FRIDAY BABY

Javel der, popstars!

Nå håper jeg alle hjerter gleder seg, fordi det er helg! Det er helg i SYDEN, og jeg har det ganske så bra, til tross for at Bettyen min har dratt tilbake til DK, Belinda leker mor, far og barn ute i gokken og alle andre sitter med fredagstacoen. Det er ikke ofte jeg dropper vin og dansing på bordene til fordel for en rolig hjemmekveld, men i dag er det altså nettopp det som skjer. Jeg, Kristin Gjelsvik, har en alenekveld hjemme, men det er faktisk helt innafor kjenner jeg. Klær skal vaskes, gulv skal skrubbes, hyller skal tørkes støv av, og kjøleskapet skal tømmes. Jeg har nemlig en lei tendens til å legge mat i kjøleskapet, men glemme å spise det, og plutselig lukter det så vondt inni kjøleskapet at jeg må åpne og lukke det i rekordfart. Så alt dette skal taes hånd om i kveld, slik at vi kan rote det til igjen i morgen, for da er det igjen duket for å åpne Gjelles Party Crib for festglade mennesker, hehe.

Nå skal jeg fortsette å kose meg her hjemme, så håper jeg dere har en fantastisk deilig kveld dere også, fineste lesere ♥

Smask og dask!

11 kommentarer

Maria Mathiassen

14.06.2013 kl.22:04

Haha, du er fin. Det må til det og rydde criben, men til syvende og sist er det ikke så ille, det verste er å komme seg opp av stolen.

Håper du får en fin fredagskveld og lykke til med ryddinga :) Du er best i test!

Oda Ulrikke

14.06.2013 kl.22:25

alltid godt med noen alenekvelder også...du får kose deg masse i ditt eget selskap Kristin! Ønsker deg en fin fredagskveld <3

Cecilie Lien

14.06.2013 kl.22:43

Selvom det er morsomt å danse på bordene med et vinglass i hånden, er det absolutt ikke feil med en alenekveld hjemme også iblant;) Blir en rolig kveld på meg også. Har så mye jeg må få gjort, men problemet er at jeg aldri kommer igang.. Haha! Kos deg med rydding av crib og stinkende matrester da, så får du ha en herlig fredag videre ♥ Haha, skjønneste Kristin!

Ingelin Rystad

14.06.2013 kl.23:03

Hahah du er så kul <3<3 Godt med alene kvelder i ny og ne :D <3<3

Kos deg <3<3 Ha en fortsatt fin fredags kveld <3<3

Nikita <3

14.06.2013 kl.23:22

Kos dere! :D

Tina Bolstad

14.06.2013 kl.23:40

Oj! Rydde og vaske isteden for vin og dansing? Må si jeg er både overrasket, men også litt stolt :) eller stolt å stolt, "Gjelsvik prøver ut nye ting; stolt" hehe! Fint med litt alenetid noen ganger også da :) du får holde deg selv med selskap og bare tenke på hvor fint det blir når du blir ferdig ;)

Du får ha en kjempefin fredag videre og nyte de siste minuttene, hahah <3 ellers så får du jo selvfølgelig ha en veldig fin lørdag også! Suss og klem fra bloggleseren din

Anita Hundseid

14.06.2013 kl.23:52

Wow sjokk Kristin! Haha måtte le litt da du sa det med kjøleskapet... Jeg har en tendens til å gjøre det samme :') håper du koser deg i ditt eget selskap da<3

Mia Tønder Pettersen

15.06.2013 kl.00:30

Det er jo faktisk deilig å være hjemme en eneste kveld for å slappe av og rydde litt :D Håper du har hatt er fin alene kveld da :)

Klem fra meg<3

Sunny

15.06.2013 kl.02:14

Hei Kristin!

Måtte bare tipse deg om Løvetannmarsjen 2013- dette er en markering, som vil belyse at det er behov for å styrke rettsvernet for overgrepsutsatte barn- en sak som utvilsomt fortjener stor oppslutning!

Onsdag 19 juni blir det Løvetannmarsjen 2013 i en rekke byer; bla. Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Stokmarknes, Trondheim, Kristiansund og Sunndalsøra.

"Vi har i den siste tiden gjennom media vært vitne til at voksne som begår overgrep mot barn, nå sist i saken om Rune Øygard, får svært lave straffer i vårt rettssystem. Dette er en stor urett begått mot uskyldige barn, som ikke har hatt noen mulighet til å forsvare seg. For barn flest fører disse overgrepene ofte til fysisk og psykisk uhelse, og tunge sosiale problemer senere i livet. Med tanke på blant annet dette, er det i dag for lave straffeutmålinger i overgrepssaker.

Det viser seg at i underkant av hvert tredje barn med en umulig oppvekst klarer seg tilsynelatende relativt bra, derfor vil vi ha med oss løvetann som symbol:

*Løvetannbarn er et sosialfaglig populærbegrep som brukes om barn og unge som klarer seg gjennom oppveksten på tross av nesten umulige oppvekstforhold med for eksempel rus, vold, omsorgssvikt og seksuelle overgrep.

Begrepet henspiller på løvetannens evne til å sprenge seg gjennom asfalt, og på andre måter overleve og blomstre tross tilsynelatende umulige vekstvilkår. * " -Tekst lånt fra Løvetannmarsjen 2013's facebook sider, her finner man mer informasjon og kan melde seg på :) Søk på facebook: Løvetannmarsjen 2013+ din by for info om oppmøte!

Hadde vært fantastisk om dere bloggere med mulighet til å nå ut til et stort publikum, ville være med å støtte opp om dette. Det viktigste er at flest mulig får høre om det, slik at det er mange som får mulighet til å delta!

ps. Jeg står ikke som arrangør av dette arrangementet- kun en ivrig støttespiller med et brennende engasjement for saken som ønsker å bidra på alle måter jeg kan komme på:)

Liza

15.06.2013 kl.14:39

Sitting at home is lovely sometimes. :)

X from Holland

Karoline E.N

16.06.2013 kl.13:34

Aloha :) åh, så du er så flink! Noen ganger må det gjøres, selv om det er kjedelig! Men litt deilig også, når alt er rent og pent! hiihi.. Du er kjempe herlig, super søt og alt er fint med deg. Klem

Skriv en ny kommentar

hits