DAY 16 - NOE SOM ALLTID FÅR DEG I GODT HUMØR

Happy monday lovehearts! 

Til tross for at det er mandag så har ikke dette vært en så alt for kjip dag her i SYDEN!! Ikke at jeg har fått nytt solen så alt for mye, da mandager ofte byr på kontorarbeid for min del, men likevel har det vært deilig å kjenne litt på varmen.

Dagens challenge går ut på å finne noe som får meg i godt humør.  Jeg er jo en relativt glad jente, gla'laks om du vil, så det er ekstremt mye som gjør meg glad, men til tross for det kan jeg jo ha blå'mandager som alle andre, og da er det én spesiell sang som uten unntak alltid får meg til å rocke litt på rockefoten og setter humøret mitt fra low til high. Jeg vil nesten påstå å si at denne sangen her har vitenskapelig bevist at den gjør noe positivt med humøret, jeg har nemlig fått flere venninner til å spille denne for seg selv høyt hjemme i stuen dersom de har en dårlig dag, og samtlige har kommet tilbake til meg og sagt at den hjalp. Dr. Gjelsvik to the rescue!

Jeg har lagt ut denne sangen før, men nå skal jeg få alle dere deilige lesere til å bli ekstra glad i dag, så her er da låta som VITENSKAPELIG BEVIST hjelper på humøret og gjør deg GLAD. Enjoy! ♥ 

Vooooooolaaaaareeeee! Ooooh oooh! Caaantaaareee! Nei FY nå ble jeg glad her! HØR DA! Ble dere i godt humør nå eller?

Voooolaaare!! Ha en deilig kveld! Oooh oooh!

Smask og dask! 

10 kommentarer

Mia Tønder Pettersen

10.06.2013 kl.21:15

Hahah, så gøy! Sanger er det som bestandig får meg til å smilie :D Men jeg er stortsett glad hele tiden ;)

Nyt resten av mandagen! Klem <3

Maria

10.06.2013 kl.21:48

OHHMYYGOOD!! Nooo.. Da jeg leste blogginnlegget, så bare "kult, skkert en skikkelig glad sang"

Så..NEEEI!! Da jeg jobbet på en resturant så gikk den samme cden over and over again i lokalet, og den sangen her var en av dem! Meeen, jeg måtte le..masse gode minner som kom tilbake til meg! Cheerz!!

Karoline E.N

10.06.2013 kl.22:08

Alohaa :) HERLIG!!! happyhappy. Men man blir jo sprudlende bare man klikker seg inn her. Du er super herlig! KLEM

Kristine K. Bårdsen

10.06.2013 kl.22:24

VOOLAREEEE OHH OHH!!... Nei nå fikk jeg en ny sang på hjernen gitt.. Hehe. Enig med deg - dette er en skikkelig gladsang! Er det en ting som gjør MEG glad, så er det å klikke seg inn her og bare bli smittet av den positive energien din :-) DU gjør meg så glad Kristiiin!

Ha en deilig kveld, du også. Smask

Tina Bolstad

10.06.2013 kl.22:40

Åh! Nå er jeg lykkelig! Har hørt på den sangen der helt siden du tipset oss om den for en stund siden, og den har hjulpet hver eneste gang. VOOOOOLAAAARE! Oooh! Ooooh! Nå er jeg så glad og lykkelig, jeg elsker den sanger over alt på jord! <3

Ellers så får du meg veldig ofte i godt humør. Bare det å se eller lese om hvor mye du har koset deg i solen med vennene dine kan gjøre veldig mye med humøret mitt. Eller det å sitte å se på en video av deg le og kose deg gjør at jeg automatisk kommer i et godt humør :) du er så heldig som har den evnen til å gjøre andre glad, du er en skikkelig gledesspreder asså ;) hehe!

Ha en herlig kveld, søta <3 store klemmer fra meg

Maria Mathiassen

10.06.2013 kl.23:45

Ååååååå, en kan ikke annet enn å digge den dagen. Fyy for en glad låt !!!!

Du er absolutt en person som kan snu min dag fra dårlig til litt bedre. Ved å klikke meg inn på din blogg, se digg smittende smil, lese om din interessante hverdag og se de flotte bildene får meg til å smile fra øre til øre. Du er virkelig bra på alle måter og er med på å få litt farge i hverdagene samt med venner, familie og en rekke andre ting selvfølgelig. Men du er absolutt en stor inspirasjonskilde når det gjelder positivitet, klesstil og være måte. JEG DIGGER DEG, GJELSVIK :D:D

Ingelin Rystad

11.06.2013 kl.10:42

Hahah flotte greier navnet mitt kom ikke med på det forrige innlegget -.- Åh ble i godt humør av sangen :D <3<3

Nettet og tvn kom endelig tilbake igår litt over 22 igår kveld ^^

astridiengland

11.06.2013 kl.17:08

Jeg kom nettopp hjem fra jobb og var så sliten og klar i føttene. Begynte å lese div. blogger og satte på musikken din! Jeg ble faktisk kjempeglad og begynte å danse! :D haha... siden jeg nå har ny energi, så skal jeg rydde rommet :) Takk for sangen!

Charlotte

13.06.2013 kl.12:06

ÅÅh, du er herlig! Det hjalp, jeg ble i enda bedre humør :D Tok til og med ei litta sving på gulvet her, haha;)

Oda Ulrikke

13.06.2013 kl.20:18

haha, jeg ble ikke overrasket. Jeg har selvfølgelig denne på spotify, og blir like glad hver gang. Jeg har bare deg og takke <3

Skriv en ny kommentar

hits