer jo til absolutt alt, og siste tilskudd til samlingen er sorte platforms og enda et par hvite Chuck Taylor. Hvite Converse er virkelig et must, og jeg må alltid ha et nytt par til sommersesongen. 
 HVOR MYE SHOPPER DU FOR I MÅNEDEN?

Som blogger er det ingen hemmelighet at man får en del goder som rabatter eller gratis goodies, men det er ikke dermed sagt at man aldri bruker penger på klær. Jeg shopper en del, både på nett og ute i butikk, men jeg handler heller billig og mye, enn dyrt og lite, og bruker et sted mellom 1500-4000 kroner i måneden. I dette budsjettet inngår også alt fra accessories, skjønnhetsprodukter og stasj til leiligheten. 

KAN DU LEGGE UT BILDE AV ALLE TATOVERINGENE DINE, SAMT BETYDNINGEN BAK?

Jeg vet at jeg har lovet dere et slikt innlegg i en evighet nå, og dette innlegget kommer på ett eller annet tidspunkt iløpet av året. Sleeven min er fortsatt ikke helt ferdig, og før jeg legger ut et realt tatoveringsinnlegg, kunne jeg virkelig tenke meg at alt er helt ferdig. Da skal dere få høre alt om historien bak, og det dere ellers lurer på når det kommer til tatoveringer...

HAR DU LYST PÅ BARN?

Jeg er ikke av dem som er mest glad i barn, og synes egentlig bare at de er sykt irriterende. Dette gjelder selvfølgelig ikke barna til mine kjære venninner, men det er noe med barn jeg bare ikke liker. Dette er nok noe som vil endre seg med tiden, når jeg er klar for familieforøkelse, men på nåværende tidspunkt finnes ikke lysten på barn der, i det hele tatt, og jeg hadde gått fullstendig i kjelleren om jeg hadde blitt gravid. Jeg er ikke ferdig med å leve et barnefritt liv, og kommer nok ikke til å ha lyst på barn før jeg er langt over 30. Som forøvrig bare er TRE ÅR TIL, og nå får jeg panikk. Pokker asså! 

SYNES DU AT DET ER HYGGELIG AT LESERE KOMMER BORT FOR Å HILSE PÅ, OG FOR Å TA BILDE MED DEG?

Jeg synes alltid at det er superkoselig med blogglesere som kommer bort for å si hei, og for å ta bilde. Det jeg imidlertid synes er helt bak mål, er når jeg ser at enkelte tar snik-bilder fra en mils avstand. Hva er vitsen med det da egentlig? Er det ikke bedre å bare komme bort og faktisk få tatt et skikkelig bilde, istedet for å ta et bilde der jeg står og henger på et gatehjørne med trynet ned i telefonen? Kom heller bort til meg, så fikser vi et litt hyggeligere bilde, med bittelitt mer innlevelse. Heheh!

HVA GJØR DU PÅ FRITIDEN NÅR DU IKKE BLOGGER?

Som blogger, så består hele døgnet av blogg. Jeg er selvfølgelig alltid er opptatt av å være sosial og finne på hyggelige ting med mine kjære venner, som f.eks alt fra å grille i parken, gå ut å drikke øl, eller chille hjemme med jenteprat hjemme hos meg, men det er nesten litt trist å si det, for jeg har blogg i tankene hvert eneste minutt, hver eneste time, og hvert eneste sekund. "Kan dette bli bra for bloggen?", "åh, dette MÅ jeg ta bilde av", "nei vi gjør heller det på den måten, istedet for på den måten. Da får jeg nemlig innhold til blogg"... Blogg, blogg, blogg, og atter blogg. Jeg skal jo ikke klage, for jeg har jo valgt det selv, men mye av fritiden min er altså veldig ofte bloggrelatert. Heldigvis er jeg omringet med deilige venner, familie og kjæreste, som aksepterer det jeg holder på med, og som alltid bidrar med et smil om munnen, sånn at jeg skal oppnå de aller beste resultatene. Jeg er så takknemlig! 

KAN MAN HA FOR MANGE VENNER?

Jeg tror man aldri kan få for mange venner... Jo flere venner dess bedre er det, men det vil alltid være noen av vennene som vil stå deg nærmere enn de andre. Dette er venner som liksom blir dine aller beste venner og som du kan snakke med om absolutt alt. De andre blir gode venner, som gjerne blir de vennene du kan ha det sinnsykt gøy med, men som du gjerne ikke ringer til hvis du trenger å snakke, eller få støtte og råd. Jeg har veldig mange gode venner til min store glede, og noen av disse er selvfølgelig litt mer bestevenner enn de andre. I tillegg til gjengen i Oslo, har jeg jo også en gjeng i Bergen som står meg veldig nær, og det er kjempestas å ha mange forskjellige og deilige venner, lokalisert på litt forskjellige steder i Norge. 

HVORDAN KLARER DU Å VÆRE SÅ BLID HELE TIDEN?

Jeg er en ekstrem livsnyter, som lever i nuet og som prøver å snu en hver negativ situasjon om til noe positivt. Jeg velger å se det positive i stort sett alt, og med en happy og glad holdning, vil utstrålingen bli den samme. Jeg ser ikke noe poeng i å sutre og klage, og har egentlig bare bestemt meg for å være en gladjente med et smil på leppen. Det verste som finnes er sure mennesker, som sutrer og klager over absolutt alt. Jeg har sett så mye av sånne mennesker, og nekter å bli en av dem.

I tillegg har jeg ingen grunn til å ikke være annet enn blid. Jeg er omringet av fantastiske mennesker, jeg har det sinnsykt bra, jeg har de beste vennene i hele verden, jeg har en jobb jeg stortrives med, en fantastisk familie og en vidunderlig kjæreste. Jeg har all grunn til å smile... Ferdig snakket! Nå blir det middag oppe hos mamma og Jon, og vi gleder oss til nok en deilig kveld i herlige Spania. 

Kos dere masse, vakre mennesker, så skrives vi senere!

LOVE YOU ALL ♥

52 kommentarer

INGELIN RYSTAD

15.07.2013 kl.18:33

Bra svart Kristin :D

Kos dere <3 Ha en hærlig kveld <3

AMALIE MARIE!

15.07.2013 kl.18:40

bra svart, gleder meg til resten kommer :) :) du er virkelig en inspirasjon!! Flere burde vært som deg!

Silje

15.07.2013 kl.18:42

Bra svart på spørsmålene! :)

Navn

15.07.2013 kl.18:43

kan du ha det på video ?

bergenseren

15.07.2013 kl.18:43

kjempe bra svart <3 du er en person som jeg ser veldig opp til og du sier akkurat det du mener. du er en veldig flink blogger kristin. <3 btw håret ditt e super fint <3

Line

15.07.2013 kl.18:49

Liker godt at du kommer med utfyllende svar, istedet for bare noen får ord på hvert spørsmål!

Kos dere masse ikveld, og husk; DU ER HERLIIIIIIG<3

Edith

15.07.2013 kl.18:51

bra svart, gleder meg til resten! :)

Kos deg masse i kveld!

Du er bare rååå! <3

Kristine

15.07.2013 kl.19:01

Hei! Tenkte å komme med et shoppingtips siden dere ikke er de typiske strandfolkene :-D

Bodde i Alfaz (som ligger rett ovenfor Albir) i et halvt år nå før jul, og fant ut at den klart beste shoppingplassen var på La Marina, som er et kjøpesenter, fremfor butikkene du finner i gatene i Benidorm. Kan jo selvsagt hende dere allerede vet om kjøpesenteret da. Kjappeste transport til La marina er å ta toget fra Albir, må bytte tog i Benidorm men det skal ikke være noe problem :) På senteret finner du butikker som pull&bear, zara, pimpkie, mango, h&m og mange fine skobutikker, vert et besøk!

malin karlsen

15.07.2013 kl.19:04

Utrolig bra svart! Du har den beste, mest naturlige og fargerike blogg nå.<3 digger deg, du er rå!

Andrea

15.07.2013 kl.19:22

Veldig fine svar<3 følte faktisk jeg lærte en god del om deg :D åååå som jeg vil møte deg! hvor i oslo er det du befinner deg som oftest? :*

Ida

15.07.2013 kl.19:31

Du er så herlig Kristin! Blir aldri lei av bloggen din og har vært en fast leser helt siden når du var med i PH! Digger deg!

Liza

15.07.2013 kl.19:31

Wowwwww loving the honest answers! And nice to read some more personal stuff, even though you write about yourself everyday, this is a bit different.

Emma Parkvold Kvam

15.07.2013 kl.19:35

Digger deg over alt på jord! <3 Kjempe fine og gode svar!

Gleder meg kjempe mye til du skal svare på del 2! LOVE YOU! SMASK!

Ida

15.07.2013 kl.19:39

Åå, elsker deg! Bra svar :D

Becks

15.07.2013 kl.19:50

Kjenner jeg blir i supergodt humør av bloggen din! :D

Malin Hovdal

15.07.2013 kl.19:54

Veldig bra svart! :D Kos dere i kveld :)

Hege

15.07.2013 kl.19:55

Jeg er ikke den personen som pleier å kommentere blogger, men følte at jeg ville legge igjen en hilsen her!

Jeg ville bare si at jeg er utrolig glad i å lese bloggen din. Du er ikke den typen som lever på en "rosa sky", men også kan skrive om dine mindre gode dager. Dette er en av grunnene til at jeg leser bloggen din. Man kan virkelig kjenne seg igjen i deg og i det du skriver. Du er inspirerende!

Jeg kan kjenne meg igjen i det du skriver, og det har virkelig hjulpet meg på mange måter. Du skjuler ikke hvordan livet ditt egentlig er, noe som virkelig har hjulpet på selvtilliten min, og sikkert på mange andre sin også. Alt er ikke perfekt hele tiden. Men samtidig er du positiv og klarer å finne noe bra i alt!

Stå på, og fortsett og blogge. Du kommer med kjempegode tips, og man blir også interessert i å lese om ditt personlige. Det er tydelig å se at du legger mye arbeid i det du skriver.

Vil også føye til at du gjorde en fantastisk god figur i paradise hotel. Det er virkelig ikke alle som kommer så godt ut av reality-show, som det du gjorde!

Du er en flott dame. Nydelig, og du har et fantastisk fint smil!

Gleder meg til å følge deg videre på bloggen!:)

Ragnhild

15.07.2013 kl.19:56

Bra svar! Æ elske alt med dæ Kristin! Du e rå! <3

Navn

15.07.2013 kl.20:05

ET SPØRSMÅL OM PARADISE:

når er sist gang du så på det? altså den sesongen du selv var med i. alle episodene ligger foreks ut på viaplay

Tina Bolstad

15.07.2013 kl.20:07

Kjempebra svart! Fikk vel svar på nesten alt jeg lurte på, nå får jeg bare vente på neste delen :)

Vet egentlig ikke helt hva jeg skal skrive mer enn at jeg likte svarene veldig godt og at det er supert at du er så ærlig.

Ellers håper jeg bare at dere koser dere masse <3 og at du blir feit. Stor god klem fra meg

Julie Hansen

15.07.2013 kl.20:48

For noen gode svar Kristin! Jeg regner med jeg ikke er den eneste som setter stor pris på at du svarer så ærlig :) vær stolt av den du er, for du er helt nydelig både innvendig og utenfor <3

Er så glad på din og Dennis sine vegne at dere er sammen igjen, dere passer så godt sammen!

Gleder meg til resten av svarene, kos dere i varmen <3

Renate Kjellevold

15.07.2013 kl.20:53

eg elska at du svara så ærlig og dela såpass mykje med oss! du er herlig :) og eg er så glad for at du og Dennis har blitt sammen igjen, ååh. søtaste!!

Sara Sørdalen

15.07.2013 kl.21:00

Så utrolig koselig at dere er sammen igjen! Ble utrolig lei meg på deres vegne da dere slo opp første gangen dere var sammen. Dere passet jo så utrolig bra sammen. Det gjør dere virkelig enda! Dere er helt perfekte sammen jo!

Takk for at du delte opp, haha! Jeg er ikke akkurat den rette til lesing.. Men når det er sagt, så hadde jeg jo klart å lese dette, med lik interesse gjennom hele innlegget, for det er så interresant det du skriver, selv om du hadde tatt alt i ett innlegg, haha :)

Jævlig bra svar du har der! Digger at du utfyller svarene, i stedet for å bare si sånt som ja og nei. Og at du svarer så ærlig, og legger ikke sjul på noe. Du gjør det så intessant å lese alt dette! Gleder meg til de andre svarene kommer! :)

Maria Mathiassen

15.07.2013 kl.21:41

Kjempebra svart! Jeg elsker virkelig bloggen din til det fulle og hele. Jeg har i lang tid lest mange blogger og blogget sev, men så tittet jeg innom din blogg. Denne bloggen er den eneste jeg leser hver dag og må innom å lese for å se om du har oppdatert. Du er så bra, måten du skriver på, måten du er på, den du er, stilen din, ja alt... du er virkelig fantastisk på alle måter. Digger deg til det fulle og hele :D:D

Kos deg masse videre, snuppeluppen <3

Cathrine Nilsen

15.07.2013 kl.21:53

Dette tror jeg må være den spørsmålsrunden jeg har satt mest pris på ut av alle du har hatt. Jeg vet ikke hvorfor, men den gjorde faktisk inntrykk på meg. Livet ditt virker liksom så perfekt, men istedet for at det ødelegger selvtilliten min, så gjør det å lese bloggen din den faktisk bedre på en eller annen måte. Du er et fantastisk menneske, Kristin! Jeg setter uendelig stor pris på deg, alltid husk det ♥ Og du har akkurat inspirert meg til å bli sunn! Prøve ihvertfall.. Takk! hahhah..

Ha en fin kveld videre! Mange klemmer fra meg :)

Kristine K. Bårdsen

15.07.2013 kl.22:00

Tusen takk for fine svar :-) Elsker at du virkelig setter deg inn i hvert spørsmål og svarer utfyllende på alle sammen. Det er det nemlig ikke mange som gjør, og det værste jeg vet er å lese korte svar som "ja" og "nei" osv.

Stå på videre, Kristin - du er helt fantastisk, og jeg digger deg <3 Klem

NailPolishAddicted

15.07.2013 kl.22:04

Veldig bra svart :) Elsker bloggen din!

Gro

15.07.2013 kl.22:19

Takk for et fint og langt innlegg :D Fin mage har du! Hehe

Sandra

15.07.2013 kl.22:25

Hvor mange kg har du gått ned? :) Veldig bra svart!

Stine

15.07.2013 kl.22:29

Så gode svar du gir :)

Jeg digger bloggen din, og har begynt å lese den fast. Den ligger faktisk som et bokmerke (eller hva det heter) i nettleseren min!

Det er ikke mange jeg blir inspirert av, men du klarer det! Digger deg <3

Cecilie Lien

15.07.2013 kl.22:34

Åååh, blir så glad av å høre at du har det så bra! Dette må faktisk være de aller beste svarene jeg noengang har lest. Du svarer så utfyllende og ærlig hele tiden, at det faktisk setter inntrykk. Liker at du svarer skriftlig noen ganger også, og denne var jo virkelig helt herlig!!

Kos dere masse hos mammaen din og Jon! Klem ❤

Juliane

15.07.2013 kl.22:39

Åå du er så sinnssykt skjønn! Har å latt merke til at du har gått veldig mye ned i vekt, spesielt når jeg så det bilde se og hør hadde lagt ut av deg å Dennis.. Men du er såå fin uansett hvordan du ser ut, men det at du skriver at du vil gå opp i vekt igjen, det liker jeg! Liker at du er såpass ærlig at du kan se deg selv i speilet og så finne ut av at, nei vet du hva, nå er jeg for tynn! For i dette samfunnet så føler jeg mange tenker at man ikke kan bli for tynn nok, for det kan man faktisk.. Og det er ikke sunt! Digger deg Kristin, og det med magen din..... Det er TULL, VISSVASS! Kunne byttet med deg på flekken! Basta! :))

Mia Tønder Pettersen

15.07.2013 kl.22:48

Der har du svar på hvorfor du er mitt største forbilde! Mange av svarene dine er nesten helt like som mine. Det er kanskje 2-3 som ikke er like :)

Håper der koser dere massemasse nede i de varmere strøk <3 Klem!

Maja Romstad

15.07.2013 kl.23:06

Sorry for sen kommentering, har vært med jentene i hele dag!

Først og fremst vil jeg bare si SUPRE SVAR Gjelle, du svarer med utfyllende ord og setninger og ikke bare noen få ord. Veldig bra!

Jeg har lagt merke til at du har blitt veldig mye tynnere og jeg skjønner nå at det var planlag, jeg blir litt usikker nå men jeg håper du ikke gjør det med press..

Gleder meg masse til i morgen, men jeg må bare i at det kan hende at jeg ikke kommenterer med en gang fordi jeg drar til Trondheim for å besøke storesøsteren min! Just so you know!

Ha en forstatt herlig sydenferie med Dennis, smask<3

Linda

15.07.2013 kl.23:11

Bra svart Kristin! Jeg digger deg og måten du blogger på, fortsett med det :-)

karoline Larsen

15.07.2013 kl.23:22

Kjempe bra svart! Har ikke fått lest bloggen din på noen dager nå... Så resten av kvelden blir vell å lese de siste innleggene dine <3 Håper du har det fantastisk i Spania :-)

Nora

15.07.2013 kl.23:26

Dette bør du få en bloggpris for!

Malin

15.07.2013 kl.23:33

Du har verkligen tagit dig rakt in i mitt hjärta! Din glada inställning smittar av sig.

Blir så sjukt nyfiken på vad som gjort att du gått ner i vikt så mycket. Hoppas att du mår bra <3

Om några veckor ska jag åka till Preikestolen, du inspirerade mig! :)

Karoline E.N

16.07.2013 kl.00:23

Hei Kristin :) kjempe bra svart, tusen takk! Syns du svarer så bra på spørsmålene dine <3

Ha en knall kveld, kos dere på middag! klem

cathrinesu

16.07.2013 kl.01:06

Bra svart, gleder meg til neste del :) Ha en fin kveld, Kristin :)

♥june

16.07.2013 kl.02:47

utrolig bra svart !♥

aliljedal

16.07.2013 kl.07:43

Så bra svart! Du ser strålende ut Kristin :D Og jeg gleder meg til del 2 :)

Jofrid

16.07.2013 kl.10:32

Du skal vite at du er kjempe pen, Kristin!! Uansett om du er tynn eller ei!!

Du er virkelig en inspirasjon, og en super flink blogger. Elsker at du er så glad i farger, det passer så godt til personligheten din!

Jeg leser alt du skriver, og jeg skal prøve å bli flinkere til å kommentere,

fordi det fortjener du så mye!

Det er kjekt å se at du og Dennis er sammen igjen, dere er så fine!

Gleder meg til å følge med på bloggen din videre!

Klem

theresekristina

16.07.2013 kl.11:01

Lika at du svara så ærlig og utfyllande :)

siljepia

16.07.2013 kl.11:49

Veldig fint å se at du svarer så utfyllende og ærlig :)

Frida Helen

16.07.2013 kl.16:38

Utrolig lange, utfyllende og gode svar, Kristin. Du er så flink til å lære leserne dine å kjenne, og det setter jeg (og sikkert mange andre) utrolig stor pris på! Kos deg videre i Spania!

Lisa M

16.07.2013 kl.18:00

Du skriver og svarer kjempebra, Kristin! :-D Du er veldig dyktig. Sansen for deg :-) Du gjør en god jobb.

Men årsaken er vel at du har vært med på robinson, er det ikke? :-)

Nyt Spania videre :-)

Hege

16.07.2013 kl.21:11

Det er så kult at du er så jordnær, talentfull og at du liker det du driver med! Mange som blogger blir for opphengt i at de tjener penger på det, men det virker som om du bryr deg mest om at det er gøy og om leserne dine! Du er virkelig rå, alt fra klesstil og hår til personlighet og meninger :-) du er virkelig et forbilde fordi du er så positiv og kommer med gode råd. Du er herlig! Og gratulerer med st du og Dennis er tilbake<3

oop

16.07.2013 kl.22:13

"Vi kvinner skal ha litt former og litt å ta i" Det er ingen fasitsvar på hvordan kvinner skal se ut. Noen er tynne, noen er kraftigere, ikke stort man kan gjøre det. Ikke noe "real women have curves" bullshit, please.

Navn

20.07.2013 kl.21:24

Kanskje du skal være med på kjendisutgaven av 71 grader Nord? :-) Rimlig tøffe tak der, så kanskje det er derfor kroppen har forandret seg :)) Det stemmer jeg for!

Bianca

21.07.2013 kl.22:04

Må bare si at jeg svarene dine på denne spørsmålsrunden var utrolig flotte og utfyllende. Sjeldent jeg gidder å lese igjennom alle Q/A på en spørsmålsrunde, men denne gangen tok jeg meg faktisk i å ikke klare å slutte å lese. Du virker som en så fantastisk bra person!

PS: Må legge til at jeg lo høyt når du skrev svaret om at du ikke skulle ha barn før du var godt over 30, men som forøvrig bare er 3 år til. Hahahaha. Måten du skrev det på liksom.. Fantastisk!

Oda Ulrikke

27.07.2013 kl.00:56

utrolig bra svart! <3

Skriv en ny kommentar

hits