DAY 9 - 5 TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

Afternoon, lovelies!

Dagens challenge gjør meg så glad, for nå har jeg hatt muligheten til å tenke gjennom nøyaktig hva det er som gjør meg lykkelig, og bare det i seg selv gjør meg lykkelig, hehe. Det skal sies at det er langt mer enn 5 ting som gjør meg happy, men dere skal ta altså få servert mine top 5, i tilfeldig rekkefølge:

1. The two B's, Betty & Belinda. Tenk at jeg har så flotte venninner da, hæ? Disse to er de som alltid står som siste oppringte på telefonen, de som alltid står som siste sendt sms, og de to som får høre alle mine crazy tanker om alt hele tiden, og de gjøre meg rett og slett bare lykkelige! Gode venner er en must have ingrediens for et lykkelig liv, og jeg er så heldig at jeg har en skokk av gode venner!

2. Party. Hehe. Dere har vel skjønt det til nå, sant? At jeg liker en god fest? Feel good musikk, topp stemning, noe godt i glasset, høy latter, og dansing ut i de sene nattetimer er noe som virkelig gjør meg lykkelig.

3. Reise! Hvis det er noe jeg elsker å bruke penger på, så er det reising. Det å se nye land, nye kulturer, (nye butikker), ny mat, ny drikke.. det gjør meg virkelig lykkelig, og jeg håper, tror og vet at jeg skal reise myyye mer i fremtiden. Det er så mange land jeg vil se, og så mange land jeg allerede har sett, men vil se om igjen! Bare tanken gjør meg lykkelig, hehe.

4. Sol! Åh, sol sol og mere sol! Våkner jeg en dag og titter ut og ser sol, ja da er dagen min reddet. Man kan da ikke være i dårlig humør når det er sooool ute, kan man vel?

5. Gode samtaler. Samtaler er LIVET! Jeg er jo en bergenser, og vi er vel kjent for å ha snakketøyet i orden, og her er jeg intet unntak. Jeg elsker å sitte i timesvis og bare fordype meg i det ene temaet etter det andre, med en god samtaleparter. Gjerne B eller B, mens vi er på party, i utlandet, i solen, hehe.

Så må jeg jo legge til en nummer 6; farger! Nå ble dere vel ikke så overrasket? Hehe. Farger gjør så mye med humøret, og det er nettopp derfor jeg velger å omringe meg i farger dagen lang. Farger er LIVET!

Men nå er jeg spent på hva som gjør dere lykkelige? Fortell meg, fineste lesere!

Peace & LOVE ♥

 

16 kommentarer

Cecilie Lien

03.06.2013 kl.17:57

Er så sinnsykt morsomt hvor mye solen faktisk kan endre humøret ditt. Man blir liksom så glad når man ser solen skinner inn gjennom vinduet når man våkner, og plutselig ble hele dagen komplett liksom! haha, gøøy :D Ellers blir jeg lykkelig av shopping (haha), reising, venner, farger og selvfølgelig en god fest, som du har nevnt her :)

Ha en herlig mandag videre♥

Liza

03.06.2013 kl.18:30

Oh I love your top 6 of what makes you happy! I'm so jealous of you having B&B, yes I do have friends, and I really love them, but there is not one where I have this amazing huge connection with that I can call my best friends, I had that when I was younger but since I got older it all fade away.. You're so lucky!

Anita Hundseid

03.06.2013 kl.18:37

Ååå så enig! Jeg blir glad av venner, når jeg får til noe, farger, familie, gode minner og selvfølgelig SYDEN!<3

Anita Hundseid

03.06.2013 kl.18:40

Og jeg glemte en ting: snikksnakk gjør meg glad!!

Terese Hagen

03.06.2013 kl.18:48

Helt enig! Venner, reise, sommer og musikk gjør meg glad <3 Kan du lage et nytt innlegg om hvilke redigeringsprogram du bruker?

Tina Bolstad

03.06.2013 kl.19:01

Alt på din liste står allerede på min, men fordi jeg ikke gidder å ramse opp akkurat det samme som det du har tatt, tar jeg noen punkter som du ikke har :)

1. Du gjør meg lykkelig. Du er en skikkelig solstråler og en gledesspreder alle blir glad i. Jeg blir så inspirert over hvor glad du er og fantatisk personlighet du har. Jeg kan ha en dårlig dag, å bare det å titte innom bloggen din, se alle de nydelige fargene og det perfekte smilet ditt, ja det gjør meg lykkelig.

2. Det å se andre lykkelige. Jeg kan fort bli veldig påvirket av andres humør, det vil si at er det en venn av meg som har en skikkelig bra dag og er glad, da blir jeg også veldig glad. Det er også mye av grunnen til at jeg ikke liker å være med sure og negative folk (eller hvem vil vel egentlig det?).

3. Sommer. Det ligger jo litt i det med sol da, men åh, så delig det er med sommer! Absolutt alt er bra med sommer. Det er ferie, sol, du slipper å stresse, du har masse tid til å være med de du er glad, liste bare går og går...

4. Inspirasjon/deg. Jeg elsker inspirasjon og får det over alt! Det er der farger kommer inn i bildet, det å se sterke farger på Bl.a bilder, steder og klær, ja da blir jeg så glad, noe som fører til at jeg blir lykkelig.

Jeg kommer ikke på flere akkurat nå, men du fikk ihvertfall 4 punkter da :)

Du får kose deg videre, Kristin <3 Suss og klem

Belinda Jakobsen

03.06.2013 kl.19:27

DU gjør MEG lykkelig

Ingelin Rystad

03.06.2013 kl.19:31

Åh :D <3<3 Det som gjør meg lykkelig er

1. Vennene mine :-)

2. At det er sol å fint vær ute <3<3

3. Å lese bloggen din gjør meg glad og lykkelig :D

Og masse annet <3<3

Ha en fin kveld <3<3

Maria Mathiassen

03.06.2013 kl.19:36

Sier det igjen og igjen, elsker denne challengen din. Det å lese noe annet enn det vanlig du skriver, det overfladiske, så følger jeg jeg blir bedre kjent med deg når du skriver slike innlegg. Du er virkelig heldig som har så mye bra i livet ditt. Vær taknemlig for det. For det er ikke en selvfølge!

Jeg kunne ikke vært mer enig i det du skriver. Så venner og familien min står absolutt langt opp på toppen av lista, sola er kronet som nummer to, god mat og drikke er viktig for et matbrak som meg, reise gjør meg glad (gjøre litt annet enn man gjør hver dag) også baller det på seg en rekke andre ting. Snikk snakk gjør meg også glad, gleder meg :D:D

Ha en fantastisk kveld, solstråla <3

birgitte

03.06.2013 kl.19:48

I dag er jeg veldig lykkelig for temperaturen ute er ENDELIG under 20 grader!! Regn, kaldt og tåke! Ja, jeg er rar^^, men det har virkelig vært for varmt oppe i nord!!

Gode venner, fantastisk familie, min lille mops Dexter, pepsi max, atkins kokkos sjokolade, en god film/bok på sofaen, musikk<3 (kan hjelpe på uansett humør), konserter+++ er mye såm jør meg glad:D

Og du er jo ikke akkurat en som gjør mennesker i dårlig humør<3

Vibe Amundsen

03.06.2013 kl.20:33

1. Å vite at jeg har utrolig mye å se fram til!

2. Å vite at jeg har verdens beste venner som er der for meg uansett hva det skulle väre, og som jeg kan prate med alt om!

3. MUSIKK!!! Det må väre den tingen som gjör meg mest lykkelig i hele verden, går ikke en dag uten at jeg hörer på musikk!

4. Konserter og festivaler!! Er det et sted du finner lykkelige og glade mennesker må det väre her. ELSKER stemningen på konserter og festivaler, finnes ikke noe bedre!

5. Reise og oppleve nye ting!! Finnes ikke noe bedre å bruke penger på!

Melissa Sundp

03.06.2013 kl.21:02

det er så mye som gjør meg glad :)

1. God mat, sjokolade, is og godteri, kan sitte å spise flere liter is og flere sjokoladeplater uten å bli kvalm, ååå elsker god mat og mye godteri :D

2. Trening, elsker å trene <3 det er selvfølgelig helt jævlig der og da, men den følelsen etterpå er helt magisk, også får man sovnet fortere :D

3. Neon farger og solbrun hud, synes det er så fint :D

4. Sandstrender og lyseblått hav.

5. En god karakter på noe jeg ikke la så mye arbeid i, hahhaha

6. Hyggelige kommentarer :)

7. Høy musikk

8. Shopping! Komme hjem med et nytt og fint klesplagg uten å bruke opp alle pengene. Elsker det <3 så pleier jeg alltid å forestille plagget i hodet mitt om hva jeg kan kombinere det med osv. Også gleder jeg meg alltid til skolen etter det så jeg får godt i det nye plagget. Det er helt sykt hvordan det løfter humøret på en dårlig dag.

and the list goes on.

Ellers så kjenner jeg meg en del igjen fra din liste :)

Ha en fin kveld Kristin <3 <3

Maja Romstad

03.06.2013 kl.21:02

Jeg er veeeldig enig med disse punktene dine! Jeg må nesten ramse opp mine uten og utdype så mye som du har gjort, hehe :)

1. Vennene mine-de er alltid der❤

2. Deg-du betyr like mye som vennene mine❤ tenk det du!

3. Sommer og sol-jeg blir såå glad av sol og varme, ja sommer❤ sommer er LIVET!

4. Snikk Snakk- eelsker det! Ingen mandag uten!❤

Ja, dette var noen av punktene som gjør meg superglad❤

Ha en herlig kveld!

PS: sorry for sen kommentering, men du vet grunnen sant? Flott!

Cathrine Nilsen

03.06.2013 kl.21:29

1. Sommer, sol og ferie! Som du skrev; det første jeg gjør når jeg står opp er å se ut vinduet, og er det sol gjør det dagen min automatisk 100 ganger bedre. Det å kunne sove lenge, solbrun hud, sommerklær, alt med sommeren er bare herlig! Minus alle insektene da.

2. DEG! Du og bloggen din gjør meg lykkelig! Enkelt og greit. Også Snikk Snakk da, og Belinda :)

3. Nå høres jeg sikkert ut som verdens største sofagris eller noe, men de gangene det skjer noe på skolen, som gjør at vi ikke kan ha gym, da blir jeg lykkelig. Hahahah!

4. Vennene mine og familien min. Kunne ikke levd uten dem.

5. Når jeg får gode karakterer på skolen. Tidligere var jeg veldig umotivert og gjorde helt klart ikke mitt beste på skolen, noe som resulterte i ganske dårlige karakterer. Men nå i det siste har det blitt mye bedre, og gode karakterer gjør meg glad!

And the list goes on... Er så mye å være glad for her i livet :)

Oda Ulrikke

04.06.2013 kl.00:10

jeg kunne ikke vært mer enig! sånn bortsett fra at jeg ikke er venn med B & B, men jeg har veldig mange andre gode venner :D

<3<3

Karoline E.N

04.06.2013 kl.13:08

Aloha :) Æh, masse der som gjør en lykkelig!

1: Mine bestevenner (hva skulle man gjort uten dem?)

2) En god fest tar aldri feil, god musikk, godt drikke å herlige mennesker

3) Kjæresten min

4) SOMMER <3 ELSK

5) BLOGGEN DIN!! Redder alltid en dårlig dag.

Stor klemklem

Skriv en ny kommentar

hits