TOO LITTLE TIME...

God morgen fininger ♥

Æææ, beklager for dårlig update i går. Jeg har som jeg har nevnt altfor mange ganger nå, en million ting å gjøre, og i går fløy timene på shoppingdag og med kontorarbeid. Det var jo bare så sinnsykt hyggelig at så mange av dere tok turen innom den lille "butikken" vår, og jeg fikk mer eller mindre solgt ut det jeg hadde tatt med meg fra garderoben. Gøy!

Kvelden gikk med til enda mer jobb, det gjorde natten også forsåvidt, og da klokken nærmert seg fire, fuglene begynte å kvitre, og da solen nærmest var på vei opp, DA krøp jeg til køys. Jeg er nå våken, eller mest sannsynlig går jeg rundt i søvne og føler meg mer som en zombie enn noen gang tidligere. 

Kaffen har selvfølgelig kommet på bordet og jeg må bare bite tennene sammen og bli ferdig med det som står på listen min. Jeg MÅ faktisk ha en assistent... Dette funker jo ikke lenger, men herreguuud så gøy at det å drive eget foretak, faktisk gir såpass mye jobb å gjøre. Snart helg... Heldigvis!

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi senere når jeg er har ting litt mer under kontroll. Wuuhuuuu ♥

SMASK 

23 kommentarer

Amalie

23.05.2013 kl.08:56

ååhh.. så kjedelig da. Hold ut, så får du kose deg litt ekstra når du har fått unna gjort det som unnagjøres må :)

Klem

Karoline L

23.05.2013 kl.10:11

Uffameg, mens du sitter med alt jobbstresset og svelger unna ti kopper kaffe, så får du tenke gode tanker. Husk at vi som lesere setter veldig stor pris på deg, og at du i en så stressende hverdag faktisk gidder å ta deg tid til å oppdatere oss! Du er gull :)

Over til klessalget i går! Jeg var der, og kjøpte faktisk bare dine ting... Herregud, så lenge jeg har siklet etter den militærjakken din, og nå er den MIN! Hurra <3 Trosset forsåvidt forkjølelsen i går, så i dag er jeg sengeliggende... Men det var så hyggelig, så det var absolutt verdt det!

Christine Dattebayo c:

23.05.2013 kl.10:32

Virker som du har mye å gjøre ja! Lykke til! :D

Liza

23.05.2013 kl.11:36

Goodmorning girl! You should make me your assistant jeeejj. (than I can shop at Urban whenever I want hehe) X from Holland.

Ingelin Rystad

23.05.2013 kl.11:59

God morgen søta <3<3

Skjønner den ja :-) sitter her og øver til Norsk skrifttlig eksamen..-.-

Hahaha zombie x) ler meg i hjæl x)

Ha en fin dag søta <3<3

StyleConnection

23.05.2013 kl.12:09

Liza: Hahaha, love this! Come to Norway, Liza :)

Tina Bolstad

23.05.2013 kl.12:57

Skjønner godt at du har masse å gjøre og det er fult forståelig :) men med tanke på at du faktisk blogger dobbelt så mye som en vanlig blogger, så går jo det helt fint! Syntes du er veldig flink til å blogge jeg, du blogger jo til og med når du er opptatt.

Jeg kan bli din assistent! Jeg kan lage kaffe til deg :D hehe.

Ha en fin dag videre, snuppa <3 håper du får gjort ferdig alt på listen din. Suss & klem

Navn

23.05.2013 kl.13:17

Hva går foretaket ditt ut på? Hva selgere dere og er du absolutt helt alene?

Mari Løken

23.05.2013 kl.14:40

Jeg og min søster fikk med oss flere fine ting på utsalget i går.. dere er så søte in real life også! Hyggelig å hilse på ^^,

Min kjære var veldig fornøyd med Sweet- capsen jeg kjøpte til han! Ha en strålende dag :D

Thea Nyborg

23.05.2013 kl.14:47

Du får ha lykke til, Kristin! Jeg er sikker på du får gjort unna alt . :) Du er flink til å stå på, så det blir ikke noe problem! :) Du er så flink til å blogge så det er ikke noe problem. :) Siden du har så mye å gjøre er jeg imponert at du i det hele tatt klarer å blogge så mye som du gjør.

Var forresten i deres lille "butikk", og jøss så mye klær det var. Jeg fant mange skatter og pengene er nesten oppspist,haha! Det var utrolig hyggelig å hilse på deg, endelig har jeg fått hilst på mitt store idol!!! <3 Jeg kan også si at jeg er eier av et par converse, et armbånd og en topp som tidligere har vært ditt. Så topp! :) <3 Det eneste som var litt synd var at jeg glemte helt å spørre om vi kunne ta bilde sammen, men det kan vi gjøre neste gang,sant? :)

Du var enda penere enn på bildene, og virket så hyggelig. Du er gull verdt, Kristin! <3

Du får ha en god dag videre! <3

Hilsen Thea. C:

Maja Romstad

23.05.2013 kl.15:11

Stakkar deg Kristin, du blir jo helt utslitt.. Men det er gøy og høre at du er så glad for og drive eget foretak og at du er glad for å ha så mye og gjøre! Å drive eget foretak høres sykt morsomt ut og det virker som du trives kjempe godt! Stå på Kristin, du klarer nok det du vil klare hvis du bestemmer deg for det! Du er en fantastisk dame så det er ikke noe problem, i tillegg er du så uendelig positiv til alt så det å vandre rundt som en zombie, som du sier, kan da ikke være annet en gøy i dine sko❤ jeg setter så uendelig stor pris på deg, du skulle bare visst! Det er kanskje litt rart, men jeg er faktisk glad i deg❤ så om du har det dårlig eller er syk eller noe, blir jeg lei meg.. Haha, rart men sant!

Håper du hadde en super shoppingdag igår, og jeg er mer enn megasjalu på dem som fikk møte deg,handle med deg og de som rett og slett fikk snakke med deg.. Fy så slemt at jeg er stuck i dette møkka hullet..

Ønsker deg en fantastisk dag videre! Smask og dask til gulldama❤

Cecilie Lien

23.05.2013 kl.15:41

Å drive eget foretak virker utrolig morsomt og spennende! Litt mye arbeid til tilder vil jeg tro, men du er så flink så dette går nok bra! Du blogger jo flere innlegg om dagen langt over gjennomsnittet her i Norge, så at du en dag blogger litt mindre er selvfølgelig helt i orden! Synes du er flink jeg :D

T.C.K.

23.05.2013 kl.15:56

Høres veldig koselig ut x)

Hadde jeg bodd mye nærmere, så hadde jeg kommet innom den "lille butikken din" og kjøpt noe.

Du har så bra smak!

Kos deg videre

Anita Hundseid

23.05.2013 kl.16:16

Høres slitsomt ut! Jeg melder meg som assistent ;P <33

Cathrine Nilsen

23.05.2013 kl.16:46

Synes nesten litt synd i deg. Mens du stresser og har en million ting å gjøre, har jeg logget i sola og chillet max. Men nå har jeg, som ALDRI blir solbrent, faktisk blitt solbrent, så ikke mer sol på meg på ei stund....

Men det høres jo veldig spennende og morsomt ut å drive sitt eget foretak! Og at du liker jobben din er jo det viktigste :) Assistent sa du? Jeg melder meg frivillig!

Ha en fin dag videre, fina ♥ Ikke få for mye stress da :) Hahah..

Hanna Gjelsvik

23.05.2013 kl.17:27

Ossen foretak har du egentlig? du forteller aldri hva du gjør og hva bedriten din består av? :)

Blir nyskjerrig jeg.. hehe ha en fin dag videre da <3

Liza

23.05.2013 kl.17:34

Oooh how I wish! Maybe one day? And than we could meet up & shop at Urban. No sorry, enough about Urban. I would love to hang out with you one day! Have this feeling about you that we would be good chill/relaxtime-partners. Du er mitt eksempel og en rock og tattoo chick (oke I put this in Google translate so I hope it is good haha). X from Holland

zhiman

23.05.2013 kl.17:47

uff du er nokk utslitt etter å ha solgt klær, men heldige de som fikk kjøpt klærne, fordi de så kjempe fine ut ! men håper du fikk en fin dag da, og ikke glem å blogge, savner at du ikke blogger !! <3

ha en fin dag og koos deg masse pena <33

imann98@hotmail.com

Karoline E.N

23.05.2013 kl.19:04

Heii. : -) Åh, kjære søte du! Pass på deg selv også, husk det! Assistent ja, du får ha en aduition da vettu. Så kanskje en som er din leser kan bli din assistent for en uke eller noe. Hadde jo kanskje hvert gøy. Håper du TRIVES MAX med det du driver med, å stå på! Du er flink :) Klemklem <3

Cecilia Catharina

23.05.2013 kl.20:40

Huff da, Ikke noe særlig følelse det å ha så mye å gjøre at man ikke helt ser enden på det man holder på med. Men virker jo som du trives veldig med det du gjør da :) Selv sitter jeg nedgravd så og si i eksamenslesing, og ser vel ikke enden på dette før neste mandag når eksamen skal skrives. Heldigvis er dette den siste, og mandag 3 juni har jeg sommerferie, men blir nok ikke så mye ferie, skal nemlig jobbe mesteparten av sommeren :)

Ha en kjempefin torsdag videre :D

Oda Ulrikke

24.05.2013 kl.00:40

wow, du er virkelig en busy dame du! :D

<3

martine

24.05.2013 kl.21:07

Hva er det du egentlig jobber som for tiden, Kristin? :) Spør av nysgjerrighet, ettersom du stadig vekk har så mye å gjøre :-)

Martine bf

26.05.2013 kl.21:49

Du er alltid travel, men det passer vel bra for en sånn "hektisk-storbyliv-elsker-dame" som deg :P Jeg skulle gjerne likt å lest et innlegg om jobben din og foretaket ditt og hva du egentlig gjør for tiden :) Du er jo så travel hele tiden! Jeg spør av ren nysgjerrighet, for jeg vil jo gjerne følge med på hva du gjør <3

Men men, du får kose deg med alt du har på agendaen, så får vi håpe du ikke til slutt kollapser av alt du har å gjøre! Haha <3

Skriv en ny kommentar

hits