GOOD MORNING

Fininger...

Tidlig morgenstund her på løkka. Den f**ns harde sengen tar jo knekken på nattesøvnen min. 

Men jeg må innrømme at det er deilig å komme seg tidlig opp og igang med denne fine dagen. For i dag er det lillelørdag og DET kan vi like. Betty er fremdeles i Oslo, og det er jo ingenting som er bedre enn å våkne opp til en kopp kaffe på sengen. Vi har nå flyttet oss ut på balkongen og nyter morgenstunden. Balkong er forresten LIVET, det nye livet! Kanskje det er her jeg skal tilbringe sommerferien min? Ingenting er jo bedre enn sommer i Oslo. 

Jeg får svinge meg rundt, så jeg når alt innen jeg skal møtes med mine to B`s senere. Hektisk hverdag! Noe jeg selvfølgelig liker, men jeg savner dere for tiden. Det må jeg få lov til å innrømme! Jeg vet at dere har savnet mer personlig blogging, og det er ikke bevisst at dere ikke har fått det. Det er nok desverre bare de dumme 24 timene i døgnet som ikke strekker til. Det er ikke GREIT, og det forstår jeg. Jeg lover og komme sterkere tilbake. For dere er best ♥


 

Skrives senere fininger ♥

17 kommentarer

Liza

12.06.2013 kl.09:59

Enjoy your day :) And it's ok, even if we don't get to see 'enough' personal stuff, we will always be there for you <3 Reader for life!

X from Holland

Trine Cook Espedal

12.06.2013 kl.12:29

Du får dra på Ikea eller Jysk og kjøpe en ekstra overmadrass, så blir det mykere ;-) Ønsker deg en nydelig dag :-)

Rebecca

12.06.2013 kl.12:30

Bare innom for og ønske deg en god dag :D

Karoline E.N

12.06.2013 kl.12:33

God morgen solstråle :) Da vil jeg bare skrive at bloggingen din er bra uansett hva det handler om, så lenge det er noe og lese her! Om det er et innlegg om dagen, eller 5 spiller ingen rolle så lenge det er 1 lite innlegg. Happy blir j uansett!! Håper i hvertfall at du får en kjempe knall dag og koser deg masse med betty! Hils henne.. Store klemmer fra Trysil til dere begge!

Kristiane

12.06.2013 kl.12:58

Oslosommer tror jeg er døds fint. Føler det er så chill stemning når det er varme i luften. Gleder meg til du publiserer noe personlig snart igjen. Digger de innleggene dine ;)

Tina Bolstad

12.06.2013 kl.14:00

Den delen hvor du har en så hard seng høres jo ikke noe godt ut, men det å nyte en kopp caffe med fine betty, i det fantastiske været må ha vært fint da :) det er bare å skaffe seg en ny seng/madrass, så kommer nok morningene til å bli litt mer deilige.

Jeg liker innleggene dine veldig godt jeg. Jaja, så har det ikke vært så veldig mye personlig, men syntes du er mye mer "åpen" enn mange andre. F.eks. Når du anbefaler noe i et innlegg, så er det ikke slik at du bare skriver om det produktet. Du skriver nesten alltid først hva du har gjort, hvor du skal eller hvordan du har det den dagen. Jeg syntes det er kjempekjekt å lese, for slik er det jo ikke alle som gjør :) jeg kommer ihvertfall ikke til å lese mindre eller kommentere mindre av den grunn.

Du får kose deg masse idag da, Kristin <3 kjærlighet fra meg

bethebestversionofyou

12.06.2013 kl.14:11

Alle bildene du legger ut gir meg nesten lyst til å flytte til Oslo...!? :O Jeg skjønner ikke, hehe.

Maja Romstad

12.06.2013 kl.14:41

Heia sunshine! Uff, det høres ikke greit ut med denne senga di, du skulle ha fått sponset en ny:) hehe! Men det å dele kaffe med B'ene dine derimot, du får kose deg masse med gulljentene! Og husk at du er en av dem❤

Jeg liker innleggene dine uansett fordi du forteller alltid om dagen din før du begynner med reklamen og da blir det som et vanlig innlegg! Fast leser uansett!❤

Du får ha en strålende solskinnsdag, love from me!

Kristine K. Bårdsen

12.06.2013 kl.14:57

Den sengen der høres bare ikke god ut. Kanskje på tide å skaffe seg en ny, men som du sier.. det positive er jo at du kommer deg opp tidlig og får et par ekstra timer i den travle hverdagen :-)

Ja du har blogget litt mindre personlig i det siste, men vi slutter ikke å lese bloggen din på grunn av det :-) Vi vet at du har det travelt og det er fullt forståelig at ting må prioriteres. Lite tid er nok også årsaken til litt mindre kommentering fra meg i det siste, men jeg liker jo å skriver her inne, så benytter alltid den tiden jeg har. Hehe

Du må ha en fin onsdag, Kristin! Jeg digger deg <3

Ingelin Rystad

12.06.2013 kl.17:17

Åh hærlig :D <3<3 Kjøp deg ny seng da :-) hehe

Jeg har vært på klassetur idag og ridd på hest det var sinnsykt gøy :D <3<3

Ha en fortsatt fin dag <3<3

pandamaren

12.06.2013 kl.17:19

Hei kan du pliiiiiiissssssss lage header til meg ???? Pliiiiiissssss klarer det ikke skjønner du :(

Mia Tønder Pettersen

12.06.2013 kl.17:31

Kristin, jeg er faktisk enig med deg! Bloggingen din er ikke like personlig nå som før, men det gjør ingenting ;) Så lenge det kommer fra din munn og det er du selv så mener det så går det greit :D Digger deg uansett jeg!

Love from me to you <3 Ha en fin lille lørdag <3Klem!

Cecilie Lien

12.06.2013 kl.17:44

Kjipt med den sengen ja, men som du sier, så er det jo herlig å våkne tidlig, å få litt mer ut av dagen!

ÆÆ, så deiligt å kunne sette seg ordentlig ned og skrive en kommentar her. Jeg har både vært noen dager i stvg, jobbet hele dagene og rett og slett hatt minimalt med tid. Men nå er jeg forhåpentligvis back in B :D Selvom bloggingen har vært litt mindre personlig i det siste, betyr det ikke at jeg slutter å lese og kommentere! Ha en herlig dag med B'ene dine, haha ❤

Renate Kjellevold

12.06.2013 kl.20:37

kjem aldri til å slutte å lese bloggen din, uansett! men kommenteringa mi har vert ufattelig slapp i det siste, haha!

marie

12.06.2013 kl.20:46

hei! jeg liker virkelig innleggende dine, men det blir veldig upersonelig og vanig blogging. det brgynner å minne litt om rsablogging. jeg synes du bure skrive mer personelig om dine tnaker omkring ting, ikke bare om hvor du vil reise på ferie etc. men du skal vite det at du er super blogger! jeg digger deg virkelig og det bste er at du skiller deg ut i mengden. og kan du ha en stor spørsmålsrunde? det er lenge siden sist :)

Maria Mathiassen

13.06.2013 kl.02:24

Du er virkelig fin på alle måter. Selvfølgelig har du et liv utenfor bloggen, jeg elsker å lese bloggen din, den trenger ikke være oppdatert hele tiden, men seff blir jeg glad når jeg ser et nytt positivt innlegg med freshe bilder og ditt herlige smil :D

Håper du storkoste deg i kveld med dine finee pikåååår <3

Remeber I looooove u!

Oda Ulrikke

13.06.2013 kl.20:47

traff meg! jeg er så uendelig glad i deg også Kristin! <3

Skriv en ny kommentar

hits