DAY 38 - PÅ TOPPEN AV HAT-LISTEN

På toppen av hat-listen ja... Haha, jeg har jo gitt uttrykk for min frustrasjon opp til flere ganger når jeg har vært ute på nye eventyr, for det er nemlig når man forlater leiligheten man fort kan la seg irritere av både det ene og det andre...

Jeg går like så greit rett på sak, for selvom jeg stort sett alltid er smilende, positiv og glad, så er det selvfølgelig ting jeg blir så irritert over atte HJELP, og jeg er sikker på at vi alle kjenner oss igjen i dette. Ingenting er heller mer irriterende enn altfor positive mennesker som har en sånn påtvungen positiv aura hvor alt bare er rosenrødt hele forbanna tiden. "Ok, folkens... Nå har vi gått en 17 timers fottur uten mat, men kom igjen. Dette er GØY" Det er da for faen ikke gøy! Nå har jeg riktignok aldri i mitt liv vært på en såpass lang tur, men dere skjønner hvor jeg vil hen, sant? Det er lov til å ha dårlige dager, det er lov til å være litt langt nede, det er lov til å klage og det er lov til å være litt forbanna innimellom, og da er det syyykt irriterende hvis de rundt deg har null forståelse. Punktum!

Vi kan jo også trekke frem RyanAir, som jeg klaget min nød over i et tidligere blogginnlegg. Vi snakker dårlig service, en uoversiktlig nettside, selvfølgelig uventede høye gebyrer for hvert jævla tastetrykk, og før du vet ordet av det har du måtte betale ekstra for at du faktisk har TO etternavn, at du kommer til å bruke toalettet på flyturen, eller at du skal ta med deg to små vesker istedet for én stor. Printer du ikke ut boardingkortet, kan du vente deg et deilig gebyr til den halve prisen av hva billetten kostet i utgangspunktet. Har du ikke med deg pass selvom du bare skal fly den lille timen til Danmark, kan du bare glemme å bli med i det hele tatt, og det synes jeg faktisk ikke er ok. JA, jeg vet at flere av dere setter pris på billige flybilletter, og JA, det gjør jeg også, men jeg setter også stor pris på bittelitt service, så sånn er det med den saken. 

Når vi er inne på tema flyselskap og flyreiser, så er det vel ingenting i hele verden som er mer irriterende enn mennesker på flyplasser. Vi snakker de som absolutt på død og liv SKAL først ut av flyet selvom de sitter innerst ved vinduet, og om de må klatre over tre seter for å i det hele tatt komme seg ut i midtgangen er liksom ikke noe problem. Det er det heller ikke å måtte stå og vente på bagasjen i over en halv time, så TAKK GUD for at de klarte å komme seg først ned til bagasjebåndet. 

Disse menneskene som står først ved bagasjebåndet, er også gjerne de som ikke er de mest omtenksomme. Som når du dessverre er stuck i midtsetet, og har null sjanse til å få en ørliten plass på armlenene, rett og slett fordi disse menneskene på vindusplassen eller midtgang absolutt skal fordele hele kroppen sin utover begge armlenene, sånn at du sitter der med armene klistret inntil kroppen og bare, "hallo? jeg trenger faktisk bittelitt plass jeg også..." Nei FY så irriterende. Dødsirriterende faktisk! 

I tillegg har vi jo småting som kan irritere meg halvt ihjel, som f.eks. sandstrand. INGENTING i hele verden er mer irriterende enn den jævla sanden som fester seg over hele kroppen, som du aldri får av, uansett hvor mye du prøver. Dere vet når du akkurat har skylt sanden av kroppen, og i det du legger deg ned på solsengen, skjer det ett eller annet som gjør at det er sand overalt, IGJEN, og det er ingen sjans til å smøre seg inn med solkrem som planlagt. Nei guuuri så plagsomt. Noen som er enig? Lenge leve basseng, sier jeg bare. Så mye mer chill å ligge ved bassenget, enn så sandstranden. 

Utenom dette er det egentlig veldig lite som irriterer meg, og det er jo forsåvidt bra. For jeg irriterer meg faktisk over mennesker som lar seg irritere altfor lett over absolutt alt, så nå tror jeg vi bare setter en strek mens vi trekker litt på smilebåndet, og tar kvelden. Hehe!

Hva med dere? Hva er det liksom som er det mest irriterende i hele verden?

 

Digger dere!

 

35 kommentarer

TerAnd

01.07.2013 kl.21:34

Helt enig med deg i din irritasjon over Ryan AIr, - og opplevelser ombord fly. En annen ting er folk med barnevogner - som gjerne MÅ gå to i bredden på fortauet - og forventer at Du skal gå ut i gate slik at de kan gå ved siden av hverandre - i stedet for å gå etter hverandre når folk kommer mot dem!!

Gjelder folk som kommer i liten gruppe sammen også!!!

Maria Mathiassen

01.07.2013 kl.21:41

Helt enig i sanda på stranda, finnes nesten ikke værre. Noe annet som irriterer meg er små unger som kommer inn med foreldrene på jobb og maser hull i hodet om all slags kake de vil ha og er frekke mot foreldrene og masete. Noe annet som irriterer meg når jeg er på jobb, er frekke kvinnfolk som forventer at jeg skal kunne alt og vite alt og nesten blir sur om jeg ikke svarer på en grei måten. Og når jeg da må være hyggelig og smile - men det nesten koker over hos meg, åååå blir gal :D

Anyways - du må ha en kanon bra kveld <3

XOXO

Cathrine F

01.07.2013 kl.21:45

Føler meg litt syk her, men jeg er alltid irritert på broren min. Bare han puster sukker jeg høyt og forlater rommet. Det er liksom som om det ligger en forbannelse over meg, haha. Men ellers er det både og på hva jeg irriterer meg over. Litt alt egentlig. Oftest teite reklamer på tv.

Men ja, kos deg videre i kveld du Kristin :)

Linda

01.07.2013 kl.21:47

Haha, er så enig med deg! Spesielt det med sandstrand, det finnes knapt noe verre enn sand overalt mens man ligger der og holder på å krepere i varmen :-P

T

01.07.2013 kl.21:56

Veldig enig i mange punkter.. Spesielt med strandsanda! No lika ikkje eg å bade i sjøen generelt sia eg ha vannskrekk.. Men der det ikkje bølger ligg eg på stranda og hater når sanden festar seg over alt.. Spesielt i krika og kroka på kroppen.. Det er kun EI strand eg har vert på der sanden var heilt hærleg og ikkje var irriterande å festa seg påkroppen! Det var i thailand! :)

INGELIN RYSTAD

01.07.2013 kl.22:02

Haha utrulig bra skrevet :) Er så enig der altså :P

Ha en fin kveld <3

Katrine

01.07.2013 kl.22:14

Mas, mennesker som er utrolig høye på seg selv, egoister, fluer, Netcom's kinoreklame, at mobilen min er treeeeg, mennesker som er _SYGT_ teite...

Vel, dette er bare forbokstaven :)

Melissa Sundo

01.07.2013 kl.22:15

er helt enig med deg når det gjelder flyplasser og menneskene, fy faen! får lyst til å bare rope ut "men i hælvette, ro ned da!" men da hadde jeg nok fått litt kjeft av foreldrene mine :P Eller så kan jeg også bli lett irritert av små barn, ikke babyer, men 4-10. De som skriker, hyler eller griner for at de ikke får den ene leken de har lyst på. Også småbarn som ikke klarer å oppføre seg i det heletatt. Litt vanskelig å forklare nøyaktig hva de gjør, men de bare gjør et eller annet som irriterer meg grenseløst. Eller så blir jeg irritert av mennesker som forventer at DU skal flytte deg om vi "kræsjer" om du skjønner. Hvis jeg er i en diskusjon med noen, og jeg vet at jeg har 100% rett, også tror den andre at det den selv tror er rett, også sier jeg "ja, hvor mye vedder du?" og så svarer personen "jeg vil ikke vedde fordi jeg vet jeg har rett" å herreguud, det er så sinnsyktk irriterende. Mennesker som stopper midt i en rulletrapp og ikke lar deg slippe forbi. Folk som ikke sier takk når du bruker 20 sekunder på å holde døra oppe for dem. Også blir jeg irritert over mennesker med alt for høy selvtillit. Altså de som tror de er så mye bedre en alle andre, og de som ikke klarer å komme med positive tilbakemeldinger, og de som rakker ned på andre for å stille seg selv i et bedre lys. Det er egentlig overraskende hvor mye som irriterer meg, jeg blir ikke alltid irritert over tingene, kun hvis jeg er i litt dårlig humør fra før av, eller er veldig sliten og trøtt. Men heldigvis roer jeg meg fort ned igjen da :) åå der var deilig å få det ut!

klem <3

Oda Ulrikke

01.07.2013 kl.22:37

selvom du skriver om ting som irriterer deg, var dette innlegget utrolig morsomt! men ja, jeg er ganske enig i deg på alle punkter. Eller det siste både ja og nei. Syns det er deilg å kjenne sanden på kroppen, men når du skal kle på deg eller ta på solkrem og har null sjans til å få av sanden...DA er det irriterende.

Men som du sier, vi setter en strek og sier god natt! puss <3

Mia Tønder Pettersen

01.07.2013 kl.22:41

Jeg er helt enig med deg! Folk på flyet/flyplassen er då irriterende, spesielt hvis man ikke får service på flyet! Jeg kjenner det er litt irriterend bare ved tanken. Og stranden som fester seg med en gang man har satt seg ned på solsengen.. ^^ ikke gøy!

Jaja, du får ha en nydelig kveld videre<3 Klem!

Kristine B

01.07.2013 kl.22:48

Det blir jo med Ryanair som i politikken. om du klarer å ta ansvar selv og følge

kravene samfunnet/flyselskapet setter til deg, burde du klare deg fint både på føyet og ii en blå regjering. Gjør du derimot feil, og trenger ofte hjelp fra andre kan du ta og finne deg et godt sete i SAS/den rødgrønne regjering. Noen som er med på tanken?:p

Maja Romstad

01.07.2013 kl.22:55

Heelt enig med dette på stranden, uansett hvor mye du skyller deg i den jævla dusjen eller vannet så får du like mye sand på kroppen som før du skylte deg! Arrrg, irriterende!

Eller tregt internett.. trenger jeg si mer? Det er ingenting som er så irriterende som det!

Uansett så håper jeg du får en herlig kveld og nyt dagen i morgen!<3

xoxo

Lotti

01.07.2013 kl.23:06

Haha, er så enig!!

Også må jeg bare si at det er såå gøy å lese bloggen din :-) Så mye farger og inspirasjon, loveit!

Tina Bolstad

01.07.2013 kl.23:08

Du er ikke den eneste som irriterer deg over disse tingene skal jeg si deg. Har ikke tenkt til å kommentere nesten akkurat det samme som deg nå, så hopper rett og slett over til noen andre ting som irriterer meg :)

1. Jeg har en tendens til å irritere meg over folk, eller noen spesielle ting med folk da. F.eks. Folk som irriterer seg over alt, da mener jeg de som klager over nesten alt mulig. Jeg takler ikke å være med slike personer, jeg blir så sur.

2. En annen ting er de som sier (når vi f.eks. Krangler/diskuterer) "du er så sur". Kanskje litt rart, men det er så mange jeg kjenner som gjør det og det irriterer meg så syyykt! Jeg snakker jo helt normalt til dem.

3. Personer som absolutt MÅ se stygt på folk. Det er det typiske Bitch-blikket. Hater det! Jeg har ikke akkurat fått det selv, men jeg ser så mange som får det og det er ikke greit! Selvom de ikke sier noe, så er det så tydelig hva de mener. Nei uff.

4. Morninger. Hater det. Jeg hater å måtte stå opp etter bare 6 timer med søvn. Hater å måtte stresse meg igjennom alt av klær jeg skal ha på meg, spise frokost, pakke lunch, sminke, ta på sko (det tar lang tid) og måtte løpe til skolen. Her kommer jo mandag litt inn i bildet også da, bare tanken av at det er hele 5 dager igjen til helg ÅHH!!

Gidder ikke ramse opp flere nå, da blir det bare alt for lang kommentar. Har masse små ting jeg irriterer meg over også, men får ta de en annen gang :)

Ha en fin kveld videre, snuppa <3 love you

The Moonchild

01.07.2013 kl.23:18

Helt enig i alt, og folk som går mange i bredden og forventer at du skal hoppe ut i grøfta for å vike plass for dem, bortskjemte barn som hyler av sine lungers fulle styrke når de ikke får den leken de vil ha, folk som har vesker/handleposer på setet ved siden av seg når bussen er stappfull og alle må stå, uhøflige mennesker som aldri sier takk, og/å-skrivefeil i nettavisene, og telefonselgere... En hel del altså :) Håper du får en super kveld videre! :D

One life

01.07.2013 kl.23:37

Er så enig i det med sandstrender og hvordan folk oppfører seg på fly. I tillegg er det utrolig irriterende med små barn som hyler og sparker i sete. Få oppdragelse på barna dine før du reiser på flytur...

Jeg foretrekker også basseng istedet for stranda. Sanda er irriterende, ikke liker jeg å bade i havet og det er bare varmt og ekkelt.

Susanne Buettner

01.07.2013 kl.23:45

Ville bare slenge inne en liten kommentar og si at bloggen din og deg inspirerer meg masse! Takk for at du alltid legger ut hvor du har kjøpt klærne dine fra, og ikke minst alle de gode tipsene du kommer med! Digger deg og bloggen din :-) Du er vakker, Kristin!

silje

01.07.2013 kl.23:51

Alt det der irriterer meg og! og mer til:

1: Når hver og en som er i nærheten av meg de av de dagene hvor jeg er nede spør om det samme irriterende spørsmålet "er du sur på meg?" Men så egentlig har jeg bare en helt normal deppe dag som vi alle har i blandt! klikker for meg, for det skjer hver gang jeg er nede.

2. Når jeg overnatter hos venner, og jeg er den første som våkner, og så ender det med at jeg ligger der timevis å venter på at de skal våkne. Herregud!

ellers er det ikke så mye mer som plager meg så stort at det er til å nevnes:)

Ha en fin kveld videre, Kristin. Digger deg og xoxo

Stine

02.07.2013 kl.00:19

Er så enig med deg når det gjelder sandstrand! Hvorfor velge å ligge på en strand, hvis en har mulighet til å ligge ved et deilig basseng? Dessuten finnes det heller ingen positive sider ved saltvann, etter mitt syn hvert fall :)

Kristine

02.07.2013 kl.00:26

Ingenting som irriterer mer enn bedrevitere...

Cecilie Lien

02.07.2013 kl.00:27

Kjenner meg så igjen når det gjelder det med fly og flyplasser. Folk stresser så altfor mye når de skal komme seg ut av det flyet. Akkurat som flyet ikke er lite nok fra før hjelper det ikke om alle på død og liv skal presse seg ut gjennom den trange gangen fortest mulig.. Men når det gjelder sandstrender, så må jeg nok si at jeg foretrekker strender og sjøvann, mye bedre enn basseng og klorvann :p

Noe annet som jeg virkelig irriterer meg over, er når den du diskuterer med (som absolutt ikke kan ta feil), finner ut at hun har feil, blir dødssur og sier "herregud, du blir jo så sur". Hvem er det som blir sur, sa du? haha, skjedde faktisk i går, og det er såå irriterende.. Ellers så er det jo masse andre småting, som treige folk, kø, venting, sinte butikkdamer, morgengretne folk, ikke finne noe å ha på seg og dårlig tid. Bortsett fra dette tror og håper jeg at jeg er en ganske positiv person. heheh!

Renate Kjellevold

02.07.2013 kl.04:25

som du, folk som ikkje har forståelse for at en har en dårlig dag. eg irritera meg og over folk som er så lett dømmande - dei som ikkje veit noke om personen, men dømme den av utsjånad, førsteinntrykk eller rykter. er vel en del meir som irritera meg, men kjem ikkje på det akkuratt no. hahaha

Ida

02.07.2013 kl.10:18

Hei Kristin! Virker som du har hektiske dager (og har hatt det en lengre periode nå). Du har jo sagt at det er fordi det skjer noe i livet ditt, som du skal dele med oss. Meeeen....når skal du egentlig det? Føler du ikke har så mye tid til å blogge lenger jeg :( og blir liksom kun de "generelle" innleggene, som typ "god morgen", "dagens antrekk" og "challengen". Savner liksom noe mer jeg.. :-(

Nikita <3

02.07.2013 kl.12:29

Jeg digger bloggen din! Alltid ærlige meninger og du har en fantastisk stil! :D

Madelen

02.07.2013 kl.12:32

Liker heller ikke Rryan air! For noen år siden da jeg skulle til Irland, ble jeg ganske negativt overrasket. Jeg hadde en veske som håndbagasje og da vi hadde scannet billetten osv tok ei dame meg til siden og sa jeg ikke kunne ha jakken på armen! Den måtte endten være på meg eller i vesken. Jrg tenkte bare: hva faen, den jakka skal med uansett så det er vel strengt tatt det samme om den er på meg eller i vesken! Det endte opp med at jrg puttet den i vesken og det første jrg gjorde da jrg var om bor, var å ta den på igjen... Herregud sier nå jrg! Ellers er det jo mye annet som irriterer, enig i de fleste punktene over her ;) du er kul, Kristin! Klemmer

Shecity

02.07.2013 kl.13:48

Sinker i trafikken. Kjære Jesus jeg blir så forbannet!!

og folk som skryter - urk.

Disse to har delt førsteplass på hatlista mi:/

Oda Refring

02.07.2013 kl.13:57

kjempebra skrevet, ooog jeg er heeelt enig med deg!

Karoline Larsen

02.07.2013 kl.22:08

Vet ikke helt med de fly greiern(pga den ene gangen jeg tok fly satt jeg innerst begge veier) men ellers er jeg enig i deg! Det som irriterer meg mest i verden er når folk ikke forstår meg, spesielt mams og paps..Men sånn er det vell egentlig for alle ungdomer? Og tregt internett, ingenting er verre(joda finnes masse, men ja du forstår).. Og jeg som er så avhengig av å se filmer og serier på nett, åsså plutselig bestemmer det seg for å bar kutte helt av.. Da er det ikke langt ifra at jeg legger meg ned å føler livet mitt er en fiasko!! hehe Men ellers er det vel egentlig ikke så mye som irriterer meg, eller 1 ting til!! NYNORSK! Skjønner ikke hvorfor man må ha både nynorsk og bokmål i skolen?! Å klare bokmål helt rett å være en som skriver helt uten feil er jo vanskelig nok! :( Blir litt lei meg nå, med tanken på at vi har eksamen i nynorsk til neste år! Jaja, slutter å klage nå<3 Håper du får en fantastisk sommerferie <3

Iris Breivik

02.07.2013 kl.22:27

Service er virkelig noe som er viktig, og det burde være spessielt viktig for dem som jobber innenfor service-bransjen. Skjønner at dårlig service er frustrerende, det syns jeg selv også!

Noe jeg liker spessielt lite er hvordan noen merker som ikke er så veldig 'annerkjent' kopierer designet til et høyt annerkjent merke innenfor motebransjen. jeg er fullt klar over at det alltid kommer til å være slik, og at ikke alle greier å komme opp med en orginal ide, men likevel, når de lager nesten en eksakt kopi av et annet mer annerkjent merke blir jeg bare litt frustrert. Det er kanskje litt teit, men det er hvertfall min mening.

Frida

03.07.2013 kl.11:22

Noe som irriterer meg mest her i verden er folk som går treigt! På flyplassen for eksempel... HALLO! Fire stykker som går i en sneglefart og stenger for alt og alle. Jeg må bite tenna godt sammen for ikke å dytte til dem! Off..

Karoline E.N

03.07.2013 kl.22:13

Aloha :) HAHA!! Jeg kjenner meg så igjen på mye av det du skriver..

Folk som skal først ut av t-baner, busser, fly osv er så irriterende. Det skulle nesten tru at dem dør om dem er der 5 min ekstra. Gud så irriterende, skjønner ikke folk at de fleste vil ut så fort som mulig? Men allikevel skal dem presse seg på, hoppe over seter bare for å komme seg først ut. AHH! Også kan jeg irritere meg sykt om jeg har stått i kø i 5-10 min også kommer det en som hopper frem i køen og sniker! Da kan j lett bli irritert. Og jeg kjenner meg igjen på så mye du har skrevet.. Blir nesten irritert bare tanken, mens jeg sitter og skriver her nå. Hehe!! Jaja :)

AMALIE MARIE!

04.07.2013 kl.12:29

haha, du er søt når du er sint! Men skjønner frustrasjonen din!

Rakel

06.07.2013 kl.11:56

Apropo sandstrand - hvor i Spania skal du? :) Hvis du er i nærheten av Benidorm, kan jeg anbefale stranda i Altea siden det er steinstrand! Og da er du også en 10 minutters spasertur til kirkeplassen hvor det er SÅ koselig. Fult av restauranter hvor så å si alle har egen takterrasse hvor man kan sitte å spise imens man har en nydelig utsikt. Anbefaler Pizza restauranten "Pizzeria El Castell" - hvor de har dødsgod pizza! Er også en bar rett ved kirka som har kjempegode mojitos!

Iselin

09.07.2013 kl.13:24

Hahaha, ler meg i hjæl hver gang du skriver om RyanAir! Aldri flydd med de, og ikke har jeg så spesielt lyst heller ;b Sandstrand er dritt, ja.. Men har du fin utsikt og vannet er helt herlig er det bare å ta med en tom flaske og fylle med vann og helle over føttene etterpå (i allefall om du har solseng) :) Men ja, til å klikke av! Russere klikker jeg av. Kommer bort til deg i syden eller hvor enn du er og spør om noe på russisk, og klarer faen ikke si ett eneste engelsk ord.....

Ida Kristiansen

18.07.2013 kl.22:12

Helt ENIG med sanda på stranden.. Var nettopp i Spania selv, og det ble bassengkanten på oss for å si det sånn! FORRESTEN, så jeg deg og Dennis på La Marina kjøpesenteret i Benidorm!!! Jeg hadde tenkt til å gå bort til deg og si jeg er en følger, og hvor utrolig flink og ærlig jeg syntes du er med bloggen din! Men du gikk så fort ut igjen så da fikk jeg ikke gjort det.. Men da vet du det nå, stå på og keep up the good work!!! :-) :-)

Skriv en ny kommentar

hits