DAY 8 - DRØMMEMANNEN

God kveld fininger 

Dere henger enda med på 40 Days Challenge eller? Ja? Flott. For i dag er det beskrivelse av drømmemannen som står for tur.. og her har det nesten overrasket meg hvor få "kriterier" jeg har. Mange av de jeg kjenner går enten kun for blonde gutter, kun for mørke gutter, kun for høye, kun for lave, kun for de med muskler, and the list goes on.. For meg er det viktigste at fyren får meg til å le, og at vi har god kjemi, og har man det, så bruker liksom resten å komme naturlig. Men jeg skal likevel ikke legge skjul på at masse tatoveringer og en laidback stil er noe jeg gjerne har hatt en tendens til å falle for. Hehe. Jeg synes det er så sexy! I tillegg er det selvsagt viktig for meg at han er mann, at han kan sette meg litt på plass og ha kontroll på tingene. Det liker vi vel alle? 

Men se da.. åh, hvis ikke det er sexy med menn i tattoveringer så vet ikke jeg! Hehe.Hva med dere, rockstars? Hvordan vil dere beskrive "drømmemannen"? 

Smask på dere! 


18 kommentarer

Tina Bolstad

02.06.2013 kl.20:52

I løpet av disse 2-3 årene har personligheten blitt bare mer og mer viktig for meg i en gutt. Jeg husker det at før var det liksom kun utseende som telte og da spilte det ingenrolle hvordan han var som person. Men heldigvis forandret ting seg og jeg har etter den tiden aldri "falt" for noen etter bare utseende. Om jeg måtte ramse opp de viktigste tingene jeg ser etter i en gutt, måtte nok det blitt: at han får meg til å le, til å stole på, er ærlig og skal det være èn ting jeg ser etter i utseende må nok det være at han har en litt kul/laidback stil, det blir jeg veldig tiltrekket av :)

Men hallo, tatoveringer er jo selvfølgelig et must på en gutt/mann. Syntes det at en tatovering kan bety så mye på en person, stilen blir på en måte helt forandret..

Håper du har en fin kveld, Kissin <3 stor god klem fra meg

noraerdal

02.06.2013 kl.21:03

En gutt man kan stole på, og være 100% seg selv med. En man kan le sammen med, og bare ha det perfekte forholdet alle drømmer om. Nå på min alder er det ingen gutter med tattoveringer, men han jeg ender opp med og skal dele resten av livet mitt med ,hadde det slett ikke skadet med en tattoveringsarm eller to! Tror jeg faller mest for gutter med solbrun hud,brunt hår og brune øyner. En typisk surfegutt man lett kan finne på Hawaii f.eks. GLEDER MEG TIL 20-ÅRS ALDEREN!

Når trekker du vinneren av månedens leser, skjøønne deg? <3

Maria Mathiassen

02.06.2013 kl.21:09

Det viktigste for meg er at de er har et godt hjerte, er omtenktsomme og har en god personlig. I tillegg må vi ha en god kjemi som du sier. Ellers må han ha fine øyner og være høyere enn meg og få meg til å le. That`s it! Er egentlig veldig åpen for det meste, tror det fort kan bli litt vanskelig om man har et eksakt bilde av hvordan drømmemannen ser ut. Tror det faller seg litt naturlig jeg :D

Håper du får en superduper fin kveld! Nyt de siste timene, i morgen er det mandag .... SNIKKSNAKKMANDAG!!!!! Kos deg <3<3

Liza

02.06.2013 kl.21:10

Oh my dreamman is the man I'm living together with right now. And YES Kristin, he is FULL WITH TATTOOS. Both his arms are full untill his wrists and his belly and back. And now he is starting on his leg.. But uhhh yes he also has a great personality off course, and I can laugh with him, and that is most important. <3

Karoline E.N

02.06.2013 kl.21:39

Aloha :) Tattoo på menn er så DIGG. AH! HERLIG HERLIG. Men ja, nå er ser j veldig mye etter herlig persjonlighet, god kjemi og at han får meg til å le! Nå har j samboer, som jeg har hvert sammen med i 2 år, og vi har det helt fantastisk. hehe! SMASK

Pernille

02.06.2013 kl.21:45

Det viktigste er vel at fyren er snill, omtenksom, ærlig, 110% til å stole på,hyggelig mot meg og andre og at jeg kan le med han og være 110% meg selv! På utseende foretrekker jeg brunt hår, blåe øye, kort hår med voks :)) og at han bruker parfyme!!

Jeg er da bare 14 år så dette er jo en flott beskrivelse av "fjortisdrømmegutten", spesiellt beskrivelsen av utseende!

Ha en strålende dag i morgen snuppa! Du vet at jeg digger deg❤ smask❤

Ingelin Rystad

02.06.2013 kl.21:45

Han å være høy og kjekk og ha bra personlighet, hyggelig, grei og ikke mint lett og snakke med :D <3<3 Han må også være kjærlig og omtenksom og ta deg for sånn du er.

Tatovering er litt sexy da :D <3<3

Ha en fin kveld <3<3

birgitte

02.06.2013 kl.22:03

Personlighet er utrulig viktig! Er han kjedelig,null humor og bare sur så er det big turnoff! Jeg liker en skikkelig mann! en som ikke bruker mer tid foran speilet enn jeg men samtidig bry seg litt om utseende,litt muskler,gjerne skjegg,TATTOVERINGER,skikkelig rocka stil,gjerne med sorte jeans ,boots,band tskjorte osv! Dave Grohl,James Hetfield type;D men synes også Stian Blipp er DEILI!!

Vibe Amundsen

02.06.2013 kl.22:11

En man kan kalle sin kjäreste, men også bestevenn. Det er viktig at man kan väre 100% seg selv med personen, og at man får hverandre til å le. En annen ting som kanskje er litt rart, men ganske viktig for meg er at vi har lik musikksmak, faller ofte for gutter med lik musikksmak som meg selv. Det skader heller ikke med tattoveringer og en laidback stil!

Oda Ulrikke

02.06.2013 kl.22:27

høy, mørk, masse tatoveringer, definerte muskler, snill og omtenksom, en som kan snakke om "jenta si" blandt kompisene sine. Og det er egentlig det :)

Cecilie Lien

02.06.2013 kl.22:38

Det viktigste er jo såklart personligheten, at han er ærlig og at man har god kjemi. Den deilgste følelsen er vel når man bare kan slappe helt av i hverandres selskap, og føle seg trygg! En gutt som i tillegg til å være kjæresten din, også kan være en bestevenn synes jeg også er utrolig viktig. Utseende spiller vel egentlig ikke så stor rolle, men det er jo selvfølelig ting man faller lettere for enn andre. Gutter med tatoveringer, laidback stil og litt halvlangt hår så det stikker litt ned under luen er så digg!! haha, åhh. Skikkelig gøy med litt guttesnakk i denne challengen altså!

Ha en fantastisk kveld videre, fineste ❤

Anita Hundseid

02.06.2013 kl.22:44

Jepp henger fortsatt med, dette er jo kjempe gøy!<3 vet ikke hel hvordan jeg ville beskrevet drømmetypen, men personligheten MÅ være bra, og blir ikke akkurat lei meg om han er godt trent :P

Navn

02.06.2013 kl.23:34

Hørtes ut som dennis dette her!:-)

Mia Tønder Pettersen

02.06.2013 kl.23:42

Jeg er helt enig med deg i at de må ha litt tatoveringer, men for mye det liker jeg ikke! Høres egentlig ut som om at vi har samme smak på gutter :)

Håper du har hatt en like fin søndag som meg! Jeg hadde nemmelig konfirmasjon i dag, det var kjempe koselig<3

<3klem!

Johanne

03.06.2013 kl.17:53

åfyfaen, kunne ikke blitt mer enig. perfekt mann; høy, mørk og en eller flere store tatoveringer. selvfølgelig må han være mann og ikke en liten pussy, og snill :)

Rebekka

03.06.2013 kl.19:36

Aner ikke før jeg møter han :) Men i min fantasi (siden jeg aldri har hatt kjæreste) er han en livsglad person som jeg skal ha syyykt god kjemi med! :D han er passe høy, mørkt hår.. eller lyst.. spiller ingen rolle egentlig x) det at han er kristen er noe han må være da, siden jeg er det selv og vil ha noen med samme tro som meg selv :) ellers.. snill, omtenksom, handyman, DÅRLIG humor (som meg selv..haha) og en fordel at han kanskje kunne vært litt system-menneske ;) liker selv å ha system på ting, og tenker at det kan bli veeldig slitsomt med en sofagris! x) Liker gutter som er ryddige av seg.. pluss god hygiene og god klessmak! :)

Cathrine Nilsen

03.06.2013 kl.21:12

Hm... Det viktigste i et forhold er jo selvfølgelig at man har god kjemi, at man har det gøy sammen, osvosv. For meg har ikke utseende så mye å si, men foretrekker kanskje gutter med brunt hår og brune øyne. Men møter jeg en gutt med blondt hår og blåe øyne, som jeg får skikkelig god kontakt med osv, så ville jeg selvfølgelig ikke brydd meg om hårfarga. Det viktigste er at jeg kan være meg selv 100% rundt han, at han får meg til å le, at han er til å stole på, og at han kan være like rar som meg til tider. Hahah. Også tatoveringer da... Siden jeg bare er 16 er det ikke akkurat normalt for gutter på min alder å ha kroppen dekket av tatoveringer, men tatoveringer blir nok helt klart et must i framtiden.

Amalie

11.06.2013 kl.21:45

Min drømmemann må også ha en laidback stil. Elsker gutter med "skate" klær som obey og sånn. aller viktigst, få meg til å le! Han må være mørk, søt, ordentlig og klok.

Loveu<3 takk for all inspirasjon og alt du gir!

Skriv en ny kommentar

hits