DAY 10 - MEST PINLIGE ØYEBLIKK

God kveld i stugo!

Nå sitter jeg her i stuen og har skikkelig nerver, og angrer bittert på at jeg har lovet både meg selv og dere å alltid være ærlig her på bloggen.. for dette her blir skikkelig kleint. Men OK, la gå.

Mitt mest pinlige øyeblikk.. Å herregud. Jeg vet ikke hvordan dere er, men jeg synes fising, eller promping, er skikkelig kleint, og ikke noe man gjøre foran andre. En liten fjert foran en venninne kanskje, men ikke foran en fyr. Spesielt da ikke foran en fyr du nettopp har blitt sammen med, og ikke nådd det stadiet i forholdet enda. Dere vet, "den første fisen". Min første fis foran Dennis, er da det jeg husker som det mest kleine ever.

Dette skjedde ikke så lenge etter vi sjekket ut av hotellet i fjor, jeg var på besøk hos Dennis, alt var nytt, alt var spennende, og vi var enda i den "bli kjent" fasen av forholdet. Jeg husker at vi lekte og herjet som to barn, vi drev og kilte hverandre, løp etter hverandre, og Dennis løftet meg opp og kastet meg rundt, da han plutselig stoppet opp og rynket på nesen. "Kristin? He du fese?" sier han, og jeg kjente jo stanken som bredde seg over rommet. Da hadde all herjingen da fått den oppblåste magen min til å slippe en liten lydløs en, og den luktet ikke godt.. Hehe. Jeg ble så flau at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre av meg, så jeg bare hoppet rundt halsen hans og sa "LUKK NESEN, IKKE LUKT!!" mens han falt sammen i en helt syk latterkramp og fant prompen min søt. Det er vel slik gutter reagerer, det er nok bare oss jenter som synes det er så sykt flaut, men den første fisen den, den er bare flau, klein, og jeg kjenner jeg blir varm bare av tanken.

Skal sies at min fisehistorie ikke er like ille som en venninne av meg.. Hun slapp nemlig sin første fis foran sin daværende kjæreste mens de lå nakne i skje,  og med hennes stomp godt inntil hans kropp våknet hun av at hun feis en så hard, stor, mannlig og høylytt fis at det dirret i magen hans, for så å overse det hele og bare late som om hun sov.. hehe. KLEINT!

Deres tur, fininger! Fortell meg ditt mest pinlig øyeblikk!

Klems! 

 

32 kommentarer

Jonas

04.06.2013 kl.20:17

kommer ikke på noe som jeg har blitt sånn skikkelig flau over

Maja Romstad

04.06.2013 kl.20:30

Hahaha, åhh Kristin! Lo meg igjennom hele ¨historien¨ her jeg, men jeg er såå glad for at du er ærlig! Ser for meg Dennis ligge på gulvet, i en halv fosterstilling med det gliset og den latterkrampen! Synes jeg hører latteren hans.. åhh som jeg savner å ¨høre¨stemmen hans på tv.. Jaja! Du kan jo kansje få han med på videoblogg en gang dere møtes?

Mitt pingligste øyeblikk er vel, det kan skje flere ganger da, men det er vel når jeg ikke er med i en samtale(med voksne mennesker) men bare sitter der, og plumper utti med noe som ikke er på greip med det de snakker om i det hele tatt.. En gang satt moren min og stefaren min i stua så kommer jeg tilbake fra do, tar pcen i fanget og setter i øreproppene mine, så sier jeg noe som ikke henger på greip for fem øre.. *flaut*

Har du hatt en fin kjip mandag?

Du er en fantastisk dame Kristin, du er så positiv og måten du skriver på gjør meg så glad. Synes jeg hører stemmen din hver gang jeg leser bloggen din! Og DET er positivt Kristin. Det er den måten du blogger på som gjør meg så jævla glad! Elsker deg <3 Smask og dask til skjønneste bergenseren!

Tina Bolstad

04.06.2013 kl.20:38

HAHAHAHAH! Åh, nå lo jeg godt! Er man jente er det liksom ikke lov til å fise.. Det er så urettferdig, må sitte å holde den inne å greier.. Uff!

Jeg har opplevd masse pinlig. Alt fra det å vinke til noen som egentlig vinket til en bak deg til det å fise foran andre (har faktisk ikke prompet foran en gutt før). Det disse to tingene har tilfelles er jo det at man ikke kan "gjemme" seg fra det, man blir bare stående der og se ut som en idiot. Noe annet jeg syntes er litt pinlig er å ta feil. Det at du er så sikker på at du har rett i noe og ikke vil gi deg før den andre gjør det, men så finner du ut at du tok feil og bare synker nedover sofaen rød i trynet og helt stumm.

Jeg kommer ikke akkurat på en hendelse som er verd å fortelle, men mye pinlig har jeg opplevd.

Håper du har en fin kveld, snuppa <3 klemmer fra meg

Cathrine Nilsen

04.06.2013 kl.20:40

Hahahahahhaa! Det der var jo nesten litt søtt da.. :)

Vet ikke helt om dette er min aller største flause, men.... En gang jeg var på shopping med ei venninne, så skulle jeg gå å hente en ny genser til henne eller noe, mens hun var på prøverommet. Jeg gikk å hentet den, gikk tilbake til prøverommene og ble litt usikker på hvilket av rommene hun var på, så jeg prøvde å se under, og siden hun er mørkhudet, så jeg bare så etter et par brune føtter, og det fant jeg jo og antok at det var henne. Så jeg åpnet døra, og der sto ei helt fremmed jente/dame, og hun begynte å rope & skrike idet jeg åpnet døra. Jeg var rask å lukke den, og fant det rette prøverommet før jeg braste ut i latterkrampe. Det er sikkert maaange som har opplevd lignende, men DET var virkelig kleint!! Hahahahh....

Ingelin Rystad

04.06.2013 kl.20:44

Hahahah ler meg i hjæl x) Herregud det er så flaut

Vell det mest flaueste jeg har opplevd var en dag jeg skulle til skolen å jeg klarte å tryne rett framfor en haug med gutter fra en annen Videregående skole enn jeg går på, FLAUT.

Er så gøy å lese bloggen din siden du er så ærlig <3<3 Du er ikke som de andre bloggerne :-) <3<3

Ha en fin kveld ^^ <3<3

Noora Eilertsen

04.06.2013 kl.21:00

Dette er virkelig flaut. Jeg satt i et rom sammen med tre gutter, hvor jeg var kjempe forelska i en av dem. Vi studerte matte, og det var helt stille, til jeg prompet helt ut av det blå. Jeg bare håpte på at det ikke ble hørt, og gjemte meg i matteboka mi. Jeg er veldig sikker på at det ble hørt, og det ble en lang, klein stillhet etterpå!

uansett, kos deg resten av tirsdagen! Jeg digger deg <3

Oda Constanse

04.06.2013 kl.21:29

Jeg kjenner den jenta på bildet, hun var en venninne av meg når jeg bodde i england!

Morsomt at du forteller historien din på bloggen :D

Renate Kjellevold

04.06.2013 kl.21:54

hahahahhaha

eg feis sånn dødshøgt i eine gymtimen på barneskulen, ahhaha. det var dødsflaut

Navn

04.06.2013 kl.21:58

haha herreguuuud

husker jeg feis en gang foran en jente jeg va skikkelig redd for (liksom hun var en av de populære og kule, og jeg var medlem i tapergjengen). Aldri vært så klein før.

Flau jente

04.06.2013 kl.22:06

Mitt mest flaue øyeblikk er da jeg var på ferie. Jeg var på hotellrommet og skulle skifte bind (rommet lå åpent for utgangsdøra til rommet). Plutselig kommer det en gutt ca to år eldre enn meg, inn på rommet vårt og sier: hei hei, hvordan går det her a? han hadde gått feil, og bodde en etasje over oss. Jeg husker det var drit flaut! Og det verste var at jeg møtte han i heisen senere.. kleineste som har skjedd meg ever!

Oda

04.06.2013 kl.22:06

Mitt mest pinlige øyeblikk tror jeg må ha vært for noen år siden når jeg var med familien på en helgetur til København på danskebåten..

I løpet av kvelden så ble det jo noen drinker på båtens diskotek sammen med søster´n og hennes venninne, og selvfølgelig dansing! Dansing til de grader med en relativt kjekk fyr! Det hele endte med at jeg ble med til lugaren hans for litt såkalt "sengekos"...

Dette var jo ikke det pinligste med denne turen, det pinligste hendte kvelden etter!

Jeg satt sammen med familien på en av båtens barer, og helt plutselig kommer gårdagens one night stand og setter seg ved siden av meg på armlenet av stolen jeg satt på.. Herregud, jeg trodde jeg skulle dø av flauhet! DET VAR KLEINT!! Prøvde delvis å ignorere ham samtidig som jeg desperat prøvde å få han til å gå bort.. Jeg var temmelig rød i trynet, og måtte dra en hvit løgn til foreldrene mine som spurte hvem det var om at det var en fra dansegulvet kvelden før.

Alt jeg ville der og da var å synke så langt ned i stolen som det overhodet gikk an!

Oda Ulrikke

04.06.2013 kl.22:26

hahahahaha, herregud, så kleint! generelt det å fise offentlig er kleint og flaut og alt på en gang...

kommer ikke på noe flaut akkurat nå, men kan si fra hvis jeg kommer på noe :D hehe.

<3

Melissa Sundo

04.06.2013 kl.22:26

å kjenner meg litt igjen der. Det var på skolen i 7.Klasse da vi hadde besøk av den Japanske ambassaden og vi var pliktet til å gi et godt inntrykk. Og kvelden før hadde jeg spist bønner så magen min var helt ute å kjøre. Plutselig slapp jeg tidenes høyeste prump og hele klassen snudde seg og så på meg, og det verste var at vi satt på trapper og jeg satt akkurat i midten. Jeg ble helt tomatrød i ansiktet å prøvde å spille at det ikke var meg, men det gikk ikke så bra :P Ellers har jeg hatt øyeblikk hvor jeg har gått inn på guttedoen flere ganger mens folk så det, han ene pekte på meg og lo faktisk :P ellers hvis jeg gjør noe flaut pleier jeg bare å bruke ironi å le av meg selv, men akkurat de øyeblikkene var litt i overkant flaue

Karoline E.N

04.06.2013 kl.22:26

Aloha :D Nå lo jeg GODT - HAHAHA! Har hatt en sånn historie selv, og det er abselutt ikke morsomt i det hele tatt. Gud og man kan dø av flauhet! Jeg kommer faktisk ikke på i farta hva min kleineste episode er, så har deesverre ikke noe å dele nå. Men uansett, håper du har hatt en finfin dag. Det har jeg! Ah, nå er jeg så trøtt så trur j skal finne senga :) NATTA <3 klem

Jeanette

04.06.2013 kl.22:27

Hahaha, måtte le litt av den historien din :D

Jeg klarte å sette meg inn i feil bil en gang uten for MC Donalds, mens det satt to barn + ei dame inne i bilen.. Trodde jeg skulle dø, sa unnskyld og kom meg fort ut av bilen igjen for å si det sånn. De jeg var med på tur holdt på å le seg ihjel og jeg har fått høre den historien en del ganger etterpå :p

Benedikte

04.06.2013 kl.22:30

Mitt kleineste øyeblikk må ha vært når jeg var hos den daværende kjærestensom jeg hadde vært sammen med i bare 1 månede.. Vi lå i senga å bare kosa oss å lo.. Åsså kjente at jeg måtte skikkelig fise.. Så jeg prøvde å snu rompa mi en annen vei enn mot han for å kunne gjøre det.. Å når jeg da feis så hadde det seg sånn at jeg visste at det var tiden rett rundt mensen.. Så når jeg feis så fikk jeg mensen å blødde gjennom.. xD JEG LÅ I UNDERTØY. Å det ble en stor rød flekk på lakenet. Han holdt på å dø av latter og jeg hadde mest lyst til å synke i jorda.. ....FLAUT!!

Cecilie Lien

04.06.2013 kl.22:53

Hahhahahah, så utrolig kleint! Jeg har en fise-historie på lager jeg også, ser du! hahaha. Jeg hadde akkurat vært på leir, og kjente ikke så godt de jeg var sammen med. Vi var å badet ved et vann i nærheten, og skulle klatre opp på brygga. Det gikk helt fint, helt til jeg skulle dra opp hun ene fra leiren. Tror kanskje jeg brukte litt for mye krefter, for akkurat når jeg dro henne opp, slapp jeg deeen fisen, og hun jenta datt uti vannet igjen. Alle så hørte det datt ned i en helsikkens latterkrampe, jeg prøvde å le med, helt til jeg bare hoppet ut i vannet igjen.. hahaha herregud, mitt livs kleineste øyeblikk, og jeg blir fremdeles dødsflau bare jeg tenker tanken. Jaja, de fikk nå seg en god latter!

Sirén

04.06.2013 kl.22:56

hehe fantastisk reaksjon du hadde! Skjønner at Dennis syntes det var litt søtt!

Jeg var på tur til Elverum med min søster.. I bilen sølte jeg vann på buksa og fant ut at jeg skulle henge den til tørk baki. Vi stoppet på koppang og jeg skulle inn på bensinstasjonen. nesten før søstra mi fikk stoppa bilen så skrek ho " Vi er 1 t forsinka, du rekk ikke skola, spring inn å kjøp røyk og noe mat" Jeg tok lommeboka og iverksatte rene marathonløpet fra bilen og inn på bensinstasjonen og stilte meg andpusten i køa. "En røyk og en pløse takk" så betaler jeg og stiler meg ved disken. Mens jeg står å venter så står jeg og pripper litt, småstressa som jeg var. (bare se for dere ei jente med string som småtripper hvor rompa disser.. asså.. sjarmerende? eh.. nei. ) Så til min forskrekkelse (etter mange rare blikk) innser jeg at jeg kun står i trusa og blir knallrød! Ala Hummer! Så mottar jeg pølsa, retter meg opp i rykker og (prøver) å gå stolt ut hvor jeg ser søstra mi holder på å flire seg ihjel i bilen.. på turen hjem igjen greide jeg også å fylle bensin på en dieselbil.. not my day..

Juliane

04.06.2013 kl.23:00

Verste var faen med når jeg klarte å sette meg inn i feil bil.. Klassisk flause.. Var liten og skulle hente mi storesøster på kulturskolen. Hadde gitt henne beskjed og sprang ut til det jeg trodde var pappas bil! Var halveis snakkende inn i bilen før jeg så et spørrende ansiktsuttrykk foran meg!! Var så sinnsykt flau, men er ihvertfall noe å le av, spesielt min far som satt i bilen bak og fikk med seg hele greia... Kan leve lenge på den, haha :-))))

Juliet

04.06.2013 kl.23:29

hahaha, herregud -jeg lo! fja takk til flere slike historier!

Kristine K. Bårdsen

04.06.2013 kl.23:43

Ååh den situasjonen må bare ha føltes heelt forferdelig og klein! Men må innrømme at jeg måtte le litt når jeg leste. Haha. Du er så herlig du, Kristin. Elsker ærligheten din <3

Jeg har faktisk ikke hatt noen veldig store pinlige øyeblikk.. I hvertfall ikke som jeg kan huske! Litt småflaue ting har jeg jo selvfølgelig gjort i løpet av livet, og snart dukker det vel opp noe som topper lista.. :S

Smask

Andrea

04.06.2013 kl.23:56

Okei.. Flaueste jeg har gjort må være da jeg var hjemme hos en gutt jeg holdt på med, sammtidig som den eldre broren hans var der. Jeg syntes selvfølgelig at han var sinnsykt kjekk, så dette måtte jeg dele med min bestevenninne.. Når jeg gikk der i fra, sendte jeg en mld der det sto "broren hans var syyyyykt digg!". Men jeg klarte desverre å sende den feil, så jeg sendte det til personen jeg holdt på med og ikke bestevenninen min.. Jeg prøvde veldig lenge å snakke meg bort fra det, men man kan godt si at det funket svært dårlig! Deffinitivt det flaueste jeg har gjort..

Silje

05.06.2013 kl.01:34

Det flaueste jeg har opplevd var egentlig ikke så flaut. Var ekstremt flaut der og da, men nå er det en historie jeg forteller til alle.

Jeg hadde så og si akkurat blitt sammen med kjæresten min, så tok han meg med på en fest hvor jeg ikke kjente noen. Hadde selvfølgelig hilst på noen av dem tidligere, men det var ikke slik at jeg kjente dem. Men så var det en kompis av kjæresten der, som jeg ALDRI hadde møtt før. Vi hilste på hverandre, og begynte å snakke litt. Til slutt spurte han meg hvor gammel jeg var (det var helt stille i rommet, uten musikk), og jeg svarte "Eg e fjorten, duda?" (jeg var 17 på den tida) alle kikket på meg, inkludert kjæresten min. Det endte opp med at jeg måtte vise leg for at di skulle tro på at jeg var 17 og ikke 14.

Men tydeligvis var jeg fastbestemt på at jeg var 14, for et par mnd senere, så skulle jeg si til mamma "Herregud mamma! Skjerp deg, eg e snart atten", men det endte opp med at jeg sa til mamma "Herregud mamma! Skjerp deg, eg e snart femten"

Det verste er at når jeg lyver på alderen min og sier jeg er 14 eller 15, så tror alle på meg. Hvis busskortet mitt er tomt, og jeg har glømt å tatt ut penger til å fylle på, så sier jeg alltid at jeg er barn, og slipper å betale voksenbillett :)

Oda Constanse

05.06.2013 kl.08:51

http://moderndaymay.tumblr.com/

Her er linken til bloggen til jenta på bildet.. Check it out :-)

Liza

05.06.2013 kl.12:15

HAHAHHA I am laughing so hard right now.

victoria n giske

05.06.2013 kl.17:45

hahaha! kjenner meg igjen! utrolig gøy at du deler slike ting - digger deg <3

Maria Mathiassen

05.06.2013 kl.19:36

HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH, genialt!!!! Jeg virkelig digger deg bare mer og mer jo mer jeg leser bloggen din, du er virkelig fantastisk på alle måter :D:D

Anita Hundseid

05.06.2013 kl.20:39

Hahahahhahahahahahha døde!!! :))) når noen spørr meg om det pinligste, kommer jeg aldri på noe ille... Men noe som var litt pinlig, som jeg opplevde i dag var at treneren min ba meg om å vise en øvelse forran alle de andre, og SELVFØLGELIG klarte jeg og tryne... Det var litt kleint :S<33

Malin

05.06.2013 kl.21:11

Hahahaha, nå skal jeg fortelle deg!

Dette var den femte daten jeg hadde med min nåværende kjæreste. Tidligere på kveld hadde vi spist en 5-retters meny på Ekeberg Restaurant, og satt der noen timer, for så å gå hjem til ham.

Vi drakk litt, og begynte å bli litt brisne. Vi hev av oss alle klærne på stuen (altså, gardinene var trekt for...haha!), og var kåte på hverandre ( er jeg for drøy nå..?), og jeg så DEN ståpikken hans, så jeg måtte bare slå til. Det var første gang vi så hverandre splitter nakne, og vips, så var vi til sengs. Jeg kan tørre å påstå at det var ganske høylytt sex, og han var veldig på, og vi holdt på lenge. Jeg trodde selvfølgelig jeg hadde låst døren, og skjønte ingen fare. Vi ble ferdige i senga, og gikk ut på stua nakne. Vi skrudde på tv`n, og jeg satt oppå han, og penisen hans var nær rompa mi, og vi koste oss splitter nakne med god vin, litt nattmat, og en fin kjærlighetsfilm på TV. Plutselig kommer min bestevenninne inn døren mens vi sitter nakne i sofaen. FYFAEN SÅ PINLIG SIER JEG BARE, kan du tenke deg? Uff!!

Heldigvis begynte hun bare å flire seg i hjel, og ALLE VI TRE SATT SØREN MEG I SOFAEN SAMMEN SPLITTER NAKNE, det skal da sies at vi alle var ganske fulle. Så la vi oss, alle tre i dobbeltsengen, splitter nakne. HAHA, det er mildt sagt det verste jeg har opplevd. Hadde vært morsomt om du kunne delt denne historien og noen andre i et innlegg på bloggen! :)

~ Miriam ~

06.06.2013 kl.10:24

Jeg feis første gang jeg prøvde å ha sex, vi hadde litt problemer med å få det til i en liten seng så skulle jeg stå i den berømte doggystyle, å jah.... Heldigvsi ikke så stor, men flau var jeg!.. håper ikke denne fise trenden bare gjelder oss Bergensere :/ eneste gangen jeg ikke har funnet fising flaut forran en kjæreste var med en jeg var sammen med i nesten tre år som var litt pervers utenom det vanlge... If you know what i mean? Glad jeg ikke er sammen med han lenger for å si det slik.. ;)

Navn

06.06.2013 kl.22:09

er du sammen med dennis nå?

Anja

07.06.2013 kl.12:24

Så artig å høre på sånne historier! Kom gjerne med flere sånne!

Jeg har da oplevt en del pinlig ting.. Så typisk meg, kan jo komme med 2 pinlige øyeblikk! Den første var tebake for mange år siden venninen min og jeg var ute å shoppe, koselig det.

Vi gikk inn i en klesbutikk med 2 etasjer, vi gikk op av trappen til 2. etasje, der sto det en utstillingsdukke, det var virkelig de peneste bukser jeg lenge hadde sett, de var bare så fine, at jeg måtte ta på dem og merke hvor fine de var, jeg fortsatte med å røre disse fine bukserne, jeg gjorde det lenge.. Til slut slo det meg at dette føles ganske mjukt, jeg sa det til venninen min at det var mjukt.. og jeg fotsatte.. Så hørte jeg en flire..

GJETT HVA! Det var en jente som hadde stillt seg til som ustillingsdukke for tull.. ÅÅååå gud så fluat, jeg vart så skremt at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, jeg hadde gidd litt lyd i fra meg, når jeg vart så skremt av at jeg så det var en rigtig jente, så alle i butikken kikket på meg. Herrregud, måtte ut av den butikken med en gang, flaut.

Aner ikke hvorfor jeg egentlig skulle merke på de bukserne der, men ja det gjorde jeg altså..

Den andre var for ikke så lenge siden, det var seint om kvelden, rundt 1-tiden tror jeg, jeg hørte moren gråte, jeg gå ned til henne for trøste henne, kanskje jeg ikke skulle ha gjort det... Jeg gikk på soverommet hennes, døren sto allikevel åben... Jeg sprugte moren min hva som var galt, NEI FYFAEN, tro dere ikke at min moren min og hennes mann hadde sex, omg, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Panik og sa bare "fyfaen, husk a lukke dør å vinduer neste gang da"Jeg sprang opp i sengen min igjen og bare lå å tenkte, at dette virkelig ikke hadde skjed. De neste dagene kunne jeg ikke se dem i øjenene....

Skriv en ny kommentar

hits