DAY 40 - TING JEG ER FULLSTENDIG NAZI PÅ

Fy flate!

Hele 40 dager har gått siden jeg satt meg ned og bare, "challenge... Det er jo kjempelurt".

Etter tre dager angret jeg, men fikk fort begeistringen tilbake ettersom jeg valgte å lage en challenge med en personlig vri. I tillegg var jo deres tilbakemeldinger sinnsykt motiverende i seg selv, og jeg har nå delt alt fra mine tanker og meninger om alt fra politikk og alkohol, til min beste sexopplevelse, mitt drømmebryllup, hva jeg hater aller mest, mitt beste barndomsminne, min familiesituasjon, punktene på bucket listen min, et bilde av meg selv uten sminke, mine reiseplaner, min verste walk of shame, min karriere fra A-Å, og en vanskelig tid i livet mitt, bare for å nevne noe, og i dag er det tid for det aller siste punktet i challengen. Et punkt som egentlig ikke er det siste, som egentlig skulle kommet for to dager siden, men som kommer nå siden jeg har (som nevnt x antall ganger) klusset det til noe så vanvittig. 

Pytt sann... Challenge er challenge, og jeg synes vi avslutter rimelig greit ved å nevne hva jeg er fullstendig nazi på. Jeg skal love dere at det er en god del merkelige ting jeg henger meg litt ekstra mye opp i, så da tror jeg bare at jeg setter i gang. 

Selvom jeg er super laidback og alt kan virke superchill hele tiden, så er det ting jeg er ekstremt opptatt av at skal være helt perfekt, som for eksempel bloggen. Vi kan jo begynne der, og jeg er ekstremt nazi på at det skal se visuelt pent ut. ALLE bildene SKAL være av så god kvalitet som mulig, fargene skal være helt perfekt, og ikke nok med det... Innleggene SKAL ha en rød tråd, som vil si at fargene også må ha en viss sammenheng. Jada, jeg er litt svidd i planeten, men har jeg f.eks vist dere et outfit hvor rosa dominerer, kan jeg ikke legge ut et innlegg rett etterpå som består av farger som liksom ikke passer sammen MED DET ROSA, så det krever litt ekstra mye når jeg da må finne noe annet å skrive om. Fy faen så gale... Jeg ser jo det nå, når jeg skriver det ned svart på hvitt, og vedder på at absolutt ingen av dere i det hele tatt tenker på at innleggene på bloggen matcher. Hahahahha, jeg må søke hjelp!

Når vi er inne på det visuelle uttrykket, så er det flere ting jeg er helt nazi på. Jeg tror det kommer av min tidligere jobb som dekoratør, da alt skulle være helt strøkent, og det er visst en liten del av denne dekoratør-jobben som henger igjen fremdeles. Jeg er nemlig helt nazi på brettekanter i klesskapet. At alle plagg skal være brettet helt likt, slik at de ligger perfekt og pent oppå hverandre i en fin stabel, og i tillegg skal alt sorteres på farge. Fra lyst til mørkt, men denim og neon kan få lov til å bli spredt litt utover, for å skape liv i garderoben. Det har jo helt seriøst ingenting å si, siden jeg ikke har walk in, og siden ingen ser inni skapet mitt, men jeg føler likevel at det er litt ekstra hyggelig å kle på seg om morgenen, når utvalget er ryddig og pent. Noe mer enn dette er jeg ikke så spesielt nøye på når det kommer til det som skjer på hjemmebane, og jeg er ikke sånn spesielt flink til å holde det strøkent ellers i leiligheten. Men i skapet, dere... DER er det faen meg ryddig! Jeeeez! 

I tillegg er jeg ekstremt opptatt av etikette eller bordskikk, og da spesielt i selskap. Jada, nå høres jeg ut som en pensjonist, men jeg har siden tenårene fått høre av mine venner at jeg er en gammel dame fanget i en ung kropp. Jeg er nemlig skikkelig gammeldags på enkelte områder, som nettopp dette med denne bordskikken. Sitter man ved bordet og nyter en bedre middag i et stort selskap, skal aldri albuene under noen som helst omstendigheter legges på bordet. FY SKAM, det er ikke lov. Partiet mellom håndlettet og armen kan fint ligge der, men ikke pokker om man skal legge albuen på bordet...

Når vi er inne på dette med bordskikk, så er jeg ekstremt nazi på at INGEN forlater bordet før alle har spist opp. Får man servert mat og er i et større selskap, skal man heller aldri begynne å spise maten sin før alle har fått den servert, med mindre det er snakk om is til dessert. Da er det lov å begynne med det samme. Maten SKAL spises opp, og det er ingenting som heter at man ikke liker det man får servert. Jeg har alltid blitt lært opp til å spise alt som finnes på tallerkenen, og finnes ikke kresen på noen som helst måte. Dette er jeg uendelig glad for, og ingenting er mer tragisk enn å høre på folk som ikke liker. SELVOM de aldri har smakt det. Nei fy skam, dette punktet kunne jeg søren meg tatt med på hat-listen min. Hahahah... Shit, er jeg veldig streng nå? Jeg tar meg nemlig selv i å snakke med sånn sint stemme mens jeg skriver. Hehehe, funny!

I tillegg er snakking med mat i munnen helt forbudt, og smatting er noe av det mest irriterende EVER. Ikke gjør sånt, oki? Fint!Å være høflig er jeg også ekstremt nazi på. Man skal være høflig med de rundt seg i alle settinger, og hvis man da befinner seg i dette hyggelige selskapet som nevnt over her, så SKAL man alltid takke for maten, og alltid tilby seg å hjelpe til med å f.eks rydde av bordet. Dette er bare normal folkeskikk, og en absolutt nødvendighet. I tillegg skal man alltid takke pent for seg når man da forlater selskapet, og skal man være litt ekstra hyggelig, så tar man rett og slett med en liten gave eller blomst til verten/vertinnen. Det er absolutt ikke alle som praktiserer dette, men det er en uskreven regel at man alltid tar med en liten presang til vertskapet som inviterer til fest, og det ser jeg på som ganske så viktig, og en koselig ting å gjøre for de som faktisk steller i stand et realt kalas...

Når vi nå er inne på blomster og gaver, så kommer nazi-Kristin jaggu frem igjen.. Som jeg nevnte for noen blogginnlegg siden, så er jeg ekstremt opptatt av at gavene jeg gir bort ser fantastisk ut. Papiret, båndet OG kortet skal selvfølgelig matche, selvom alle driter hundre-null i innpakkingspapiret. Det går jo rett i søpla uansett, men dere skjønner hva jeg mener... Det er jo hundre ganger hyggeligere å gi bort en nydelig innpakket gave, contra noe slafsete greier med en sånn krussedull som bare er trykket ned på en tape-bit. Altså unnskyld meg, men hvor irriterende er ikke det egentlig? Når du får pakket inn en gave i en butikk, og så bare klæsjer de noe bånd nedpå denne tape-biten. Nei faen heller, det er jo ikke pent i det hele tatt, så da gjør jeg heller jobben selv.. MED GLEDE! 

Hmmm... Nå blir det sykt mye tekst her, og nå sitter jeg her og bare, "eh, hææ? Er jeg virkelig sånn som dette?"!! Her ramler det jo inn den ene meningen etter den andre, og jeg tror uheldigvis ikke at jeg er ferdig helt ennå, for jeg har jo enda ikke beveget meg inn på viktigheten rundt et fast håndtrykk, regler når man skåler, eller hva som er absolutt nødvendig for å være en god venn, men jeg blir bare nødt til å sette en strek, for å unngå tidenes lengste blogginnlegg. Ett sted må grensen gå, og den tror jeg faktisk vi har nådd for lenge siden. 

Hva med dere? Har dere noe spennende dere kan tilføye? Jeg er mest sannsynlig HELT enig! Heheh. 

LOVE YOU ALL ♥

44 kommentarer

Hei,hei:-)Tittet bare innom:-)Ønsker deg en fin kveld:-))

One life

07.07.2013 kl.22:59

Haha, nå måtte jeg le litt.. Da tror jeg ikke du skal se i klesskapet mitt, for der ligger alt slengt eller så havner det på gulvet. Jeg er ikke noe flink til å brette klær og tar på meg det som ligger ytterst..

Jeg hadde ikke klart å spise opp alt som er på en tallerken for jeg er en smule kresen. Får jeg servert fisk så klarer jeg ikke å tvinge det i meg en gang. Selv om jeg vet at det er frekt å ikke spise opp, så får jeg det ikke til :p

En ting jeg er nazi på er håret mitt når jeg setter det opp. Jeg skal helst ikke ha sånn små tuster ut av håret, det er så irriterende. Selv om jeg er alene så må jeg få det så perfekt ut som mulig. Ellers er jeg ikke så nazi på noe spesielt egentlig.. :p

Ingrid Sjøvold

07.07.2013 kl.23:00

Såå utrolig bra at det ikke bare er jeg som hater smatting! <3 Kjempe fint innlegg som alltid! Digger deg! <3 kos deg masse i kveld! <3

Edith

07.07.2013 kl.23:07

Er litt skummelt og lese dette, for jeg er ganske så lik deg på de tingene som du skriver her :o

Ha en fin kveld! :)

Julie

07.07.2013 kl.23:08

fyfaen Kristin jeg bare elsker deg! Du er mitt forbilde :) Hin dagen når jeg var på shopping tok jeg meg selv i å tenkte "er dette noe kristin ville gått i ?" for å finne ut om jeg skulle kjøpe det eller ei. Du er bare herlig! håper du har det bra <3

annirenf79

07.07.2013 kl.23:24

Veldig bra skrevet, og jeg er enig i mye av det.

Selv er jeg nazi på at barn ikke skal banne, vente på tur, være snille mot hverandre, ikke svare frekt osv. Normal folkeskikk er vel et nøkkelord :)

Maja Romstad

07.07.2013 kl.23:26

Dette var et smule langt innlegg så jeg vet ikke helt hva jeg skal kommentere? Jeg er selvfølgelig heelt enig i dette med bordskikk og at man skal oppføre seg ordentlig i et selskap og såklart takke fint for maten. Dette har vell masse med oppdragelse og gjøre, og siden både moren min og bestemoren min er ganske strenge og flinke på dette området er jeg godt opplært.

Jeg er vel ganske nøye på hvordan jeg går kledd på skolen og hvordan jeg sminker meg for at DE ANDRE skal godta det og synes det er pent. Dette er jo egentlig heelt feil, jeg skal jo kle meg sånn JEG vil men jeg har en sånn greie med at jeg må ha på meg og kjøpe de klærne som de andre synes er kult og sånn. Det er jo såklart ikke hver gang jeg gjør det, men så lever vi i 2013 da og både kropps- og klespresset er jo gigantisk. Så jeg får vel bare leve med det.

Håper du har en hærlig kveld med D-boy, smask til dere begge <3

Anita Hundere

07.07.2013 kl.23:32

haha.. skjønner "sinte stemmen" i hodet ditt, mens du skrev. Fikk en sånn skikkelig sint og streng "stemme" mens jeg las det selv.

Bra du har så mye fokus på dette med å være høffelig osv. ganske enig med deg i nesten alt du skriver, men er ikke alltid like enkelt å utføre :)

Renate Kjellevold

07.07.2013 kl.23:36

er veldig, veldig enig med deg! hahah du er rå! :D

Malin

07.07.2013 kl.23:37

Att du har stenkoll på färger och vad som är snyggt ihop är så tydligt! Älskar färgerna i dina bilder, amazing! Jag har dille på samma saker som dig, så jag är helt med på vad du menar :)

Jag har verkligen blivit mycket gladare sen jag började läsa din blogg :) Allt är så härligt, ditt engagemang smittar av sig!

En vanlig liten photobooth-bild på dig och Dennis vore såå flott!

Elisabeth

07.07.2013 kl.23:40

Fy søren, Kristin!! Er vi tvillinger eller siamesiske tvillinger for den saks skyld? Ville skrevet akkurat det samme som du skrev i dette innlegget, er så forbaskade enig i alt absolutt ALT! Er det mulig? Neida, ikke neida for at alt det jeg skrev nå var tull, men at jeg ikke fatter det, at jeg er så enig i det du skrev right now. Jeg begynte å tenke på hva du var nazi på når jeg så det var på challengen, men tenkte ikke på at du var sånn og ikke nok med det, akkurat sånn som meg! Nei, nå får jeg gi meg her før dette blir en like lang kommentar som innlegget, hehe!

Du er og blir best, klem i fleng ❤❤

Stine

07.07.2013 kl.23:44

Hahah, ja du er veldig nazi. Mener selv at jeg er veldig høflig og oppfører meg (som oftest) veldig bra ute blant folk. Sliter med den å ikke ha albuen på bordet, ellers har jeg vel grei bordskikk. :)

Det med at bloggen din skal ha en rød tråd og ting må matche, her snakker vi tvangstanker på høyt nivå! ;)

INGELIN RYSTAD

07.07.2013 kl.23:53

Hahah omg Kristn du er fantastisk :D <3 Og så utrulig bra skrevet :) er enig i mye av det du skriver :)

Ha en forstsatt fin kveld <3

Maren

07.07.2013 kl.23:55

Takk for at jeg ikke er det eneste mennesket på kloden igjen med folkeskikk. Jeg husker jeg en gang da jeg gikk på folkehøgskole, vi satt i matsalen, og plutselig satt det noen folk og DRAKK suppe fra skåla. Jeg bare "Men pokker heller, hvor SØREN er folkeskikken deres?? Man spiser IKKE på denne måten, og hvertfall ikke sammen med hundre andre folk!!!" Fikk jeg rare blikk? Svaret er JA ;)

Silje

07.07.2013 kl.23:59

haha, her var det faktisk mye jeg er enig i! Selv så klarer jeg ikke å sove i et helt mørkt rom. Er det helt svart så føler jeg meg blind! (høres sikkert ufattelig rart ut) Men jeg klarer heller ikke å sove med lyset på, så jeg er veldig nøye på at lyset på rommet skal være av, døra på gløtt og et lys på utenfor døra. haha, det er ganske mange som ikke skjønner seg på dette. men det gjør egentlig ikke jeg heller..

Daniela

08.07.2013 kl.00:03

Det var først da jeg var ferdig å lese at jeg la merke til hvor langt dette innlegget egentlig var ! Du skriver så bra at det er en fornøyelse å lese, skal ikke vurdere å bli forfatter ? du hadde virkelig blitt en god en også, siden den "sinte" stemmen hørte jeg også! Haha :-)

Syns ikke du er så nazi jeg, enig med deg på veldig mange av disse punktene.. Utenom ett da - Klesskapet mitt ser ikke bra ut i det hele tatt!

Kommer ikke på noe akkurat nå, men det er sikker noe jeg er veldig nazi på. Vil bare ikke innse det selv..

Smask og dask ❤

Cecilie Lien

08.07.2013 kl.00:04

Kjenner meg igjen i de punktene som angår normal folkeskikk. Det har jo mye med oppdragelsen å gjøre, og når man har hatt en god oppdragelse, kommer noen av disse tingene naturlig med :)

Hadde faktisk litt problemer med å finne noe jeg er skikkelig nazi på, men en ting jeg er skikkelig nazi på, er å holde rommet rent for edderkopper.. Når vinduet skal stå åpent uten mitt tilsyn (dvs. Uten at jeg står å stirrer rundt hele vinduskarmen), må jeg først klistre fast et myggnett over vinduet, så dra persiennene ned, også tilslutt sånne myggnett-ish gardiner... I tillegg holder jeg alltid dørene igjen, og har fått en ekstra liste under døren så den skal bli tettere, pluss en seng som står helt nede på gulvet, som ingenting kan krype under.. Haha herregud, vet jo at edderkoppene lett kan komme seg inn, men det gir en liten trygghetsfølelse! I ny og ne flytter jeg også på alt av møbler, bare for å skjekke.. Hahaha!

Håper du har en fin søndagskveld, fineste ❤

Tina Bolstad

08.07.2013 kl.00:38

Hehe! Leste dette her med den litt mer sinna Gjelvik stemmen :) men selvfølgelig har du rett i alt sammen, det er aldri greit å være uhøflig! Siden jeg vet at du har jobbet som dekoratør tidligere, så regnet jeg med at du har ting veldig ryddig og at det er viktig for deg at ting matcher. Det er ihvertfall ikke en negativ ting det! Selv skulle jeg ønske jeg var enda mer nazi på det, men det har jeg ikke kommet så langt med..

Jeg er jo enig i alt du har skrevet og finnes ikke mer irriterende enn dårlig oppførsel og rot i alt fra bilder, tekster, accessories, klær, sko og alt det der. Noe annet jeg er skikkelig nazi på er at antrekket skal matche. Det er så ofte jeg ser folk på gaten som har satt sammen klær som overhodet ikke passer sammen. F.eks. det er utrolig mange som har slike galaxy klær, men det som irriterer meg der er at de har funnet ut at de skal være galaxy fra topp til tå! Galaxy er fint og slik du bruker jakken din gjør antrekket bare kjempekult, men det å se en galaxybombe på gata.. Æsj. Dette gjelder også militær og alle de andre typer av mønster trender.

Jeg er også veldig nazi på bilder og fargene, det vil si lystyrken på bilde. Til og med på mobilen så er det viktig at ting skal være sortert i mapper og fargene skal alltid være like sterke. Selvom jeg aldri faktisk lar noen se på bildene mine, så har jeg det alltid sortert og fint. Jeg har f.eks. ikke sånne bilder der hvor en finger er med på bildet eller et tilfeldig bilde som ble tatt av bakken. Det liker jeg ikke!

Og den siste tingen (bare fordi det ikke skal bli alt for langt) er å være på besøk hos noen som er helt umulig å ha kontakt med, fordi de sitter på mobil eller pc. Det er så utrolig irriterende og måtte sitte å se på en person tekste eller spille noe når han/hun har besøk. Jeg har vært borti det kjempe mange ganger og tror du jeg er lei eller?! Det her kommer jo også litt inn i høflighet.. Det er ikke akseptabelt.

Ha en herlig kveld, Kristin <3 Suss & klem

Julie Hansen

08.07.2013 kl.00:48

Hahaha det er så utrolig mye likt, at det begynner å bli skummelt! Kanskje mye av det er en typisk jenteting? Jeg er vel spesielt nazi på bordskikk, men kan vel også føye på listen, å bøye ordene riktig. For eksempel om noen sier: i går syngte vi.. Kan jeg ikke la være å kommentere at det heter sang! Tenker lillesøstra mi begynner å bli temmelig lei av at jeg skal rette på halvparten av setningene hennes, hahah!

God tur til Oslo i morra forresten, kjør forsiktig!

Susann

08.07.2013 kl.01:18

Hadde vert flott om du kunne skrevet et innlegg om hvordan vere en god venn. Jeg vet om mange som trenger det, for å si det sånn!

Elsker bloggen din, og det var fantasisk å møte deg i Oslo! :D

malin seglem øksnebø

08.07.2013 kl.02:02

hahahah! digge deg, du e utrolig flink å skriva å eg blir veldig veldig veeeldig engasjert av å lesa!

Kan ikje heller legga skjul på at eg elske stilen din, å blei veldig nyskjerrig på bilde av klesskape ditt nå! :D lyst til å vise?

Jonas

08.07.2013 kl.02:10

Du fikk min oppmerksomhet,og jeg elsker bloggen din

Jeg er enig i noe av det du skriver ihvertfall det med klærna :-)

novusordoseclorum

08.07.2013 kl.06:33

Dette er ikke for å reklamere for meg selv, men for å gjøre Norge bevisst på hva som skjer, les med et åpent sinn, vær klar for å ta inn informasjon, jeg vet at noen velger å tro at det som er skrevet og bevist er usant, men hva om alt er sant og at vi alle lever under big brother?

Skal vi sitte å være uviten eller skal vi gjøre noe med det? Det er opp til oss!

Sara Sørdalen

08.07.2013 kl.10:11

Haha! Da burde du ikke se klesskapet mitt. Slenger bare ting fra meg, og roter i det enda mer når jeg skal finne noe å ha på meg! Haha:)

Digger deg utrolig mye! Håper jeg kan møte deg en gang<3

LOVE YOU<3

Karoline E.N

08.07.2013 kl.10:57

Hallo :) jeg er så abselutt enig med deg, og jeg er sånn selv! Herregud, akuratt som om jeg skulle skrevet det selv. Haha! Spesielt det med bordskikk, så abselutt enig.. Og det med klærne er jeg også veldig nazi på, her er det brettet og pent og sortert! Sånn har jeg hvert siden jeg var liten :) Haha! Håper du hadde en kjempe fin dag i går <3 love you

Oda Ulrikke

08.07.2013 kl.11:27

haha, herregud! dette er noe av det morsomste jeg har lest på lang, lang tid. Jeg ler så jeg griner, haha. Men jeg er faktisk HELT FULLSTENDIG ENIG i det du skriver.

Når det kommer til skåling, er jeg også veldig nøye på at en som tar skåler først, setter ned glasset til sist!

<3

Cornelia

08.07.2013 kl.11:39

Jeg kjenner meg veldig igjen, Kristin! Kanskje ikke akkurat det med klesskapet, men folkeskikk og generelt hvordan man oppfører seg er veldig viktig.

Du er forresten utrolig flink til å skrive hva du mener via tekst, stå på! :)

Heidi

08.07.2013 kl.14:32

Så bra at det fortsatt finnes noen med folkeskikk! Men når det gjelder det med å ikke begynne å spise før de andre har fått, gjelder det faktisk ikke når det er varm mat, bare kald :) Det er fordi at man skal spise maten mens den enda er varm.

kine KM

08.07.2013 kl.15:22

kjenner meg SÅ godt igjen i alt... untatt klesskapet klærne mine ligger egentilig ikke i skapet burde kanskje ikke ha det det men men... men hvis jeg først rydder så er jeg litt nøye...

Digger deg du er så kul..<3

AMALIE MARIE!

08.07.2013 kl.17:33

Haha, kjenner meg godt igjen av mye av det du sier! Og det med høflighet har jeg også fått vite fra jeg var liten, at det er en selvfølge. Noe jeg er helt nazi på er vel vasken på badet, den skal være helt strøken hvis jeg skal pusse tenner, ikke noe vann, ikke noe rester av noe tannkrem eller rester av matbitene til noen andre, da lar jeg rett og slett vær og pusse tenner den dagen, ææsj blir kvalm bare på tanken av det.... Haha!

Mia Tønder Pettersen

08.07.2013 kl.17:48

Gud som jeg kjenner meg igjen i det du skriver Kristin! Det med høflighet og normal folkeskikk har jeg fått vite fra jeg var kanskje 2 år! Mamma og pappa har bestandig sagt ifra hvis jeg ikke har vært høflig med noen eller f.eks. snakket med mat i munnen. Jeg er desverre så uheldig at jeg har arvet matgenene til pappa, som vil si at jeg er helt sykt kresen på mat, noe som jeg ikke er så veldig glad for. Jeg er liksom villig til å prøve ut nye ting men da MÅ jeg vite hva som er inni! det er faktisk kjempe viktig for min del da :)

haha, er egentlig ikke så veldig nazi på ting uten om folkeskikk at man sier hei hvis det er noen man kjenner osv..

Nå må du og Dennis kose dere massemasse<3 Klem fra meg til dere to skjønninger!

Hilde

08.07.2013 kl.19:28

Jeg ER faktisk helt enig i flere av punktene dine! Både når det gjelder, bordskikk, gave til vertskapet, et fast håndtrykk og (i en litt mildere form) klesskapet!:) Noen ganger tar jeg meg selv i å rydde skapet til kjæresten, som ikke har brettekanter!

Jeg koser meg forresten når jeg leser bloggen din! Du skriver fantastisk! Glad jeg fant deg! :)

Stine

08.07.2013 kl.21:18

Så gøy å lese hva du er nazi på, er enig i mye av det du sier!

Marte

08.07.2013 kl.22:01

Jeg syns at dersom man får maten servert, så trenger man ikke å spise opp alt. Men om man serverer seg selv er det frekt å ikke spise opp

Nora

08.07.2013 kl.22:15

Herregud, hadde aldri trodd det her: vi er så LIKE!!

Du er en veldig inspirasjon for meg, men jeg synes ikke jeg har sett "meg" før nå.. Særlig det med innpakning og klærne i klesskapet; noen venninner skulle hjelpe meg med å rydde ut og inn da vi hadde en byttelåne-klær-kveld, og det gikk ikke at de la t-skjortene et sted og gensere et annet!! Det måtte fargesorteres!! Jeg er 15, drømmer om å jobbe med interiør og oppsett, nei dette var utrolig gøy å lese, håper jeg får møte deg inreal en gang!

Stå på med den gjennomførte bloggingen!

Maria Mathiassen

08.07.2013 kl.22:44

Oh my good! Kunne ikke vert mer enig, dårlig håndtrykk er det verste jeg vet og kan ikke fordra det !!! Noe annet som irriterer meg er for som hele tiden skal komme med noe bedre, om jeg for eksempel sier noe om trening elns også kommer en hersken annen og skal komme med noe bedre, fyyy troll :D:D

Herlighet, er denne challengen over alt?!? Tro det eller ei, men jeg følger jeg er blitt mye bedre kjent med deg nå. Og fy som du inspirerer meg, jeg digger deg til 1000.

Meg

08.07.2013 kl.23:25

Ahahaha, moromt, men samtidig bra innlegg! <3

Men hvis du sammenligner meg å deg, tror heg faktisk at jeg er mer nazi, at det går an

Sunniva

09.07.2013 kl.14:55

Jeg er nazi på butikken. Hvis det er lang kø i ene kassa...Også åpner de en til. Da skal jo ikke de BAKERSTE i køen strømme dit? ? De som står midt i køen har jo ventet mye lenger! Hehe. Dårlig folkeskikk. For ikke å snakke om folk på flyet som reiser seg med det samme hjula tar bakken, wtf, tror dere at dere ikke kommer ut? Og den velkjente ventingen ved bagasjebåndet. GAH, må ALLE klistre seg helt inntil så man ikke har sjans å se eller hente kofferten sin??

En annen ting: Hvis folk kommer gående mot meg, uten å se foran seg, feks at de snakker med noen bak seg og går med hodet vendt andre veien, da flytter ikke jeg meg. Man får se hvor man går! Krasj! Hohoho. Når man skriver dette ned, så høres man ganske gal ut.

Ellers normal. Du er kul! :D

Ronja

09.07.2013 kl.17:34

Kan du lage et innlegg om hvordan du pakker inn gavene dine? xD HaHaHa...

Men seriøst? Kan du gjøre det? :p

Vanja

09.07.2013 kl.21:26

Synes du burde fortsette innlegget med hva som er absolutt nødvendig får å være en god venn. Tror det er mange som ikke innser hvordan man burde behandle vennene sine for å ha et godt forhold.

Jeg er egentlig ikke noe særlig nazi, bortsett fra at klær og sko som er synlig, altså i walk in eller i gangen, må sorteres etter farge og se ryddig ut. Ellers så MÅ alle skapdører lukkes! Tror jeg blir sprø av kjæresten som lar skapene på soverommet stå åpen.

Fortsett det gode arbeidet med bloggen, elsker den! Den skiller seg og med alle de spreke fargene.

Åse Bjøntegård Oftedal

10.07.2013 kl.01:29

En ting som kan gjøre meg irritert er når venner behandler kameraet mitt som et leketøy, og spammer det med unødvendige selvbilder der de lager en stygg grimase som jeg har sett etthundre ganger før. Det kan faktisk gjøre meg dritsur, haha :)

Charl8e

11.07.2013 kl.20:04

Hehe - jeg må le litt. Jeg leser bloggen din hver dag men dårlig på å kommentere innleggene!

Jeg tror jeg er nazi på rettskriving. Alt fra mellomrom som blir for mange til ord feil og andre ting som har med skriving å gjøre. Men nå jobber jeg jaggu som førstesekretær og etter skolen og lærlingstida ble jeg helt grå i håret. Jeg leter ikke etter feil men hvis du leser brev og saker som faktisk skal ut til andre er det greit med gjennomlesing, heller to ganger for mye enn ingen :-)

Jeg er også en veldig fargerik person, elsker det rett og slett. Kan ikke gå i svart eller i bare hvitt da må man ha litt farger, eller om man bare har litt farger på hele tiden :-)

Marte

12.07.2013 kl.18:55

Jeg, er veldig enig med deg! Noe jeg ikke skulle ha trodd, for etter å ha lest bloggen din en stund har jeg trodd at du og jeg ikke hadde noe til felles, men når ser jeg at det har vi faktisk! Det var egentlig litt artig å oppdage, for jeg hadde ikke trodd det.

Du får kose seg i Spania og nyte livet, slik som du åpentyst er veldig flink til! (Misunner deg for det)

Mvh Marte

Linn

12.07.2013 kl.20:20

Er for så vidt ganske enig i det du har skrevet, men foreløbig er det ikke så ryddig i klesskapet mitt.

Angående bordskikk... Jeg klarer ikke folk som ikke spiser fint. Altså at man holder gaffelen slik at den peker rett opp og hånden er "surret" rundt skaftet. Og når de da skal ta maten i munnen, vrir de hånleddet innover.

Har bare så lyst til å si "Hvem er det som har lært deg å spise egentlig?!".

Skriv en ny kommentar

hits