DAY 39 - HVOR DU BEFINNER DEG AKKURAT NÅ

Heisann hoppsann, deilige lesere ♥

Først og fremst, så må jeg bare takke for så mange fine kommentarer på de forrige innleggene. Herreguuud så skjønn dere er, og siden dagen i går var så fantastisk, tok jeg en aldri så liten spansk en, og utsatte challengen til i dag. 

Men unnskyld meg... Jeg har rotet det så sinnsykt til med hele denne forbanna challengen, og ingen dager henger på greip i det hele tatt, som nevnt tidligere. Men så tenker jeg liksom bare, "har det sånn egentlig noe å si???" Og det har vel strengt talt ikke det. Så lenge dere får servert en liten historie innenfor alle punkter, så er vel den saken grei. 

Jeg vil også bare si tusen takk for engasjementt rundt "Day 38 - Ditt politiske ståsted". Som jeg skrev, så er ikke jeg den som er mest opptatt av politikk, og flere av dere kom med veldig mange interessante meninger og ikke minst kunnskap, som har fått meg til å tenke litt ekstra, og virkelig sette meg inn i hvilket parti jeg bør stemme. Tusen takk!

Når det gjelder dagens challenge, som egentlig skal komme i morgen, men som kommer i dag, siden alt er bare kluss, så tenkte jeg da jeg mekket sammen hele dette opplegget at det kunne være litt komisk å sette ord på nettopp hvor jeg befinner meg akkurat nå. For alt jeg visste da jeg laget challengen, kunne jeg sittet på en øde øy, allerede vært i syden, ligget strak ut på sofaen hjemme, og gudene vet hva, men vet dere hvor jeg befinner meg akkurat nå? I skrivende stund?

Mine damer og herrer... Jeg befinner meg for pokker på preikestolenJada, dere hørte riktig... Dennis og jeg er aktiv i dag, og bestemte oss i går kveld for å gå denne sinnsykt lange turen, og selvom den kanskje sånn egentlig ikke er så sinnsykt lang, så er den det for en sånn slappfisk som meg. Sist gang jeg beveget meg, var jo da Belinda lurte meg med på trening for en tid tilbake, og de turene vi liksom skulle bli så flinke til å gå for en stund siden, gikk visst rett i glemmeboken... Så joda, nå trasker vi i vei, jeg iført neongul shorts og altfor store sko, og Dennis i shorst og bar overkropp. Utsikten er fin så langt med andre ord, og utsikten fra preikestolen tar jo rett og slett pusten fra alle og enhver, men pokker så skummelt, da gitt. Det er tross alt 604 meter fra fjellklippen og RETT NED i havet, og det gir deg et bittelite sug i magen...

Jeg kommer til å være så støl etter denne turen her, og kommer nok ikke til å klare å bevege meg på en hel uke, men hjelpes så godt det føles å bevege seg litt i frisk luft. Godt mulig dette her frister til gjentagelse, hehe!

Hvor er dere akkurat nå? Har dere det bra? Er dere i SYDEN, eller er dere aktive sånn som oss? Nå er jeg spent!

Skrives senere, fininger ♥

36 kommentarer

AMALIE MARIE!

06.07.2013 kl.15:25

herreguuud, så sporty av dere, hahahah! Det hadde jeg aldri ventet, no offence, haha! Elsker spontaniteten din! :D Jeg er nok ikke like aktiv som dere, jeg ligger rett ut på terassen i en solseng og nyter sola og sommern :)

Kos dere videre på turen!!!

Digger deg :) :) <3

Elisabeth

06.07.2013 kl.15:34

Kos dere masse, sporty folk, hehe :)

Akkurat nå befinner jeg meg på verandaen til mine herlige besteforeldre i ført bikini og med en kald og rosa smoothie ved min side, i tillegg til romanen: Evig søndag ❤ så har det med andre ord; helt perfekt!!

Du er best, Kristin!!

INGELIN RYSTAD

06.07.2013 kl.15:34

oi dere er sporty :) Godt å komme seg ut i frisk luft :)

Jeg har også vært på Preikestolen men ikke i Stavanger men i næreheten av der jeg bor :) Det var en fin men tung tur :)

Akkurat nå er jeg hjemme :)

Kos dere videre ;)) <3 Må si jeg aldri hadde forventet dette av dere haha, men dere er flinke :)

Maja Romstad

06.07.2013 kl.15:42

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kommentere dette, men det ligger jo faktisk en liten sprek del i deg også Kristin! Du har vært med Belinda på treningsenter to ganger og nå går du opp preikestoen? Det hadde jeg aldri forventet! Herlighet Kristin, du imponerer hver dag du :)

Akkurat nå er jeg hjemme og kjeder dritten ut av meg, herlighet så kjedelig jeg har det akkurat nå. Og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått inn og ut av bloggen din bare for og ha noe å gjøre men det er skummelt mange. Hahaa, herregud.

Dere får kose dere og ta masse bilder herlighetene!<3 smask og dask til dere begge<3

Julie Hansen

06.07.2013 kl.15:58

Herlighet du skulle bare visst hvor mye jeg har spekulert i hva dere skulle finne på noe i dag i mens jeg lå og stekte i sola! Hahah :) jeg kan vel si så mye at jeg absolutt ikke var inne på denne tanken!

Men det høres jo ganske så koselig ut <3 selv om jeg helst ligger og later meg i denne varmen!! Jeg har fått lakketneglene mine i en matchende farge til bikiniene da! Blir så inspirert av dine fargerike negler vettu :)

Fant ut at jeg måtte ta en pause fra denne solingen da den bleke huden min har blitt ganske så rosa.. Argh!! Hvorfor er du alltid så brun Kristin?? Hahah!

Kos dere da fine folk og nyt utsikten <3

Caroline

06.07.2013 kl.16:06

Akkurat nå sitter jeg iført kosedress med tidenes gangsperr etter trening på SATS igår. Satser på en tur på by'n ikveld, da! Det kan jo bli artig, haha:) Og hvis så blir en evt. "walk of shame" imorgen ekstra smertefull, hahah.

T

06.07.2013 kl.16:08

Akkurat nå ligg eg i sofaen og er utslitt etter over 12 timers tur heim fra tyrkia! Kom heim i går i 11- 12 tida og reiste med bussen fra tyrkia i 22 tida torsdag.. Landa på flyplassen rundt 04 natt til fredag for så å kjøyre ca 6 timar heim..

tonje bringedal

06.07.2013 kl.16:19

har gått der en gang før, og bare tanken på å falle utfor er dritskummel...

har hoppa på trampolinen idag, så har jo vært litt aktiv, haha!

Koos dere masse, du er best!!! <333

edithhe

06.07.2013 kl.16:21

Ååå så flink du er! :)

Det hadde jeg aldri orket ;o

Spreke Kristin! :D

Koos deg masse i dag!

Andrea

06.07.2013 kl.16:36

Wow! Hvor har du den spontane siden din fra? Etter flere dager med dårlig vær er det endelig strålende sol og skyfri himmel her med 28 grader, så jeg har ligget rett ut på solsenga i hele dag, og det gjør jeg fremdeles :P jeg var nå litt spontan i dag og da jeg fant frem joggeskoene og tok meg en én times joggetur - NEVER AGAIN! (Ike i denne varmen ivertfall!) ;)

Kos deg masse med Dennis Kristin! Glad dere fant tilbake<3 mistet akkurat kjæresten min men mest for å ta en pause.. håper vi finner tilbake som dere har gjort! Elsker deg rett og slett for du er RÅ!<3

Melissa Sundo

06.07.2013 kl.16:37

det var veldig overaskende, veldig sporty av dere! :) Selv om jeg elsker å gå turer og å være i bevegelse, så hadde jeg nok aldri turt å gå opp dit. Tror jeg har fått høydeskrekk etter en episode på leirskolen for 3 år siden. Hadde jeg vært der oppe tror jeg nok at jeg hadde lagt meg ned i midten. For det ser nydelig ut der, elsker plasser med god utsikt.

Akkurat nå er jeg hjemme og skal snart pakke, drar i morgen kveld :) Egentlig drar jeg mandag morning, men har skiftet døynrytmen min så i min verden er det søndag kveld.

Kos deg videre i dag da <3

Celina og Nicolle

06.07.2013 kl.16:47

eg er på rommet skal snart spise. skal på vg-konsert den 17. juli i bergen. skal du?

Navn

06.07.2013 kl.16:52

Du og Dennis kler hverandre utrolig godt, Kristin! Heldig du som har funnet the one ;) hihi , kos dere masse på tur. Elsker den friske lufta på turer i fjellet. Ha en fin helg videre og GOD TUR !

Smask til begge to <3

Elise

06.07.2013 kl.16:58

Jeg er hjemme på hedmarken.. Sitter inne, måtte ta en liten pause fra sola så her er det godt og varmt ja!

Dina

06.07.2013 kl.16:59

Kos dere godt folk! Må bare si at det er godt se deg og Dennis i lag igjen, savnet han på bloggen hehe ;) Merker også at du er så glad når du skriver om han(det liker en ivrig leser) Håper på masse fine bilder fra turen i dag og nyt dagen videre <3

Magnhild sørstad

06.07.2013 kl.17:08

Du og Dennis er så søte!! Ta godt vare på hverandre <3

Hanne

06.07.2013 kl.17:11

Jeg koser meg hjemme på verandaen i solsteiken :) HERLIG!

Cecilie Lien

06.07.2013 kl.17:21

Åh, det er såå fint på preikestolen! Omtrent hver eneste gang jeg er i Stavanger (som er ganske ofte) spør jeg venninna mi om å gå opp der, men hun gidder nesten aldri.. Får bli med deg og Dennis neste gang jeg da! haha, neida ;)

Jeg har akkurat komt hjem fra en laang dag på jobb, så i kveld skal jeg bare slappe av etter en hektisk uke. Håper dere koser dere på tur, fininger ❤

Karoline E.N

06.07.2013 kl.17:52

Heihei :) Kjempe spreke er dere, DØDS FLINKE! Jeg har selv veldig lyst til og gå den turen, og en vakker dag skal j dra ræva fra Trysil og ned til Stavanger for å gå den turen! Som skrevet tidligere har jeg, samboeren min og svigerfar holdt på med støping og maling av hundehus! Yessda, så hvert litt aktiv i dag + at det har hvert så varmt at svetten sto! Hehee. Så nå har jeg satt meg i sofaen, snart klar for en dusj! Før det blir grilling og noe godt i glasset! Klem til dere begge <3

Ingrid Sjøvold

06.07.2013 kl.17:54

Så artig håper dere stor koser dere! Det fortjener dere! ❤ Nå her jeg kommer til farmor og farfar å her blir det sikkert litt aktivitet❤ kos dere masse❤

Renate Kjellevold

06.07.2013 kl.18:42

WHAAT? haha flink du er da!

annirenf79

06.07.2013 kl.18:56

Det er sprekt gjort!

Jeg har stått med hodet i blomsterbedet og luket vekk alt ugresset.

krist.in

06.07.2013 kl.18:58

Sikkert nydelig på preikestolen i dag i dette nydelige været! Jeg har bare tuslet litt rundt i stavanger, truffet fine venner og kost oss i sola !

Oda Ulrikke

06.07.2013 kl.19:23

hva pokker? Preikestolen? Nei gud, nå falt jeg nesten av stolen. Men jøss, så spreke dere er da! Kos dere masse videre <3 selv befinner jeg meg i Kalmar, Sverige. Er på campingtur med familien, og det er jo hyggelig det også :D

Tina Bolstad

06.07.2013 kl.19:27

WOW! Jeg er imponert! Hadde en liten baktanker om at dere skulle på noe slags trening eller noe, men en så lang tur blir vel sett på som trening det(?), så jeg hadde litt rett da :) utsikten er ihvertfall ikke feil! Kjempefint, både utsikten og kjekken som gikk ved siden av deg ;)

Var som sagt i dyrehagen idag. jeg syntes dyr er utrolig søte og liker å se de, men samtidig liker jeg ikke at de er innestengt inne i sånne trange bur. Jeg blir egentlig litt trist.. Men vi klarte jo å kose oss fordet da! Det var veldig spennende :)

Dere får kose dere masse videre, Kristin <3 suss og klem

Emma Parkvold Kvam

06.07.2013 kl.21:16

WOW! Du imponerer hele tiden du Kristin! Ser ut som dere har hatt en super tur ! <3

Elisabeth

06.07.2013 kl.21:20

er i stavanger!

Kristine Pedersen

06.07.2013 kl.22:53

Kristin?! Har du slått deg?!

Anniken

06.07.2013 kl.22:56

Høres helt fantastisk ut!

Dagen har gått med til chiling i hagen, etterfulgt av grilling! Livet er herlig!

cathrinesu

07.07.2013 kl.00:02

Elsker å gå slike turer av og til :)

karoline Larsen

07.07.2013 kl.00:53

atm ligger jeg i sengen i håp om å få sove siden jeg må opp gry tidlig imorgen!! :) klem :)

Navn

07.07.2013 kl.01:01

så koselig da <3 ha en fin dag Kristin! Jeg befinner meg i California nå og har det kjempe stas :)

Ragnhild5

07.07.2013 kl.13:43

Hei Kristin!

Så morro å sjå at du og har ein liten spreking gøymt inni deg. Du såg forresten smashing ut som vanlig, på dette tidspunkt igår far eg ein aldri så liten spreking sjølv. Hadde manns meg opp til å sykle rundt Kvamskogen for andre gang i livet! Hoho, 150km på ræva kjenner eg godt idag jah! Fekk eit flott solbrent skille og forresten-.- yeee! Anyway, du er utrulig inspirerande og stilig å alt det der, sprer rundt deg med glede gjennom skjermen, tusen takk. Love your blog❤

Mia Tønder Pettersen

07.07.2013 kl.16:06

Som jeg skrev på forrgje kommentar ser det ut som at dere koser dere kjempe mye :D

Du skrev jo innlegget i går og da befant jeg meg på noe som kalles for Lakvikdagan :) Men nå sitter jeg helt alene i leiligheten jeg har fått lånt av broren min og leser gjennom innleggene din som jeg ikke har fått lest :3

Kos dere masse videre :)

Aslaug

07.07.2013 kl.20:59

Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen, nydusjet, under et varmt pledd. Føler det er fortjent etter at jeg gikk en lenger tur med hunden, selv om det blåste som bare det. Og jeg har vært på jobb!

Karoline

08.07.2013 kl.00:07

er dere sammen igjen??

Skriv en ny kommentar

hits