EARLY BIRD

God morgen hotties. 

Jeg har allerede rukket å hive i meg tre kopper kaffe og sitter nå på den lille balkongen min og nyter en rolig morgenstund i soloppgang. Jeg har så mange tanker... Det har skjedd så sinnsykt mye oppi hodet mitt den siste tiden og jeg prøver nå å få en oversikt over hva som egentlig foregår. Det er så mye jeg vil fortelle dere, så mye jeg vil få ut, så mye jeg ikke kan fortelle enda, og så mye som surrer.

Dere har jo den siste tiden klaget på lite blogging og få personlige oppdarteringer, men jeg skal love dere at alt har sin naturlige forklaring. Jeg har sett at jeg har mistet noen av dere, men jeg skal love dere at ting vil bli bedre og at alle bitene om ikke lenge vil falle på plass. Når den tiden kommer, vet jeg at de aller fleste av dere kommer til å sitte igjen med en skikkelig a-ha opplevelse, og bare "say whaaaat??" Jeg gleder meg! 

Dagen i dag skal nytes til det fulle. Jeg skal møte fine venninner, mamma, få gjort unna en god del punker på agendaen, og få oversikt. Vi er langt ut i juni, det er sommer, det er en tid som skal nytes, og denne sommeren skal jeg virkelig ta meg tid til å nettopp nyte...

Ønkser dere en fantastisk dag. Jeg er så inderlig glad i dere, og ingen ting er forresten kjekkere enn at dere deler deres ville historier med meg. Takk for mange fine juicy updates omkring deres verste walk of shames. Hahahahha, så gøy å lese! 

SMASK

20 kommentarer

Ida

17.06.2013 kl.08:34

Jeg er fortsatt her Kristin, og gleder meg til du oppdaterer oss med "nyhetene". Bruk tiden du, det er tross alt deg selv som er det viktigste <3 Ha en strålende dag, i SOLA!!! :D

Liza

17.06.2013 kl.09:36

Goodmorning earlybird!

I am so curious of what you are about to tell us! Can't wait! Is it fun? Yes? When will we find out?

I would love to see some sun in my town, gosh I am still wearing a coat everyday.. Crap weather.

X from Holland <3

Maria Mathiassen

17.06.2013 kl.10:14

God morgen, vakre skjønne deg!

Jeg er en av dine trofastelesere. Jeg tror ikke du er en robot som kan oppdatere tre ganger om dagen med de innleggen, neinei. Selvfølgelig har du et liv utenfor bloggen og mye annet å prioritere. Jeg liker bloggen din og kommer til å lese den i lengre tider :D:D

Gleder meg til å høre hva du jobber på. Blir braaaa, tror jeg?!? hah

Kos deg masse i dag med venner, mor og alt annet du jobber på <3

Elisabeth

17.06.2013 kl.10:36

Ååå, skjønneste Kristin!! Jeg er en trofast leser, kommer aldri til å slutte og lese bloggen din, du gir meg såå mye inspirasjon og du er så herlig ❤ får bare mer og mer lyst til å møte deg og gi deg en klem eller smask på kinnet for den saks skyld, elsker deg❤❤

Trine Cook Espedal

17.06.2013 kl.11:07

Det er klart alle kan ha perioder der man er mindre motivert, eller har mindre tid til bloggen. Man har jo et liv ;-) Satser på at alt blir som du planlegger, og ønsker :-) Ha en strålende dag :-)

Amalie

17.06.2013 kl.11:20

Gøy med hemmelige planer :)

Det at du har "mistet" mange kan nok også ha som forklaring (for min del er det hvertfall grunnen) at det er sommer og sol, og at mange bruker mindre tid forrran pc´n og blogglesing. Jeg kommer alltid innom å leser meg opp på det som har kommet her de siste dagene, men føler da det blir litt teit å kommentere på flere dager gamle innlegg.

Klem

Ingelin Rystad

17.06.2013 kl.11:22

God morgen <3<3 Alle har jo perioder der man føler man ikke får gjort det man skulle ønsket, men ta den tiden du trenger <3<3 Er ennå her jeg <3<3

Ha en fin dag og kos dere masse <3<3

Karoline E.N

17.06.2013 kl.11:30

God morgen, vakkre deg :) vi liker bloggingen din masse masse forde, og j liker og lese uansett hva du skriver om. Du gjør dagene mer happy! Håper du får en fantastisk dag, kos deg masse masse! SMASK <3

Rikke

17.06.2013 kl.12:22

Du er god du, Kristin!

Kari-Anne

17.06.2013 kl.12:28

Vi som FAKTISK er faste følgere og attpåtil ELSKER deg og din fantastiske blogg (som er hele hjertets og livets høydepunkt) forlater deg ikke pga at du ikke kan dele hele livet ditt med oss. :)

Stå på og kom sterkere tilbake enn noen gang! <3

Klem i fleng<3

Natasha Pettersen.

17.06.2013 kl.13:03

HeiHei, Earlybird (:

Du er bare helt vannvittig kul. En av de skjønneste jentene som finnes kan jeg tørre å påstå!

Jeg mener at folk kan ikke forvente at du skal oppdatere bloggen din flere ganger om dagen til en hver tid. Det syns jeg blir feil å skal forlange.. Bare blogg når det passer deg du! Vi som er dine trofaste lesere blir her å venter tålmodig på nye innlegg, og forlater deg ikke! Alle har jo ett liv utenom bloggen, det er jo derfor vi er her i utgangspunktet. For å lese om hva du gjør hva du finner på hva du har lyst til og hva dine drømmer er. Og da kan du jo ikke sitte fremfor pcen støtt å blogge... Da må du jo ut ut ut! Stå på du jente! :) Du er helt fantastisk rå og jeg elsker bloggen din uansett hvor mye eller lite du blogger! :)

Nikita <3

17.06.2013 kl.15:19

Ha en fin dag :D

Kristine K. Bårdsen

17.06.2013 kl.16:04

Herregud så tidlig oppe du er da! Etter nesten to uker uten skole har jeg klart å snu døgnet heelt på hodet, og nå føles klokken 12 ut som om det skulle vært klokken 07.... Herlighet, er det mulig.

Gleder meg masse til å få høre om hva du har på gang :-) Det er sikkert ikke småting.. Hehe. Ha en fantastisk dag, snuppa. Klem

Oda Ulrikke

17.06.2013 kl.17:38

Jeg vil aldri forlate deg, Kristin! håper du vet det :)

gleder meg til å høre om dine hemmeligheter, men inntil videre får du ha en fortsatt fin dag, uke og sommer! <3

Cecilie

17.06.2013 kl.17:46

Sånn ca. når får vi vite dette? Du sier jo hele tiden at vi må vente, og vente enda lengre og enda mere. Vet du sånn ca. når? Er så lei av at du skriver at vi snart skal få vite det, når det tar såååååå lang tid..

Cecilie Lien

17.06.2013 kl.22:16

Beklager sen kommentering, men har sittet med hodet klistret fast i matteboken i hele dag.. Men en ting er hvertfall sikkert, er at du aldri kommer til å miste meg som leser! Personlig blogging eller ei, finner alt du skriver interessant. Gleder meg masse til å høre om hva du har gående :)

siljepia

17.06.2013 kl.22:32

Helt forståelig at du ikke blogger , så mye og om personlige ting når det er som du sier en naturlig forklaring ;) Blir spennende å følge med å se på hva som er den store hemmeligheten :)

Ha en fin dag videre , håper alt er bra med deg ;)

Karo

18.06.2013 kl.00:48

Jeg vet hva hemmeligheten er, hihi. Men skal ikke avsløre den da ;)

Digger bloggen din, Kristin!

Charlotte

18.06.2013 kl.08:12

Hei! Digger bloggingen. Observerte deg på gardermoen på peppes med en viss gammel kjenning. Turte ikke å si hei, ja følte meg litt fjortiss som 24åring som ikke turte å si hei og at jeg liker bloggen din. Kniz.. Neida, du er et friskt pust av ærlighet i denne ellers så overfladiske bloggverden :)

Cathrine Nilsen

20.06.2013 kl.19:52

Jeg har selv lagt merke til at det har vært mindre "personlig blogging" og mer reklame her den siste tiden, men jeg er her enda, og jeg har ikke tenkt å forlate! Så lenge du er her, vil jeg og være her. Dessuten så er det bedre at du kommer med produktanbefalingen og sånt en gang i blant, enn at du ikke blogger i det hele tatt. Du kan ikke dele hele livet ditt med oss, og det skjønner de fleste av oss :)

Stå på Kristin! Du er virkelig en person å se opp til. Klemmer til deg, fineste ♥

Skriv en ny kommentar

hits