DAY 25 - HVA DU VILLE GJORT MED EN LOTTOGEVINST PÅ 20 MILL.

Hei igjen, darlings ♥

Da har vi allerede kommet oss til dag 25 i challengen, og i dag skal jeg fortelle dere hva jeg ville gjort med en lottogevinst på 20 mill. Herreguuuud så mye penger vi snakker om her, og selvom jeg ikke spiller lotto, så er jeg liksom helt skråsikker på at det er jeg som en vakker dag kommer til å stikke av med premiepotten. Det er så rart det der, at alle har troen på å vinne, selvom vinnersjansene er minimale og da særlig for de som ikke engang spiller. Hahah. 

Anyways, når jeg vinner de millionene er det først og fremst én ting jeg skal kvitte meg med, og det er gammel gjeld. Få renset opp i økonomien, og få betalt ned resten av det som står igjen etter at jeg solgte leiligheten min i Bergen med et stort tap, da finanskrisen herjet som verst. 

Jeg hadde satt av store deler av summen inn på en egen reisekonto, siden jeg tross alt elsker å oppleve verden, og ingenting er bedre enn å kunne reise, oppleve, spise, shoppe og kose seg på tur, med en lommebok som ikke tar skade av å bli med på moroen. Jeg hadde reist til alle verdens kontinenter, spandert en sinnsyk feire på alle mine venner, gamblet i Vegas, shoppet i New York, slappet av på Bahamas, flyttet til Hawaii, opplevd Tokyo og levd livet til det fulle. 

Jeg hadde selvfølgelig også investert i bolig, og leilighet i Oslo hadde stått øverst på kjøpslisten. Deretter hadde jeg kjøpt en hytte i Hemsedal, kanskje en hytte på sørlandet, og innredet hyttene med freshe farger. Jeg hadde donert penger til forskningen på MS, og hadde en kur for nettopp MS vært til salgs, hadde jeg betalt for dette med det samme, da min kjære fine mamma sliter med denne sykdommen. Jeg hadde gitt penger til veldedige formål, betalt inn et stort beløp til fadderbarnet mitt, finansiert drømmene mine, satt resten inn på en høyrentekonto, og øremerket pengene med "fremtiden". 

Tenk så deilig å aldri mer måtte bekymre seg for det økonomiske, og for å være helt ærlig så kunne jeg ikke vært mer uenig i ordtaket "du kan ikke kjøpe lykke for penger". For det kan man nemlig... I aller høyeste grad, og da må jeg bare slenge til "anyone who tells you money can't buy happiness, doesn't know where to shop"! Helt seriøst, har man en sunn og stabil økonomi er det faktisk bittelitt lettere å være lykkelig, enn hvis man lever på minus-siden. Punktum! 

Nå er jeg skikkelig spent på hva dere ville gjort med 20 mill... Tell me, tell me, tell meeeeee!

SMASK ♥

18 kommentarer

Navn

19.06.2013 kl.17:27

Heei <3 så kult!

du har du forsatt kontakt med de ifra ph ?

har du tenkt og melde deg på igjen neste år ?

elsker bloggen din og stilen din <3

Oda Ulrikke

19.06.2013 kl.17:27

nå er jeg såpass ung at gjeld har jeg ikke, så hvis jeg hadde vunnet de nå ville jeg brukt de på å reise verden rundt med kusina mi, shoppe masse fint og kost meg med livet! <3

Lill Falch <3

19.06.2013 kl.17:32

Det har jeg faktisk tenkt på, selv om jeg ikke er gammel nok til å spille i lotto enda. Først vill jeg betalt ned mamma sin gjeld, så mormor og tante sin (hvis de har). Jeg hadde spart 10 mill, og brukt resten til å reise rundt og hjelpe fattige rundt om i verden. Det har alltid vært en drøm å gjøre verden litt bedre, men jeg føler ikke det å donere masse penger hjelper, jeg vil dra til et land og hjelpe til personlig :)

Helene Sofie

19.06.2013 kl.18:28

Bestefaren min selger huset sitt nå for 25 mill, jeg kan spørre om jeg får 20 :)

Hehe, bare tuller

Jeg hadde kjøpt så mange leiligheter/hus som mulig, leid ut alle, og levd på inntektene fra de forskjellige boligene resten av livet! Hehe (og gitt litt penger til veldedige formål og kanskje litt til mams og fattern :))

Liza

19.06.2013 kl.19:47

I truly think money can buy happiness, yes.

What I would do?

Buy a house with a BIG yard so my dog can ran as hard as he wants.

Go on a vacation 5 times a year.

Buy an apartement in New York.

Take my family and friends on vacations.

Go out for dinner at normal restaurants, and when I have a good waitress I'm going to tip them 1000 euros (or dollar, depends on if I'm my apartment in New York or in Holland haha).

Give to charity.

Give my friends and family the birthdaygifts what they want.

I can make this list sooo long haha, but this is enough for now.

X from Holland.

Tina Bolstad

19.06.2013 kl.19:48

Ååå, det hadde vært en drøm! Å kvitte seg med gjelden er jeg sikker på at nesten alle voksene ville ha gjort. Og selvfølgelig skaffet seg hus/leilighet.

Jeg håper på at du vinner en gang. Hadde vært så utrolig moro å høre om alle de magiske reisene, hytte turene, fått sett alle nye fargerike møbler og klærne som du kommer til å kjøpe. Hadde blitt kjempegøy!

Jeg er jo enda litt ung så jeg har ikke noe gjeld eller leilighet.. Jeg hadde nok spart veldig nesten alt, men jeg hadde selvfølgelig da kunne kjøpt alt jeg peker på. Det hadde vært en utrolig digg følelse det, tenk å kunne få kjøpt nesten alt du vil ha, herlig! Ellers når jeg blir eldre kommer jeg nok til å bruke penger på en leilighet i Oslo, reise til fantastiske steder, shoppe til jeg ikke vet hva jeg ønsker meg lenger (nei vent, det hadde blitt litt kjedelig kanskje) og egentlig bare nyte livet FOR ALLTID! <3 jo, i selvfølgelig kommer jeg nok til å donere bort litt også :) jeg vet ikke hva MS er, men det er utrolig trist å høre at mammaen din har det, men veldig fint at du kommer til å donere penger til dem som forsker på det. Håper virkelig det går bra med mammaen din, det er helt grusomt når slike ting skjer med våre nærmeste (eller noen i det hele tatt).

Jeg har troen på at jeg en dag kommer til å vinne, jeg :) du er ikke den eneste! Jeg skjønner jo ikke engang hvordan Lotto fungerer, men troen har jeg vettu ;) det å si at penger ikke gjør deg lykkelig er jeg helt uenig i, når jeg kjøper noe eller får penger blir jeg jo lykkelig? Det å vite at du har masse penger til shopping og reising gjør vel ikke noen trist vel? Tror ikke det!

Håper du har en super dag, Kristin <3 masse, masse, masse kjærlighet fra meg

Tina Bolstad

19.06.2013 kl.19:55

Ååå, det hadde vært en drøm! Å kvitte seg med gjelden er jeg sikker på at nesten alle voksene ville ha gjort. Og selvfølgelig skaffet seg hus/leilighet.

Jeg håper på at du vinner en gang. Hadde vært så utrolig moro å høre om alle de magiske reisene, hytte turene, fått sett alle nye fargerike møbler og klærne som du kommer til å kjøpe. Hadde blitt kjempegøy!

Jeg er jo enda litt ung så jeg har ikke noe gjeld eller leilighet.. Jeg hadde nok spart nesten alt, men jeg hadde selvfølgelig kjøpt veldig mange ting som står på ønskelisten eller ting jeg ser som jeg liker. Det hadde vært en utrolig digg følelse det, tenk å kunne få kjøpt nesten alt du vil ha, herlig! Ellers når jeg blir eldre kommer jeg nok til å bruke penger på en leilighet i Oslo, reise til fantastiske steder, shoppe til jeg ikke vet hva jeg ønsker meg lenger (nei vent, det hadde blitt litt kjedelig kanskje) og egentlig bare nyte livet FOR ALLTID! <3 jo, og selvfølgelig kommer jeg nok til å donere bort litt også :) jeg vet ikke hva MS er, men det er utrolig trist å høre at mammaen din har det, men veldig fint at du kommer til å donere penger til dem som forsker på det om du vinner engang. Håper virkelig det går bra med mammaen din, det er helt grusomt når slike ting skjer med våre nærmeste (eller noen i det hele tatt).

Jeg har troen på at jeg en dag kommer til å vinne, jeg :) du er ikke den eneste! Jeg skjønner jo ikke engang hvordan Lotto fungerer, men troen har jeg vettu ;)

Det å si at penger ikke gjør deg lykkelig er jeg helt uenig i, når jeg kjøper noe eller får penger blir jeg jo lykkelig? Det å vite at du har masse penger til shopping og reising gjør vel ikke noen trist vel? Tror ikke det!

Håper du har en super dag, Kristin <3 masse, masse, masse kjærlighet fra meg

Ingelin Rystad

19.06.2013 kl.20:06

Oi 20 millioner er sykt mye penger, hadde jeg vunnet så mye hadde jeg nokk kjøpt meg leilighet og flyttet ut tenker jeg :P ellers hadde jeg brukt resten på å reise <3<3

Julie

19.06.2013 kl.21:09

Elsker at innleggene dine nå om dagen er så lange og morsomme! Jeg ville nok ha brukt pengene på mye av det samme som deg! Å reise rundt i hele verden og oppleve masse nytt! Hadde også syntes det hadde vært utrolig gøy få reist ned til fattige strøk og hjulpet dem :) digger challengen din!! Stå på videre fina! <3

Marie

19.06.2013 kl.21:11

Jeg er ganske ung enda, men jeg hadde vel brukt pengene til språkreise kanskje? Har så utrolig lyst til å oppleve verden og ikke minst USA! Hadde nok tatt med meg mine nærmeste venner <3 dratt på mye shopping å bare kose meg! Hadde kanskje tatt med meg min kjære familie på tur! Maldivene kanskje?;) ihvertfall så hadde jeg reist rundt i verden med familie og venner og bare kost meg gløgg i hel! <3

Aurora Marie

19.06.2013 kl.21:36

Jeg har nok ikke mer samvittighet enn å gi ihvertfall halvparten til trengende. Kanskje reist rundt i verden og hjulpet folk?

Og restene ville jeg brukt på klær, shopping og reiser. Masse moro! :) Og spart pengene til en super leilighet til der jeg skal slå meg ned (ihvertfall i noen år) om ett år eller to. :)

Mia Tønder Pettersen

19.06.2013 kl.22:55

Jeg er helt enig med deg Kristin! Jeg ville satt av masse penger til reising, donert til trengende, kjøpt meg hytte og hus og bare levd livet! :) Og ja man kan faktisk kjøpe seg litt bedre lykke. istedenfor å gå å sikle etter en dritfin veske i evigheter for å få råd til den er det bedre å bare kan kjøpe den med en gang den er i butikken :)

Foresten så er jeg også enig med deg i at OPI negellakkene er best. Ferdig med det :D

Ha en fin kveld videre<3 Klem!

19.06.2013 kl.23:01

Check it out :) bare godt ment seff!

http://www.youtube.com/watch?v=NEOoa6Q4Bds

http://www.youtube.com/watch?v=OjNWI65jhA0

Navn

20.06.2013 kl.00:46

Betalt kreftkuren til bestemor

Renate Kjellevold

20.06.2013 kl.02:21

hadde eg vunne såpass mykje penga hadde eg betalt for eit nytt hus til foreldra mine, siden vårt er veldig.. gammal, dårlig isolert osv:) så hadde eg flytta til London, og gjort ALT for å klare å bli stylist! prøvd å reist litt rundt, spesielt til dei plassane eg helst har lyst å reise til. hadde og gitt til veldedighet, og til forskning på ms og kreft! ms, fordi eg veit om folk som har det - og eg sjøl har lyst å vite meir om det, og vil at dei som slite med det skal kunne bli bedre.. og kreft, fordi det er forferdelig - og eg mista min aller nærmaste person av det.

Maria Mathiassen

20.06.2013 kl.10:54

20 mill ja, det er ganske mye. Først ville jeg gitt mye til fasderbardet mitt og til UNICEF. Så ville jeg lagt av godt over halvparten på sparekonto (til bolig, studie og senere i livet). Jeg ville også lagt noe på en reisekonto, for jeg ønsker også å oppleve verden og jeg elsker å reise. Tilslutt ville jeg gitt penger mye til kreftforeningen, slik de kan lage medisin eller bedre operasjoner. Alt for mange dør av kreft og jeg selv har mistet nær sletting av sykdommen!! Selv om dette aldri kommer til å skje er det lov å håpe :):):)

Kos deg masse i fin været, sunshine <3<3

Liza

20.06.2013 kl.11:32

Oh and I would ink my whole arm. I now have a half tattoo sleeve and don't want a whole one because of work in the future, but if you have enough money that you never have to work again, tattoos don't make a difference then :D

Karoline E.N

21.06.2013 kl.10:55

Hei :)

Åh, veldig bra det du skriver om hva du hadde brukt pengene til!

Jeg selv hadde gitt lik pengesumm til mamma og pappa, innvistert i en bolig, satt av mye på høyrenten, kjøpt meg bil, også hadde jeg reist en del! Hadde ikke gjort noe og vinne 20 mil, men den sjangsen er så liten så er vel bare noen man kan drømme om. Hehe! Men koster ikke og drømme - heldigvis <3

Skriv en ny kommentar

hits