BREAKFAST IN BED

En riktig god lørdagsmorgen ♥

I dag ble jeg vekket med frokost på sengen, og ingenting er vel bedre enn en såpass deilig start på dagen... Solen skinner, det er varmt i været, og om ikke lenge skal vi ut på spennende eventyr. Hva og hvor vi skal, får dere vite litt etterpå, og jeg tror flere av dere kommer til å bare, "Kristin? For real??" Hhahhaah!

Åh, dette her kan jeg bli vant til. Omelett på sengen er ikke feil!

Har dere en fin lørdag? Noen som er hungover etter kvelden i går, kanskje? Vi delte en flaske hvitvin og tok en rolig kveld, men i dag, DA smeller det, og vi skal danse oss inn i de tidlige morgentimer. Det er så sykt digg at vi faktisk kan ha det gøy sammen når det er alkohol innvolvert, for jeg glemmer aldri hvor sinnsykt mye styr det var med eksen hver jævla gang vi skulle nyte alkohol sammen. Det førte bare til krangling og et helsikens kaos, og jeg tror vi iløpet av det 7 års lange forholdet, hadde totalt fem "gode" opplevelser sammen på fylla. Det er jo langt fra alright, og noe av det som er så gøy med Dennis er at vi kan kose oss på byn, kun oss to, flørte, danse, og drikke oss drita (hvis vi føler for det) UTEN at det blir dårlig stemning. Vi har det bare så syyykt gøy, og det ser jeg på som ekstremt viktig. At man kan ha det gøy sammen...

Nyt starten på dagen, fininger, så skrives vi litt etterpå ♥

Kyss & Klem 

23 kommentarer

Liza

06.07.2013 kl.10:46

That looks so cozy and lovely. I'm so jealous of your life right now Kristin! I know I shouldn't be, because everyone has to live their own life, but I am right now. Enjoy your day! When will you be leaving to Spain?

X from Holland

Cathrine Nilsen

06.07.2013 kl.10:48

Såå søtt av han :) Gleder meg til å høre hvilke planer dere har for dagen! Selv har jeg faktisk stått opp tidlig (for en gangs skyld), og skal snart møte ei venninne. Viktig og ikke sove bort heele ferien! Heheh..

Ha en fantastisk dag, fine du! Suss&klem

Cecilia Catharina

06.07.2013 kl.11:03

Så utrolig koselig!! Gleder meg mye og ble veldig nyskjerrig på hva hva planene deres er for dagen :) Jeg sitter i Spania, og venter akkurat nå på broren min som skal stå opp, slik at vi kan dra å trene. Ja jeg vet!?! Trene på ferie, men det er faktisk veldig deilig å komme igang igjen :)

Kos deg kjempemye videre denne lørdagen!
Når ble du og Dennis sammen igjen? Eller er det bare jeg som har trodd at dere ikke var sammen? hahah

Linn

06.07.2013 kl.11:41

Så utrolig hyggelig å få frokost på sengen:) og veldig hyggelig at dere har funnet tilbake til hverandre:) dere er et meget flott par:) ha en superfin lørdag og helg sammen😃

Tina Bolstad

06.07.2013 kl.11:52

Så heldig du er, Kristin! Så søtt av Dennis å gjøre det :)

Det at dere koser dere sammen både med og uten alkohol mener jeg er veldig bra! Det er dessverre mange som ikke har det slik og ender ofte i krangel når alkohol blir innblandet. Det er trist.. Dere to derimot, dere har det jo alltid moro sammen :) forholdet deres er helt perfekt, skulle ønske det var fler som kunne hatt det sånn.

I dag skal vi i dyreparken! :) og kommer til å kjøre rundt der med en Gocart, det kommer til å bli kjempegøy! Ellers skal vi jo selvfølgelig også kose oss i solen med litt is og sikkert en smoothie.

Dere får kose dere masse, søtinger <3 er foresten utrolig nysgjerrig på hvor dere skal (!), tell me!!

SMASK

Edith

06.07.2013 kl.12:07

Såå koselig gjort! :)

Gleder meg til og få vite hva dere skal i dag!

Maja Romstad

06.07.2013 kl.12:16

Du er så heldig, og Denis er jo supersnill med deg! Dere kan gjøre ting med og uten alkohol og likevell ha det helt perfekt sammen, DET er viktig i et forhold mener jeg. Føler at dere kan gjøre nesten hva som helst,og uansett ha det like bra! Hærlig :)

I dag tror jeg ikke at jeg skal gjøre noe spesiellt, skal til mamma i morgen og være der noen dager. Gud så godt det blir med bedre internett sånn at jeg får sett mer av Pretty Little Liars, Hekta?Ja.

Dere må nyte dagen i dag også, skjønninger<3 Gleder meg utrolig mye til og se hva dere skal finne på! Det kan jo være alt mellom himmel og jord når det er dere to det er snakk om :) Suss og klem

AMALIE MARIE!

06.07.2013 kl.12:27

ntååååw, så koseeeeelig daaaa! :) Kooos dere så mye og ha en super dag!!

Det er så søtt at dere er sammen igjen!! Gleder meg til å høre hva dere skal :)

Digger deg!!

INGELIN RYSTAD

06.07.2013 kl.12:30

Åh så koselig :D kos dere masse :)

Helt enig man må da kunne ta å drikke seg drita ilag uten at det skal bli masse krangling av det. Du og Dennis er så perfekte sammen :D

Idag skal jeg bare kose meg og se på Criminal Minds, har sett mange episoder på tv men ikke sammen hengende :) kan vell si jeg er blitt hekta, hehe :P

Ha en deilig Lørdag <3

Selina Andersen

06.07.2013 kl.12:38

Så koselig! :)

Vil bare fortelle deg at du aldri må miste den positive energien din! Hver gang jeg er trist og lei ser jeg på videoene dine og blir i topphumør på 1-2-3 :-)

Julie Hansen

06.07.2013 kl.13:45

Åå så herlig frokost!! Her må jeg lage frokosten selv.. jeg regner med at dere koser dere i dag ja, uansett hva dere finner på for noe! Gleder meg til å høre <3 her tenkte jeg å legge meg ut i sola for å steike litt, reiser tross alt til Tyrkia om bare to uker, og jeg er fortsatt like blek som da ferien startet! Haha :)

Ingrid Sjøvold

06.07.2013 kl.14:55

Dette fortjener du Kristin❤ Dennis og du er så søte❤

Kristine K. Bårdsen

06.07.2013 kl.15:17

Det er bra du koser deg i Stavanger, Kristin! Nesten så jeg lengter litt hjem selv her jeg sitter i Spania.. men det er bare NESTEN da! Hehe :-)

Frokost på sengen hørtes ikke feil ut nei. Dere får nyte dagen, og så er jeg spent på å få høre hvilke spennende eventyr dere har begitt dere ut på i dag.. Hehe. Jeg har selvfølgelig klart å bli syk her i Spania, så denne dagen har blitt tilbragt inne i senga....Blææh.

Klem fra en som syns litt synd på seg selv ;-)

Dina

06.07.2013 kl.17:02

Så heldig du er så har en kar som disker opp for deg ! hehe ;) du bør holde på han.. Sånne menn vokser ikke på trær.. Håper du storkoser deg i fine Stavanger i dag Kristin!

kyss og klem :*

Cecilie Lien

06.07.2013 kl.17:10

Dennis er bare helt herlig ❤ Skikkelig gentleman, hehe ;)

Er helt enig med deg når det gjelder det å nyte alkohol sammen. Kjæresten din skal jo liksom også være din bestevenn, og å ikke kunne drikke litt alkohol med sin bestevenn blir jo bare helt feil. Virker som dere har det helt fantastisk sammen, og det gjør meg så utroolig glad! hihi, dere er så fine ❤

Karoline E.N

06.07.2013 kl.17:47

Aloha :) den frokosten så digg ut! Nammm. Det er så koselig og lese at dere har det så fint sammen, og at dere begynner og finne tilbake til hverandre! Det liker vi masse, masse :D hihi. I dag har j hvert på farten siden kl 10.00! Så nå har jeg endelig satt meg ned i soafen, og snart klar for grilling. Vi har begynt på et prosjekt her hjemme, for vi skal nemlig støpe kvea til hunden vår. Vi skal altså få gulv inni et sånn stort hundebur som står ute! + at jeg maler huset hans, som han kan gå inn i når det regner! Så ja, nå er je sliten! Gleder meg til og høre om hva du har gjort i dag! Klemklem

Renate Kjellevold

06.07.2013 kl.18:39

ååh, gud så herlig! håpaa dokke får en super kveld :D

annirenf79

06.07.2013 kl.18:39

Utrolig koselig gjort!

Oda Ulrikke

06.07.2013 kl.19:19

for en herlig start på dagen! :D og så godt at dere trives i hverandre selskap selv i fylla, hehe..

Ha en fantastisk lørdag! <3 Blir spennende å høre om hvor dere skal etterpå.

karoline Larsen

07.07.2013 kl.00:56

nam det så godt ut! Ville vært hærligt å fått frokost på senga ja! :)

Emilie Hansen

07.07.2013 kl.10:14

Hørtes perfekt ut!:)

Mia Tønder Pettersen

07.07.2013 kl.16:15

Åhhh, det er så deilig å få frokost på sengen! Det er noe av det beste som finnes! :3

Det at dere kan kose dere som er kjærstepar med alkohol innvolvert er jo kjempe bra! Det er nok ikke alle som kan det..

Dere hadde vell en nyelig lørdagskveld sammen :D

Skriv en ny kommentar

hits